Mandıra Filozofu Haberleri

Mandıra Filozofu oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mandıra Filozofu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Mandıra Filozofu filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı Mandıra Filozofu'nun senaryosunu Birol Güven kaleme almış ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmiştir. Peki, Mandıra Filozofu oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mandıra Filozofu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 16-10-2023 19:56

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 31 Ağustos Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. BDün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 31 Ağustos 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 01-09-2023 08:20

Mandıra Filozofu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Mandıra Filozofu filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Müfit Can Saçıntı ve merhum oyuncu Rasim Öztekin'in başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Mandıra Filozofu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 31-08-2023 19:08

Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesini kaybetti

Mandıra Filozofu filminde hayat verdiği Mustafa Ali karakteri ile hafızalarımıza kazınan Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı hayatını kaybetti. Ünlü yönetmen ve oyuncunun annesi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu...

Magazin 25-02-2023 11:23

Mandıra Filozofu

Mandıra Filozofu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mandıra Filozofu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.