Kaan Numanoğlu Haberleri

Karagümrük Fenerbahçe maçında yaptığı müdahalelerle maça damga vuran Portekizli VAR hakeminin konuşmaları açıklandı!

TFF 32. haftada yaşanan kritik pozisyonların VAR kayıtlarını açıkladı. Bu hafta ilk kez uygulamaya geçilen yabancı VAR sistemi kritik müdahalelerde bulunurken, Karagümrük-Fenerbahçe maçının hakemi Andre Narciso ve Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki diyaloglar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 16-04-2024 20:28

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 21:35

SON DAKİKA: Fenerbahçe öldü öldü dirildi! Edin Dzeko'nun tarihe geçtiği maçta Sarı-Lacivertliler Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek mağlup etti

Son dakika: Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. İlk yarıyı rakibi karşısında 1-0 yenik durumda tamamlayan Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-1 üstünlükle tamamlayarak 3 puanın sahibi oldu. Öte yandan takımının beraberlik golünü kaydeden Edin Dzeko attığı bu golle Sarı-Lacivertli kulübün tarihine adını yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 20:59

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında bugün oynanacak Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.

Spor 14-04-2024 13:05

TFF'den Halil Umut Meler'e sürpriz görev! Trabzonspor-Fenerbahçe maçının cezasını mı çekiyor?

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında görev alan Halil Umut Meler'e bu hafta saha içinde görev verilmedi. Halil Umut Meler bu hafta VAR hakemi olarak görev alacak.

Spor 02-04-2024 12:49

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 19-01-2024 10:20

Halil Umut Meler sahalara geri dönüyor! Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 20. haftasındaki maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı. Halil Umut Meler’in de uğradığı yumruklu saldırının ardından haftalar sonra İstanbulspor-Konyaspor maçında görev yapacağı belirtildi.

Spor 12-01-2024 12:32

Süper Lig’de en fazla Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler düdük çaldı

Trendyol Süper Lig’in ilk yarısında Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 10’ar maça atanan Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler en fazla düdük çalan hakemler oldu. 18 kez VAR odasına giren Mustafa Öğretmenoğlu da bu alanda zirvede yer aldı.

Spor 27-12-2023 09:51

Fenerbahçe taraftarı Fred için Zorbay Küçük'e tepki gösterirken Galatasaray maçındaki o pozisyon sonrası ortalık karıştı! 'Hakem kurtarmış...'

Sarı lacivertli taraftarlar dün akşam Fred'in kırmızı kart görüp Galatasaray derbide oynayamayacak olması nedeniyle adeta galibiyet sevincini bile yaşayamadı! Hakem Zorbay Küçük'e tepki yağdıran Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray - Karagümrük karşılaşmasındaki bir pozisyon sonrası adeta deliye döndü! Hakem yorumcuları da devreye girdi.

Spor 21-12-2023 09:52

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi hata yapmadı! Şota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ettiler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Karagümrük’ü konuk etti. Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu oynayacakları kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde mutlak 3 puan alma peşindeydi. Mücadelenin sonuna kadar baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 20-12-2023 21:56

Galatasaray maçında ilginç pozisyon! Fatih Karagümrük penaltı bekledi, maçın hakemi taç verdi

Trendyol Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Fatih Karagümrük bir pozisyonda penaltı bekledi. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyon için VAR'a danıştı ve taç atışı kararını verdi. Bu pozisyondan sonra sosyal medya adeta karıştı.

Spor 20-12-2023 21:33

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta hakemleri açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor 18-12-2023 12:07

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi belli oldu!

Süper Lig'in 11'inci haftasındaki Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek.

Spor 02-11-2023 12:00

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇ SONUCU! Beşiktaş İstanbulspor maçı kaç kaç bitti?

Beşiktaş İstanbulspor maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çaldı. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Beşiktaş İstanbulspor maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Beşiktaş İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-10-2023 18:19

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Volkan Bayarslan hangi takımlı? Derbi için geri sayım!

Volkan Bayarslan Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Süper Lig'in 5. haftasında Papara Park'ta oynanacak maçta Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Öte yandan Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izleme ekranı sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Volkan Bayarslan vatandaşlar tarafından merak edildi.Peki, Volkan Bayarslan kimdir?

Spor 17-09-2023 19:27

SON DAKİKA: PFDK Fenerbahçeli Samet Akaydın için merakla beklenen kararını açıkladı!

Son dakika... Trabzonspor maçında Trezeguet'nin gol sevinci sırasında kendisine tükürdüğü iddiası sonrası PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın için karar verildi. Öte yandan PFDK'dan Zaniolo için de karar çıktı. İşte detaylar...

Spor 23-05-2023 17:04

Galatasaray'da Zaniolo ortalığı darmaduman etti! Soyunma odasında masayı ve duvarları tekmeledi

Galatasaray’ın İtalyan futbolcusu Nicolo Zinolo, İstanbulspor maçının 75. dakikasında kırmızı kart gördü. Nicolo Zaniolo sahadan ayrılırken çıkış tünelini tekmeledi. Öfkesi dinmeyen yıldız oyuncu soyunma odasındaki masa ve duvarlara vurarak tepki gösterdi. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşen Zaniolo herkesi şaşırttı.

Spor 17-05-2023 09:59

MAÇ SONUCU: Galatasaray hata yapmadı! Aslan, İstanbulspor'u Icardi ile geçti...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve heyecan fırtınasına sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrılan sarı - kırmızılıların gollerini Arjantinli yıldız Mauro Icardi kaydetti. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 16-05-2023 22:13

İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray maçı ekrana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım sürüyor. Maçta Hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. İstanbulspor Galatasaray maçı izleme ekranı arama motorlarında sporseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-05-2023 20:42

SON DAKİKA: Fenerbahçe Trabzonspor maçının hakemi Abdülkadir Bitigen oldu!

Son dakika... Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor derbisine kısa bir süre kala karşılaşmada düdük çalacak hakem belli oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-2023 12:14

Kayserispor'dan Konyaspor maçı için olay tepki! 'Başka bir hakem atayın!'

Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 33. haftada oynanacak olan arabam.com Konyaspor - Yukatel Kayserispor maçı öncesi konuk ekipten flaş bir talep geldi. Kayserispor, Tugay Kaan Numanoğlu'nun yerine başka bir hakemin maça atanmasını istedi.

Spor 05-05-2023 09:19

Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala heyecan da artıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın zirve için çekiştiği ligde 33. haftanın hakemleri açıklandı. İşte detaylar...

Spor 04-05-2023 16:27

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe İstanbulspor maçının yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Maçta Hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Anıl Usta üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı. Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-04-2023 21:47

Fenerbahçe'de İstanbulspor maçı öncesi 'sarı' alarm!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşı karşıya geleceği İstanbulspor ile lig tarihinde 48. kez mücadele edecek.

Spor 23-04-2023 14:46

ZTK çeyrek final karşılaşması Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Ankaragücü Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı için geri sayım devam ederken sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maç için hazırlıklarını tamamlayan Teknik Direktörü Orhan Ak'ın öğrencileri sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Ankaragücü Trabzonspor maçı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Spor 04-04-2023 14:54

Emre Belözoğlu ile Tugay Kaan Numanoğlu arasında gerilim tırmandı! Hakem, kırmızı kart gösterdi fakat öfkesi dinmedi...

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakeme itirazları nedeniyle Karagümrük maçının devre arasında kırmızı kart gördü.

Spor 19-03-2023 17:35

Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta heyecanı yarın, 18 Mart Cumartesi ve 19 Mart Pazar günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Bu mücadelelerde görev alacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla duyuruldu.

Spor 16-03-2023 12:30

Galatasaray evinde yine galip! Okan Buruk'tan Galatarasay tarihinde görülmemiş başarı!

Galatasaray Antalyaspor ile Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında karşılaştı. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de tüm futbol takipçileri tarafından araştırılıyordu. Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahalarından galibiyetle ayrılmayı hedefliyordu. Peki, Galatasaray Antalyaspor maç sonucu ne oldu? İşte ayrıntılar...

Spor 21-01-2023 22:07

MHK'dan resmi açıklama geldi, Süper Lig'e 6 yeni hakem! Özgüç Türkalp'in yerine...

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve video yardımcı hakemleri (VAR) açıklandı. İşte detaylar...

Spor 06-01-2023 10:38

Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Kayserispor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Alanyaspor ile Kayserispor, Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Alanya Oba Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu olurken sporseverler de arama motorlarında Alanyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranını araştırmaya başladı. Peki, Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 28-12-2022 15:34

Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın hakemleri belli oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. İşte detaylar...

Spor 26-12-2022 13:06

Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Sivasspor maçı ile ilgili detaylar...

Spor 22-10-2022 19:07

Abdulkadir Bitigen kimdir? Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'in hayatı ve biyografisi!

Abdulkadir Bitigen, Trabzonspor Sivasspor maçını yönetecek. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Sivasspor maçını yönetecek. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Maçta Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Peki, Abdulkadir Bitigen kimdir? İşte Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile ilgili bilgiler...

Spor 22-10-2022 16:59

Kasımpaşa Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Kasımpaşa Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa ile Adana Demirspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen mücadelede Hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Birçok kişi internette "Kasımpaşa Adana Demirspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kasımpaşa Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-10-2022 11:35