Ebe Haberleri

Doğum için hastaneye gitmişti! Yetişemeyen kadın hastane kapısının önünde ayakta doğum yaptı... O anlar saniye saniye kameraya yansıdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bir kapı önü kamerasına yansıyan görüntülerde anne adayının sokak ortasında doğum yaptığı anlar yer aldı. Genç kadın doğumunun başlaması üzerine apar topar hastaneye geldi. Ancak daha fazla dayanamayan kadın hastane kapısının önünde ayakta doğum yaptı. O anlarda genç kadının yardımına bir ebe koştu.

Trend 22-12-2023 08:13

Ebe yaşadıklarını teker teker anlattı! Hamile kadınların vajinalarından çıkanlar şok etti

Hamilelik süreci kadınlar için oldukça heyecanlı ve stresli geçebiliyor. Bu süreç boyunca doğumda yaşayacaklarını düşünen anne adaylarının doğum hakkında bilinçli kararlar vermeleri gerekiyor. Doğum sırasında oldukça ilginç anlar yaşanabiliyor. Yıllardır ebelik yapan bir kadın hamile kadınların vajinalarından çıkanları paylaştı.

Kadin 03-02-2023 10:37

Bebeğinin sokakta tek başına uyumasına izin veren kadın eleştirilerin hedefi oldu! Hemşireler bu yöntemi destekliyor

Bebeklerin sağlığı ve güvenliğini korumak oldukça zor olabiliyor. Bu konuda bazı ebeveynler oldukça sıkı kurallara sahipken bazıları çok daha rahat davranıyor. Danimarka'da bebeğini sokakta tek başına uyumaya bıraktığını paylaşan bir kadın TikTok'ta viral haline gelerek birçok eleştirinin hedef kaynağı oldu.

Kadin 09-12-2022 14:00

Oldukça şaşırtıcı: Anne sütünün turuncuya dönme nedenini paylaştı! Anne sütünün rengi neden değişir?

Anne sütünün ilk 2 yıl boyunca verilmesi önerilmektedir. Özellikle yenidoğan bebeklerin gelişiminde oldukça büyük önem taşıyan anne sütünde dönem dönem değişikler görülmektedir. Anne sütünün turuncuya döndüğünü gören bir kadın bunun nedenini araştırarak öğrendiği bilgiyi diğer anneler ile de paylaştı.

Kadin 01-09-2022 10:43

Ebe

Ebe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ebe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.