Fenerbahce Istanbulspor Maci Saat Kacta Haberleri

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Ev sahibi takım, Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Karadeniz ekibini konuk etti. Bordo mavili ekip bu karşılaşmada galibiyet almayı ve 4. sıradaki yerini korumayı hedefliyordu. Ev sahibi takım ise 3 puanı almanın peşine düştü. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-12-19 23:51:49

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇ SONUCU! Beşiktaş İstanbulspor maçı kaç kaç bitti?

Beşiktaş İstanbulspor maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çaldı. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Beşiktaş İstanbulspor maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Beşiktaş İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-10-08 18:19:55

Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden?

Samsunspor İstanbulspor maçı ile ilgili aramalar maçın 13. dakikasında durdurulmasıyla birlikte hız kazandı. İki rakip Süper Lig'in 4. haftasında saat 19.15'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. yoğun yağış nedeniyle zeminin ağırlaşması, sahanın futbol oynamaya müsade etmemesine neden oldu. Samsunspor İstanbulspor maçı detayları internette sorgulanıyor. Peki, Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden? Samsun'da yoğun anlar!

Spor 2023-09-03 20:22:05

Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Galatasaray maçı ertelendi mi?

Süper Lig 2023-2024 sezonu 3. hafta maçlarıyla devam edecek. Konyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Maç, 21:00'da başlayacak. zorlu Zorlu karşılaşma öncesi TFF, İstanbulspor Galatasaray maçının da aralarında bulunduğu 3 maça dair yazılı açıklamada bulundu. İstanbulspor Galatasaray maçının tarihi, saati ve kanalı merak konusu oldu.

Spor 2023-08-26 12:02:43

İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray maçı ekrana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım sürüyor. Maçta Hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. İstanbulspor Galatasaray maçı izleme ekranı arama motorlarında sporseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-05-23 20:42

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe İstanbulspor maçının yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Maçta Hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Anıl Usta üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı. Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-04-23 21:47

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak. Heyecanla beklenen karşılaşma için geri sayım devam ederken birçok kişi maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda?

Spor 03-04-23 13:12

İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı için geri sayım devam ediyor. Sarı Kırmızılıların 24. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecekti fakat 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Gaziantep FK Kulübü Süper Lig'den çekildi. Şimdi gözler bu maça çevrildi. İstanbulspor Galatasaray maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Spor 04-03-23 22:56

İstanbulspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak?

İstanbulspor ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Necmi̇ Kadıoğlu Stadyumu kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu olurken sporseverler de arama motorlarında İstanbulspor Kasımpaşa maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki, İstanbulspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 28-12-22 15:36

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı yayın bilgileri!

Fenerbahçe ile İstanbulspor, Ziraat Türkiye Kupası, 5. tur maçında bugün kozlarını paylaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu olurken birçok kişi internette "Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması Fenerbahçe İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 20-12-22 10:54

Beşiktaş İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş İstanbulspor hazırlık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş İstanbulspor hazırlık maçı heyecanı sürüyor. Siyah Beyazlılar, Dünya Kupası arasında İstanbul ekibini konuk edecek. Heyecanla beklenen maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Wout Weghorst'un yanı sıra Romain Saiss ve N'koudou Dünya Kupası maçlarında yer aldıkları için bu maçta yoklar. Beşiktaş İstanbulspor maçı canlı izle ekranı araştırılıyor. Peki, Beşiktaş İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 29-11-22 19:08

Giresunspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor İstanbulspor maçı canlı yayın bilgileri!

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında İstanbulspor'u konuk edecek. Çotanak Stadyumu'nda oynanacak olan maçta hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka'nın yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Ata Yıldırım üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak. Birçok kişi maçın yayın saati ve kanalını öğrenmek için "Giresunspor İstanbulspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Giresunspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-11-22 13:54

Antalyaspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor İstanbulspor maçı şifreli mi şifresiz mi?

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Arena'da oynanacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Ömer Tevfik Özkoç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak. Peki Antalyaspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor İstanbulspor maçı ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Spor 21-10-22 15:23

İstanbulspor Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Ankaragücü maçı canlı yayın bilgisi!

İstanbulspor Süper Lig'in 9. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada hakem Yasin Kol düdük çalacak. Kol'un yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Ali Tuna Yapacak. Maçın dördüncü hakim ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Maça dakikalar kala birçok kişi internette "İstanbulspor Ankaragücü" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, İstanbulspor Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 08-10-22 13:24

FATİH KARAGÜMRÜK İSTANBULSPOR MAÇI CANLI İZLE! Fatih Karagümrük İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fatih Karagümrük ile İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Onur Özütoprak olarak açıklandı. Birçok kişi internette 'Fatih Karagümrük İstanbulspor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Fatih Karagümrük İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-10-22 13:42

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE DERBİSİ CANLI İZLE! Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kartal, ezeli rakibini Vodafone Park Stadyumu'nda konuk edecek. Beşiktaş Fenerbahçe derbisini hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olarak açıklandı. Siyah Beyazlılar son olarak İstanbulspor ile 22 berabere kalmıştı. Sarı Lacivertliler ise 5-0 skorla Alanyaspor'u devirmişti. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-22 15:29

İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İstanbulspor Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu oynanacak karşılaşma öncesi birçok vatandaş internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Karşılaşmada Hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Candaş Elbil üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Gamze Durmuş Pakkan olarak açıklandı. Peki, İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İstanbulspor Beşiktaş maçının günü, saati ve kanalı...

Spor 15-09-22 15:01

SİVASSPOR İSTANBULSPOR MAÇI CANLI İZLE! Sivasspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında Yeni 4 Eylül Stadyumu'na İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın öğrencileri de, teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz'ın çalıştırdığı sarı siyahlılar da sahadan sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma öncesi birçok kişi internette "Sivasspor İstanbulspor maçı canlı izle" konu başlığını sorgulamaya başladı. Peki, Sivasspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 11-09-22 11:57

Alanyaspor İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor İstanbulspor hangi kanalda?

Alanyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak maçta hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Karşılaşma öncesi birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Mücadeleye ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki Alanyaspor İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor İstanbulspor hangi kanalda?

Spor 26-08-22 13:19

İSTANBULSPOR - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! İstanbulspor - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. İstanbulspor 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada, kendi sahasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Çıktığı ilk iki karşılaşma eşitlikle sonuçlanan Konyaspor da mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki İstanbulspor - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte İstanbulspor - Konyaspor maçının saati ve kanalı...

Spor 22-08-22 13:56

İstanbulspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor - Konyaspor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında karşı karşıya gelecek. Futbolseverler heyecanla beklenen karşılaşmaya ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmayı sürdürüyor. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Peki İstanbulspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor - Konyaspor maçı hangi kanalda? Karşılaşmaya ilişkin merak edilenler haberimizde...

Spor 22-08-22 13:40

İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi!

İstanbulspor Trabzonspor maçının bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu Karadeniz ekibinin şampiyonluğuyla tamamlanmıştı. Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 75 günlük aranın ardından bu karşılaşma ile başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak mücadele için heyecan dorukta. Peki İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 05-08-22 17:28

Spor Toto Süper Lig'de 1 ve 2. hafta programı açıklandı

Ligde 2022-2023 sezonu, 5 Ağustos Cuma günü saat 19.15'te başlayacak İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla açılacak - TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların eleme müsabakalarına göre maç programında değişiklikler yapacak

Yurthaber 23-07-22 19:19

Bandırmaspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? | Spor Toto 1. Lig Play-Off finali

Bandırmaspor-İstanbulspor maçı için nefesler tutuldu. Spor Toto 1. Lig Play-Off final maçında bu akşam ligin güçlü takımlarından Bandırmaspor ve İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Play-Off finali öncesi büyük heyecan yaşanırken, Süper Lig'e hangi takımın çıkacağı merakla bekleniyor. Peki, Bandırmaspor İstanbulspor Spor Toto 1. Lig Play-Off final maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 02-06-22 14:14

Bandırmaspor - İstanbulspor Play-Off finali Kocaeli'de!

TFF, Bandırmaspor-İstanbulspor play-off finalinin 2 Haziran Perşembe günü saat 20.00'de Kocaeli Stadı'nda oynanacağını açıkladı.

Spor 30-05-22 16:02

İstanbulspor Altay maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Altay maçı hangi kanalda?

Futbolsever heyecanla TFF 1. Lig Play-Off yarı finalinin ikinci maçında İstanbulspor ile Altay'ın finale çıkmak için vereceği mücadeleyi bekliyor. İstanbulspor daha önce 3-2 yenildiği maçın rövanşını 2 farkla kazanarak finale çıkmak istiyor. Altay ise deplasmanda bir farklı skor avantajını elde tutup korumak istiyor. Peki İstanbulspor Altay maçı ne zaman, İstanbulspor Altay maçı saat kaçta olacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 22-05-21 15:16

Adana Demirspor İstanbulspor maçı canlı | Adana Demirspor İstanbulspor maçı kaç kaç?

TFF 1. Lig'in 26. haftasında İstanbulspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Oldukça hırslı 2 ekipten İstanbulspor, 3 maçtır mağlubiyet yüzü görmezken, Adana Demirspor da son 2 maçında toplamda 6 puan almayı başardı. Bu önemli karşılaşma, bu akşam saat 19.00'da TRT Spor ekranlarından yayınlanacak...

Spor 13-03-21 15:01

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi İstanbulspor

Kupada 5. tur ilk maçı, yarın Ülker Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak - Sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle, müsabakayı ev sahibi takım taraftarları tribünden izleyemeyecek

Spor 02-12-19 10:36

Fenerbahçe - Lozan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Lozan maçı biletleri ne kadar? (Canlı izle)

Fenerbahçe - Lozan maçı, sarı lacivertli taraftarlar tarafından merak ediliyor. Yeni sezona, yeni başkan ve yeni teknik direktör ile başlayan Fenerbahçe, İsviçre'deki ilk hazırlık maçını Lozan takımı ile yapacak. İstanbulspor ile oynanan maçta 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, Lozan maçında nasıl bir onbir sahaya sürecek merak ediliyor. Peki Fenerbahçe - Lozan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 13-07-18 13:52

Lausanne Sport - Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Lausanne Sport ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İsviçre'de bir hazırlık maçı yapacak. Lozan'da kamp yapana Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaşmış ve 1-1 berabere kalmıştı. Yeni sezon öncesinde yeni teknik direktörü Cocu yönetiminde 2. sınavını verecek olan Fenerbahçe, Lausanne Sport karşısında nasıl bir performans gösterecek merak ediliyor. Peki Lausanne Sport - Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-07-18 14:08

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Canlı izle)

Fenerbahçe ile İstanbulspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geliyorlar. Fenerbahçe, Cocu ile, İstanbulspor ise Fatih Tekke yönetiminde ilk sınavına çıkacak. Fenerbahçe'nin muhtemel ilk onbiri ve maç programı haberimizde. Peki Fenerbahçe - İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Spor 07-07-18 08:02

Fenerbahçe - İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bilet fiyatları ne kadar?

Fenerbahçe ile İstanbulspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçı için karşı karşıya gelecek. Yeni sezon için teknik direktör olarak Phillip Cocu ile anlaşan Fenerbahçe, İstanbulspor ile yapacağı hazırlık maçı için çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe - İstanbulspor maçı, yeni başkan Ali Koç ve Cocu'nun ilk sınavı olacak. Peki Fenerbahçe - İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Spor 05-07-18 10:13

Gazişehir’de İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü galibiyetin ardından ara vermeden İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı.Adanaspor’a karşı aldığı 5-2’lik galibiyetin ardından İstanbulspor maçı hazırlıklarına başlayan Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına ara vermedi.Tecrübeli Teknik adam Erkan Sözeri yönetiminde saat 17:00’de başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü.

Haber 14-02-18 18:40

İstanbulspor - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (ZTK son 16 turu)

İstanbulspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında karşı karşıya geliyorlar. İlk maçı Soldado'nun golleri ile 2-0 kazanan Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında çeyrek final için avantajlı olarak sahaya çıkacak. Kupada İstanbulspor ile Fenerbahçe maçının rövanş karşılaşması, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı açıklandı. Peki İstanbulspor - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber 16-01-18 08:08

İstanbulsporlu Mehmet Zeki, Fransız kulübünün takibinde

- Fransa 1. Lig ekiplerinden Lille, TFF 1. Lig temsilcisinde forma giyen 20 yaşındaki Mehmet Zeki Çelik için sezonun ilk yarısındaki iki maça oyuncu izleme görevlisini gönderdi - İstanbulspor Teknik Direktörü Koşukavak: - "Lille'den bir faks geldi. Bizi mi yoksa Karabükspor'u mu izleyecekler diye merak ettim. Oyuncu izleme ekibinden biri geldi. Maçtan sonra yaklaşık yarım saat sohbet ettim. Bana Mehmet Zeki'yi sordu. Kendine göre notlar aldı" - "Lucescu, bence Türkiye'den biraz uzaklaşmış. Bizi

Haber 30-12-17 11:06

İstanbul’da Yarın Bu Yollara Dikkat

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.00’de oynanacak olan İstanbulspor A.Ş.-Altınordu A.Ş. TFF 1. Lig...

Yurthaber 20-10-17 16:48

İstanbul'a kavimler göçü!

Spor Toto 2. Lig'den TFF 1. Lig'e çıkacak son takım bu akşam belli olacak. İstanbulspor ve Ankaragücü daha önce TFF 1. Lig vizesini almıştı. Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak finalde Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Gümüşhanespor karşı karşıya gelecek. Kader maçı öncesi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un binlerce taraftarı, otobüs ve otomobillerle İstanbul'a gitti.

Spor 24-05-17 12:11