Cop Sis Durum Tarifi Haberleri

Kütahya'da ormanda kar ve sis nedeniyle mahsur kalan 3 kesim işçisi kurtarıldı

Kütahya'da kar ve sis nedeniyle yollarını kaybedip ormanda mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren 3 kesim işçisi, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 2024-02-16 07:55:03

Sadece 2 ayda 20 kilo verdiren karışım! Her sabah aç karnına tüketildiğinde inanılmaz sonuç veriyor

Fazla kilo problemi kadın, erkek fark etmeksizin bir çok kişinin muzdarip olduğu bir durum. Sağlıklı beslenme ve diyetle kilo vermek kolay gibi görünse de istikrarlı bir şekilde devam edebilmek bazen zor olabiliyor. Eğer siz de kilo verme serüveninizi hızlandırmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 2024-01-13 11:19:26

İhaneti Google Haritalar ele verdi! Cep telefonundan yol tarifi istedi...

İsmi açıklanmayan bir adam cep telefonunu kullanarak yol tarifi almak için Google Haritalar’ı kullanmak istedi. Konum bilgilerini girdikten sonra yola koyulan adam ekranda bir anda ilginç bir durum gördü. Ekrandaki kadının kıyafetlerini eşine benzeten adam yakınlaştığında ise bir bankta başka bir adama sarılan karısını gördü.

Trend 2023-09-07 08:36:28

Maydanoz sapı çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Maydanoz sapı çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Her geçen gün gıda ürünlerinin daha az fayda sağladığı ve verim oranlarının azaldığı gözlemlenir. Bu durum da insan vücudunun daha kolay hasta olmasına yol açar. Buna karşın soğuk algınlığı, vücut ağrıları gibi çeşitli sağlık sorunlarda insanlar daha doğal çözüm yollarına başvurmaya başlamışlardır. Bu yollardan birisi de bitki çaylarının kullanılmasıdır. Maydanoz sapı çayı da özellikle C vitamini içeriğiyle sıkça tercih edilir. Maydanoz sapı çayı tarifi nedir?

Haber 2022-11-04 17:16:37

Yüz çukurları için etkili maske tarifi! Yüz çukurları nasıl geçer?

Yüz çukurları ciltte istenmeyen problemler arasında bulunuyor. Toplumda birçok kişi yüz çukurlarından şikayet ediyor. Genellikle sivilcelerin sıkılması nedeniyle kaynaklanan bu durum için çeşitli çözüm önerileri bulunuyor. Yüz çukurları nasıl geçer? diye merak ediyorsanız ciltte oluşan delik ve çukurlar üzerinde etkili olan maske tarifine şans verebilirsiniz.

Kadin 04-11-22 09:38

İstanbul'da boğaz trafiği durduruldu mu, seferler ne zaman düzelecek? 27 Ekim 2022 Perşembe günü İstanbul'da boğaz trafiği ve gemi seferlerinde son durum!

İstanbul'da gemi seferleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yoğun sis nedeniyle yaşanan sorunun ardından flaş bir açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamanın ardından birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, İstanbul'da boğaz trafiği durduruldu mu, seferler ne zaman düzelecek? İşte 27 Ekim 2022 Perşembe günü İstanbul'da boğaz trafiği ve gemi seferlerinde son durum...

Haber 27-10-22 07:17

Bayat ekmekleri sakın atmayın: Ekmek üstü pizza tarifi! Ekmek pizzası nasıl yapılır?

Birçok kişi bayat ekmekleri yiyemediği için çöpe atıyor. Bu durum oldukça fazla ekmeğin israf edilmesine neden oluyor. Bayat ekmekleri değerlendirecek tarifler arıyorsanız bayat ekmekten yapılan pizza tarifi tam size göre! Ekmek üstü pizza tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 16-10-22 10:42

Obeziteyi önlüyor, yağ yakımını hızlandırıyor! İşte kekik çayı tarifi ve malzemeleri...

İçinde bulunduğumuz dönemin en büyük problemlerinden biri de obezitedir. Bu durum hızlı yiyecek tüketimi, abur cubur tüketimi ve hareketsiz yaşam ile son yıllarda artış gösterdi. Kilo vermenin tek bir yolu bulunmuyor ancak yağ yakıcı özelliği olan çayların tüketimi, bu süreçte bir yol olarak karşımıza çıkıyor.

Yemek 16-04-22 00:19

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi'nden uçuşlarla ilgili açıklama

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle bir süre hava trafiğine kapatılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar tekrar başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) yaptığı açıklamada, "06.11.2021 tarihi saat 21:00 ile 07.11.2021 tarihi 09:59 arsında, %15 oranında azaltma yapılacaktır" dedi.

Haber 06-11-21 21:38

2020- 2021 yılı kış tedbirleri toplantısı yapıldı

Karabük, ilçe ve köylerinde kış mevsimi süresince olumsuz hava şartlarıyla (kar yağışı, buzlanma, sis, heyelan vb.) mücadelede alınacak tedbirlerle ilgili konuları görüşmek üzere Vali Fuat Gürel başkanlığında ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile 2020-2021 yılı kış tedbirleri toplantısı yapıldı.Valilik Büyük Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Vali Fuat Gürel ve katılımcılara, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Karayolları 15.

Yurthaber 01-12-20 19:06

Karda mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı

Karabük’te, 2 bin rakımlı Keltepe mevkisinde mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, araçlarıyla Karabük’ün en yüksek tepesi olan 2 bin rakımlı Keltepe mevkisine çıkan Yılmaz A, Mesut Ö, Cihan B, Mertcan A, Anıl B, Harun Y, Recep Y ve Hakan K, şiddetli kar yağışı, tipi ve sis nedeniyle mahsur kaldı.Şahısların mahsur kaldıklarını ihbar etmesinin ardından olay yerine İl Jandarma Komutanlığı, Karabük Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) sevk edildi.Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından mahsur kalan vatandaşlara ulaşılırken, kara saplanan araç traktör yardımı ile kurtarıldı.Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahalede bulunduğu 8 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber 16-01-20 16:30

Bu 3 malzemeyi kullanarak dökülen saçlarınıza yeniden kavuşabilirsiniz

Saçlarınız hızla dökülmeye başladıysa ve durum yavaştan kelliğe doğru gidiyorsa bu maliyeti düşük ve etkili olan tarifi denemenizi tavsiye ederiz. Eğer saç dökülmesi genetik faktörlerin dışındaysa, bu etkili tariften yarar görme ihtimaliniz oldukça yüksek!

Yemek 12-06-19 09:54

5 il için Meteorolojik durum

Meteoroloji Elazığ,Malatya,Adıyaman,Bingöl ve Tunceli’de sıcaklıklarda artış beklendiğini bildirerek, çığ ihtimaline karşı uyarıda bulundu.Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;"Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu geçecek.Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis pus hadisesi bekleniyor.

Yurthaber 10-03-19 11:05

Aydın’da sis ulaşımı olumsuz etkiledi

Türkiye’nin en işlek güzergahlarından olan Aydın-Muğla karayolunda soğuklar nedeniyle oluşan sis trafik akışını olumsuz yönde etkiledi.Aydın’da gece ile gündüz arasındaki yüksek sıcaklık farkı nedeniyle oluşan ve bölgede çok rastlanılmayan bir durum olan sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Yurthaber 15-12-18 15:36

5 il için meteorolojik durum

Meteoroloji, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için sis ve pus uyarısı yaptı.Meteoroloji 13.

Yurthaber 25-11-18 12:40

İstanbul trafiğinde sis yoğunlu! Sürücüler zor anlar yaşıyor |İstanbul yol durumu....

İstanbul trafiğine sis engeli! Akşam saatlerinde bastıran sis nedeniyle iş çıkışı İstanbullular zor anlar yaşıyor. Deniz ulaşımı tamamen dururken trafikte de yoğunluk oluştu. İBB trafik yoğunluk haritasına göre belirli noktalarda uzun kuyruklar oluştu. İşte İstanbul trafiğinde son durum...

Haber 28-03-18 19:05

Erzurum Havalimanı'nın sis sorununa teknolojik çözüm

Başbakan Yardımcısı Akdağ: - "Erzurum Havalimanı'nda özellikle kışın sis nedeniyle görüş mesafesi düşüyor, aksama ve rötarlar yaşanıyordu. Bu durum, kış turizmi başta olmak üzere ticari ve sosyal hayatı olumsuz etkiliyordu. Yeni sistem ile yaşanan bu aksaklıkların ortadan kaldırılması hedefleniyor"

Haber 15-02-18 12:27

Kamp Yaptıkları Dağda Kaybolan 2 Genci Afad Buldu

- DÜZCE'de kamp yaptıkları dağlık alanda sis nedeniyle kaybolan 2 genç, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaplan

Yurthaber 04-07-17 13:47

Ağız Kokusundan Anında Kurtulacağınız Altın Değerinde 7 Yiyecek ve Ev Yapımı Kür Tarifi

Ağız kokusu birçok insanın sosyal hayatını da etkileyen olumsuz bir durumdur. Bu durum yediklerimiz-içtiklerimizle de alakalı olabileceği gibi çeşitli hastalıklardan da kaynaklanabilir. Ancak ağız kokularını önlemek de bizim elimizde. Nasıl mı?

Kadin 24-04-17 12:35

Trakya’da Sis

Afet Acil Durum Genel Müdürlüğünün (AFAD) sis uyarısının ardından Trakya Bölgesi’nin pek çok kentinde sis...

Yurthaber 28-02-17 23:41

Sebze Sevmeyenleri Bile Dize Getirecek 10 Enfes Sebze Yemeği Tarifi

Kabul ediyoruz, etobur bir toplumuz ve birçok insanın sebze yemeklerine karşı ön yargıları var. Ama bu demek değil ki söz konusu durum sonsuza dek böyle sürsün; sebze yemeklerini usulüne uygun ve mevsim sebzeleri kullanarak pişirdiğiniz taktirde gerçekten tadına doyamayacaksınız. İşte size tadına doyum olmayan 10 enfes sebze yemeği tarifi!

Yemek 19-04-16 08:59

Evi Saran Kokusuyla Büyüleneceğiniz 10 Tatlı Tarifi

Bazen pişirdiğimiz yemeğin evimizi saran kokusu apartmanın içine bile dolar ya, bu durum da sizi mest eder hani. Hatta bazen de kapınıza gelen komşunuz sorar "Ne güzel bir koku bu, ne pişiriyorsun?" diye. İşte size kokusuyla büyülenebileceğiniz tariflerden örnekler.

Yemek 15-04-16 14:23