Ipucu Haberleri

Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu

Günlük sorumluluklarımız oldukça yorulmamıza neden olabiliyor. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ufak tüyolar hem zamandan hem de beden yorgunluğundan kazanmamızı sağlıyor. Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 12-06-2023 15:31

İpucu nasıl yazılır, ipucu yazımı nasıl olmalıdır? İpucu ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük sayısı bakımından epey zengindir. Dilimizde bulunan kelimelerin doğru bir şekilde okunması ve yazılması son derece önemlidir. Bu yüzden dilbilgisi ve yazım kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Kelimeleri yazmadan önce online hizmet sunan yazım kılavuzlarından da yararlanılması büyük önem arz etmektedir. Dilimizde çok sık yazım yanlışı yapılan kelimelerden biri de ipucu sözcüğüdür. Peki, ipucu nasıl yazılır, TDK’ye göre bitişik mi yoksa ayrı mı yazılır?

Egitim 25-05-2023 09:28

Çamaşır makinesini yanlış kullanıyorsunuz! Bu ipuçları sayesinde paranız cebinizde kalacak

Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştırsa da su faturasının oldukça yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Temizlik uzmanı çamaşır makinesinin yanlış kullandığını belirterek su faturanızın düşmesini ve paranızın cebinizde kalmasını sağlayacak yöntemleri açıkladı.

Kadin 15-05-2023 13:58

60 yaşında yıllara savaş açan tüyosunu paylaştı! Annesinden öğrendikleriyle en az 20 yaş genç gözüküyor

Genç görünmek için uygulanan işlemlerin yanı sıra yaşam alışkanlıklarını da değiştirmek gerekiyor. Yaşına göre çok daha genç görünen kadınların güzellik sırları merak ediliyor. 60'lı yaşların sonunda olan bir kadın yıllara meydan okuyan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı.

Kadin 15-05-2023 09:10

Optik illüzyonda ilk gördüğünüz şey kişilik özelliklerinizi ortaya çıkartıyor

Optik illüzyonlar algımızı belirleyerek kişilik özelliklerimiz hakkında görülmeyenleri gösterebiliyor. Oldukça popüler olan optik illüzyonlar ile bizim bile fark etmediğimiz farklı yönlerimizi keşfedebiliyoruz. Aşağıda yer alan optik illüzyonda ilk gördüğünüz şeyde kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor.

Kadin 25-04-2023 14:39

Kimse gerçek yaşını tahmin edemiyor! Minik bikinisiyle vücudunu sergileyen kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların uyguladıkları bakım sırları merak ediliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşan bir kadın giydiği minik bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi. Kadının yaşını öğrenenler yaşadıkları şokla yaşlanma karşıtı bakım sırlarını merak etti. Twiggy, gençlik sırlarını vererek genç modellere meydan okudu.

Kadin 12-04-2023 09:32

6 aylık bebeğine lazımlık eğitimi veren ünlü model Gisele Bündchen'den hayatınızı kolaylaştıracak ebeveynlik ipuçları

42 yaşındaki Gisele Bündchen, yaşına rağmen koruduğu düzgün fiziği, kusursuz cildi ve özel hayatıyla dikkat çekiyor. 2 çocuk annesi olan Gisele Bündchen, çocuklarında uyguladığı ebevenylik ipuçlarını paylaştı. 6 aylık bebeğine lazımlık eğitimini nasıl verdiğini anlatan Gisele'nin tüyoları hem cebinizi rahatlatacak hem de daha konforlu olmanızı sağlayacak.

Kadin 03-04-2023 17:21

Sonucuna inanamayacaksınız! Buzdolabına kağıt havlu koyarsanız ne olur?

Mutfakta gözden kaçan ufak detaylar hem sağlığı hem de bütçeyi olumsuz etkileyebiliyor. Buzluğa konulan bozuk para gibi buzdolabına konulan kağıt havlu parçası da oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Bu yöntemin faydasını öğrenenler buzdolabına kağıt havlu koymaya koşuyor.

Kadin 27-03-2023 15:37

Sadece saniyeler içinde 20 yaş gençleşti! Botoks kullanmadan yaptığı ilginç gençleştirme yöntemini paylaştı

Cildimiz yaşımız ilerledikçe değişim yaşıyor. Yaşlılık sıkı cildin esnekliğini kaybetmesine neden olarak ciltte sarkmalara ve kırışıklıklara yol açıyor. Kırışıklık karşıtı ürünler ve botoks uygulamaları ciltteki yaşlılık izlerinin azalmasını sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta kendi kolay yöntemini paylaşan bir kadın saniyeler içerisinde gençleştiğini göstererek görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 24-02-2023 16:27

Milyon dolarları olan kadın paylaştı! Bu 5 hata fakirleşmenize sebep oluyor

Bütçe yönetimi oldukça önem taşıyor. Her ay sonunda maaşınızın bittiğini söylüyor ve ne yaparsam yapayım para biriktiremiyorum diyorsanız bunun nedeni farkında olmadan yapılan ufak hatalar. TikTok'ta çok sayıda paraya sahip olduğunu paylaşan bir kadın paranızı artırmak ve fakirleşmenizi önlemek için kaçınmanız gereken hataları açıkladı.

Kadin 20-02-2023 14:21

Maskaramızı tamamen yanlış kullanıyormuşuz! Bozulmasına neden oluyor

Maskara gözlerin çok daha güzel ve çekici gözükmesini sağlıyor. Her ihtiyaca göre farklı özellikleri bulunan maskaralar bulunuyor. Ancak maskara kullanırken daha etkili olduğunu düşünerek yaptığımız bir alışkanlığın maskaranın ömrünü kısalttığı belirtildi.

Kadin 03-02-2023 14:04

41 yaşındaki kadının 20 yaş genç gözükmesini sağlayan yarayan üç basit güzellik kuralı

Yaşıtlarına göre daha genç gözüken kadınların bakım sırları ve hayat alışkanlıkları oldukça merak ediliyor. Gün içerisinde fark etmeden yaptığımız basit davranışlar daha erken yaşlanmamıza sebep olarak cildimizi kırıştırabiliyor. 41 yaşındaki bir kadın olduğundan 20 yaş daha genç gözükme sırrını paylaştı.

Kadin 31-01-2023 10:26

Kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak tüyolar! Doğal gaz faturalarınızı düşürebilirsiniz

Doğal gaz faturaları kış aylarında bütçeyi oldukça zorluyor. Vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler arıyor. Geceleri kaloriferi kapatmak istemeyen ama kapatınca da üşüyen kişiler için aşağıda bulunan tüyolar oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Uzmanlar geceleri kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak yöntemleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 14:13

Profesyonel ağdacı paylaştı! Vajina ağdası sırasında acı hissetmemek için...

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan ağda oldukça acı verici olabiliyor. Özellikle genital bölgeye yapılan ağdalar her kadının kabusu olarak görülüyor. Profesyonel bir ağdacı vajinaya yapılan ağdanın acımaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 11:56

Her kadının bilmesi gerekiyor: Günlük problemleri çözen basit tüyolar! Çilek bacaklara ve kararmış koltuk altlarına veda edin

Her kadın vücudunun ve yüzünün pürüzsüz olmasını istese de bu istekler her zaman mümkün olmayabiliyor. Cilt kararmaları, çilek bacak, kabaran saçlar ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Bu problemleri gidermek için her kadının bilmesi gereken çok kolay güzellik ipuçları bulunuyor.

Kadin 13-01-2023 12:09

Hiç farkında olmayabiliriz! Araştırmalara göre aldatıldığınıza dair 20 ipucu

Mutlu bir ilişkinin içerisinde olduğunu düşünürken aslında aldatılan birçok kişi bulunuyor. Bazı insanlar aldatma konusunda o kadar profesyonel ki aynı andan birkaç kişiyle beraber olabiliyor. Yapılan araştırmalar aldatmaya dair ipucu verebilecek 20 işareti açıkladı.

Kadin 17-12-2022 10:54

Muzları 6 ay boyunca bozulmadan saklamanın yolu çok basitmiş

Muz en sevilen meyveler arasında bulunsa da erkenden bozulması can sıkıcı olabiliyor. Tatlılara oldukça yakışan muzu her mevsim tüketebilmek istesek de bu durum maalesef ki mümkün olmuyor. Ancak paylaşılan kolay bir ipucu sayesinde muzları bozulmadan 6 ay boyunca saklayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Yemek 12-12-2022 09:54

Yoğun orgazm yaşamanın etkili yolu! Cinsel zevki ikiye katlar

Seks sırasında orgazm olmak hem kadın hem de erkekler için oldukça önem taşımaktadır. Seksin olmazsa olmazı olarak görülen orgazm ne yazık ki her zaman elde edilememektedir. Hayatı boyunca orgazm olamayan birçok kişi vardır. Ancak cinsel ilişkide yapılacak doğru tekniklerle çoklu ve yoğun orgazm yaşayabilir, aldığınız zevki doruklara çıkarabilirsiniz.

Haber 12-12-2022 09:18

TikTok'ta mükemmel ipeksi ve yumuşak omletin püf noktasını paylaştı!

Omlet kahvaltıların yıldızı olarak görülüyor. Ancak sadece kahvaltıda değil gün içerisinde de pratik ve doyurucu bir yemek düşünüldüğünde omlet ilk akla gelen lezzetler arasında bulunuyor. Omletin lezzeti kadar kıvamının da önemli olduğu biliniyor. TikTok'ta pürüzsüz ve yumuşak omlet için yapılması gereken püf noktalar paylaşıldı.

Yemek 11-12-2022 14:07