Kamuflaj Haberleri

Asker kaçağı olduğu ortaya çıkmıştı! TikTok fenomeni Mükremin Gezgin kamuflaj giyerek asker selamı verdi

Geçtiğimiz yıl hamile olduğunu söyleyerek gündeme bomba gibi düşen sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin bir süre önce cezaevine de girmişti. Şimdi de asker kaçağı olduğu ortaya çıkan Gezgin 'Ben bu saçla, bu kirpikle nasıl askere gideyim?' diyerek isyan etmişti. Gezgin kamuflaj giyerek asker selamı verdi..

Magazin 2024-01-20 16:04:23

Kendilerini MİT elemanı olarak tanıttılar, iş adamına kabusu yaşattılar! Tam 26 milyon lira...

Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 2023-09-29 10:55:17

Iğdır’da kamuflajlı motosiklet hırsızlığı

Iğdır’da bir evin bahçesinde bulunan motosikleti gözüne kestiren iki şahıs tanınmamak için kamuflaj takarak motosikleti çaldılar.

Yurthaber 2023-08-28 09:35:14

Çadırın içinden parçalanmış araba çıktı! Kamuflaj olarak kullanmışlar, müzik açıp... Sökülen parçalar da başka arabada!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir şahıs, otomobilinin çalındığına dair ihbar yapınca ekipler çalışma başlattı ve çalınan otomobil, deprem çadırında parçalanmış halde bulundu. Otomobilin parçalarının bir başka otomobile monte edildiği belirlenirken, polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelilerin çadırı kamuflaj olarak kullandığı ve parçalama sesleri duyulmasın diye ses sistemiyle müzik açtığı belirlendi.

Haber 2023-06-08 13:15:17

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot yine heyecanlandırdı! Pantolonunu çıkartınca olay oldu

Sosyal medyada 5.4 milyon takipçisi bulunan Fransız model Pauline Tantot yine Instagram’ın sınırlarını zorlayan bir paylaşıma imza attı. Sarı çiçeklerle bezenin yemyeşil bir tarlada poz veren Tantot, kamuflaj pantolonundan gözüken çıtçıtlı bodysiyle cesur anlarını paylaştı.

Trend 13-04-23 14:08

Askerî giyim tarzını benimseyenler için en iyi taktik kemerler

Askerî giyim tarzı denilince birçoğumuzun aklına koyu yeşil, kamuflaj desenli kıyafetler geliyor. Ancak bu tarzın en büyük tamamlayıcıları olan aksesuarlar olmazsa, istenilen görünümü elde etmek maalesef pek mümkün değil. Bunun için şapka, postal, kolye ve hatta bu tarza özel taktik kemerler askerî stil kıyafet tarzının detaylarını oluşturuyor. Gelin bu kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz en iyi taktik kemer model önerilerini birlikte inceleyelim!

Haber 01-02-23 17:23

Şi Cinping, Mao'dan sonra bir ilki gerçekleştirmişti! Dün servis edildi, dünya bu kareyi konuşuyor

Dünya, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping dün verdiği mesajı konuşuyor. Şi Cinping, "Ordunun muharebe kabiliyetini artırması ve savaşa hazırlıklı olması gerektiğini" ifade ederken üzerinde askeri kamuflaj olması dikkat çekti. Geçen ay yapılan 20. Ulusal Kongresinde Şi, ÇKP Genel Sekreterliği ve Merkezi Askeri Komisyon Başkanlığına üçüncü kez seçilmişti. Şi, böylece Mao'dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider olmuştu.

Haber 09-11-22 08:54

Mustafa Kemal Paşa, Büyük Taarruz planlarını futbol maçında komutanlarına anlattı

Marmara Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vahdettin Engin: "Mustafa Kemal Paşa tam bir kurmay zekasıyla şunu hesaplıyor, 'biz öyle bir şey yapalım ki karşı taraf hiçbir şeyden şüphelenmesin ve biz de komutanlarımıza taarruz planlarımızı anlatalım.' Bunun için bir futbol maçı düzenlemiştir" - "Günümüzde çok kullanılan bir söz var, "Futbol sadece futbol değildir." Mustafa Kemal Paşa kurmay subay zekasıyla 1922'de bunu keşfetmiş" - Spor Tarihi Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kenaroğlu: - "Mustafa Kemal Paşa futbolu bir kamuflaj aracı olarak kullanıyor"

Yurthaber 29-07-22 12:33

Kamuflaj ne demek? Kamuflaj kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kamuflaj, günlük yaşamımızda karşılaştığımız kelimeler arasında yer alır. Arkadaşlar arasında, aile ortamında ve internette sıkça Kamuflaj kelimesine rastlamak mümkündür. TDK tarafından yapılan araştırmalar sonrası düşüncelerimizi anlatırken kullandığımız kelimeler arasında kendisine yer bulmuştur.

Egitim 18-05-22 20:33

Ak sakallı dede zor anlar yaşattı! Komando beresi ve kamuflaj paltosuyla çıktı: Ölmeye ve savaşa hazırım

Antalya’nın Alanya ilçesinde üniversiteye ait spor ve sağlık tesisleri yapılacak olan alandaki kaçak yapıların yıkımı sırasında ak sakallı bir dede, evin çatısına çıkarak ekiplere zor anlar yaşattı. Komando beresi ve kamuflaj paltosuyla ölmeye ve savaşa hazır olduğunu belirten adam, mutfak tüpü ve elinde bıçakla ekiplerin karşısına çıktı. Polisler ise adamı ikna etmekte güçlük yaşadı.

Haber 05-01-22 16:45

ABD’nin Terör Bağlantılı İlan Ettiği Türkler Kimler?

ABD'nin El Kaide bağlantılı oldukları gerekçesiyle yaptırım açıkladığı Türk vatandaşları listesindeki isimlerden Soner Gürleyen'in, geçmişte insani yardım faaliyetlerini kamuflaj amaçlı kullanmakla suçlandığı ve birkaç ay öncesine kadar Yeşil Sancak adlı derneğin başkanlığını yürüttüğü ortaya çıktı

Haber 18-09-21 00:56

Askeri kamuflaj desenli mekik kelebeği Milas'ta görüntülendi

Askeri kamuflaj desenli "mekik kelebeği" Milas'ta görüntülendi

Yurthaber 26-08-21 13:00

Muş’ta PKK’nın İHA ve SİHA’lardan korunmaya çalıştığı metal başlık ele geçirildi

Muş’ta, jandarma ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik icra edilen "Eren-4" operasyonu kapsamında tespit edilen sığınak içerisinde İHA ve SİHA’lardan korunmak amacıyla kullanılan metal başlık ele geçirildi.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, merkez Kayalısu Köyü Koopezer Tepe ve Erencuk sırtları bölgesinde Eren-4 Operasyonu kapsamında 23 Mart 2021 tarihinde icra edilen operasyonda bir sığınak ve bir depo içerisinde 27 adet 5x56 fişek, 1 mayın, 1 akü, 1 İHA ve SİHA’dan korunma maksatlı metal kamuflaj başlık ile muhtelif miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Yurthaber 25-03-21 19:31

(Özel) İstanbul’da sustalı dehşet

Şişli’de “sustalı” diye tabir edilen bıçakla aynı gün siyahi 5 kişiyi yaralayıp, 1 vatandaşı ise güpegündüz boğazını keserek yaralayarak gasp eden askeri kamuflaj giyen Afganistan uyruklu şahıs, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatıyla kurulan özek ekibin günlerce süren çalışmaları sonucu yakalandı.

Haber 03-03-21 09:26

Dünya savaşlarında Almanya'ya karşı kullanılan sanata dayalı kamuflaj taktikleri

Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarında, askeri donanımın yanı sıra başka yöntemler de etkili oldu. Müttefikler, düşmanı yanıltmak amacıyla optik illüzyona (göz yanılması) ve bunu başaracak ressamların yardımına baş vurdu. Matthew Wilson, İkinci Dünya Savaşı'nda düşmanı yanlış yönlendirme amaçlı bir kamuflaj birimi ile "Hayalet Ordu"nun Müttefiklerin zafere ulaşmasında nasıl bir rol oynadığını araştırdı.

Haber 25-02-21 04:26

TSK'da yeni üniforma! Mehmetçik için üretilen yeni 'kamuflaj' ilk kez görüntülendi

Mehmetçik için, yüksek mukavemetli iplikten nanoteknolojik üretimle elde edilen kumaşların kullanıldığı, su itici özelliğe sahip yeni "kamuflaj" hazırlandı.

Haber 24-01-21 11:41

Mercedes EQA daha az kamuflaj ile görüntülendi!

Mercedes EQS tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken, markanın bir diğer silahı EQA daha az kamuflajlı haliyle kameralara yakalandı. Model tüm ilgiyi kendi üzerine çekti.

Haber 12-01-21 11:56

2021 Mercedes-Benz C-Serisi Sedan ortaya çıkmaya hazır!

Daha önce ağır kamuflajlar altında kameralara yakalanan Mercedes-Benz C Serisi, bu kez daha soft bir kamuflaj ile bizlere merhaba diyor. 2021 Mercedes-Benz C-Serisi Sedan ortaya çıkmaya hazır!

Haber 29-12-20 10:43

Yeni 2022 Peugeot 308 kamuflajlı yakalandı!

Yeni 2022 Peugeot 308 kamuflajlı yakalandı. Yeni 308'in kış testleri tüm hızıyla devam ediyor. Model yoğun kamuflaj altında sıkı testlerden geçiriliyor.

Haber 13-12-20 16:58

Yeni 2021 Skoda Kodiaq kamuflajlı yakalandı!

Yeni 2021 Skoda Kodiaq kamuflajlı yakalandı! Skoda’nın başarılı modellerinden olan Kodiaq kamuflajlarıyla otoban sürüşünde görüntülendi. Özellikle ön yüzünde yoğun kamuflaj parçalar saklayan model, yeni neslinde daha modern görünecek.

Haber 08-12-20 12:40

Gören bir dal parçası zannediyor ama o bir böcek

İlginç görüntüsü ve kamuflaj için geliştirdiği hareket şekliyle dikkati çeken hayalet böcek "dal", kelebekleri ve endemik bitkileriyle ünlü Tropikal Kelebek Bahçesi'nin yeni ilgi odağı oldu.

Haber 12-10-20 17:54

Hayalet böcek dal görenleri şaşırtıyor

İlginç görüntüsü ve kamuflaj için geliştirdiği hareket şekliyle dikkati çeken hayalet böcek "dal" kelebekleri ve endemik bitkileriyle ünlü Tropikal Kelebek Bahçesi'nin yeni ilgi odağı oldu - Tropikal Kelebek Bahçesi Baş Biyoloğu Turgut Tuş: - "Tropikal Kelebek Bahçesi'nde, ilginç ve normalde karşılaşılması çok zor olan canlıları görme şansını yakalıyoruz. Türkiye'de görülemeyecek ve doğada bulunmayan böceklerden biriside 'dal' böcekleridir"

Yurthaber 12-10-20 11:04

Hayalet böcek dal görenleri şaşırtıyor

İlginç görüntüsü ve kamuflaj için geliştirdiği hareket şekliyle dikkati çeken hayalet böcek "dal" kelebekleri ve endemik bitkileriyle ünlü Tropikal Kelebek Bahçesi'nin yeni ilgi odağı oldu - Tropikal Kelebek Bahçesi Baş Biyoloğu Turgut Tuş: - "Tropikal Kelebek Bahçesi'nde, ilginç ve normalde karşılaşılması çok zor olan canlıları görme şansını yakalıyoruz. Türkiye'de görülemeyecek ve doğada bulunmayan böceklerden biriside 'dal' böcekleridir"

Yurthaber 12-10-20 11:04

Nadir görülen Mekik Kelebeği Kuşadası’nda görüldü

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde dünyada ender bir tür olan ve hızlı kanat çırpmasıyla bilinen askeri kamuflaj desenli Mekik Kelebeği görüntülendi.Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Mahallesi’nde yaşayan Engin Deniz adlı vatandaş, sabah saatlerinde bahçesinde değişik renkte bir kelebek olduğunu fark etti.

Yurthaber 10-10-20 16:05

Türk Kızılay’ından Suriye’deki saldırıya ilişkin açıklama

Türk Kızılay’ı, Çobanbey-El Bab arasında seyir halinde olan Türk Kızılay aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir Kızılay personelinin şehit olduğunu, bir personelin ise yaralandığını bildirdi.Türk Kızılay’ından yapılan açıklamaya göre, Çobanbey- El Bab arasında seyir halindeki üzerinde ve tavanında belirgin bir şekilde Kızılay amblemi bulunan Türk Kızılay aracına, plakasız iki araç içerisinden yüzleri maskeli ve kamuflaj kıyafetli kişiler tarafından çapraz ateş açıldı.

Haber 14-09-20 12:52

Portland protestoları hakkında neler biliniyor?

ABD'de protestoların gölgesinde iki ay geçiren Portland'a federal birliklerin gönderilmesiyle gerilim yükseldi. Askeri kamuflaj giyen görevlilerin eylemcilere müdahalesi tepki çekerken, federal birliklerin kim olduğu ve görevleri de tartışmalara konu oluyor. Trump'ın Portland'a müdahalesi, hukuki engellerle de karşı karşıya.

Haber 01-09-20 14:36

Bursa’da bonzai satıcılarından kahveli kamuflaj

Bursa’da 15 kilogram 300 gram bonzainin yakalandığı operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Haber 31-08-20 09:29

Genç kadın dehşeti yaşamıştı! Beylikdüzü'nde yakalandı

Bakırköy'de eski eşi Rüya K.'yı darp eden şüpheli Tarık K. Beylikdüzü'nde terk edilmiş villada yakalandı. Villada yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca ve çok sayıda askeri kamuflaj ele geçirildi.

Haber 25-07-20 10:25

Portland'daki Gösterilerde Neler Oluyor?

Portland'daki gösterilerde kamuflaj kıyafetli federal görevlilerin bazı kişileri araçlara bindirip gözaltına aldığı bildirildi. Yerel yönetim tepkili

Haber 18-07-20 17:06

Aytemiz Alanyaspor yeni sezon formalarını tanıttı

Aytemiz Alanyaspor, yeni sezonda giyeceği formaları hazırlanan video ile tanıttı. Kulüpten yapılan açıklamada, kamuflaj olan formanın satışından elde edilecek gelirin yüzde 10’unun Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı.

Spor 18-07-20 15:39

Türkiye onu 'Komando dede' olarak tanımıştı... Havaya ateş açıp polise direndi

Adana’da, kamuflaj kıyafetler giyip, ağaç dallarından baş aşağı sarkarak söylediği komando marşıyla sosyal medyada 'komando dede' olarak tanınan emekli öğretmen İbrahim Cebeci (66), evinin penceresinden havaya ateş açtı. Cebeci, özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirilerek, hastaneye götürüldü.

Haber 07-05-20 15:20

Gelinlik ve damatlık yerine askeri kamuflaj giydiler

Gelinlik ve damatlık yerine askeri kamuflaj giydiler

Yurthaber 31-03-20 14:57

Ağaca asılıp sallanmayı, spor için her sabah yapıyormuş

Adana’da askeri kamuflaj giyerek bacaklarıyla ağaca baş aşağı asılıp, komando marşı okuduğu görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gören Emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci, "Her gün burada sporumu yaparım. Öğrencilerim de var. Sağlığımı böyle koruyorum” dedi.

Haber 25-03-20 14:49

Baba Parası filminin başrol oyuncuları Hatay'da askeri kamuflaj giyip izleyiciyle buluştu

"Baba Parası" filminin başrol oyuncuları Hatay'da askeri kamuflaj giyip izleyiciyle buluştu

Haber 21-01-20 19:47

TSK için üretilen nanoteknolojik kumaşları çalan suç örgütüne MİT destekli operasyon

Bursa'da, organize suç örgütü kurarak Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için özel olarak üretilen nanoteknolojik askeri kamuflaj kumaşlarını çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 06-12-19 23:48

TSK için üretilen nano teknoloji kamuflaj kıyafetlerini çalan 3 hırsız tutuklandı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için üretilen yaklaşık 1 milyon lira değerinde nano teknoloji kamuflajların çalan 3 hırsız tutuklanırken, 3 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber 06-12-19 23:17

TSK için üretilen nano teknoloji kamuflaj kıyafetlerini çalan hırsızlar jandarma ve MİT’in operasyonuyla yakalandı

Bursa’da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için üretilen yaklaşık 1 milyon lira değerinde nano teknoloji kamuflajların çalınması üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı ekipleri, 4 şüpheliyi malzemeler ile birlikte yakaladı.Bursa’nın Gürsu ilçesinde bulunan bir iş yerinde TSK için özel olarak üretilen yaklaşık 1 milyon lira değerinde olan nano teknoloji kamuflaj kumaşın Malatya’da bir işyerine teslim edilmek üzere alınmasının ardından teslim edilmediği ihbar edildi.

Haber 06-12-19 11:36

Sprey boya ile boyanan kutup ayısının yaşamı tehlikede

Rusya'nın Sibirya bölgesinde bir kutup ayısının üzerine sprey boya ile 'T-34' yazıldı, uzmanlar kutup ayısının avlanırken kamuflaj özelliğini kullanamayacağını, bu nedenle hayatının tehlikede olacağını belirttiler.

Trend 05-12-19 11:00

Sprey boya ile boyanan kutup ayısının yaşamı tehlikede

Rusya'nın Sibirya bölgesinde bir kutup ayısının üzerine sprey boya ile 'T-34' yazıldı, uzmanlar kutup ayısının avlanırken kamuflaj özelliğini kullanamayacağını, bu nedenle hayatının tehlikede olacağını belirttiler.

Haber 04-12-19 15:14

Sprey boya ile boyanan kutup ayısının yaşamı tehlikede

Rusya'nın Sibirya bölgesinde bir kutup ayısının üzerine sprey boya ile 'T-34' yazıldı, uzmanlar kutup ayısının avlanırken kamuflaj özelliğini kullanamayacağını, bu nedenle hayatının tehlikede olacağını belirttiler.

Haber 04-12-19 13:01

Bingöl’de terör operasyonu, çok sayıda malzeme ele geçirildi

Bingöl kırsalında jandarma timlerinin düzenlediği operasyonda kayalıklara gizlenmiş şekilde aralarında 4 takım termal kameraya yakalanmamak için kullanılan elbise, EYP kumandaları ile çok sayıda çeşitli malzeme ele geçirildi.Valilikten yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 26 Kasım 2019 tarihinde Bingöl İli Merkez İlçesi Dallıtepe Köyü kırsalında icra edilen operasyon neticesinde yapılan arazi aramasında kayalıkların arasına gizlenmiş vaziyette sırt çantası içerisinde el telsizi, EYP yapımında kullanılan malzemeler ve çok sayıda giyim malzemesi ele geçirilmiştir" denildi.Malzemeler içinde, termal kameraya karşı elbise bile çıktıAçıklamada ele geçirilen malzemelerin, 2 adet roketatar sevk fişeği, 1 adet el telsizi, 1 adet tablet bilgisayar, 2 adet EYP kumandası, 2 adet küçük akü, 1 adet powerbank, 50 metre kablo, 4 takım termal kameraya yakalanmamak için kullanılan elbise, 4 takım kamuflaj elbise, 1 adet mont, 4 adet eldiven, 1 adet sırt çantası olduğu belirtildi.Güvenlik güçlerinin bölge halkının desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, kent genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğü de aktarıldı.

Haber 27-11-19 10:37

Kuş cennetinin savcısı

Samsun Bölge Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Vedat Soğukpınar, boş zamanlarında Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde görülen nadir kuş türlerini fotoğraflıyor - Günün ilk saatlerinde kamuflaj kıyafetleriyle deltada yerini alan Soğukpınar, bazen bir kuşu fotoğraflayabilmek için saatlerce hareketsiz bekliyor, bazen de farklı bir türü fotoğraflayabilmek için kilometrelerce yol katediyor

Yurthaber 15-11-19 11:12

Terör örgütü YPG/PKK Rasulayn'da okulu karargah olarak kullandı

Barış Pınarı Harekatı'nda kurtarılan Rasulayn'da bir okulun teröristler tarafından karargah yapıldığı ortaya çıktı - Okulda kamuflaj, kask ve kalkan gibi çok sayıda askeri malzemenin bulunması da dikkati çekti

Haber 10-11-19 11:17

Katar polisi Bora-12 ile hedefi 12'den vuruyor

Keskin nişancı kursu kapsamında Türkiye'ye gelen Katar polisi, MKEK tesislerinde Ar-Ge çalışmalarına 2008 yılında başlanan ve üretiminin tamamlanmasının ardından 2014'te TSK'nin operasyonel birliklerine dağıtılan Türkiye'nin ilk milli keskin nişancı tüfeği JMK Bora-12 ile eğitimden geçti - Silahlar ve Atış Konular Kurul Başkanı Jandarma Yarbay Uğur Efe: - "Kurs süresi boyunca dost ülke Katarlı polislere temel keskin nişancılık esasları, ölçü birimleri, atış psikolojisi yöntemleri, temel balistik esaslar, mühimmat bilgisi, atış sonrası gözetleme, gizlenme, kamuflaj, keşif, meskun mahalde keskin nişancılık eğitimleri verdik" - Katarlı Özel Harekat Polisi Hamed Abdullah: - "Türkiye'nin ilk milli keskin nişancı tüfeği olan JMK Bora-12 gayet başarılı bir silah. Çok beğendik. Bu silahın Türk malı olması ise bizleri ayrıca mutlu etti"

Yurthaber 04-11-19 11:03

Katar polisi Bora-12 ile hedefi 12'den vuruyor

Keskin nişancı kursu kapsamında Türkiye'ye gelen Katar polisi, MKEK tesislerinde Ar-Ge çalışmalarına 2008 yılında başlanan ve üretiminin tamamlanmasının ardından 2014'te TSK'nin operasyonel birliklerine dağıtılan Türkiye'nin ilk milli keskin nişancı tüfeği JMK Bora-12 ile eğitimden geçti - Silahlar ve Atış Konular Kurul Başkanı Jandarma Yarbay Uğur Efe: - "Kurs süresi boyunca dost ülke Katarlı polislere temel keskin nişancılık esasları, ölçü birimleri, atış psikolojisi yöntemleri, temel balistik esaslar, mühimmat bilgisi, atış sonrası gözetleme, gizlenme, kamuflaj, keşif, meskun mahalde keskin nişancılık eğitimleri verdik" - Katarlı Özel Harekat Polisi Hamed Abdullah: - "Türkiye'nin ilk milli keskin nişancı tüfeği olan JMK Bora-12 gayet başarılı bir silah. Çok beğendik. Bu silahın Türk malı olması ise bizleri ayrıca mutlu etti"

Haber 04-11-19 11:03

Askeri kamuflaj giyen imam, cemaatle birlikte Mehmetçiğe selam gönderdi

OSMANİYE'nin Toprakkale ilçesinde, cami imamı, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek olmak için askeri kamuflaj giyerek namaz kıldırdı.

Haber 19-10-19 13:55

HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan:

"Yargı paketinin görüşmelerine yarın devam edilecek. HDP, komisyon ve Genel Kurul aşamasında da bunun bir kamuflaj, makyaj olduğunu, çürümüş yargı sistemine derman olmayacağını söyledi ve söylemeye devam edecek"

Haber 14-10-19 13:49

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: "(Suriye-Irak tezkeresi) Bu tezkere, savaş değil barış tezkeresidir. Bu tezkereyi, belediyeden şehit yakınını atmayı görev bilenlerin anlamasını beklemiyoruz" - CHP Grup Başkanvekili Altay: "Keşke Dışişleri Bakanı kamuflaj elbisesi giyip poz vermeden önce şu Trump'a hak ettiği dilde bir cevap vereydi, çok daha iyi olurdu" - MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül: "Türk milletinin kanını emen hain, şerefsiz PKK terör örgütüdür, onun Suriye uzantısı PYD'dir ve ona bugün utanmazca destek verenlerdir"

Haber 08-10-19 23:52

Konya’da askeri kamuflaj desenli kelebek bulundu

Konya’da bir esnaf tarafından bulunan nadir görülen askeri kamuflaj desenli "Sphingidae" mekik kelebeği koruma altına alındı.Anadolu Sanayisi’nde iş yeri olan bir esnaf, dünyada ve Türkiye’de ender rastlanan "mekik kelebeği" bulunca Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.

Haber 02-10-19 16:54