Floyd Mayweather Haberleri

Ünlü boksörün sevgilisinden duş pozu! Duşakabinin arkasından üstü tamamen çıplak paylaştı

Ünlü boksör Floyd Mayweather’in eski kız arkadaşı Anna Monroe sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Instagram hesabından duşta çekilen bir fotoğrafını paylaşan Monroe, vücudunun altı kısmını ve saçlarını havluya sarmayı ihmal etmezken üzerini tamamen çıplak bıraktı.

Trend 27-06-2022 15:06

Floyd Mayweather, striptiz kulübü için fotoğraf ve video istedi!

Son dakika haberleri: Profesyonel boks kariyerinde çıktığı 50 karşılaşmanın tamamını kazanan 43 yaşındaki eski boksör Floyd Mayweather, Las Vegas'ta bulunan striptiz kulübü için Instagram'dan bir iş ilanı verdi.

Spor 26-05-2022 15:51

Paige Spiranac: Cinsel ilişki sesi yüzünden boks maçına odaklanamadım

Dünyaca ünlü dövüşçü Floyd Mayweather ve YouTuber Logan Paul arasında yapılan boks maçına dünyada büyük ilgi gösterildi. Amerikalı golfçü Paige Spiranac da maçı ilgi ile izleyenler arasındaydı. Kaldığı otel odasından maçı takip eden Paige sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, yan odadaki çiftin uzun süre yüksek ses çıkararak cinsel ilişkiye girdiğini ve bu nedenle maça odaklanmadığını, sürekli televizyonun sesini yükselttiğini açıkladı. Paylaşım kısa sürede kullanıcılardan büyük ilgi gördü.

Spor 08-06-2021 16:37

Floyd Mayweather - Logan Paul maçı nefes kesti

ABD'li eski yıldız boksör Mayweather, internet fenomeni Paul ile 8 rauntta yenişemedi. Profesyonel boks kariyerinde çıktığı 50 karşılaşmanın tamamını kazanan 43 yaşındaki eski boksör Mayweather, sosyal medyada son dönemde birçok kez tartışma yaşadığı "Youtube" kanalında 22 milyonun üzerinde takipçisi bulunan ABD'li Logan Paul ile gösteri maçına çıktı.

Spor 07-06-2021 09:18

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather Hakkındaki Haberler Mynet'te. Floyd Mayweather Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.