Istanbul 2 Bolge Milletvekili Adaylari Haberleri

Başakşehir'de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı! 1'i ağır 2 yaralı

İstanbul Başakşehir'de aralarında husumet bulunan 2 kişiyi sokakta yürürken gören şüpheliler, otomobillerini durdurarak indi. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada otomobilden inen bir kişi, sokakta karşılaştıkları iki kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 1'i ağır 2 kişi yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Haber 2024-05-20 21:23:50

Yer: İstanbul! Polis geniş güvenlik önlemi aldı, ortalık bir anda karıştı: Silah tutukluk yapınca olanlar oldu

Sultangazi'de 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 2 eski ortak, aralarındaki husumeti çözmek için akrabalarıyla birlikte yol kenarında buluştu. Buluşma sırasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Karşı tarafın silahının tutukluluk yapmasını fırsat bilip ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Olayın görgü tanığı o anları anlattı.

Haber 2024-05-18 18:51:35

Altının kilogram fiyatı yükseldi!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 480 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Garanti BBVA ile Uğuras Kıymetli Madenler olarak sıralandı.

Finans 2024-05-16 17:18:12

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 2024-05-15 20:30:32

Bebek arabasından külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri 180 milyon lira

İstanbul Havalimanı'nda altın kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri, uluslararası suçların önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi. Yakalanan altının piyasa değerinin yaklaşık 180 milyon lira olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 13:40

İstanbul'da bir mahalle bu olayı konuşuyor! Gözyaşları içinde anlattı: 'Bir gün güzel giyimli insanlar geldi...'

İstanbul Balat'ta babasının vasiyeti üzerine bakkal işleten Necibe Batmaz, hemen ödeme yapamayanlar için veresiye defterlerinin olduğunu ifade ederek, "Bir gün güzel giyimli insanlar geldi. Veresiye defterimi sordular. Bana veresiye defterini almak istediklerini tüm borçları ödemek istediklerini söylediler siz hesaplayın dediler. Herkesin tüm borcu ödediler çok duygulandım o an, 2 gün boyunca ağladım" dedi.

Haber 11-05-24 22:18

Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-05-24 16:44

GÜNCELLEME 2 - İstanbul Boğazı'nda karaya oturan yük gemisi kurtarıldı

İstanbul Boğazı'nda karaya oturan yük gemisi uzun süren çalışmalar sonucunda kurtarıldı.

Yurthaber 07-05-24 15:08

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 07-05-24 13:43

İstanbul'da çıkarılmaya başlanan doğal gazın ilk ateşi yandı! Bu hafta dağıtıma başlanıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle TBNG’nin İstanbul Silivri'de açtığı yeni kuyulardan doğal gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi. TBNG CEO’su Sinan Furat, "Bizim yerin 2 bin 500 metre altından çıkardığımız ürettiğimiz yerli ve milli doğal gaz olarak, inşallah bu hafta itibarıyla verilmeye başlanacak" dedi.

Finans 05-05-24 17:47

Minik Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 işçi hakkında yeni gelişme!

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanından 1’i tutuklanırken, 2 işçi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 05-05-24 14:08

Merakla beklenen İstanbul - Sivas YHT ilk seferini yaptı: İşte bilet fiyatı!

Ankara'dan Sivas'ı 2 saate, İstanbul'dan Sivas'ı 7 saate düşüren İstanbul - Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ilk sefer sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Söğütlüçeşme istasyonundan kalkan trenin öğleden sonra Sivas'ta olması planlanıyor. Merakla beklenen bilet fiyatı belli oldu!

Haber 04-05-24 11:00

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 435 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Uğuras Kıymetli Madenler, Altınbaş Kıymetli Madenler ve Türkiye İş Bankası olarak sıralandı.

Finans 03-05-24 17:35

Yer: İstanbul! Binada çıkan yangın kısa sürede büyüdü: Biri çocuk 2 kişi yaralandı

İstanbul'da 4 katlı binanın 3'üncü katında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken, biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Haber 28-04-24 23:10

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

Kulislerde dolaşan bu iddia dikkat çekti: ‘CHP'ye 6-7 vekil daha katılabilir’

Yerel seçim sonuçlarının siyaset kulislerindeki etkisi devam ediyor. Seçimlerden büyük bir zaferle ayrılan CHP'ye 6-7 milletvekilinin daha katılabileceği iddia edildi. CHP’ye son olarak geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den 5 ay önce istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, katılmıştı.

Haber 28-04-24 09:28

Küçükçekmece'de terör estiren saldırgan 2 kişiyi bıçakla yaraladı: Engel olmak isteyenp polisin üzerine yürüyünce...

İstanbul Küçükçekmece'de etraftaki vatandaşları tehdit edip iki kişiyi bıçakla yaralayan şahsa polis müdahale etti. Saldırgan ancak bacağından vurulmak suretiyle durdurulabilirken, yaşanan gerilim dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 27-04-24 14:27

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 508 bin 500 liraya yükseldi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 1 milyar 271 milyon 175 bin 500,56 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 25-04-24 16:50

Küçükçekmece’de kaldırımda oturan gruba silahlı saldırı! Yaralılar var

İstanbul Küçükçekmece'de kaldırımda oturan gruba düzenlenen silahlı saldırıda biri ağır 2 kişi yaralandı. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 24-04-24 23:36

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Seren Serengil hemen paylaştı: 2 gün önce evine gittik...

Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi duyan Seren Serengil hemen bir paylaşım yaptı. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü merak konusu olurken Seren Serengil'in sözleri dikkat çekti.

Magazin 24-04-24 15:30

Burgazada Madam Marta Koyu ihaleye çıkıyor

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından, Burgazada Madam Marta Koyu’nun da içinde bulunduğu Köknar ve Kalpazankaya’daki arsa ve arsa üzerindeki 2 adet metruk bina ihale yöntemiyle kiraya çıkarıldı.

Yurthaber 24-04-24 14:18

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 24-04-24 13:10

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

Altının kilogram fiyatında gerileme

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 605 bin liraya geriledi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 5 milyar 205 milyon 126 bin 530,63 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 18-04-24 17:08

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 625 bin liraya yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 625 bin liraya yükseldi.

Finans 17-04-24 17:22

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Orhangazi Tüneli'nde yolcu otobüsü alev alev yandı! 35 yolcu son anda tahliye edildi

Kocaeli’den İzmir istikametine giden yolcu otobüsü, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde alev alev yandı. 35 yolcu hızla tahliye edilirken, 2 yolcu dumandan etkilendi.

Haber 09-04-24 00:11

AK Parti'nin eski il başkanı Aziz Babuşçu'dan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'a sert tepki: Haddinizi aşıyorsunuz!

Pazar günü yapılan seçim sonrası AK Parti, kuruluşundan beri ilk kez 2. parti konumuna düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında 'Partideki kibir abidelerini temizleyeceğiz, halktan kopuşlara izin vermeyeceğiz' demişti. AK Parti'nin eski İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ise Uçum'u hedef aldı.

Haber 05-04-24 14:23

Altının kilogram fiyatı yükselişte

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 415 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, Zirve Değerli Madenler, INTL HRM Kıymetli Madenler, Fetih Döviz ve Kıymetli Madenler ile NMGlobal Kıymetli Madenler olarak sıralandı.

Finans 04-04-24 17:00

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 405 bin liraya geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 405 bin liraya geriledi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 3 milyar 537 milyon 537 bin 979,69 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 03-04-24 17:01

Son dakika! İstanbul Masquerade gece kulübünde yangın! 29 kişi hayatını kaybetti, kimlikleri belli oldu: İşte yangının çıkış nedeni...

Son dakika haberi: Türkiye'yi yasa boğan haber İstanbul'dan geldi. Öğle saatlerinde Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Acı olayda 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine geldi. Yangınla ilgili soruşturmada 9 kişi gözaltına alındı. Öte yandan hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin kimlikleri belli oldu. Yangının çıkış nedeni de belli oldu.

Haber 02-04-24 14:23

İstanbul'da silahlı saldırı! Kırmızı ışıkta beklerken, kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 28-03-24 06:17

İstanbul'da 2 ayda turist akını: En çok turist hangi ülkeden geldi?

İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.

Finans 26-03-24 14:30

İstanbul, turizme hızlı başladı

İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 26-03-24 11:33

İBB tarafından tazminatları ödenmeden işten çıkarılan işçiler eylem yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2019 yılında işten çıkarıldıklarını iddia eden 2 işçi, Saraçhane’de belediye binası önünde eylem yaptı.

Yurthaber 25-03-24 14:15
ibb

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-24 13:26

Suat Pamukçu'ya AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen İstanbul mitinginde YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takmıştı. Pamukçu'nun AK Parti'ye geçmesi gündem olurken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 24-03-24 19:03

Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu Büyük İstanbul Mitingi'nde resmen AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 ay önce Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber 24-03-24 15:05

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 21-03-24 18:53

Polis 'dur' dedi, kovalamaca başladı... Otomobilden uzun namlulu silahlar çıktı

İstanbul Bahçelievler'de polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan, içerisinde 2 kişinin bulunduğu otomobilden uzun namlulu silahlar çıktı. Arıza yapan otomobili terk ederek yaya olarak kaçan 2 kişiden 1'i yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 17-03-24 07:16

İstanbul Valiliği'nden, İmamoğlu'na elindeki Kur'an-ı Kerim ile tepki gösteren kadın hakkında açıklama! Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir kadın elinde Kuran-ı Kerim'le tepki göstermişti. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. Valilik açıklamasında, B.K. isimli şahsın bazı suçlardan soruşturma dosyalarının olduğu, 2 yıl önce cezaevinde tutuklu kaldığı ve örgütsel irtibata rastlanmadığı bildirildi.

Haber 16-03-24 21:19

Akıllara Tom Hanks'in Terminal filmini getirmişti! İstanbul Havalimanı'nda personelin yardımıyla yaşayan İranlı akademisyen için karar

Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani, yaklaşık 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyordu. Havalimanı personelinin de yardımcı olduğu Kaviani'nin durumu Tom Hanks'in başrolünü oynadığı Terminal filmini akıllara getirmişti. İran'a da gitmek istemeyen akademisyen Dr. Shiva Kaviani havalimanı polisi tarafından Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Haber 15-03-24 17:35

Para sayma görüntüleri gündem oldu! Soruşturma derinleşiyor: O isimler de ifadeye çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündem oldu. Görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer "tanık" sıfatıyla, videoda görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

Haber 15-03-24 16:59

Altının kilogram fiyatı geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 408 bin liraya indi.

Finans 14-03-24 17:14

Sosyal medyada gündem olmuştu: 'Para sayma' görüntüleri harekete geçirdi!

Sosyal Medyada, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda kayda alındığı iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma başlatıldı. 2 kişinin ifade vermek üzere adliyeye getirildiği olayda İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yarın ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

Haber 14-03-24 10:49