Istanbul Tuzla Toki Haberleri

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 2024-05-04 14:04:43

Fatih'teki gasp dehşeti kamerada! Genç kadın kafa ve yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşırdı...

İstanbul Fatih'te gece sularında dehşet bir gasp vakası yaşandı. Bir kadın yolda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir şahıs kadının çantasına sarıldı. Kadının direnişi üzerine kafa ve yumruk darbeleriyle karşılık veren şüpheli çantayı alarak kayıplara karıştı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 2024-05-04 13:42:37

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 2024-05-04 13:13:47

Merakla beklenen İstanbul - Sivas YHT ilk seferini yaptı: İşte bilet fiyatı!

Ankara'dan Sivas'ı 2 saate, İstanbul'dan Sivas'ı 7 saate düşüren İstanbul - Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ilk sefer sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Söğütlüçeşme istasyonundan kalkan trenin öğleden sonra Sivas'ta olması planlanıyor. Merakla beklenen bilet fiyatı belli oldu!

Haber 2024-05-04 11:00:50

Son dakika! Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'da gemi trafiğinin saat 17.00'ye kadar askıya alındığını duyurdu.

Haber 04-05-24 10:24

İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası, 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek

Pazarlama ve İletişim dünyasını bir araya getiren İstanbul Marketing Summit, bu yılki ilk etkinliğini 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleştirecek. Kırılma Noktası temasıyla düzenlenecek olan zirvede yapay zekâ, yaratıcılık, teknoloji, sürdürülebilirlik ve birçok konuda alanının önde gelen isimleri sahneye çıkacak.

Haber 03-05-24 21:44

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 435 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Uğuras Kıymetli Madenler, Altınbaş Kıymetli Madenler ve Türkiye İş Bankası olarak sıralandı.

Finans 03-05-24 17:35

Yer: Ümraniye! Araca binemeyince İETT şoförüne dehşeti yaşattı: Kurşun yağmuru!

İstanbul Ümraniye'de bir kişi, kendisini araca almayan İETT şoförünü başka bir otobüsle son durağa kadar takip ederek kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan, şoför Emircan Gülce'yi üç yerinden yaraladı.

Haber 03-05-24 16:51

Türkiye'nin 'İsrail' kararına iş dünyasından destek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Avdagiç, "Türkiye, Gazze'ye 'kesintisiz ve yeterli' insani yardım akışına izin verilinceye kadar İsrail'le ticareti tamamen durdurarak Filistin'de işlenen insanlık suçuna karşı tavrını en üst seviyede ortaya koymuştur" dedi.

Finans 03-05-24 13:49

Uzman isimden İzmir için korkutan deprem senaryosu! '2 bin yıldır kırılmadı, yakında kırılabilir' diyerek potansiyel büyüklüğü açıkladı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6 seneden beri sürdürdükleri İzmir, Güzelbahçe, Yağcılar, Seferihisar ve Tuzla fayları ile ilgili çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Araştırmanın sonucunda Tuzla fayının 2 bin yılda bir kırıldığını ve 2 bin yıldır kırılmadığını ifade eden Sözbilir, korkutan senaryoyu açıkladı. Oluşabilecek depremin potansiyeline dair tahminde bulunan Sözbilir, Tuzla fayı açısından İzmir'in deprem tehlikesinin değerlendirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haber 03-05-24 10:43

Balat'taki evi için aldığı kiraya çok sinirlendi! Hazal Kaya'nın annesi mahalle ortasında kiracısıyla kavga etti

Son dönemde ünlü isimlerin kiracıları ile başı dertte. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kiracısına sinirlenen Demet Akalın'ın ardından şimdi de Hazal Kaya'nın annesi kiracısı ile mahalle ortasında kavga etti. Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin liraya oturan kiracısına çok sinirlendi.

Magazin 03-05-24 10:01

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

Dudak uçuklatan vurgun! Bu kez dolandırıcı polis çıktı: Mağdurların çoğu da polis

İstanbul Tuzla'da hırsızlık timinde görevli bir polis memurunun adı büyük bir dolandırıcılık olayına karıştı. Meslektaşları tarafından parmakla gösterilen o polis iddiaya göre hem mesai arkadaşlarını hem de bölge esnafını 20 milyon lira dolandırdı. İşte film senaryolarına taş çıkaracak o dolandırıcılık hikayesi.

Haber 03-05-24 06:37

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: ''Yatacaklar, kalkacaklar beni rüyalarında görecekler''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mevcut yönetimin 18 Temmuz’daki seçimi de yapmayacağını söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

Spor 02-05-24 18:31

Doktor o sırada barda eğlencede! Bebekleri kullanıp 1 milyar liralık vurgunda çarpıcı detay... İyileşseler bile çıkarmadılar! İmzanın saatine bakılınca anlaşıldı

İstanbul ve Tekirdağ'da 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheliden 14'ü tutuklanmıştı. Devleti yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratan şebekeyle ilgili dikkat çeken detaylara ulaşıldı.

Haber 02-05-24 15:49

Hiç tanımadığı adamı sadece alkollü diye komando bıçağıyla katletti! İfadesi akıllara durgunluk verdi: Onu cezalandırdım

İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan olay duyanları dehşete düşürdü. Azad M., 50 yaşındaki Yıldıray Koç'u bıçaklayarak katletti. Koç'u daha önceden tanımadığını ifade eden Azad M.'nin, "Yolda alkollü olduğu için sendeleyerek güçlükle yürüyen bir kişi gördüm. Bu durumda olduğu için ona sinirlendim. Karanlık bir sokağa girdiğinde arkasından yaklaşarak onu bıçaklayarak cezalandırdım." sözleri kan dondurdu.

Haber 02-05-24 10:36

Taksim ve İstiklal Caddesi'ndeki kısıtlamalar kaldırıldı!

İstanbul Valiliğinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle aldığı tedbirler kapsamında araç ve yaya trafiğine kapatılan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan ara sokaklar tekrar açıldı.

Haber 01-05-24 22:02

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden şehir içi ulaşım açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Mayıs nedeniyle kapalı olan bazı hatların açıldığını, bazı hatlarının ise henüz kapalı olduğunu duyurdu.

Haber 01-05-24 21:04

Korhan Berzeg'in ölümünde korkunç şüphe! 'Sırtlan' detayı dikkat çekti

Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83) kemiklerine, daha önce 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında ulaşıldı. Kemikler incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, alan tarama çalışması Berzeg kaybolduktan 319 gün sonra sonlandırıldı. Berzeg'in ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek. Berzeg'in ölümüyle ilgili iki ihtimal üzerinde duruluyor. Türkiye'nin takip ettiği olayda 'sırtlan' detayı ise dikkat çekiyor.

Haber 01-05-24 17:59

SON DAKİKA: LPG’li aracı olanlar dikkat! Otogaza 1,64 TL indirim geliyor (1 Mayıs Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları)

Son dakika haberi… Otogaz litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim geleceği öğrenildi. LPG’de indirimin 1,64 TL olması bekleniyor. İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir LGP, benzin, motorin fiyatları…

Finans 01-05-24 13:48

Kuyumculardan ‘altın’ isyanı! ‘Adım adım kaybediyoruz’ diyerek seslendiler: ‘Tümüyle uygulamadan kaldırılsın’ talebi

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, bankalarda kuyumcu firmalara verilen yeni imkanları olumlu karşılamakla beraber altın ithalatına getirilen kota uygulamasının yürürlükten kaldırılması gerektiğini belirtti. Atayık, “İhracatçı firmalarımız, bugün kota nedeniyle oluşan yüksek fiyat tablosu nedeniyle ihracat müşterilerinin büyük kısmını kaybetme riskini yaşıyor" diyerek altında kota uygulamasının kaldırılması çağrısında bulundu.

Finans 01-05-24 11:52

Kırklareli merkezli 3 ilde silah ticareti operasyonunda 14 şüpheli yakalandı

Kırklareli merkezli İstanbul ve Ordu'da düzenlenen silah ticareti operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 30-04-24 15:12

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’daki 1 Mayıs tedbirlerini denetledi

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Beşiktaş, Saraçhane ve Taksim Meydanı’nda alınan tedbirleri inceledi.

Yurthaber 30-04-24 14:06

Köylerde eğitim kalitesini arttıracak proje tamamlandı

Türkiye Tekstil İhracatçıları ve Çalışanları Derneği (TİHCAD) ile İstanbul Beykent Üniversitesi ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Yurthaber 30-04-24 12:06

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 30-04-24 08:15

SON DAKİKA| 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak!

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 30-04-24 00:34

Esenyurt'ta eskortla para anlaşmazlığı kanlı bitti! Evi basan grupla kavga ederken yanlışlıkla kardeşini öldürdü

İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre eve eskort çağıran ağabey kardeş, kadınla fiyat konusunda anlaşamayınca tartışma çıktı. Kadının haber vermesiyle evi basan bir grup ile iki kardeş arasında kavga çıktı. Ağabey, kavga ettiği kişilere karşı bıçağını kullanmak isterken yanlışlıkla kardeşini şah damarından yaralayarak ölümüne neden oldu.

Haber 29-04-24 23:35

İstanbul Tabip Odası'nda gündem seçim: 'Değişim istiyoruz'

İstanbul Tabip Odası’nın 5 Mayıs’taki seçimleri yaklaşırken hekim grupları da seçim stratejilerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetçi Hekimler” de seçimde hangi grubu destekleyeceklerini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Haber 29-04-24 23:31

CHP'den 1 Mayıs kararı! Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz diyerek duyurdular

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Taksim'de kutlama olmayacağını açıklamasının ardından CHP'den dikkat çeken açıklamalar geldi. CHP Sözcüsü "Biz Taksim'den vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İçişleri Bakanını arayarak, Taksim kararının gözden geçirilmesini istedi" açıklamasını yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise yaptığı paylaşımda "1 Mayıs'ta Taksim'e. Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 21:14

Borsa İstanbul günü rekor seviyeden tamamladı! BIST 100 endeksi 10 bin puanın üzerinde

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,69 değer kazancıyla günü 10.082,77 puanla rekor seviyeden tamamladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,90 ile ulaştırma, en çok kaybettiren yüzde 6,29 ile spor oldu.

Finans 29-04-24 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığı'nda DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne değinen Erdoğan, "İstanbul'da 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 15:30

Tarihi rekor! Borsa İstanbul 10 bin puanı gördü

BİST 100 endeksi haftaya rekorla başlayarak 10 bin puanı gördü. Böylelikle Borsa İstanbul tarihin en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Finans 29-04-24 12:23

Siirt'te yapılıyor, kilometrelerce uzaklıktan talep görüyor! Kilosu 130 TL, 200 kilo alan bile var

Siirt'te üretilen yayla peynirinin taleplisi çok! İstanbul, İzmir ve Mersin'den yoğun talep var. Kilosu 130 TL'ye satılan peyniri 200 kilogram alan bile oluyor.

Finans 29-04-24 11:50

43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından N Kolay sponsorluğunda düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerine verildi.

Yurthaber 29-04-24 07:44

Büyükçekmece'de cinayet! Parkta bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

İstanbul Büyükçekmece'de bir parkta kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından bıçaklanan Yıldıray K. (50) kanlar içinde dakikalarca yürüdükten hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 29-04-24 00:05

Yer: İstanbul! Binada çıkan yangın kısa sürede büyüdü: Biri çocuk 2 kişi yaralandı

İstanbul'da 4 katlı binanın 3'üncü katında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken, biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Haber 28-04-24 23:10

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

Kulislerde dolaşan bu iddia dikkat çekti: ‘CHP'ye 6-7 vekil daha katılabilir’

Yerel seçim sonuçlarının siyaset kulislerindeki etkisi devam ediyor. Seçimlerden büyük bir zaferle ayrılan CHP'ye 6-7 milletvekilinin daha katılabileceği iddia edildi. CHP’ye son olarak geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den 5 ay önce istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, katılmıştı.

Haber 28-04-24 09:28

İstanbul'da dün gece! Kentin bazı noktalarında şimşek çaktı, o anlar kameralara böyle yansıdı

İstanbul'da gece saatlerinde kentin bazı noktalarında şimşek çaktı. Öte yandan Çamlıca Camii ile şimşek aynı karede görüntülendi. İstanbul semalarında çakan şimşeklerin hızlandırılmış çekimi de görüntülerde yer aldı.

Haber 28-04-24 09:24

IBAN'lı ödemeden KDV'ye... Denetim ordusu! Maliye İstanbul'daki işletmeleri kontrole başladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi… Vergi kaçırana taviz yok!" mesajını paylaştı.

Finans 27-04-24 15:05
KDV

Küçükçekmece'de terör estiren saldırgan 2 kişiyi bıçakla yaraladı: Engel olmak isteyenp polisin üzerine yürüyünce...

İstanbul Küçükçekmece'de etraftaki vatandaşları tehdit edip iki kişiyi bıçakla yaralayan şahsa polis müdahale etti. Saldırgan ancak bacağından vurulmak suretiyle durdurulabilirken, yaşanan gerilim dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 27-04-24 14:27

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu arıcılık yapmaya başladı

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 26-04-24 20:24

Eyüpspor transferde çok büyük oynuyor! Arda Turan, yıldız oyuncuyu ikna etti!

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi yeni sezon için birçok yıldız isimle görüşüyor. Medyada ortaya çıkan son oyuncu ise futbolseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 26-04-24 17:08

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Avcılar'da baskın yapılan adreste şüphelilerin delilleri yok etmek için uyuşturucu maddeleri ateşe vermesiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 26-04-24 15:24

İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı dolayısıyla kentte 28 Nisan Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yurthaber 26-04-24 13:45

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davada karar! 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezası

Son dakika haberi: İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Haber 26-04-24 12:51