Perihan Unlucan Haberleri

Sihirli Annem'in Perihan'ı Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı! 'Ölümü hep bekledim'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Perihan karakteri ile hafızalara kazınan Gül Onat, geçen yıl hastalandığı ve uzun süredir tedavi gördüğü açıkladı. Gül Onat, "İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu. Ölümü hep bekledim" dedi.

Magazin 2024-04-27 13:12:04

Eşi çikolata seviyor diye üretim atölyesi kurdu

Van’da Perihan Duman isimli kadın girişimci, eşi çikolata seviyor diye çikolata üretim atölyesi kurdu.

Yurthaber 2024-04-02 09:48:39
Van

TBMM'de 'el hareketi' tartışması! Bekir Bozdağ 'görüntü, kayıt yok' dedi, AK Parti ile DEM Parti arasında tansiyon düşmedi

TBMM Genel Kurulu'na 'el hareketi' tartışması damga vurdu. AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, DEM Partinin grup önerisi üzerinde kürsüden söz aldığı esnada, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan'ın, kendisine yönelik, bir kadına yakışmayan harekette bulunduğunu iddia etti. Öncü, Doğan hakkında işlem yapılmasını istedi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle herhangi bir işlem yapma imkanımız bulunmamaktadır." dedi.

Haber 2024-02-29 08:21:35

Saplantılı komşu sosyal medyayı ayağa kaldırdı! O sapıkla ilgili çarpıcı detay ortaya çıktı

Ankara'da şaşırtan bir olay yaşandı. Komşusunu 1 yıldır saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderen kişinin kadının çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Mağdur kadın Perihan Özkan yaşadığı dehşeti anlattı. Özkan, “Bu süreçte biz ailesiyle iletişime geçtik. Çünkü bu şahıs benim çocukluk arkadaşım. 13 yaşına kadar kapı komşumuzdu, karşı komşumuzdu ve bizim evimizden çıkmazdı. Sürekli bizim evimizdeydi” diye konuştu.

Haber 2024-02-12 21:44:57

Saplantılı komşu dehşeti! Sözleri kan dondurdu: 'Sana tecavüz edeceğim'

Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini ileri sürerek yardım istedi. Genç kadın paylaştığı videoda, "Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, beni sakat bırakacağını, bakıma muhtaç hale getireceğini söylüyor. En son 2 gün önce eşim işe gittikten sonra kapıma dayanıp, zile bastı. Mutfağın camından beni seyretti" dedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 12-02-24 11:45

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra bir araya gelmişti! Gözlerden uzak büyüttükleri kızları paylaşmıştı: O fotoğrafı anlattı

Türkücü İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da 3 yıl süren bir evlilik yapmıştı. Yıllarca konuşulan evlilikten bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülenmişti. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızları Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem olmuştu. Savaş, kızının paylaştığı fotoğraf hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 06-01-24 10:54

İbrahim Tatlıses'in kızı Suudi Arabistan'da stattaydı! İstiklal Marşımızı söyledikçe...

Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses'in tek kızları Melek Zübeyde Akkaş da Suudi Arabistan'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemeye gitti. Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp otele döndü. O sırada statta olan İbrahim Tatlıses'in kızı yaşananları sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 30-12-23 07:21

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses bir arada! Gözlerden uzak büyüttükleri kızları paylaştı

Türkücü İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da 3 yıl süren bir evlilik yapmıştı. Yıllarca konuşulan evlilikten bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülendi. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızları Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem oldu.

Magazin 28-12-23 11:21

Polis, takip ettiği yankesicileri suçüstü yakaladı; o anlar kamerada

Bursa'da, çeşitli suçlardan kayıtları bulunan 3 kadın, durakta, otobüse binmek isteyen Perihan K.'nin cep telefonunu çalarken polis tarafından suçüstü yakaladı. Hırsızlık anı ve şüphelilerin yakalanması, halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 25-11-23 11:22

Yasemin Şefkatli, Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses’in gözlerden uzak yaşayan kızlarını paylaştı

Perihan Savaş ile ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızları Melek Zübeyde gözlerden uzak büyüdü ve halen de öyle yaşıyor. Çocuklarıyla yurt dışı ve ülkemiz arasında mekik dokuyan Melek Zübeyde'yi gelin Yasemin Şefkatli paylaştı.

Magazin 10-11-23 15:18

AK Partili Kesir'den HEDEP'li Koca'ya yanıt geldi! Kimse sizin kadar bilemez

HEDEP Mersin Milletvekili Perihan Koca'nın AK Parti iktidarına yönelik tepkisine AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Kesir'den yanıt geldi. Kesir, yanıtında "Katillerin sırtını sıvazlamayı, onları arkasına almayı da sizin kadar kimse bilemez" ifadelerini kullandı.

Haber 01-11-23 09:24

Ünlü oyuncu Demet Akbağ yeni projesi ile anlaştı! Rol arkadaşları belli oldu

Usta oyuncu Demet Akbağ ekranlara dönüyor. Son olarak Akrep dizisinde 'Perihan' rolünü canlandıran Akbağ'ın yeni projesi belli oldu. Akrep dizisinin ardından "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" programını sunan ünlü isim bu kez bir dizide rol alacak.

Magazin 30-09-23 11:07

Arka Sokaklar'ın Başak'ı Perihan Ünlücan çileden çıktı: “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz”

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Başak karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Perihan Ünlücan, ev sahiplerine isyan etti. Setten arta kalan zamanlarda daire bakan Ünlücan, “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz” açıklamasında bulundu.

Magazin 12-09-23 09:33

Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Dilek Taşı dizisinin hikayesini gerçek olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak. Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Ozan Dolunay, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz yer alıyor. Peki, Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Magazin 08-09-23 00:20

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses ne zaman evlendi, şu an evli mi?

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Perihan Savaş hakkında araştırma yapıyor. Peki, Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-23 00:18

Çukur'un Kemal'iydi... Yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı! Hadise ile görüntüleri şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde hayat verdiği Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Uğur Yıldıran'ın yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı. Asıl mesleğinin dansçı olduğu bilinen Yıldıran'ın Hadise ile görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-08-23 10:58

Yangın faciası can aldı! Anne ve oğlu öldü, kızı yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde müstakil evde çıkan yangında Nurten Dağdelen (50) ile oğlu Hüseyin Dağdelen (16) hayatını kaybetti, kızı Perihan Dağdelen (17) ise pencereden atlayarak ağır yaralandı.

Haber 05-05-23 17:59

Gözlerden uzak yaşıyor! İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızından Yasemin Şefkatli ile poz

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı Melek Zübeyde gözlerden uzak büyütülen ünlü çocuklarından biri. Hayatını magazinden uzak yaşamaya çalışan ünlü isim kardeşlerinin eşi Yasemin Şefkatli ve Melis Ketenci ile pozlarını paylaştı.

Magazin 03-05-23 15:14

Korktuğu için 20 yıldır ameliyat olmadı, görünce doktorlar bile şaşkına döndü! Safra kesesinden 2 bin taş çıkarıldı

Siirt'te, 20 yıldır safra kesesinde taş olan ve korkusu nedeniyle ameliyat olmayan Perihan Altun (50), karın ağrısının artmasıyla gittiği hastanede, ikna edilip operasyona alındı. Safra kesesinden 2 bin taş çıkarılan Altun, sağlığına kavuştu. Ameliyatı yapan Doç. Dr. Akın Önder, "Ameliyattan sonra safrayı açtığımızda biz de çok şaşırdık. Yaklaşık 2 bin taş vardı" dedi.

Haber 02-05-23 15:30

El ele görüntülenmişlerdi, gerçek bambaşka çıktı! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanıyor mu?

Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Günlerdir konuşulan görüntülerin ardından çift hakkında akıl almayacak iddialar gündeme geldi. Ünlü çift, tüm yaşananlara rağmen dün Kadıköy'de el ele ortaya çıkmıştı. Ancak iddiaya göre Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak kızının boşanacağını söyledi.

Magazin 28-04-23 14:42

Türk yapımı gerilim Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin ikinci sezonu çekilecek mi? Yapımcısı yanıtladı

Türk yapımı gerilim Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix'in en popüler yapımlar listesinde beşinci sırada yer aldı. Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın başrollerini paylaştığı dizi hikayesiyle büyük dikkat çekti. 7 bölümlük dizi Perihan Mağden’in aynı adlı eserinden uyarlandı. Peki, soluksuz izlenen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin ikinci sezonu çekilecek mi? Yeni sezon olacak mı? Yapımcısı bu soruyu yanıtladı...

Magazin 12-04-23 12:43

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ikinci sezon olacak mı? Netflix Biz Kimden Kaçıyorduk Anne yeni sezon gelecek mi? Yapımcısı açıkladı

Netflix'te izlenme rekorları kıran Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin ilk yedi bölümünü bitirenler Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ikinci sezon olacak mı, yeni sezon gelecek mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Perihan Mağden'in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin başrolünü Melisa Sözen oynuyor. Dizinin ikinci yeni sezonu hakkında beklenen açıklama yapımcısından geldi. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-04-23 14:45

Melis Sözen'in başrolde olduğu Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi gündemde

Perihan Mağden’in kitabından uyarlanan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisine dünyadan büyük ilgi geldi. Melisa Sözen ile Eylül Tumbar'ı buluşturan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisi 40 ülkede top 10'a girmeyi başardı.

Magazin 27-03-23 15:30

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları ve konusu!

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi Netflix izleyicisi ile bugün buluşuyor. Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte, Netflix "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinin konusu ve oyuncuları...

Magazin 24-03-23 08:20

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin usta yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti. 69 yaşında hayatını kaybeden usta yönetmenin cenazesinin yarın Kartal Soğanlı Safa Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Magazin 20-01-23 20:00

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzak büyüttükleri kızlarından Ekrem İmamoğlu'na destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak son günlerde gündeme gelen türkücü İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Zübeyde Melek Akkaş, Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımı yaptı.

Magazin 15-12-22 15:44

Perihan Savaş vefat eden eşi Yılmaz Zafer'i andı! Zübeyde Melek'in yorumu dikkat çekti

Instagram hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Perihan Savaş, büyük aşkla evlendiği ve amansız hastalık sonucu kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'e özlemini dile getirdi. 9 Kasım ölüm yıl dönümü olan Yılmaz Zafer'e seslenen 65 yaşındaki Perihan Savaş, "27 yıl sessiz çok zor" dedi.

Magazin 11-11-22 10:26

Kapıcılar Kralı'nın Zafer Albay'ının yeğeni güzel oyuncu çıktı! Görenler hayret etti

Şaban Askerde, Gülen Adam, İbo ile Güllüşah, Tosun Paşa, Milyarder, Zübük, Perihan Abla gibi sayısız projede rol alan usta oyuncu Bilge Zobu'nun yeğeni de ünlü çıktı.

Magazin 03-11-22 12:42

Hatice Şendil'in oynadığı İyilik dizisi uyarlama mı? İyilik dizisinin şaşırtan asıl ismi!

Fox TV'nin sevilen dizisi İyilik'te başrol oyuncularının bilinirliği dikkat çekiyor. Usta isim Perihan Savaş'ın oynadığı İyilik dizisinin başrollerinden birini Kurtlar Vadisi Pusu'da "Ebru" karakterini oynayan Hatice Şendil oynuyor. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin reytingleri her hafta merakla takip ediliyor. Peki, İyilik dizisi uyarlama mı? Haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Magazin 21-10-22 20:28

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde'yi paylaştı

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, Dilan Çıtak'ın düğününden tek kare fotoğraf paylaşmamasıyla dikkat çekmişti. Gelin Şefkatli, düğünden sonra İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzak büyüttükleri kızları Melek Zübeyde ile paylaşım yaptı.

Magazin 14-10-22 13:25

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreni yapıldı

Törende, Altın Portakal sahibi oyuncular Perihan Savaş ile Erkan Can'a "Onur Ödülü", Zerrin Tekindor'a ise "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" verildi - Bu yıl ilk kez düzenlenen Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması’nda da ödüller sahiplerini buldu - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Hem ülkemizin hem de şehirlerimizin uluslararası rekabeti açısından bu tarz festivaller büyük bir önem arz etmektedir"

Yurthaber 01-10-22 22:42

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali açılış töreni kırmızı halı geçişiyle başladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Her geçen yıl uluslararası bilinirliğinin artması bizi sevindiriyor. Bu festivalin önemli bir misyonu daha var. Sanat emekçilerinin isimlerinin hatırlanmasında, gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir rol oynuyor" - Oyuncu Perihan Savaş: - "Bu bizim festivalimiz, 59'uncusu yapılıyor ve sinemaya çok büyük katkıları var. Daha fazla büyüyerek devam etmesini diliyorum"

Yurthaber 01-10-22 21:19

Ünlüler geçidi... Altın Portakal 2 yıl aranın ardından kortejle başladı! Aracı bakın kim kullandı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu sene 59’uncusu düzenleniyor. Festival, sanatçı ve oyuncuların halkla buluştuğu geleneksel kortej ile başladı. Pandemi sebebiyle 2 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu sene tekrar düzenlenen korteje yoğun ilgi oldu. Kortejde Perihan Savaş, Erkan Can, Mustafa Alabora, Hatice Aslan, Nurgül Yeşilçay ve Salih Güney gibi ünlü isimler de yer aldı.

Magazin 01-10-22 18:06

Türkiye'nin Oscar'ı Altın Portakal, 59. kez sinemaseverleri ağırlayacak

Antalya Altın Portakal Film Festivali, yarın sanatçıların klasik otomobillerle halkı selamladığı geleneksel kortej geçişiyle başlayacak - Sunuculuğunu Nefise Karatay ile Yekta Kopan'ın yapacağı açılış töreninde, "Onur Ödülü" oyuncular Perihan Savaş ve Erkan Can, "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de Zerrin Tekindor'a verilecek

Yurthaber 30-09-22 12:24

Perihan öğretmen, hokeyde ay-yıldızlı formayı tutkuyla giyiyor:

"2007 yılından bu yana 100'den fazla milli maça çıktık. Bu bizim için onur verici. Umarım bu formayı daha fazla giymek nasip olur" - "Kendimi şanslı hissediyorum. Birçok fedakarlığı bir arada getiriyor, kolay olmuyor ama ileride çocuğuma gösterebileceğim, 'İyi ki' diyebileceğim anılar biriktiriyorum"

Yurthaber 25-09-22 11:05

Şevket Altuğ kimdir, aslen nereli? Şevket Altuğ kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?

Ünlü oyuncu Şevket Altuğ'un hayatı, son halinin gündeme gelmesinin ardından merak ediliyor. Perihan Abla, Aile Şerefi ve Süper Baba gibi farklı projelerle bilinen ismin hayatı ve memleketi sorgulanıyor. Peki Şevket Altuğ kimdir, aslen nereli? Şevket Altuğ kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? İşte merak edilenler...

Magazin 25-09-22 00:19

Sosyete Şaban ne zaman ve nerede çekildi? Sosyete Şaban konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı film Sosyete Şaban, vizyona girmesinin ardından seneler geçmesine rağmen seyircinin ilgisini halen kaybetmedi. Sosyete Şaban filminin yönetmenliğini Kartal Tibet yaptı. Filmin senaryosu ise İhsan Yüce'nin kaleminden çıktı. Peki Sosyete Şaban ne zaman ve nerede çekildi? Sosyete Şaban konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 22-09-22 18:14

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde onur ödülü alacaklar açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Festival Başkanı Muhittin Böcek: - "Onur ödüllerimizin sahipleri Perihan Savaş ve Erkan Can'a, 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü alacak olan Zerrin Tekindor'a sanat dolu nice yıllar diliyorum" - "Sanatçılarımızın halkımızla buluştuğu ve salgın nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız geleneksel kortejimizi yeniden düzenliyoruz"

Yurthaber 15-09-22 14:42

Hentbol liginin gol kraliçesi Perihan Topaloğlu Acar'a göre başarısının sırrı hırsı

Kadınlar Süper Lig'de son iki sezonun en skorer oyuncusu olan Görele Belediyespor'un golcüsü Perihan Topaloğlu Acar: "Ben, gol atamadıkça daha çok hırslanan biriyim, asla pes eden biri değilim. Bazıları vardır şut atar, gol olmaz ve küser atmaz bir daha. Bende böyle bir şey yok, attıkça atarım, küsmem"

Yurthaber 10-09-22 11:03

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Mehmet Ali Çelebi, KPSS'de yeni takvim, milli sporcu Kaan Şamgül'den acı haber...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den iddialara yanıt, iptal edilen KPSS'nin yeni tarihleri, milli kayak sporcusu Kaan Şamgül'ün ölümü, oyuncu Perihan Savaş'tan mülteci tepkisi, Alexis Sanchez'den Galatasaray taraftarını üzen hamle...

Haber 08-08-22 17:25

Perihan Savaş'tan mülteci tepkisi! Türkiye bu aralar hoşuma gitmiyor...

Yeşilçam'ın sevilen ismi Perihan Savaş, Türkiye'de üniversiteyi bitiren gençlerin iş bulma konusunda sıkıntı yaşadığını vurgularken ülkede çok fazla mülteci olduğunu belirterek rahatsızlığını dile getirdi. Arapça yazılardan rahatsız olduğunu açıklayan Savaş, "Türkiye bu aralar hoşuma gitmiyor. insanların çok zor şartlar altında birkaç işte birden çalışmaya çalışması hiç hoşuma gitmiyor. İçimizde çok yabancılar olmaya başladı. Arapça yazılar hiç hoşuma gitmiyor. Burası Türkiye! " dedi.

Magazin 08-08-22 13:34

Perihan Savaş'ın oğlu terhis oldu! Aslan parçamı aldım notuyla paylaştı

Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer askerlik görevini tamamladı. Yemin töreni sonrası oğluna kavuştuğu anları takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, "Aslan parçamı aldım. Allah tüm askerlerimizi korusun" ifadelerini kullandı.

Magazin 06-07-22 20:06

Perihan Savaş Tatil başladı deyip şezlong pozunu yayınladı!

Hem başarılı oyunculuğu hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Perihan Savaş, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Tatil sezonunu açan 65 yaşındaki oyuncu, şezlong pozunu yayınladı.

Magazin 22-06-22 08:52

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer asker oldu

Ünlü oyuncu Perihan Savaş, İskenderun’da vatani görevini gerçekleştiren oğlu Savaş Zafer ve nişanlısı Melis Ketenci'nin fotoğraflarını Instagram'dan, "Kuzularım" notuyla paylaştı.

Magazin 21-06-22 13:05

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer nişanlandı! İbrahim Tatlıses detayı

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer sevgilisi Melis Ketenci ile nişanlandı. Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Zübeyde Melek Akkaş kardeşinin 'dom dom kurşununda' dans ettiği anları paylaştı.

Magazin 29-05-22 14:34

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı Melek Zübeyde erkek kardeşlerini paylaştı

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzak büyüttükleri kızları Melek Zübeyde merak konusu oluyor. Melek Zübeyde Akkaş son olarak annesi Derya Tuna olan İdo Tatlıses ve Perihan Savaş'ın oğlu olan Savaş Zafer ile birlikte poz verdi. Melek Zübeyde erkek kardeşlerini paylaştığı pozla beğeni aldı.

Magazin 29-04-22 11:45

İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen paylaştı! İbo'nun torununu görenler beğeni yağdırdı

İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüyen kızlarından Gülşen Tatlı, kızının doğum gününü paylaştı. İbrahim Tatlıses'ın torununu görenler beğeni yağdırırken poza ilk yorum Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Zübeyde Melek'ten geldi.

Magazin 28-04-22 06:58

Okulda iğrenç olay! Veliler tepki gösterdi: Şu an şoktayım

İstanbul Sultangazi'de bir okulda görevli temizlik görevlisi, 14 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklandı. Olayı duyan veliler ise tepki gösterdi. Velilerden Perihan Demir "Ben olayı internetten öğrendim. Şu an şoktayım. Benim de çocuğum bu okulda. Bunun cezalandırılması lazım" diye konuştu.

Haber 25-03-22 14:59

Perihan Savaş ve Ercan Kesal'a büyük ödül!

26’ncı Nürnberg Türkiye-Almanya Film Festivali’nde 'En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü ise ‘Nasipse Adayız’ filmindeki rolüyle Ercan Kesal’a verildi. Festivalde ünlü sanatçı Perihan Savaş’a da ‘Onur Ödülü’ verildi. Perihan Savaş, bu ödülü, öldürülen annelerin çocukları adına aldığını söyledi.

Magazin 20-03-22 15:46