Kabasakal Haberleri

Dini değerlere hakaret edip imamı bıçakladı! Her yerde aranıyor...

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir kişi Kabasakal Paşa Camii'nde tuvaleti kullandıktan sonra para ödemek istemedi. Görevliyi tartaklayan şüpheliye daha sonra bir uyarı da cami imamı Mustafa Bulut'tan geldi. Gerginliğin tırmanmasıyla dini değerlere hakaret eden şüpheli imamı önce darp etti, sonra bıçakla yaraladı. Durumu ağır olan imam yoğun bakıma alınırken ekipler kaçan saldırganı arama çalışması başlattı.

Haber 2023-10-28 20:03:02

Bez Bebek'in Emre'sini görenler gözlerine inanamadı! Ege Tanman yıllar içinde bambaşka biri oldu

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Bez Bebek, zaman zaman gündeme geliyor. Dizide çocuk oyunculardan 'Emre' rolüne Ege Tanman hayat veriyordu. Evrim Akın, Aleyna Keskinci, Fatoş Kabasakal gibi oyuncularla kamera karşısına geçen Ege Tanman'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 2023-05-02 21:15:30

Yürek yakan görüntüler! Neredeyse her kabirde...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hayatını kaybeden birçok kişinin defnedildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’ndaki acı tablo yürek yakıyor. Neredeyse her kabirde hayatını kaybedenlerin eşyaları bulunuyor. Depremde ölen çocukların mezarlarının başına bırakılan oyuncak ve kıyafetler ise görenleri duygulandırıyor. Yakınlarını kaybedenler ise mezar başlarında gözyaşı döküyor.

Haber 2023-02-26 18:29:34

Cennet Mahallesi'nin Fatoş'u son haliyle 'yok artık' dedirtti! İddialı pozlarına yorum yağdı

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Çağla Şikel ve Alişan gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aylin Kabasakal, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Aylin Kabasakal'ın son halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 2023-01-17 09:50:22

Kan donduran olay! Av sırasında domuz sandığı arkadaşını öldürdü

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Av sırasında arkadaşı T.L.’nin (16) domuz sanıp tüfekle vurduğu Enes Kabasakal (16) yaşamını yitirdi. Olay sonrası T.L. gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 19-07-22 11:45

Ayasofya'da tarihi mermerler kırıldı: İçerisi şu an panayır yeri gibi. Çok büyük zarar veriliyor

Daha önce kapısı tahrip edilen Ayasofya Camii'nde tahribat sürüyor. Tur Rehberi Özlem Kabasakal, camiideki tarihi mermerlerin birçok yerinden kırıldığını iddia etti. İçeriye temizlik amacıyla sokulan platformun yapıya zarar verdiğini belirten Kabasakal, "Bu tarihi yapıya çok büyük zarar veriliyor. İçerisi şu an panayır yeri gibi” diye konuştuç

Haber 27-06-22 08:42

Bez Bebek'in Simge'si Fatoş Kabasakal son haliyle görenleri şaşırttı!

7'den 77'ye herkesin ilgiyle izlediği dizilerden biri olan Bez Bebek, oyuncuları ve konusuyla bir zamanlara damga vurdu. Dizide kötü karakter Simge'ye hayat veren Fatoş Kabasakal'ın son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 08-06-22 20:18

Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman başka biri oldu: Bez Bebek Emre'ye bak sen

20 Eylül 2007 - 2 Nisan 2010 tarihleri arasında yayınlanan ve 7'den 77'ye herkesin izlediği Bez Bebek dizisinde Emre rolüne hayat ceren Ege Tanman büyüdü. Evrim Akın, Aleyna Keskinci, Fatoş Kabasakal gibi oyuncularla kamera karşısına geçen Ege Tanman'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 27-02-22 12:46

Bez Bebek’in Simge’si Fatoş Kabasakal güzelliği ile mest etti! Resmen yıllara meydan okumuş

Bir dönem ekranlarda reyting rekorları kıran Bez Bebek dizisinde kötü karakter Simge’ye hayat veren Fatoş Kabasakal son haliyle şaşırttı. Görenler “güzelliğine güzellik katmış” demeden edemedi.

Magazin 18-09-21 15:30

Fatoş Kabasakal-Erkan Kayhan çifti düğünlerini yaptı

Oyuncu ve sunucu Fatoş Kabasakal ile iş insanı Erkan Kayhan, üç yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çift, erteledikleri düğünlerini nihayet gerçekleştirdi.

Magazin 12-09-21 20:20

Kore gazisi Kabasakal son yolculuğuna uğurlandı

Çorum’da hayatını kaybeden Kore gazisi Rıza Kabasakal, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.92 yaşındaki Kore gazisi Rıza Kabasakal, yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetti.

Yurthaber 28-03-21 13:03

Gazeteci Yalçın Öcal hayatını kaybetti

Adana’da basın camiasının sevilen ve sayılan isimlerinden Yalçın Öcal, 76 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Çukurova Metropol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tanır Emre Üzelgeçici’nin dayısı, Çukurova Press Gazetesi’nin köşe yazarı gazeteci Yalçın Öcal, dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.Öcal’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kabasakal Mezarlığı’nda defnedildi.Törene Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Yurthaber 10-12-20 15:33

Kdz. Ereğli Belediyesi dereleri temizliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kavaklık Mahallesi’ni ziyaret ederek Kabasakal deresindeki çalışmaları inceledi, Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, yapılan hizmet için Başkan Posbıyık’a teşekkür etti.Kdz.

Yurthaber 14-10-20 16:19

Söke AK Parti yönetiminde görev dağılımı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke ilçe yönetimi görev dağılımı yaptı.Sibel Menderes’in ilçe başkanlığında ilçe yürütme kurulunu belirleyen Söke AK Parti’de görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti; Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Demirci, Teşkilat Başkanı Ayla Kuru, Sekreterlik Başkanı Hatice Aşkınoğlu, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Keçe, Tanıtım medya Başkanı Hüseyin Orta, Sosyal politikalar Başkanı Haydar Polat, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Yörük, Ekonomi İşler Başkanı Mehmet Kabasakal, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Gürkan Kavak, İdari Mali İşler Başkanı Sedat Akalın.

Yurthaber 08-10-20 09:59

Vali Aksoy’dan AYTO’ya iadeyi ziyaret

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Ticaret Odası’na iadeyi ziyarette bulundu.Ziyarette Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ergün Evran, Mustafa Fatih Erkul, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Sertuğ Yakan, Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin Çekmen Altay, Kanat Ay Karul, Mehmet Nuri Tuncal, Şenol Bakış Veli Tuna, ve Genel Sekreter İlknur Kabasakal hazır bulundu.Aydın ili ve Aydın Ticaret Odası üyeleri için taleplerin iletildiği toplantıda AYTO Başkanı Ülken, Aydın ili ve görevde bulundukları süre içerisinde gerçekleştirdikleri projeler hakkında Vali Aksoy’a bilgi verdikten sonra Aydın Ticaret Odası hizmet binası birimleri dolaşıldı.

Yurthaber 28-07-20 14:34

Söke AK Parti yönetimi görev dağılımı yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Teşkilatında Sibel Menderes Başkanlığındaki yürütme kurulu, görev dağılımını yaptı.Mehmet Yörük Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Ayla Kuru Teşkilat Başkanı, Hüseyin Keçe Seçim İşleri Başkanı, Hüseyin Orta Tanıtım ve Medya Başkanı, Ayhan Demirci Sosyal Politikalar Başkanı, Muzaffer Şanlı Yerel Yönetimler Başkanı, Mehmet Kabasakal Ekonomi İşler Başkanı, Ümit Güç Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Sedat Akalın Mali ve İdari İşler, Hatice Aşkınoğlu İlçe Sekreteri olarak görevlendirildi.

Yurthaber 13-05-20 14:41

Söke AK Parti’nin yeni yönetimi onaylandı

Nisan ayı başında AK Parti Söke İlçe Başkanlığına Sibel Menderes atanmıştı.Sibel Menderes’in Başkanlığında görev yapacak İlçe Yönetim Kurulu genel merkez tarafından onaylandı.Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan Sibel Menderes başkanlığındaki 30 kişilik listede şu isimler yeraldı: Ayla Kuru, Ayhan Demirci, Abdülbaki Bakanoğlu, Ahmet Özdemir, Cengiz Aküren, Dilek Temiz, Sedat Akalın, Faruk Özbaşlı, Funda Atilla, Gülsüm Başer, Hatice Aşkınoğlu, Halit Usluoğlu, Hilmi Özcan, Hüseyin Dedeoğlu, Hüseyin Keçe, Hüseyin Orta, Hüseyin Palabıyık, Kemal Akgün, Mahküm Onay, Mehmet Çınar, Mehmet Kabasakal, Mehmet Yörük, Muharrem Pınar, Mustafa Gürkan Kavak, M.Nedim Mumcu, Nuri Ozan, Ertürk Küçükoğlu, Muzaffer Şanlı, Ümit Güç.

Yurthaber 28-04-20 21:27

Mezarlıkların içme suyu sorunu çözülüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı ile Adana Su Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında mezarlıklardaki içme suyu problemi çözülüyor.Akkapı ve Kabasakal mezarlıklarında vatandaşların kanayan yarası haline gelen, özellikle dini bayramlarda, kandillerde ve özel günlerde büyük sıkıntıya neden olan su sorunu, Mezarlıklar Daire Başkanlığı ve ASKİ’nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile ortadan kaldırıldı.Eksikleri tespit ederek çözüm odaklı hareket eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri, toplam 1.044.871 metrekare alana sahip Kabasakal Mezarlığı’nda yeni açılan 236.000 metrekarelik defin alanına, 550 metre uzunluğunda 110’luk, 2400 metre uzunluğunda da 63’lük temiz su borusu döşedi.

Yurthaber 13-02-20 12:48

AYTO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimi devam ediyor

Aydın Ticaret Odası tarafından, Emlak Komisyoncusu üyelerinin “Taşınmaz Ticareti ile ilgili Yönetmelik” kapsamında alması gereken mesleki yeterlilik belgesinin kapsam ve yapılması gereken işlemleri ve Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 sınavına yönelik eğitim düzenlendi.AYTO Akademi Eğitim salonunda gerçekleştirilen Emlak Komisyonculuğu ticareti yapan AYTO Üyelerine yönelik TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nden yetkililerin ve eğitmenlerin de katıldığı eğitimde sektörel eğitim kapsamında hem emlak sektöründe Taşınmaz ticareti ile ilgili yönetmelik kapsamında getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi hakkında hem de belge sınav sürecinde adayların tabi tutulduğu teorik ve performans sınav alanları hakkında bilgi verildi.Düzenlenen eğitimin ardından TOBB MEYBEM ile Aydın Ticaret Odası tarafından organize edilen “Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavı” AYTO Akademi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.Kasım ayının son haftasında yapılan sınavın ardından 10 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen sınav ile Emlak sektöründen kayıtlı üyelerini belgelendirmek için sınava almaya devam ettiklerini belirten Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kabasakal “Bugüne kadar emlak sektöründe faaliyet gösteren birçok üyemizi TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz sınavlar ile belgelendirdik.

Yurthaber 11-02-20 09:37

AYTO’dan ‘E Fatura- E Defter ve Muhtasar Prim Hizmet Beyanname Uygulaması’ eğitimi

AYTO Akademi tarafından, Mali Müşavirler Odası desteği ile “E Fatura-E Defter ve Muhtasar Prim Hizmet Beyanname Uygulaması Eğitimi” gerçekleştirildi.SMMM-Bağımsız Denetçi- TESMER Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Güvenç ve SMMM Selçuk Peşin tarafından verilen eğitimde AYTO üyeleri E-Defter Tutmak Zorunda Olan Mükellefler, E-Defter Tutmak İçin Başvuru İşlemleri, E-Defter Uygulamasında Yazılım Programları, E-Defter Beratı Alma Süreci, E-Defter Tutma Zorunluluğuna Uymamanın Cezai Yaptırımları, E-Arşiv Uygulaması, E-Fatura Zorunluluğu Kapsamında Olan Mükellefler, E-Fatura Başvuru İşlemleri, Genel Olarak E-Fatura / E-Defter / E-Arşiv Uygulamalarında Yasal Yükümlülükler ve Muhtasar Prim Hizmet Beyanname Uygulaması gibi konularda bilgi ve yetkinliklerini artırdılar.Eğitim sonunda açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, konunun ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı eğitimin üyelerimiz için yararlı olacağını belirterek; “İşletmeler e- defter, e- fatura uygulamasına geçerek satıcı ile alıcı arasında güvenli, hızlı ve tasarruflu, işlem sonrasında doğabilecek herhangi bir anlaşmazlığın önüne geçerek ispat aracı olarak kullanılabilecek standart bir sistem oluşturabilirler.

Yurthaber 29-01-20 16:43

Başkan Çetin: Adana’nın önü açıldı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal ve Esentepe bölgesinin imar sorunun çözülmesi ile Adana’nın önünün açıldığını söyledi.Halk Günü toplantısında konuşan Başkan Soner Çetin, “5 Ocak’ta 16 bin kişiye tapularını dağıttık.

Yurthaber 12-01-20 13:27

Çetin: 250 bin kişinin yaşayacağı örnek kent kuracağız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yıl süren büyük uğraşlar sonucu Adana’nın önünü tıkayan Şambayadı, Kabasakal ve Esentepe’nin imar sorununu çözdüklerini belirterek, “Bölgeye 250 bin kişinin yaşayacağı örnek bir kent kuracağız” dedi.Başkan Çetin, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü ve 16 bin hak sahibinin 25 yıllık tapu mağduriyetinin sona ermesi nedeniyle Çukurova Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikte, ne söz verdiyse yerine getirdiğini söyledi.Bazı nedenlerden dolayı yapımı gerçekleşmeyen öğrenci yurdu projesinin Eylül ayında bitirileceği belirten Başkan Soner Çetin, “Öğrenci Yurdu Projesi’ne çok önem veriyoruz.

Yurthaber 06-01-20 12:37

Kılıçdaroğlu tapu dağıtacak

Adana’nın merkez Çukurova ilçesi Şambayadı, Kabasakal ve Esentepe bölgelerinin tapu dağıtım töreninin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Çukurova Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 29-12-19 13:48

Müdürden öğrencilere maç sözü

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Merkeze Bağlı Kabasakal Köyü, Kabasakal İlkokulunu ziyaret etti.

Yurthaber 27-12-19 09:32

Havacılık Festivali başlıyor

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi ve Decathlon Mağazası’nın katılımıyla, Altıneller Okullar’nın bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceği Havacılık Festivali’ne geri sayım başladı.Adana Yamaç Paraşütü Spor Kulübü’nün sorumluluğunda, Optimum ve Decathlon Mağazası’nın katkılarıyla, Kabasakal- Rüzgarlı Tepe’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte Adanalılar gök yüzünün kusursuz güzelliğiyle tanışma fırsatı bulacak.3 Kasım Pazar günü 08.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, yeni heyecanlar ve deneyim arayanlar, gök yüzünü keşfetmek isteyenler ve adrenalin meraklıları unutmayacakları bir gün yaşayacaklar.Heyecanın doruklara çıkacağı 3’üncü Havacılık Festivali’nde, gök yüzünün maviliklerine uçmak, uçuş esnasında video kaydı ve fotoğraf çekimi yaptırmak isteyenler ’altineller.com.tr’ adresinden dolduracakları formla, uzman yamaç paraşütçüleri eşliğinde uçuş deneyimi yaşayabilecekler.

Yurthaber 01-11-19 15:08

AYTO’da Dış Ticaret Eğitimi verildi

Aydın Ticaret Odası İhracat Destek Ofisi’nin organizasyonunda düzenlenen ve Ticaret Bakanlığı Uzmanları tarafından verilen “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” AYTO Akademi Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.Uluslararası ticari bilgiye erişim, Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşması, Türk Malı imajının yerleştirilmesi ve Turqualıty destekleri, yurt dışı marka ve tasarım destekleri, uluslararası rekabetçiliği geliştirilme destekleri, pazar araştırması, pazara giriş, E-ticaret sitelerine üyelik desteği ve yurt dışı fuar destekleri konularında Ticaret Bakanlığı Uzmanları AYTO üyelerine bilgi verdi.Seminer sonunda konuşan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “İhracat Destek Ofisimiz ilk defa ihracat yapacak firmalarımıza destek olurken, mevcut ihracatçılarımıza ve çalışanlarına eğitim desteğini de sürdürüyor.

Yurthaber 11-10-19 16:09

Adalet Ormanı’na anneler için 571 fidan

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının, Türkiye’nin sahip olduğu orman alanlarını arttırmak, gelecek nesillere daha yeşil, temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak amacıyla oluşturduğu Adalet Ormanı’na, tüm annelere ithafen 571 fidan dikildi.Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce başlatılan “Ağaçlandırma ve Koordinasyon Projesi” kapsamında Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi’nde oluşturulan Adalet Ormanı’nda, Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Yurthaber 10-10-19 09:20

Türk Yıldızları, Adana semalarında uçacak

TÜRK Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, Adana'da bu yıl 10'uncusu düzenlenecek Uluslarası Geleneksel Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali'nde gösteri yapacak.  Kabasakal Köyü Rüzgarlı Tepe'de gerçekleşecek 10.Uluslararası Geleneksel Adana Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali, 13-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber 24-09-19 12:29

Çeşme Festivali efsaneleri buluşturdu

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın seçim döneminde söz verdiği Çeşme Festivali coşkuyla yeniden başlarken, 80’li ve 90’lı yıllarda Çeşme’nin adını dünyaya duyuran eski Çeşme Festivali’ne emek verenleri de buluşturdu.80’li yıllarda başlayan eski Çeşme Festivali’nin kurucularından olan eski Çeşme Kaymakamı Çetin Yücel, eski Çeşme Belediye Başkanı Nuri Ertan, festivalin organizatörü Ahmet San ve festivale büyük emek veren Turizm Bürosu eski müdürü Osman Kabasakal, o yıllarda festivalde gönüllü rehberlik hizmeti veren şu andaki Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile yeniden başlatılan Çeşme Festivali’nin açılışında buluştu."Ege’nin iki yakası" teması ile 5 gün süreyle, Çeşme’nin çeşitli mahallerindeki etkinliklerle ve konserlerle gerçekleştirilecek Çeşme Festivali’nin açılışı, Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

Yurthaber 19-09-19 09:00

Sahte bekçiyi gerçek polis yakaladı

Adana’da bekçilik sınavına giren ancak kazanamayan bir kişi, bekçi kıyafeti giyip ruhsatsız silahını da beline takıp arkadaşıyla birlikte gezerken polise yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 16-08-19 09:06

Mezarlık önündeki kaza saniye saniye görüntülendi

Adana’da mezarlık önünde otomobilin hafif ticari araca çarpması sonucu 4 kişi yaralanırken, kaza anı saniye saniye görüntülendi.Edinilen bilgiye göre kaza, Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 11-07-19 13:16

Mezarlık ziyaretinde atık su kanalına düştü

Adana’da, Ramazan Bayramı’nda yakınlarının kabrini ziyaret etmek için Kabasakal Mezarlığı’na gelen bir kadın, boş atık su kanalına düştü.

Haber 05-06-19 09:25

Galatasaraylı hukukçulardan 'Kayyum' açıklaması

Galatasaraylı Avukatlar ve Hukukçular Derneği Başkanı Oğuzhan Kabasakal, "Kayyum söylentisi söz konusu değildir. Galatasaray gibi büyük bir camianın kayyuma devredilmesi söz konusu değildir, seçenek bile değildir" dedi.

Spor 27-03-19 15:46

Oğuzhan Kabasakal: “Mustafa Cengiz’in 23 Nisan’a kadar tedbir kararı alması gerekiyor”

Galatasaraylı Avukatlar ve Hukukçular Derneği Başkanı Oğuzhan Kabasakal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in 23 Nisan’a kadar tedbir kararı alması gerektiğini belirterek, “Tedbir kararını alamazsa, tüzüğümüz gereği seçim kararını almak zorunda.

Haber 27-03-19 15:34

Foça’daki belgesel film akşamında geçmişe yolculuk

İzmir’de, Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Yurdakul Kabasakal-Belgesel Film akşamında, 1979-2008 yılları arasında çekilmiş 6 belgesel film gösterildi.Yönetmen Yurdakul Kabasakal’ın; Festival Fokai, Foça Foça 80, Balıkçının Gözyaşları, Her Kıyı Ayrı Bir Yaşam, Komutan Fokus’un Fokları ve Minik Badem Foça’dan Geçti isimli belgesel filmleri, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gösterildi.Foça’nın; coğrafi, arkeolojik, turistik ve kültürel özelliklerini anlatan filmler, Foçalılara geçmiş günlerini de hatırlatırken, duygusal anlar yaşattı.Belgesel Film Yönetmeni Yurdakul Kabasakal’a teşekkür plaketini takdim eden Foça Belediye Gökhan Demirağ, "Foça’mızın kültür ve sanat hayatına yaptığınız eşsiz katkılarınızdan dolayı şükranlarımızı sunarız" dedi.Yönetmen Yurdakul Kabasakal, ilk kez 1964 yılında Foça’ya geldiğini belirterek, "Askerlik görevim dolayısı ile haritacılık yapıyordum.

Yurthaber 25-03-19 16:45

Kore heyetinden Ankara Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Kore Cumhuriyeti Sejong Belediyesi heyeti, Ankara Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, örnek projeleri yakından inceledi.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal ve kültürel projeleri, Başkent Ankara ile Şubat 2018’de ‘Dostluk ve İşbirliği Protokolü’ imzalayan Kore Cumhuriyeti Sejong Belediyesi’nin dikkatini çekti.Sejong Kültür Vakfı Başkanı Lin ByungTaik, Sejong Kültür Vakfı Kültürel Projeler Başkanı Young-Hee Choi ve Sejong Belediyesi Uzmanı Geun Tackım, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Ramazan Kabasakal ile Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz’ı bu kapsamda ziyaret etti.Başkent turuna çıkan Sejong heyeti önce Kore Parkını daha sonra Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Proje Alanı ile Ankara Kalesi ve Etnografya Müzesini de ziyaret etti.Heyetin büyük bir ilgiyle izlediği ve Koreli Müzisyen Wonju Lee’nin de Kent Orkestrası’na trompetiyle eşlik ettiği konser Başkentlilerden tam not aldı.Sejong Festivali’ne davetAnkara’yı çok beğendiğini belirten Sejong Kültür Vakfı Başkanı Lin Byung Taik, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden etkilendiğini belirterek şöyle konuştu:“Türkiye’yi ve Ankara’yı ilk defa ziyaret ettim.

Yurthaber 24-03-19 11:25

Öğrencilerden Erasmus kongresi öncesi Müdür Yıldız’a ziyaret

Albay Cafer Tayyar-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus kongresi öncesi Müdür Yıldız’ı ziyaret ettiler.Karesi Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ı makamında ziyaret ederek 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan Erasmus Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresinde sunacakları iki bildiri hakkında bilgi verdiler.Okul Müdürü Ramazan Konakbay, Biyoloji Öğretmeni Sumru Kırpat, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Salih Gündüz nezaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ı ziyaret eden okul öğrencileri Neslihan Sude Bıdak, Nazar Özhan, Zeynep Çay, Reyyan Kabasakal, Ezgi Ergen ve Ceyda Dayıcık; çıkartacak oldukları “Actnoal Bülten” adlı okul dergisinde yayımlanmak üzere gerçekleştirdikleri röportajda İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız’a günlük hayatından meslek hayatındaki başarılarına, hedeflerine ve ilimizin eğitim düzeyi hakkındaki düşüncelerine kadar sorular yönelttiler.Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “Karesi Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisemizin siz değerli öğrencileriyle bir araya gelmek beni ziyadesiyle mutlu etti.

Yurthaber 18-03-19 09:25

Ampute Futbol Milli Takımı sporcuları öğrencilerle buluştu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Arama Kurtarma Doğa ve Spor Öğrenci Topluluğu (KARDOS) tarafından düzenlenen söyleşide Ampute Futbol Milli Takımı sporcuları öğrencilerle bir araya geldi.Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Topluluk Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Kemal Kabasakal, eğitim faaliyetleri içerisinde sürekli olarak engelleri yenme ile ilgili öğretilerde bulunduklarını belirterek, “Buradaki arkadaşlarımız engelleri yenmiş, başarı kazanmış ve bayrağımızı dalgalandırmış arkadaşlarımız.

Yurthaber 08-03-19 15:50

Ayan, GMİS’i ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, beraberinde MHP İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve kadın kolları ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası’nı ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.Ziyarette GMİS Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Hikmet Gülşen, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal hazır bulundu.MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, kendisinin de Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli olduğunu belirterek, “Madenciliği de Zonguldak’ı da iyi biliriz.

Yurthaber 07-03-19 11:05

Aytaç Arman için memleketi Adana'da tören (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Gerçek adı Veysel İnce olan oyuncu Aytaç Arman’ın cenazesi, törenin ardından Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü.

Haber 28-02-19 16:21

Aytaç Arman için memleketi Adana'da tören (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Gerçek adı Veysel İnce olan oyuncu Aytaç Arman’ın cenazesi, törenin ardından Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü.

Haber 28-02-19 16:20

Aytaç Arman için memleketi Adana'da tören (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Gerçek adı Veysel İnce olan oyuncu Aytaç Arman’ın cenazesi, törenin ardından Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü.

Haber 28-02-19 14:27

Aytaç Arman Adana’da toprağa verildi

Kanser tedavisi görürken 69 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman, memleketi Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.Adanalı oyuncu Aytaç Arman’ın cenazesi, Büyükşehir Belediyesi önündeki törenin ardından Kabasakal Mezarlığı’na getirildi.

Haber 28-02-19 14:26

MHP Milletvekili Ersoy’un babası toprağa verildi

Adana Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybeden MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un babası Ümit Büyükiz, Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.84 yaşındaki Ümit Büyükiz, bir süre önce rahatsızlanarak Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Haber 24-02-19 14:35

(Özel) Defneyaprağı, adaçayı ve biberiyeden plastik ürettiler

Balıkesir Albay Cafer-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencileri Zeynep Çay ve Reyyan Kabasakal hazırladıkları TUBİTAK Projesi kapsamında defneyaprağı, adaçayı ve biberiye bitkilerinden biyobozunur plastik üretmeyi başardı.

Yurthaber 22-02-19 10:50

Başkan Çetin’den müjde: Şambayadı’nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını açıkladı.Başkan Çetin, Halk Günü’nde, 24 yıldır çözüme kavuşturulamayan Adana’nın Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını müjdeledi.Başkan Çetin, “Büyükşehir Belediyesi’nde onaylanmasının ardından Tapu ve Kadastroya gidecek.

Yurthaber 03-02-19 13:20

GMİS Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplandı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Ahmet Demirci başkanlığında GMİS Genel Merkezi’nde toplandı.Toplantıya GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Hikmet Gülşen, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kozlu Şube Başkanı Muhammet Ardıç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Amasra Şube Başkanı Ertan Kaya ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile Merkez Servisleri Şube Başkanı Cengiz Saraç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.Ocak ayı içinde gerçekleştirilen GMİS’e bağlı 7 şubenin 11’inci Olağan Genel Kurullarında oluşan şube yönetimlerinin katıldıkları ilk Genişletilmiş Başkanlar Kurulu olan toplantıda GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri bilgi verdiler.

Yurthaber 01-02-19 11:15

GMİS genişletilmiş başkanlar kurulu toplandı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Ahmet Demirci başkanlığında GMİS Genel Merkezi’nde toplandı.Toplantıya GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Hikmet Gülşen, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kozlu Şube Başkanı Muhammet Ardıç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Amasra Şube Başkanı Ertan Kaya ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile Merkez Servisleri Şube Başkanı Cengiz Saraç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.Ocak ayı içinde gerçekleştirilen GMİS’e bağlı 7 şubenin 11’inci Olağan Genel Kurullarında oluşan şube yönetimlerinin katıldıkları ilk Genişletilmiş Başkanlar Kurulu olan toplantıda GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri bilgi verdiler.GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, geçen 4 yıllık dönem ile ilgili başlıklar halinde bilgi aktardı.

Yurthaber 31-01-19 17:10

Yılbaşında alkol almak için polis kılığına girdiler

Adana’da kendilerine polis süsü vererek yılbaşı gecesi Tekel bayiinden alkol ve yiyecek aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesi, Kabasakal Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 30-01-19 16:42