Hassas Haberleri

Uyku pozisyonunuz kişilik özellikleriniz hakkında ipucu veriyor

Uyku gün boyunca yorulan vücudumuzu dinlendirmek için en temel ihtiyacımız olarak görülüyor. Uyku ile ilgili bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Her insanın tercih ettiği uyku pozisyonları farklılık gösteriyor. Karakter testi yapan uzmanlar uyku pozisyonlarının kişilik özellikleri hakkında ipucu verdiğini paylaşıyor. İşte tercih ettiğiniz uyku pozisyonuna göre kişilik özellikleriniz...

Kadin 11-04-2023 13:30

Seks yapmadan da uyarılma sağlanabilir: En zevk veren bölgeler! Bunları hiç duymamıştınız

Seks yapmak bir kişi için oldukça yeterli olurken partneri için yetersiz kalabiliyor. Bazı kişiler diğerlerine göre çok daha zor uyarılıyor ve tatmin oluyor. Partnerinizi de mutlu etmek için onun isteklerini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Doğru adımlar ile partnerinizin nerelerden uyarıldığını anlayabilirsiniz.

Haber 15-09-2022 07:51

Hata yapmayın! İlişkiniz yeniyse bunları duymanız gerekiyor

İlişkinin ilk zamanları en heyecanlı ve sevgi dolu olunan anlar olabiliyor. İlişkide birbirini tanıma sürecinde her şey çok güzel görünse de yapılan ufak hatalar ilişkinin bitmesine sebep olabiliyor. Sağlıklı ve mutlu ilişki için yeni başlangıçlarda dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor.

Kadin 25-08-2022 08:37

Koşarak uzaklaşın! İlişkinizde baskıya uğradığınızın işaretleri

Sevgiliyken ve evliyken partnerinizle anlaşamadığınız birçok durum olabilir. Bu durumları uygun iletişim ile aşmak gerekmektedir. Bazı erkekler siz fark etmeden üstünüzde baskı kurmaya çalışıyor olabilir. İşte partnerinizin siz farkında olmadan yaptığı baskılayıcı hareketler…

Kadin 24-08-2022 08:59

Hassas

Hassas Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hassas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yanlış temizlemek televizyonunuzun bozulmasına neden olabilir! Televizyon ve bilgisayar ekranı nasıl temizlenir?

Televizyon ve bilgisayar gibi teknolojik aletlerin temizliğine oldukça dikkat etmek gerekmektedir. Teknolojik aletlerin ekranlarının hassas olması onları temizlerken geri dönülmez sonuçlar almanıza neden olabilmektedir. Bu hassas ekranlara zarar vermeden nasıl temizleyeceğinizi düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 14-08-2022 08:38