Cengizhan Basaran Haberleri

TV yayın akışı 7 Ekim 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

7 Ekim 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Ekim 2023 Cumartesi Cengizhan Destanı, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Belalı Tanık, Kader Bağları ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2023-10-07 07:31:43

Antalya’ya tatile gelen gurbetçi çifte 2 bin lira ’SMA danışmalık faturası’ şoku

Almanya’dan Antalya’ya tatile gelen gurbetçi Cengizhan ve Selin Akkol çifti, özel bir test merkezinde SMA testi yaptırmak isterken, 2 bin TL’lik danışmalık ücreti faturasıyla karşılaştı.

Yurthaber 2023-08-23 13:27:31

Cengizhan Destanı film konusu nedir, oyuncuları kimler? Cengizhan Destanı filmi nerede çekildi? Kanal D ekranlarında!

Cengizhan Destani film konusu ve oyuncuları, filmin Kanal D yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Tadanobu Asano ile Honglei Sun'un başrolde olduğu film, bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Filmin konu ve oyuncularının yanı sıra nerede çekildiği de merak edildi. Peki, Cengizhan Destanı film konusu nedir, oyuncuları kimler? Cengizhan Destanı filmi nerede çekildi?

Magazin 2023-07-21 19:31:02

TV yayın akışı 21 Temmuz 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

21 Temmuz 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Temmuz 2023 Cuma akşamı Çöpçüler Kralı, Cengizhan Destanı, Kısmet, Üvey Anne, Yalı Çapkını, Hayatımın Neşesi ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2023-07-21 07:15:12

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2022 başpehlivanı kim oldu? Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geçen senenin şampiyonu internette araştırılıyor. 2022 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek olmuştu. Fakat 9 Mart 2022 tarihi itibariyle kazandığı tüm dereceler Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından iptal edildi ve Kırkpınar başpehlivanlık unvanının sahibi değişti. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde son şampiyon kim oldu? Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2022'nin başpehlivanı ve detaylar...

Spor 09-07-23 19:15

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu. 7 Temmuz'da başlayan organizasyonda 1 milyon TL’nin sahibi rakibi İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek oldu. Geçen sene Cengizhan Şimşek şampiyon olmuştu fakat 9 Mart 2022 tarihi itibarıyla kazandığı tüm dereceler Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından iptal edilince şampiyon da değişmişti.

Spor 09-07-23 16:53

Gaziantep'te enkaz altında kalarak şehit olan yedek astsubay Cengizhan Üz son yolculuğuna uğurlandı

Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Gaziantep'te enkaz altında kalarak şehit olan yedek astsubay Cengizhan Üz, toprağa verildi.

Yurthaber 13-02-23 14:49

SON DAKİKA: Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi kurtarıldı! Takım arkadaşı açıkladı: Kendisi halen enkaz altında...

Dün sabah Kahramanmaraş merkezli 04.17 ve 13.24'te meydana gelen, 10 ilde yoğun şekilde hissedilen depremlerde bazı sporculardan haber alınamıyordu. Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da enkaz altında kaldığı öğrenilmişti. 28 yaşındaki kalecinin takım arkadaşı Cengizhan Akgün, Türkaslan'ın eşinin kurtarıldığını ancak file bekçisinin halen göçük altında bulunduğunu açıkladı.

Spor 07-02-23 09:04

Kırkpınar'ın 'karizmatik çobanı' hayatının şokunu yaşadı! Cengizhan Şimşek'in 9 Mart'tan bu yana kazandığı her şey geri alındı...

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, geçtiğimiz sene düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanan başpehlivan Cengizhan Şimşek'in 9 Mart 2022 tarihinden bu yana elde ettiği tüm derecelerin iptaline, kazandığı ödül, kemer ve madalyaların iadesine karar verdi. Kırkpınar'ın karizmatik çobanı olarak anılan Şimşek'ten konuya ilişkin açıklama geldi.

Spor 03-01-23 12:36

2023'e talihsizlikle girdi! Tehlikeyi atlatan vatandaşın yorumu dikkat çekti: Yılın en şanslı insanı oldum

Yeni yılın ilk dakikalarını birçok vatandaş trafikte geçirdi. 2023'ün ilk anlarında kazalar da yaşandı. Sivas'ta Cengizhan Işık kontrolündeki otomobil buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. 100 metre sürüklenen otomobil bariyerlere çarptı. Işık, olayı yara almadan atlatırken kazaya ilişkin "Yılın en şanslı insanı oldum" yorumu dikkat çekti.

Haber 01-01-23 09:35

Cengizhan Başaran kimdir? Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran nereli ve kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni danışmanı Cengizhan Başaran vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararlar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Huber Köşkü Daire Başkanı Başaran ve Cumhurbaşkanlığı Müşaviri olan ve tüm organizasyonlarda sunuculuk yapan Orhan Karakurt Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlığına getirildi. Peki, Cengizhan Başaran kimdir? Cengizhan Başaran nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haber 22-10-22 10:12

Orhan Karakurt kimdir? Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde bulundu? Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni danışmanı Orhan Karakurt vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararlar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Müşaviri olan ve tüm organizasyonlarda sunuculuk yapan Karakurt ve Huber Köşkü Daire Başkanı Cengizhan Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığına getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt kimdir? Orhan Karakurt hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haber 22-10-22 10:10

Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran atandı! Herkes onu anonsları ile tanıyordu...

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Orhan Karakurt ve Cengiz Başaran'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cengizhan Başaran daha önce Huber Köşkü Daire Başkanı olarak görev yapıyordu. Orhan Karakurt ise Erdoğan'ın organizasyonlarında sunuculuk yapan isim olarak tanınıyordu.

Haber 22-10-22 08:04

Kırkpınar başpehlivanı Cengizhan Şimşek nişanlandı

Kırkpınar başpehlivanı Cengizhan Şimşek nişanlandı

Yurthaber 07-10-22 11:05

Yeni Malatyaspor, genç oyuncularla ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyor

Teknik direktör Cihat Arslan: "Ligin önemli mücadele eden, iki hafta arka arkaya en çok sprint atan takımı olduk, bunlar değerli şeyler" - Sarı-siyahlı futbolcu Cengizhan Akgün: "Bence takım bir sürpriz yapabilir, o potansiyel ve arzu var. İlerleyen süreçte 3'te 3, 5'te 5 galibiyet serileri geldiğinde kimsenin şaşırmaması lazım"

Yurthaber 29-09-22 11:30

Usta başpehlivan Recep Kara'dan genç başpehlivanlara destek

Kırkpınar başpehlivanlarından Recep Kara: - "Biz 20'li yaşlarda büyük ustalarımızı yenerek bu unvanı elde etmiştik. Bizden küçük genç başpehlivan kardeşlerimiz de ustalarını yenecek ki meslek ölmesin" - "Bu yıl Cengizhan Şimşek kardeşimiz sürpriz oldu ama aslanlar gibi çıktı, kıran kırana güreş yaptı ve başpehlivanlığı hak etti"

Yurthaber 15-09-22 11:08

Davut Güloğlu oğlunu evlendiriyor

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nun oğlu Cengizhan, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin 27-08-22 15:53

288. Geleneksel Çardak Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu

288. Geleneksel Çardak Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu

Yurthaber 26-08-22 22:40

15. Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Cengizhan Şimşek kazandı

15. Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Cengizhan Şimşek kazandı

Yurthaber 17-07-22 20:17

9. Koca Yusuf Yağlı Pehlivan Güreşleri

Organizasyonda Cengizhan Şimşek başpehlivan oldu

Yurthaber 15-07-22 20:16

46. Geleneksel Yapraklı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Cengizhan Şimşek kazandı

46. Geleneksel Yapraklı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Cengizhan Şimşek kazandı

Yurthaber 11-07-22 21:05

Kırkpınar'ın karizmatik 'çoban'ı başpehlivan Cengizhan Şimşek, gündelik hayatına altın kemeriyle döndü

Son dakika haberleri: Antalya'da yörük ailenin çocuğu olarak konargöçer sürdürdüğü yaşamında, yayladaki kıl çadırında çobanlık yaparken Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne dualarla uğurlanan Cengizhan Şimşek (26), köyüne altın kemeriyle ve 'başpehlivan' unvanıyla dönmenin gururunu yaşadı. Şimşek, sevenleriyle hasret giderdikten sonra dağda otlattığı koyunlarına yem verip, ahır temizledi.

Spor 09-07-22 12:18

Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek, baba ocağında coşkuyla karşılandı

Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek, baba ocağında coşkuyla karşılandı

Haber 07-07-22 15:10

Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek'e memleketi Antalya'da coşkulu karşılama

Cengizhan Şimşek: "Bu yıl ekibimizle birlikte çok iddialıydık. Sezon başından beri hep kürsüdeydik. Kırkpınar'da altın kemer bana nasip oldu" - "(Eşek ile supleks hareketi) Herhangi bir art niyet yok. Ailemle yemek yerken eşek yanıma geldi. Eniştem, 'Acaba kaldırabilir misin?' dedi. Ben de kaldırdım. Eşek bizim, ben bakıyorum. 2-3 eşeğimiz var"

Yurthaber 06-07-22 17:58

Başpehlivan Cengizhan Şimşek'in eşekle videosu sosyal medyada olay oldu!

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde rakiplerini birer birer yenerek başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in eşekle yaptığı antrenmanın görüntüleri gündem yarattı. Özellikle hayvanseverlerin tepkisini çeken başpehlivan Cengizhan Şimşek'in o anları sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Spor 05-07-22 17:56

İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a aşk dolu mesaj: Sen iyi bir eşsin iyi ki sensin!

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı final mücadelesinde 26 yaşındaki Cengizhan Şimşek'e mağlup olan İsmail Balaban şampiyonluk hayaline veda etti. Balaban ile Survivor yarışmasında tanışıp ardından aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker ise sevgilisine aşk dolu bir mesaj yazdı. İlayda Şeker'in notu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-07-22 09:26

Cengizhan Şimşek kimdir? Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek nereli ve kaç yaşında?

Cengizhan Şimşek, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Mustafa Taş ile karşı karşıya geldi. Mustafa Taş'ı yenerek altın kemerin sahibi ve başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Peki Cengizhan Şimşek kimdir? İşte detaylar...

Spor 03-07-22 20:46

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Cengizhan Şimşek başpehlivan oldu

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Cengizhan Şimşek başpehlivan oldu

Yurthaber 03-07-22 20:31

Son dakika: Kırkpınar'ın yeni başpehlivanı Cengizhan Şimşek oldu!

Son dakika spor haberi... Bu yıl 661'ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde heyecan sürüyor. Gerçekleştirilen yarı final mücadelelerinde Ertuğrul Dağdeviren ile Mustafa Taş, İsmail Balaban ile ise Cengizhan Şimşek karşı karşıya geldi. Rakiplerini mağlup eden Mustafa Taş ve Cengizhan Şimşek finalde mücadele etti. Bu karşılaşmanın ardından Kırkpınar'ın yeni başpehlivanı belli oldu.

Spor 03-07-22 18:09

Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali Mustafa Taş-Cengizhan Şimşek arasında gerçekleşecek

Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali Mustafa Taş-Cengizhan Şimşek arasında gerçekleşecek

Yurthaber 03-07-22 18:01

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finalistler belli oldu

Cengizhan Şimşek, Ertuğrul Dağdeviren, İsmail Balaban, Mustafa Taş yarı finalde mücadele edecek

Yurthaber 03-07-22 15:17

Ölümlü trafik kazasında kahreden detay! 7 yıl sonra kardeşiyle aynı kaderi paylaştı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde meydana gelen korkunç kazayla ilgili ortaya çıkan detaylar kahretti. 33 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cengizhan Kocaoğlu’na freni boşalan kamyon çarptı. Kocaoğlu kazada yaşamını yitirdi. Kazanın ardından yürekleri dağlayan bir gerçek de ortaya çıktı. Kocaoğlu’nun kardeşinin 2015 senesinde henüz 21 yaşındayken aynı yolda motosikletle karıştığı kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 30-06-22 19:05

Sosyal medyada kayıp ilanı verilen 'Şükrü' ağaçta bulundu: O benim yol arkadaşım, dert ortağım

Avcılar'da gagasıyla kafesin kapısını açtıktan sonra kaybolan Şükrü adındaki papağan itfaiye ekiplerinin gelmesiyle ağaçtan alınarak sahibine teslim edildi. 10 yıl önce 'Uzun ömürlü' olduğu için bu 'Şükrü' ismini verdiği papağanı yavruyken sahiplendiğini ve yanından ayırmadığını anlatan Cengizhan Kırışoğlu, ''O benim için bir dost, yol arkadaşı. Aynı yemekten yiyoruz. Onunla dertleşirim. Artık kafesin kapağını bağlayacağım. Çok teşekkür ederim" dedi.

Haber 07-06-22 11:11

9. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu

9. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu

Yurthaber 16-05-22 00:02

Teknopark İstanbul'dan Biyoküp Kuluçka Merkezi için bilim insanı ve girişimcilere çağrı

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu: - "Proje ile girişimcilerimize, altyapı kullanım imkanına ek olarak teknik destek ve mentorluk vereceğiz" - İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi Koordinatörü Prof. Dr. Cengizhan Öztürk: - "Girişimci firmalarımızı ve bilim insanlarımızı cesur projeleri ile başvurmaya davet ediyoruz"

Yurthaber 23-03-22 12:35

Ukrayna'dan tahliye edilen Türk vatandaşları Romanya'dan uçakla İstanbul'a getirildi

Vatandaşlardan Kıvanç Çebi: - "Hiçbir şey alamadık. Eşyamız, değerli eşyalarımız, saatlerimiz orada kaldı. Kimse bir şey alamadı. Alabildiklerimizi arabalarımıza tıktık, hemen yola çıktık. Bizden sonra bizim geçtiğimiz yerlerde veya işte bizim arkamızdan gelen arkadaşlar sorunlarla karşılaşmışlar" - Cengizhan Becerik: - "Zorlu bir yolculuğun ardından geldik. Rahatladık biraz. Şimdi dinleneceğiz. Üç gündür 10 saatten fazla uyumamışızdır yani. Zaten adam gibi bir şey yiyemedik. Şimdi bir gidip uyumak istiyoruz. Mutluyuz"

Yurthaber 01-03-22 02:58

Bekçilerden kurtulmak için her şeyi denedi! Sulama kanalına girdi, intihara kalkıştı...

Adana'da gece saatlerinde yaşanan kovalamaya hareketli anlara sahne oldu. Mahalle bekçilerinin şüphelenerek kimlik sorgusu yapmak istediği Cengizhan F. (21) ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Daha sonra sulama kanalına atlayarak kaçmayı sürdüren şüpheli, yakalanacağını anlayınca ekmek bıçağıyla intihara kalkıştı. Ne yaptıysa kaçamayan şahıs, uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek teslim oldu.

Haber 27-01-22 07:27

Türk Sanat Müziği sanatçısı İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli sanatçı, hoca İnci Çayırlı'yı kaybettik. Yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." ifadeleriyle sanatçının vefatını duyurdu.

Magazin 31-08-21 23:38

Kılıçdaroğlu'ndan şehit Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan'ın ailesine taziye ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan şehit Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan'ın ailesine taziye ziyareti

Yurthaber 21-08-21 13:20

Kahreden olay! Oğlunun cenazesini görünce, güçlükle ayakta durabildi

Antalya Kumluca'da motosikletiyle 180 metrelik uçuruma yuvarlanıp hayatını kaybeden 36 yaşındaki Cengizhan Tutka'nın cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Bu sırada oğlunun cenazesini gören Hüseyin Tutka, güçlükle ayakta durabildi.

Haber 25-07-21 13:23

Pehlivan Yeşil Yeşil’den erken veda

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanlık boyu 1. Tur müsabakaları sona erdi. Müsabakanın uzatma dakikalarında Cengizhan Şimşek, rakibi Mehmet Yeşil Yeşil'i sırt aşağı yenerek eledi.

Spor 10-07-21 16:12

Dizide uyuşturucu kullanmış! Ünlü oyuncu bonzaiyi tuvalete dökerken yakalandı

Adana’da ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda, kentte çekilen mafya konulu bir internet dizisinin oyuncusu Cengizhan Y.’nin (26) de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Bulut M.'nin (44), polisin geldiğini görünce evdeki bonzaiyi tuvalete dökmeye çalıştığı belirtildi.

Magazin 09-07-21 11:54

Çocuk özlemini hem biyolojik hem de koruyucu baba olarak dindirdi

Bolu'da 12 yıl boyunca çocuk sahibi olamayınca koruyucu aile olmak isterken kendi oğulları dünyaya gelen ancak kararlarından vazgeçmeyerek henüz 40 günlükken bir erkek bebeğe evlerini açan Yıldırım çifti, hayatlarını aile sıcaklığında sürdürmenin mutluluğunu yaşıyor - Cengizhan Yıldırım: - "Ailenin ne olduğunu, ailenin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu koruyucu aile olduktan sonra, özellikle oğlumuza geceleri ağladığında baktığım zaman anladım"

Yurthaber 19-06-21 11:04

Yeni Malatyaspor, Cengizhan Akgün'ü renklerine bağladı

Yeni Malatyaspor, son olarak Elazığspor'da forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü renklerine bağladı.

Spor 17-06-21 15:42

Başkan Pekmezci, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin kongresine katıldı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci kurucu üyesi olduğu Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin kongresine katıldı.Kongrede başkanlığa seçilen Murat Okutmuş ile yönetim kurulu üyeliğine seçilen Burhanettin Okumuş, Beşir Kelleci, Cengizhan Okutmuş ve Öznur Demir’i tebrik eden Başkan Pekmezci görevlerinde başarılar diledi.Başkan Pekmezci aynı zamanda bir önceki dönem cemiyet başkanı Yaşar Yıldız ile yönetimine de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yurthaber 21-03-21 00:19

Sökespor camiasını üzen vefat

Sökespor’un 2015-2016 sezonundan teknik direktörlüğünü yapan Cengizhan Köksal vefat etti.Adana Demirspor’un eski futbolcusu ve son olarak yine Adana Demirspor’un altyapı sorumlusu olarak görev yapan Cengizhan Köksal’ın (56) tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi.

Yurthaber 22-02-21 10:09

Bayraklı’daki tv vericileri kaldırılıyor

Bayraklı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Cengizhan Mahallesi’ndeki televizyon vericilerini kaldırıyor.

Yurthaber 27-01-21 13:00

Başkent’te apartman dairesinde yangın

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir apartman dairesinde yangın çıktı.Olay, Mamak ilçesi Cengizhan Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 25-01-21 21:00

Başkan Pekmezci, basın mensuplarını Gazeteciler Cemiyetinde ziyaret etti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı ziyarette, ilde görev yapan tüm basın mensuplarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Okutmuş, yönetim kurulu üyeleri Burhanettin Okumuş, Cengizhan Okutmuş, Beşir Kelleci ile Bayburt İHA Muhabiri Öznur Demir, Bayburt Sıla Gazetesi Muhabiri Alperen Selçuk’un bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, açıklamalarda bulundu.

Yurthaber 12-01-21 14:28