Istanbul Icin Son Cagri Haberleri

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 2024-05-09 10:28:27

Son dakika | İstanbul Havalimanı'nda faciaya ramak kala! Uçak gövdesi üzerine iniş yaptı: Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Havalimanı'nda güpegündüz facianın eşiğinden dönüldü. İniş takımı açılmayan kargo uçağı tehlikeli bir iniş yaptı. Panik dolu anlar kameraya yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olayın nedenini ve detaylarını paylaşan bir açıklama yayımladı. Olay sonrası kazanın yaşandığı 16R pisti geçici süreliğine hava trafiğine kapatıldı.

Haber 2024-05-08 09:38:37

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 2024-05-08 08:57:49

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 2024-05-07 09:46:50

SON DAKİKA | Haydarpaşa açıklarında yük gemisi karaya oturdu, boğaz trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: İstanbul Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yapan ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin karaya oturması nedeniyle İstanbul Boğazı'nın gemi trafiği çift yönlü askıya alındı. Geminin kurtarılması için kurtarma ekiplerinin yönlendirildiği bildirildi.

Haber 07-05-24 06:58

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), dümen arızası yapan kargo gemisi nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğinin çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu.

Haber 06-05-24 07:03

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 04-05-24 13:13

Son dakika! Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'da gemi trafiğinin saat 17.00'ye kadar askıya alındığını duyurdu.

Haber 04-05-24 10:24

Yer: Ümraniye! Araca binemeyince İETT şoförüne dehşeti yaşattı: Kurşun yağmuru!

İstanbul Ümraniye'de bir kişi, kendisini araca almayan İETT şoförünü başka bir otobüsle son durağa kadar takip ederek kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan, şoför Emircan Gülce'yi üç yerinden yaraladı.

Haber 03-05-24 16:51

Balat'taki evi için aldığı kiraya çok sinirlendi! Hazal Kaya'nın annesi mahalle ortasında kiracısıyla kavga etti

Son dönemde ünlü isimlerin kiracıları ile başı dertte. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kiracısına sinirlenen Demet Akalın'ın ardından şimdi de Hazal Kaya'nın annesi kiracısı ile mahalle ortasında kavga etti. Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin liraya oturan kiracısına çok sinirlendi.

Magazin 03-05-24 10:01

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

SON DAKİKA: LPG’li aracı olanlar dikkat! Otogaza 1,64 TL indirim geliyor (1 Mayıs Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları)

Son dakika haberi… Otogaz litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim geleceği öğrenildi. LPG’de indirimin 1,64 TL olması bekleniyor. İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir LGP, benzin, motorin fiyatları…

Finans 01-05-24 13:48

SON DAKİKA| 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak!

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 30-04-24 00:34

Kulislerde dolaşan bu iddia dikkat çekti: ‘CHP'ye 6-7 vekil daha katılabilir’

Yerel seçim sonuçlarının siyaset kulislerindeki etkisi devam ediyor. Seçimlerden büyük bir zaferle ayrılan CHP'ye 6-7 milletvekilinin daha katılabileceği iddia edildi. CHP’ye son olarak geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den 5 ay önce istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, katılmıştı.

Haber 28-04-24 09:28

Eyüpspor transferde çok büyük oynuyor! Arda Turan, yıldız oyuncuyu ikna etti!

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi yeni sezon için birçok yıldız isimle görüşüyor. Medyada ortaya çıkan son oyuncu ise futbolseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 26-04-24 17:08

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davada karar! 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezası

Son dakika haberi: İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Haber 26-04-24 12:51

Ekrem İmamoğlu Contemporary İstanbul fuarında yağlı boya resim yaptı! İşte o mini tablo

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Contemporary İstanbul fuarında resim yaptı. İmamoğlu resmi yaptığı sırada "Yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 10:51

Prof. Dr. Toros'tan toz taşınımı sözleri 'Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor'

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çöl tozlarındaki zengin mineral içeriklerin karada bitkiler, denizlerde de canlılar için aslında son derece besleyici olduğuna işaret ederek, "Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Haber 25-04-24 17:01

SON DAKİKA: Sessizlik motorin indirimi ile bozuldu: Dizel aracı olanlar dikkat, akaryakıt fiyatları değişti! (25 Nisan Perşembe benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatları 1 aydır sabit kalmıştı. Ancak bugün dizel yakıtlı aracı olanları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Motorine indirim geldi. Akaryakıt istasyonlarında tabelalar değişti. İşte 25 Nisan 2024 Perşembe güncel benzin-mazot fiyatı ile İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 25-04-24 08:24

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Finans 24-04-24 13:44

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Son dakika: Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 24 ev etkilendi, çok sayıda kişi tahliye edildi

İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Ekiplerin, güvenlik önlemi aldığı bölgeye girilmesine izin verilmiyor. Öte yandan alanda, kentsel dönüşüm çalışması yapıldığı öğrenildi.

Haber 19-04-24 20:42

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; Şiddetli yağış ve fırtına beklenen 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. AKOM'dan ise İstanbul için bir son dakika uyarısı geldi. AKOM, kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Haber 18-04-24 10:35

Son dakika... TÜİK açıkladı! Konut satışları martta düştü

Son dakika... TÜİK verileri açıkladı. Konut satışları mart ayında ülke genelinde yüzde 0,1 azaldı. Konut satışlarında İstanbul en yüksek paya sahip.

Finans 18-04-24 10:17

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 18-04-24 09:35

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş'e acil iniş yaptı, uçakta arama yapıldı, ihbar asılsız çıktı...

Son dakika haberine göre Varşova-İstanbul seferini yapan THY uçağı için bomba ihbarı yapıldı. Uçak Bükreş'e acil iniş yaparken polis tarafından bomba aramasının yapıldığı aktarıldı ancak yapılan kontrollerin ardından ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.

Haber 12-04-24 23:33

Orhangazi Tüneli'nde yolcu otobüsü alev alev yandı! 35 yolcu son anda tahliye edildi

Kocaeli’den İzmir istikametine giden yolcu otobüsü, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde alev alev yandı. 35 yolcu hızla tahliye edilirken, 2 yolcu dumandan etkilendi.

Haber 09-04-24 00:11

Bergüzar Korel takıntılarından bahsetti: Hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor

Son dönemde Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel katıldığı programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Takıntılarını anlatan Korel'in o anları güldürdü.

Magazin 08-04-24 13:25

SON DAKİKA | 29 kişi can vermişti! İfadeler ortaya çıktı: Çöp dökmeye çıktı, hayatı kurtuldu

Son dakika haberi: İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınıyla ilgili 8 kişi tutuklandı. Öte yandan, yangına ilişkin gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheliler ve yangından kurtulan çalışanların emniyette verdikleri ifadeler ortaya çıktı.

Haber 05-04-24 17:30

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

AK Parti'nin itirazı kabul edildi! Beykoz'da oylar yeniden sayılacak

Son dakika haberine göre CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, AK Parti’nin İl seçim kuruluna yaptığı itirazın kabul edildiğini duyurdu. Beykoz’da oylar yeniden sayılacak. Çelik açıklamasında "Arnavutköy, Ümraniye, Fatih, Bahçelievler ve Pendik’te ilçe seçim kurullarında reddedilen itirazlarımızın il seçim kurulunda bozularak yeniden sayım kararı alınmasını bekliyoruz" dedi.

Haber 03-04-24 19:27

Son dakika | Sosyal medyadaki o paylaşımlar affedilmedi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti

Son dakika haberi: Sosyal medyada seçim sonuçlarıyla ilgili provokatif paylaşımlar yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu paylaşımlarla ilgili harekete geçti.

Haber 03-04-24 15:51

Uğur Dündar'dan Orhan Gencebay'a sert sözler! Kula kulluk edene yazıklar olsun!

Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye etmişti. Bu duruma tepki gösteren Uğur Dündar son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 03-04-24 15:26

Son dakika! İstanbul Masquerade gece kulübünde yangın! 29 kişi hayatını kaybetti, kimlikleri belli oldu: İşte yangının çıkış nedeni...

Son dakika haberi: Türkiye'yi yasa boğan haber İstanbul'dan geldi. Öğle saatlerinde Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Acı olayda 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine geldi. Yangınla ilgili soruşturmada 9 kişi gözaltına alındı. Öte yandan hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin kimlikleri belli oldu. Yangının çıkış nedeni de belli oldu.

Haber 02-04-24 14:23

Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih... Sabaha kadar süren seçim yarışı nefesleri kesti!

Sandıkların açılmasının ardından bazı il ve ilçelerde seçim yarışı son ana kadar nefes kesti. Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih’te haritanın rengi sürekli değişti. Hatay’da CHP’li Savaş ve AK Partili Öntürk arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Kırklareli’nde de MHP’li Bulut ile CHP’li Kesimoğlu’nun mücadelesi son ana kadar sürdü. İstanbul Üsküdar’da da yarış nefes kesti. İpi CHP’li Dedetaş göğüsledi. Fatih’te de son ana kadar süren mücadeleyi AK Partili Turan kazandı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 09:55

Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için açıkladı 'Yaz havası...' 4 bölgeye uyarı: Marmara da var... Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Bu hafta hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Son dönemde artan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de 'Yaz havası' açıklaması geldi. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

Haber 01-04-24 09:11

'Son dakika' anketine tepki de gelmişti! Metropoll, Betimar, SONAR... İşte 31 Mart sınavını başarıyla veren araştırma şirketleri

31 Mart'a gidilen aylar boyunca Türkiye'nin konuştuğu seçim anketleri de dün akşam sınavını vermiş oldu. Sandıkların kapanmasına dakikalar kala bir anket daha paylaşan Betimar'dan İstanbul anketiyle tepki çeken SONAR'a ve Metropoll'e değin birçok araştırma şirketinin seçim karnesi belli oldu. Bazı firmalar var ki dün gece ortaya çıkan tabloya hayli uzak kaldı. İşte seçim sonuçlarını en yakın ve en uzak öngören anket firmaları...

Haber 01-04-24 06:59

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 23:23

CANLI Kartal seçim sonuçları! Kartal'da yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler Kartal ilçesinde de büyük bir heyecanla takip ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adayları kıyasıya yarış bir yarış içerisinde. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı seçimi kazanacak? Kartal'da hangi partinin adayı daha avantajlı? İşte Kartal yerel seçim sonuçları ile ilgili yeni gelişmeler ve son dakika bilgileri...

Haber 30-03-24 23:19

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık mesajı: İstanbul, pazartesi günü bir başka güne uyanacak

Seçimlere artık sadece 1 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son gün çalışmalarını İstanbul'a ayırdı. İki programı olan Erdoğan ilk konuşmasını Arnavutköy'de gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada yarın için sandık mesajı verdi ve, "Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul başka bir güne uyanacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ikinci adresi olan Güngören'e geçti.

Haber 30-03-24 14:50

Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç'in cesur sahneleri hakkında konuştu: Bizim korktuğumuz sahne

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan Bergüzar Korel paylaşımları ve başarılı kariyeriyle gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak eşi Halit Ergenç ve kendisinin yakınlaşma sahneleriyle ilgili konuştu.

Magazin 30-03-24 09:20

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! Valilik'ten açıklama

Son dakika haberine göre İstanbul Boğazı'nda bir kargo gemisi dümen arızası yaşadı. Bunun üzerine İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı. Valilik daha sonra yaptığı açıklamada Boğaz'ın gemi trafiğine açıldığını aktardı.

Haber 29-03-24 22:37

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu kazanacak? SONAR, seçime iki gün kala İstanbul anketini açıkladı! Fark dikkat çekti

Yerel seçimler için artık saatler kaldı. Özellikle İstanbul'da hangi adayın kazanacağı merak ediliyor. Seçimin Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi bekleniyor. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doğru tahminlerde bulunan SONAR Araştırma yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı.

Haber 29-03-24 18:29