Fenerbahce Beko Bayern Munih Maci Hangi Kanalda Haberleri

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Galatasaray maç sonucu bilgisine dair araştırmalar karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte hızlandı. Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bugün Galatasaray, Hatayspor'a konuk oldu. Bayern Münih yenilgisinin ardından yurda dönen sarı kırmızılılar haftayı galibiyetle kapatmak istiyordu. Maçı yakından takip etmek isteyen futbol severler Hatayspor Galatasaray maçı hakkındaki tüm detaylara ulaşmak istiyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-11-11 22:26:48

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Bayern Münih Galatasaray maçı kaç kaç? CANLI MAÇ ANLATIMI

Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın olarak yayınlanıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimiz Rams Park'ta oynanan ilk karşılaşmadan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri bu maça puan veya puanlar için çıkacak. Bayern Münih Galatasaray maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda, kaç kaç? İşte, ilk 11'ler...

Spor 2023-11-09 00:13:38

Bayern Münih Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Bayern Münih Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden sarı-kırmızılı temsilcimiz grubun dördüncü karşılaşması için 70.000 seyirci kapasiteli Allianz Arena'da çıkacak. Temsilcimiz ilk maçı RAMS Park'ta 3-1'lik skorla kaybetmişti. Okan Buruk'un öğrencileri Bayern Münih Galatasaray maçına puan veya puanlar için çıkacak. İşte Bayern Münih Galatasaray maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal...

Spor 2023-11-08 23:08:29

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Bayern Münih maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray Bayern Münih maçı yayın ve saat bilgisi merak ediliyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Bayern Münih'i konuk edecek. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Galatasaray Bayern Münih maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-10-20 15:41:19

Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Manchester United Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. A grubu ilk karşılaşmasında Bayern Münih'e yenilen İngiliz ekibi, sahasında Kopenhag ile berabere kalan sarı kırmızılı temsilcimizi ağırlayacak. Peki, Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester United Galatasaray maçı hangi kanalda?

Spor 02-10-23 10:46

Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? THY EuroLeague Fenerbahçe Beko Barcelona basketbol maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Barcelona THY EuroLeague 28. haftasında kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen basketbol maçının yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Nefes kesen anlara sahne olması beklenen karşılaşma Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Peki, Fenerbahçe Beko Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? THY EuroLeague Fenerbahçe Beko Barcelona basketbol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 09-03-23 10:16

FENERBAHÇE BEKO ALBA BERLİN MAÇI CANLI İZLE! THY Euroleague 2023 Fenerbahçe Beko Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Alba Berlin maçı canlı olarak ekrana gelecek. Sarı Lacivertliler, THY EuroLeague'in 23. haftasında oynanacak karşılaşmada rakibini devirip üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Sarı kanarya hızlı başladığı ligde duraklama dönemine girse de basketbolseverler onu karşılaşmayı takip etmek için Fenerbahçe Beko Alba maçı canlı izle ekranını internette araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe Beko Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 03-02-23 14:46

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, bugün mü? Fenerbahçe THY Euroleague maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko Olympiakos basket maçı ile THY Avrupa Ligi'nde heyecan katlanarak devam ediyor. THY Euroleague 22. hafta maçında Fenerbahçe, averajla liderlik koltuğunda oturan Olympiakos ile karşı karşı geliyor. Olympiakos ile daha önce 20 kez karşılaşan Fenerbahçe Beko, 10 galibiyet 10 mağlubiyet ile parkeden ayrılmıştı. Peki, Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, bugün mü? Fenerbahçe THY Euroleague maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? İşte maça dair tüm ayrıntılar...

Spor 31-01-23 13:03

Fenerbahçe Beko Asvel EuroLeague maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 21. hafta maçında Fransız temsilcisi LDLC ASVEL’e konuk oluyor. Fenerbahçe deplasmanda ASVEL'i yenerek zirve mücadelesini devam ettirmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko Asvel EuroLeague maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi maçı şifresiz mi? İşte Fenerbahçe Beko Asvel EuroLeague maçı hakkında ayrıntılı bilgiler...

Spor 26-01-23 11:31

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE! THY Euroleague Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Olympiakos ile Fenerbahçe Beko THY Euroleague 13. hafta maçında Barış Ve Dostluk Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Sarı Lacivertli temsilcimiz Yunan rakibini devirip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Sporseverler internette Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı canlı izle konu başlığını araştırıyor. Peki, Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 13-12-22 13:24

MONACO FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE! THY Euroleague Monaco Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco ile Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 9. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler Salle Gaston Medecin Salonu'nda oynanacak bu karşılaşmadan da üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 9. haftasında oynanacak bu karşılaşmada Daniel Hierrezuelo, Fernando Rocha ve Mario Majkic hakem 3'lüsü düdük çalacak. Monaco Fenerbahçe maçı canlı izle, internette araştırılıyor. Peki Monaco Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 22-11-22 20:42

FENERBAHÇE BEKO PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Panathinaikos basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos Turkish Airlines EuroLeague'in 8. haftasında kozlarını paylaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı merak edildi. Haftaya lider giren sarı lacivertliler, Yunan ekibini yenip zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Sezona kötü başlayan Yunanistan temsilcisi de maçı kazanmak istiyor. Fenerbahçe Beko maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Fenerbahçe Beko Panathinaikos basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-11-22 13:12

FENERBAHÇE BEKO KIZILYILDIZ BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı için heyecan dorukta. THY EuroLeague'in 7. hafta maçı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili bilgi edinmek isteyen birçok sporsever "Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Sarı Lacivertli ekip bu sezon EuroLeague’de oynadığı altı karşılaşmadan beş kez galibiyetle ayrıldı. Peki, Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 10-11-22 12:03

Bayern Münih Inter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Inter maçı şifreli mi, şifresiz mi?

Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Inter ile karşılaşacak. Maç, Almanya'nın Münih şehrinde bulunan 70 bin seyirci kapasiteli Allianz Arena'da oynanacak. Karşılaşmada Slovak hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Alman panzeri ile İtalyan Devi'nin kozlarını paylaşacağı dev maç için geri sayım sürerken sporseverler internette maçın saati, kanalı ve muhtemel ilk 11'lerine dair araştırma yapıyor. Peki, Bayern Münih Inter maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih Inter maçı hangi kanalda?

Spor 01-11-22 11:40

BARCELONA BAYREN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE! Barcelona Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Alman devi Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, İspanya'nın Barselona kentindeki 99 bin 354 seyirci kapasiteli Camp Nou Stadyumu'nda oynanacak. Maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Sporseverler arama motorlarında "Barcelona Bayern Münih maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Barcelona Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Spor 26-10-22 15:28

Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı şifreli mi şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 4. hafta maçında Valencia Basket ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu karşı karşıya gelecek. 20 Ekim 2022 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelecek olan mücadeleyi Robert Lottermoser, Saulius Racys ve Milan Nedovic yönetecek. Sporseverler karşılaşma için geri sayım sürerken "Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı canlı izle" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 20-10-22 13:24

Fenerbahçe Beko ASVEL maçı canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko ASVEL maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko Asvel maçı canlı yayını için geri sayım başladı. THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Beko ve Fransız temsilci Asvel karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, ligdeki ilk maçında Bayern Münih'i deplasmanda 74-62, ikinci maçında ise Maccabi Playtika'yı sahasında 86-71 mağlup etti. Peki, Fenerbahçe Beko Asvel maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko Asvel maçı şifresiz mi?

Spor 18-10-22 16:07

Büyükçekmece Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Büyükçekmece Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Büyükçekmece ile Fenerbahçe Beko Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Maç, Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanacak. Heyecanla beklenen karşılaşmaya ilişkin geri sayım sürerken maçın saati ve kanalı merak konusu oldu. Peki, Büyükçekmece Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Büyükçekmece Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 10-10-22 11:20

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, 36. Erkekler Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü oynanacak olan maçta kozlarını paylaşacak. Maç, bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Birçok kişi heyecanla beklenen basketbol maçı öncesi arama motorlarında "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-09-22 18:12

BOCHUM - BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE! Bochum - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bochum ile Bayern Münih Almanya Bundesliga'nın 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Futbol severler geri sayım devam ederken, heyecanla beklenen karşılaşma öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Bochum - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bochum - Bayern Münih maçı canlı yayın bilgisi ve detaylar haberimizde...

Spor 21-08-22 17:56

Frankfurt Bayern Münih maçı saat kaçta? Frankfurt Bayern Münih maçı hangi kanalda?

Frankfurt Bayern Münih maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Karşılaşma ile ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen futbolseverler "Frankfurt Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta?", "Frankfurt Bayern Münih maçı hangi kanalda?" soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. Biz de heyecanla beklenen Almanya Bundesliga lig maçı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Merak edilen ayrıntılar haberimizde...

Spor 05-08-22 17:30

Leipzig Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Leipzig Bayern Münih maçı canlı izle bilgisi!

Leipzig Bayern Münih maçı için nefesler tutuldu. Almanya Süper Kupa karşılaşmasının detayları futbolseverler tarafıundan merak konusu oldu. Birçok kişi karşılaşmanın hangi kanalda, saat kaçta ekrana geleceğini öğrenmek için internette araştırms yaspmayı sürdürüyor. Peki Leipzig - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Leipzig Bayern Münih maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 30-07-22 21:25

Bayern Münih Manchester City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih Manchester City maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Bayern Münih Manchester City hazırlık maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Heyecanla beklenen maç için vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Bayern Münih Manchester City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih Manchester City maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 24-07-22 01:31

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta? Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı için geri sayım devam ediyor. İki güçlü takım ING Basketbol Süper Ligi play-off final 2. maçında kozlarını paylaşacak. Sporseverler arama motorlarında 'Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?' soru ve konu başlıklarını sorgulamayı sürdürüyor. İşte heyecanla beklenen maç ile ilgili merak edilenler...

Spor 09-06-22 15:18

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? | ING Basketbol Süper Ligi yarı final

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko ING Basketbol Süper Ligi yarı final maçı akşam sporseverlere oldukça heyecan verici anlar yaşatmayacak devam edecek. Yarı final serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe, Darüşşafaka'nın sahasına konuk olacak. Seride 2-1'lik üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, bu maçı da kazanıp final koltuğuna yerleşmek için mücadele edecek. Peki, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 30-05-22 17:15

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka maçı bugün oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı basketbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe, zorlu rakibi Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek. Oynanan ilk maçta Fenerbahçe rakibini 94-69'luk skorla farklı yenmişti. Peki, Fenerbahçe Beko - Darüşşafaka yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-05-22 11:22

Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Monaco - Fenerbahçe Beko maçı için geri sayım sürüyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 27. haftasında Monaco, temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. Merakla beklenen mücadele öncesi Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ile ilgili ayrıntılar...

Spor 25-02-22 20:38

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman ve saat kaçta? Efes Fenerbahçe hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak final serisinde 2. raund başlıyor. ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Mücadelede, basketbol severler tarafından takip edilecek.

Spor 05-06-21 11:33

PSG Bayern Münih maçı ne zaman ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde dev maç!

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalinde ilk maçta kendi evinde 3-2 yenilen Bayern Münih, PSG ile Paris’te kozlarını paylaşacak. Lewandowski’nin oynamayacağı Bayern Münih’te gözler Thomas Müller’de olacak.

Spor 13-04-21 12:07

Bayern Münih PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde erken final

Şampiyonlar Ligi’nin iki devi Bayern Münih ve PSG çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geliyor. İkili rekabette Bayern Münih’in üstünlüğü bulunsa da PSG güçlü kadrosuyla bu zinciri kırmak istiyor. Peki, Bayern Münih PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor 07-04-21 13:31

Bayern Münih Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Fenerbahçe bu akşam Audi Cup 2019’da ev sahibi Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. En prestijli hazırlık turnuvalarından biri olan Audi Cup, milyonlarca futbolseverin ilgisini çekiyor. Peki Bayern Münih Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayımlanacak?

Spor 30-07-19 10:57

Real Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz izle)

Real Madrid - Bayern Münih maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oluyor. Tüm dünyada gözlerin çevrildiği maçta, Real Madrid, Bayern Münih'i ağırlıyor. Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid, Bayern Münih karşısında ilk maçta aldığı 2-1'lik galibiyet ile avantajlı. Real Madrid - Bayern Münih maçı muhtemel ilk onbirler, maçın canlı yayın linki haberimizde. Peki Real Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-05-18 16:08

Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Bayern - Real Madrid maçı şifresiz izle)

Bayern Münih - Real Madrid maçı, Şampiyonlar Ligi'nde erken final olarak adlandırılan karşılaşma, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi finaline 11. kez çıkmak isterken Real Madrid, 16. kez finale çıkma mücadelesi verecek. Bayern Münih - Real Madrid maçı muhtemel onbirleri, takımların durumları ve maçı şifresiz yayınlanan kanallar listesi haberimizde. Peki Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-04-18 23:39

Chelsea - Bayern Münih maçı canlı izle: Bayern, Chelsea karşısında 3-0 önde!

Chelsea ile Bayern Münih, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya geliyorlar. Geçen sezon İngiltere Premier Ligi şampiyonu Chelsea ile Almanya Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Singapur'da kozlarını paylaşacaklar. Peki Chelsea - Bayern Münih maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanalda yayınlanıyor?

Spor 25-07-17 08:30

Real Madrid - Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid - Atletico Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi yarı finalinde perde açılıyor. Bayern Münih'i uzatmalarda eleyen Real Madrid, devler ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid'i konuk ediyor. Ligde aralarında on puan olan Real Madrid ile Atletico Madrid bu sefer kozlarını Santiago Bernabau'da paylaşacaklar. Peki Real Madrid - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 02-05-17 10:47

Bayern Münih – Shakhtar Donetsk maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Alman panzeri Bayern Münih çeyrek finale yükselmek için kazanmak zorunda. Allianz Arena’da Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak Bayern Münih’in zorlu randevusu Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Spor 09-03-15 16:19