Kyk Ek Yurt Basvurusu Ne Zaman Haberleri

Emekliye seyyanen zamda yeni kulis! SGK Uzmanı İsa Karakaş çok yakın olan o tarihi açıkladı: ‘Tamamen tersine dönebilir…’

Emekliye seyyanen zam var mı? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Kademeli emeklilikte son dakika gelişmeleri neler? SGK Başuzmanı İsa Karakaş Ankara’dan son kulis bilgilerini anlattı. Karakaş, seyyanen zam ile ilgili son haftaya dikkat çekerek, "Emeklilere benim öngörüm seçim gününe kadar bir düzenleme yapılabilir yönünde” dedi. 2000-2008 arası kademeli emeklilik bekleyenler için de SGK’yı işaret etti.

Finans 2024-03-16 07:58:13

Emekli bayram ikramiyesi için karar! 4 bin 5 bin TL olacak diye beklerken Resmi Gazete'de yayımlandı: Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti. Bu yıl emekli ikramiyesi yüzde 50’lik zamlı ödenecek. Peki 2024 emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 2024-03-12 07:19:43

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? ‘Hem ikramiye hem aylık yükselecek’ dedi: Memurlar için yeni talep

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, 7. Dönem Toplu Sözleşmesinde kayıt altına alınan birinci dereceye gelen kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesi vaadinin ivedilikle hayata geçirilmesini istedi.

Finans 2024-03-04 11:15:16

Ayşeler nasıl yazılır? Ayşeler mi Ayşe'ler mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcük özel isim olduğu zaman ilk harfi her zaman büyük olacak şekilde yazılır. Ancak bu, özel adlara getirilen her bir ekin kesme işaretiyle ayrılarak yazılması gerektiğini göstermez. Bu da Ayşeler TDK onaylı yazılışının çok sayıda kişi tarafından sorgulanmasına yol açar. Ayşe kelimesinin sonuna getirilen -ler ekinin kesme işareti ile ayrılıp ayrılmadığı ise bu ek türünün ne olduğunun açıklanmasıyla birlikte cevabı ortaya çıkarılabilen konulardandır.

Egitim 2024-02-29 19:31:39

SON DAKİKA: SSK Bağ-Kur emekli maaşı zam farkı ödeme tarihi belli oldu! Bakan Işıkhan duyurdu: Ek zam hesaplamasında kolay formül

Son dakika: Emekli maaşı ek zam kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. SSK Bağkur emekli maaşı Ocak ayında zamlı olarak yatırılmıştı. Sonradan ilave edilen ve yasal düzenleme gerektiren refah payı ve ek zam farkı için tarih belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı. Peki emekli maaşı zam farkı ne zaman yatacak? İşte emekliler için ek zam hesaplama formülü ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 15:03

Emekliye ek zam Resmi Gazete'de yayımlandı! Ek zam farkı ne zaman yatırılacak? İşte yanıtı...

Son dakika haberi: Emekliye ek zam Resmi Gazete'de yayımlanan kanunla ek zam yürürlüğe girdi. Emekli kök maaş zammı yüzde 49,25'e yükselirken, en düşük emekli maaşı da 10 bin lira oldu. SSK, BAĞ-KUR emekli zammı düzenlemeleri Meclis’ten geçerek yasalaştı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Finans 03-02-24 00:50

İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI için 15 gün detayı! İmza askıda kaldı, Resmi Gazete bekleniyor

‘Emekliye ek zam farkı ne zaman yatacak, neden yatmadı’ sorusuna yanıt arayan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için dikkat çeken ipucu geldi. Meclis’ten 7 gün önce geçen emekliye ek zam kararı Cumhurbaşkanlığı masasında beklerken 15 gün detayı ortaya çıktı. İhtimaller arasında veto etme ve düzeltme seçenekleri de var! Peki emekliye zammı Resmi Gazete’de ne zaman yayımlanacak? İşte haberin detayları…

Finans 01-02-24 12:05

Memur emeklilerinin fark ödemeleri başladı!

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusuydu. Emekli Sandığı'ndan aylık alanların ocak ayı zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerine bugün başlandı.

Finans 26-01-24 13:04

Milyonlarca emekli gün sayıyor, ek zam Meclis'ten geçti, kök maaş hesabı bir kez daha değişti, işte maaşların ödeneceği tarih!

Bağ-Kur SGK emekli maaşı zammı Ocak 2024 için yüzde 49,25’e yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. eclis’te kabul edilen emekliye ek zam düzenlemesi sonrası sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi Gazete aşaması kaldı. Yeni emekli kök aylığı tablosu da değişti. Maaşlar ne zaman yatacak?

Finans 26-01-24 07:24

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çağrısı: 'Yasal düzenleme yapılsın, verilen söz yerine gelsin'

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklaması sonrası Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın çağrıda bulundu. 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi için açıklama yapan Yalçın, “Söz' ve 'karar' için şimdi harekete geçme zamanı" dedi.

Finans 25-01-24 09:41

2000 öncesi ve sonrası emeklileri Salı gününe dikkat! Emekli kök maaşı değişiyor: Hesap makineleri 'fark' için çalışacak

Milyonlar ‘emekli maaşı zammı Resmi Gazete’de yayımlandı mı?’ diye merak ederken kritik gün belli oldu. Emekliye ek zam düzenlemesi Salı günü Meclis’e geliyor. SGK emekli maaşı ödemeleri geçtiğimiz hafta başlarken şimdi gözler ek zammın ne zaman hesaplara geçeceğine çevrildi. Ancak öncesinde milyonların emekli kök maaş hesaplaması yeniden yapılıyor. Zamlar sonrası ek ödeme tavan rakamı değişirken, SSK Bağ-Kur kök aylık farkları da ortaya çıktı.

Finans 22-01-24 07:37

Emeklilere ek zam ödemesi için gözler o tarihte: Yeni emekliler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Emekliler ek zammın yatırılacağı tarihi merakla beklerken gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na çevrildi. Ek zam ne zaman hesaplara yatacak? Yeni emekliler de ek zamdan faydalanabilecek mi?

Finans 21-01-24 08:46

Emekli maaşı zammı Meclis'ten geçti mi, ek zamlar ne zaman ödenecek?

Emekliler zam oranındaki gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Peki ek zam kararı Meclis'ten geçti mi? Ek zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak?

Finans 19-01-24 15:27

EYT'yi kıl payı kaçıranlar dikkat, erken emekli olabilirsiniz! Primler eşitleniyor, işte şartlar

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için erken emeklilik fırsatı doğdu. Emeklilere yapılan ek zammın ardından, Bağ-Kur primlerine yönelik düzenleme yolda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 1 milyon kişinin erken emekli olmasını sağlayacak düzenlemeyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bağkur prim sayısı 7200 güne inecek. Kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Erken emeklilikte şartlar neler? Peki Bağkur prim eşitlemesi ne zaman yasalaşacak?

Finans 18-01-24 10:53

Emekliye ek zam belli oldu! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? İşte SSK Bağ-Kur ödeme takvimi

Son dakika haberi… En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? sorusu Kabine Toplantısı sonrasında belli oldu. 7500 TL olan emekli taban maaş rakamı 10 bin liraya, zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükseltildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milyonların beklediği haberi duyurmasının ardından sıra Meclis aşamasına Bağkur SGK emekli maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağına çevrildi. İşte emekliye ek zam düzenlemesinin detayları ile 4a, 4b, 4c SSK Bağkur Emekli Sandığı maaş ödeme takvimi…

Finans 17-01-24 11:22

Geri sayım başladı: Emeklinin zam hesabı değişti, iki formül masada, maaş dengesi için beklenen tarih...

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilerin zam oranı da belli oldu. Memur ve işçi emeklisinin zam oranındaki farkın açık olması ek zam talebini gündeme getirdi. Gözler bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrilmişken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklaması sonrası emeklinin ek zam hesabı değişti. Hangi formüller masada, emeklilerin maaşları ne zaman dengelenecek?

Finans 14-01-24 07:51

Emekliye yüzde 45 zam geliyor! Temmuz detayı ek zamda hesapları değiştirdi... Zamlı maaşlar ne zaman?

Emekli zammında son dakika haberleri yakından takip edilirken, SSK ve Bağ-Kur emeklisi ek zam için bekliyor. Memur zammı sonrası aradaki yüzde 11'lik farkın kapanması için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilirken, emekliye ilave zam oranının netleştiği iddia edildi. 2024 emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur emeklisin ek zam yapılacak mı? soruları yanıt bulurken, 'Temmuz' detayı dikkat çekti. İşte emekliye ek zamdaki son gelişmeler ve tüm detaylar...

Finans 10-01-24 09:26

EMEKLİYE EK ZAM 2024 SON DAKİKA | 3 hafta aranın ardından yılın ilk Kabine Toplantısı! Emekli zammı için tüm planlar Erdoğan'ın masasında: En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak?

Son dakika… SSK Bağkur emekli zammı yüzde 37,57, memur emekli zammı ise yüzde 49,25 olarak kesinleşmişti. Memur emeklisi zam oranı, işçi emeklisi ile arayı 11,68 puan açmıştı. Şimdi gözler emekliye ek zam için refah payı ve seyyanen zamma çevrildi. En düşük emekli maaşı ne olacak? Zamlı emekli maaşım ne zaman yatar? soruları gündemdeki sıcaklığını korurken tüm formüller ortaya çıktı. Kritik gün ise bugün... Yılın ilk Kabine toplantısı 3 hafta aranın ardından toplanıyor. Zam konusu masada!

Finans 08-01-24 08:31

2010 asgari ücreti: Asgari ücret 2010'da ne kadardı?

2009 ile 2010 senesinde çalışanlara ödenen minimum maaş tutarı incelendiği zaman asgari ücrete yüzde kaç oranında zam yapıldığı analiz edilebilir. Buna ek olarak söz edilen tutarların karşılaştırılmasıyla birlikte 2010 asgari ücret artış miktarının ön plana çıkarılması mümkün olacaktır. Ancak 2010 asgari ücret miktarı açıklanırken brüt, net ve işveren maliyeti tutarlarına ayrı ayrı değinildiği gibi 16 yaşını dolduranlar ile doldurmayanlar ayrımına da dikkat edilmelidir.

Finans 03-01-24 20:06

2017 asgari ücreti: Asgari ücret 2017'de ne kadardı?

Asgari ücretin %8 oranında artış gösterdiği 2017 senesinde çalışanların kaç TL maaş aldığı sıklıkla sorgulanır. Bu bağlamda ilgili senede asgari ücretin net, brüt ve işveren maliyeti tutarlarının bir önceki yıla göre kaç TL artış gösterdiği açıklanmalıdır. Buna ek olarak 2017’de asgari ücretin brüt halinden kesilen giderlerin ne kadar olduğu da değinilmesi gereken diğer konular arasındadır. Nitekim bu kesintiler toplamı öğrenildiği zaman 2017 net asgari ücret miktarı da açıklanabilir.

Finans 31-12-23 10:10

ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA: TÜRK-İŞ, TİSK, Bakan Işıkhan Beştepe'ye çağrıldı! Erdoğan'dan 1000 liralık refah payı talimatı: Asgari ücret ne kadar oldu?

Asgari ücret açıklandı mı, ne zaman? sorusu milyonların gündeminde yer alırken son dakika sürprizi yaşandı. Asgari ücret 2024 rakamı için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafların tümünü Beştepe'ye çağırdı. Sürpriz toplantıda asgari ücrete zamda refah payı detayının görüşülmesi bekleniyor. Yüzde 40 seviyelerinde gelmesi beklenen 6 aylık enflasyon beklentisine ek olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oranı yüzde 50'ye yükselteceği iddia edildi. İşveren ise 17 bin lira için kendini hazırladı. İşte detaylar...

Finans 27-12-23 12:26

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye! Yasa hazırlanıyor: Ne zaman verilecek? Tarih ortaya çıktı…

5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Çalışmayan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ödemeler yapılmıştı. 5 bin TL Cumhuriyet İkramiyesi çalışan emeklilere ve ÇKS kayıt sistemine kayıtlı çiftçilere de verilecek. Peki 5000 TL ikramiye ne zaman ödenecek? Yasa hazırlıkları başladı, tarih ortaya çıktı…

Finans 27-11-23 07:27

İstanbul'da kar yağışı ne zaman? İstanbul'a kar ne zaman yağacak, yarın kar var mı? MGM'den uyarı geldi!

İstanbul'da ne zaman kar yağacak merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle başlayan soğuk hava dalgası yurt genelini esir almış durumda. Yoğun yağış ve rüzgarlı havanın ardından İstanbul'da kar yağışı beklentileri yükseliş gösterdi. İstanbullular İstanbul'a kar yağacak mı, ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağışı var mı? sorularına cevap arıyor. Peki, İstanbul'da kar yağışı ne zaman? İstanbul'a kar ne zaman yağacak, yarın kar var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi!

Haber 25-11-23 21:16

ÇALIŞAN EMEKLİKLERE 5000 TL İKRAMİYE 2023: Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye verilecek mi, ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Çalışmayan emeklilere ödenen 5000 TL ikramiyenin emeklilere ödenmesi için çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emeklilere ek ödeme yapılması için talimatı verdiği aktarıldı. Konuya ilişkin açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından yapıldı. Peki, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus ödenen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emeklilere de ödenecek mi, ne zaman ödenecek? Ayrıntılar haberimizde

Finans 24-11-23 18:28

Agrotech halka arz ne zaman? Agrotech halka arz katılım endeksine uygun mu? kaç lot verir? AGROT hisse fiyatı

Agrotech AGROT bist kodu ile halka arz arz ediliyor. Agrotech Yüksek Teknoloji'nin halka arzına yönelik arama motorlarında yapılan sorgulamalar devam ediyor. Açıklanan bilgilere göre 100.000.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arz edilecek ve ek pay satışının yapılmayacak. Yayımlanan bilgilere göre 1 TL nominal değerli paylar 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. İşte Agrotech halka arz detayları...

Finans 16-11-23 14:46

KYK BURSU ÖDEME TARİHLERİ 2023: GSB KYK bursu yattı mı, ne zaman yatacak ve ne kadar? 3 aylık toplu ödeme!

KYK bursu ödeme tarihleri üniversitede okuyan, yüksek lisans ve doktora yapan kişiler tarafından araştırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yapmıştı. Şimdi gözler KYK bursu ödeme tarihlerine çevrildi. Birçok kişi Aralık ayına ilişkin '3 aylık toplu burs ödemeleri' konusunda araştırma yapıyor. Peki, KYK bursu yattı mı, ne zaman yatacak ve ne kadar?

Finans 16-11-23 10:43

KYK BURS ÖDEME TARİHLERİ 2023: KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri

KYK bursu ödeme tarihleri merak konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yaptı. Bilindiği üzere ödemeler 2024 yılıında lisans ve ön lisans öğrencilerine 2 bin TL, yüksek lisans öğrencilerine 4 bin TL, doktora öğrencilerine ise 6 bin TL olarak yatırılacak. Peki KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? İşte, T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri...

Finans 15-11-23 07:42

KYK BURSU ÖDEME TARİHLERİ 2023-2024: KYK bursu ne zaman yatacak? Burs ödemesi ne kadar, kaç TL?

KYK burs sonuçları geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapılan açıklama ile belli oldu. Bakan Bak, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçlarının erişime açıldığını belirtip 'Hepinize hayırlı olsun" ifadesine yer verdi. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak? KYK burs ödemesi ne kadar, kaç TL?

Finans 14-11-23 09:44

KYK BURS SONUÇLARI 2023 SORGULAMA EKRANI: KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçlarına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) sayesinde üniversite öğrencileri yurt, burs ve geri ödemeli kredi imkanlarından yararlanabiliyor. KYK burs başvuru sonuçlarının açıklamasını bekleyen öğrencilerin gözü kulağı GSB'ye çevrildi. Öte yandan KYK burs ve kredi ücretleri de belli oldu. Peki, KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?

Finans 10-11-23 17:22

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET TURKİYE.GOV.TR: GSB ile KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları konusunda son dakika açıklaması yapılıp yapılmadığını merak eden kişiler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin TL'ye çıkardıklarını duyurmuştu. Peki, GSB ile KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte Turkiye.gov.tr e Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 06-11-23 10:08

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SONUÇ SORGULAMA: KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması GSB tarafından yapılacak, başvuru yapan kişiler T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sonucu öğrenebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarlarını açıkladı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte,Turkiye.gov.tr e-Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 01-11-23 07:59

KYK BURS SONUÇLARI 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KYK burs başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? e-Devlet sorgulama ekranı!

KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Kredi ve Yurtlar Kurumu ile üniversite öğrencilerine yurt, burs ve geri ödemeli kredi imkanları sunuluyor. KYK burs başvuru sonuçlarının açıklaması için gözler GSB'ye çevrilmiş durumda. KYK bursundan faydalanmak isteyen öğrenciler KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, KYK BURS SONUÇLARI 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KYK burs başvuru sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Finans 27-10-23 12:12

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SORGULAMA EKRANI! GSB KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi?

KYK burs sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bilindiği üzere 2023 Ocak ayında yapılan zamla lisans öğrencilerine ödenen burs ücreti bin 250 TL'ye yükselmişti. Başvurular bu yıl 12 - 19 Ekim 2023 tarihleri arasında alındı. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi? İşte e-devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 25-10-23 14:38

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SORGULAMA EKRANI: KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, ne kadar, kaç TL? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere 12 Ekim tarihinde başlayan başvuru süreci 19 Ekim Perşembe günü saat 23:59'da sona erdi. Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan (GSB) gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, ne kadar, kaç TL? İşte e-Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 25-10-23 11:37

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? GSB 2023 KYK burs başvuru sonuçları sorgulama

KYK burs ve kredi sonuçları için araştırmalar hız kazandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı KYK burs başvuruları ekim ayı içerisinde alındı. Adaylar başvurularını 19 Ekim Perşembe günü saat 23:59'a kadar yapabildi. Başvuru yapan öğrenciler heyecanla yapılacak açıklamayı bekliyor. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 24-10-23 08:09

AÖL EK SINAV SONUÇLARI 2023 AOL.MEB.GOV.TR: AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

AÖL ek sınav sonuçları için MEB'den son dakika açıklaması bekleniyor. 7-8-9 Ekim tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen sınavın sonuçları güvenlik kodu, T.C. kimlik numarası ve şifreyle sorgulanabilecek. Peki, AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, aol.meb.gov.tr AÖL ek sınav sonuçları ekranı...

Egitim 20-10-23 13:19

KYK BURS BAŞVURULARI ne zaman bitiyor? 2023-2024 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler GSB'de!

KYK burs başvuru sonuçları son dakika gelişmeleriyle beraber yakından takip ediliyor. 12 Ekim tarihinde başlayan başvuruların ardından gözler KYK burs sonuçları için GSB'den gelecek açıklamaya çevrildi. Üniversite öğrencileri ve bu yıl üniversiteye yerleşen öğrencilerin gündeminde KYK burs ve kredi son başvuru tarihi ve başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih yer alıyor. KYK burs ve kredi miktarları her yıl değişiyor. İşte KYK bursu başvuru sonuçlarına dair ayrıntılar...

Finans 18-10-23 07:46

KYK BURS SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak? Burslar ne zaman yatar? KYK burs ve kredi sonuçlarında son durum

KYK burs ve kredi sonuçları için araştırmalar başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı KYK burs başvuruları ekim ayı içerisinde alınacak. Adaylar başvurularını 19 Ekim Perşembe günü saat 23:59'a kadar yapabilecekler. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Burslar ne zaman yatar?

Finans 13-10-23 14:02

KYK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN 2023? KYK burs başvurusu ne zaman, kredi/burs ücretleri ne kadar? İşte başvuru tarihi

KYK burs başvuru tarihi merakla bekleniyor. Milyonlarca öğrenci burs kazanabilmek için başvuru yapmaya hazırlanıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurt haricinde burs ve kredi vermesi üniversite öğrencilerine büyük nefes aldırıyor. Gözler gelecek açıklamaya çevrilmişken bir yandan da KYK burs ve kredi ücretleri de merak edildi. Peki, KYK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN 2023? KYK burs başvurusu ne zaman, kredi/burs ücretleri ne kadar? İşte başvuru tarihi

Finans 09-10-23 17:32

GSB KYK EK TERCİH YURT BAŞVURU SONUÇLARI EKRANI 2023 - 2024: KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler GSB'de!

KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. 1 Ekim'de başlayan Kredi ve Yurtlar Kurumu ek kontenjan yurt başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi. Peki, KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, GSB KYK ek tercih başvuru sonuçları ekranı...

Egitim 06-10-23 10:57
KYK

DGS EK TERCİH 2023 EKRANI AİS.OSYM.GOV.TR: DGS ek tercih nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman belli olacak? Dikkat bugün son!

DGS ek tercih işlemlerinin nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Ek yerleştirme işlemleri ÖSYM'den yapılan açıklama sonrası 29 Eylül'de başladı. İşlemler için bugün (4 Ekim 2023 Çarşamba) son gün. Peki, DGS ek tercih nasıl yapılır? 2023 DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Egitim 04-10-23 13:39

AÖL EK SINAV TARİHLERİ 2023: AÖL ek sınav ne zaman yapılacak, online mı yüz yüze mi? MEB açık lise sınav takvimi!

AÖL ek sınav tarihleri merak konusu olurken Açık Lise öğrencileri konuya dair bilgi edinmek için MEB tarafından yayımlanan duyuruları incelemeye başladı. Açık Öğretim Lisesi sınav tarihleri takvimi yayımlandı. Peki, AÖL ek sınav ne zaman yapılacak? AÖL ek sınav online mı yüz yüze mi?

Egitim 04-10-23 13:35

DGS EK TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl tercih yapılır? Ais.osym.gov.tr işlem ekranı

DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM AİS ekranı üzerinden işlemlerini gerçekleştiren adaylar tarafından merak edildi. Üniversitelerin 2 yıllık bölümünden mezun olup lisans tamamlamak isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme tercihleri için yarın son gün. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl tercih yapılır? İşte, Ais.osym.gov.tr DGS ek tercih ekranı...

Egitim 04-10-23 07:33

KYK ek yurt başvuruları 2023 başladı! GSB dikey geçiş, yatay geçiş, yüksek lisans ek kontenjan yurt başvurusu nasıl yapılır?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ek tercih yurt başvuruları hakkında araştırmalar hız kazandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre dikey geçiş, yatay geçiş, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan ve özel yetenek öğrencileri için yurt başvuruları başladı. Peki, GSB yurt başvurusu nasıl yapılır? KYK ek yurt başvuruları için son gün ne zaman? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Egitim 02-10-23 12:26

DGS EK TERCİHLER BAŞLADI! 2023 DGS ek tercihler nasıl yapılır, son gün ne zaman? Dikey geçiş 2. tercih kılavuzu PDF

DGS ek tercih tarihleri ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklaması geldi. Üniversitelerin 2 yıllık bölümünden mezun olup lisans tamamlamak isteyen vatandaşlar tarafından internette araştırma yapıyor. Peki, 2023 2023 DGS ek tercihler nasıl yapılır, son gün ne zaman? DGS ek tercih kılavuzu PDF dosyası ÖSYM tarafından yayımlandı mı? İşte detaylar...

Egitim 29-09-23 15:05

KYK BURS BAŞVURULARI ne zaman başlayacak? KYK burs/kredi ne kadar, kaç TL? İşte başvuru şartları!

KYK burs ve kredi başvuru tarihleri merak ediliyor. KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) ile üniversite öğrencilerine yurt, burs ve geri ödemeli kredi imkanları sunuluyor. KYK burs ve yurt başvuru tarihleri açıklaması için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı'na (GSB) çevrilmiş durumda. Bu yıl KYK bursundan faydalanmak isteyen öğrenciler başvuru şartlarını ve burs miktarlarını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs/kredi ne kadar, kaç TL?

Finans 28-09-23 14:52

EK MTV ÖDEME EKRANI GELİR İDARESİ - E DEVLET: Ek MTV nereden ödenir, ne zaman? Son ödeme tarihi!

Ek MTV ödeme ekranı ile ilgili sorgulamalar Anayasa Mahkemesi kararı sonrası hız kazandı. Anayasa Mahkemesi'nden (AYM) çıkacak karar merakla bekleniyordu. Anayasa Mahkemesi, ek Motorlu Taşıtlar Vergisi alınmasını öngören düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvuruyu karara bağladı. CHP'nin yapmış olduğu başvuru reddedildi. Peki, Ek MTV nereden ödenir, ne zaman? İşte Gelir İdaresi - e Devlet ek MTV ödeme ekranı...

Finans 28-09-23 14:15

DGS EK TERCİH TARİHLERİ 2023: DGS ek tercihler ne zaman başlıyor, ÖSYM ek yerleştirme kılavuzunu yayımladı mı?

DGS ek tercih tarihleri merak konusu olurken ÖSYM'nin Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme kılavuzu ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. üniversitelerin 2 yıllık bölümünden mezun olup lisans tamamlamak isteyen vatandaşlar ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruları inceliyor. Peki, DGS ek tercihler ne zaman başlıyor? DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?

Egitim 28-09-23 11:11