Secim Gorevi Nasil Iptal Edilir Haberleri

Pasaport randevusunu iptal etme: Pasaport randevusu nasıl iptal edilir?

Pasaport, bulunduğu ülkeden farklı bir ülkeye gidecek olan kişilerin, devlet tarafından yetkilendirilmiş kurumlardan randevu alarak ve başvuru yaparak temin ettikleri bir belgedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bir tür kimlik belgesi olarak da kabul edilebilen pasaportu alabilmek için ise birden fazla yöntem bulunur. Peki pasaport randevusu nasıl alınır, nasıl iptal edilir?

Haber 2024-01-05 01:46:35

EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? EXXEN 10 gün sonra iptal edilir mi? EXXEN'de tek maç satın alma var mı?

EXXEN üyelik iptaline dair araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Galatasaray, Almanya ekibi Bayern Münih'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EXXEN, yeni üye olacak kullancılara '10 gün ücretsiz izle' kampanyası başlattı. Bu kapsamda EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte tüm detaylar...

Haber 2023-10-24 19:38:58

Netflix hesap silme işlemi nasıl yapılır? Netflix hesabı nasıl iptal edilir, Netflix profilini silince ne olur?

Netflix hesabını silmek veya bu platformdaki üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar söz edilen işlemleri kısa sürede tamamlayabilir. Ancak bu işlemlerin uygulama adımları kadar sonuçları da merak edilir. Dolayısıyla Netflix hesabı silindiği zaman hangi verilere erişilemediği konusunda açıklama yapılmalıdır. Bu platformu kullanan kişiler için ayrı başlıklar altında ele alınması gereken konular arasında Netflix profilini silmek ya da hesabı iptal etmek bulunur.

Haber 2023-08-16 11:21:40

EFT iptal etme nasıl yapılır? EFT para transferi iptal edilir mi?

EFT, bankalar arasında elektronik ortamda gerçekleştirilen para transferi işlemidir. EFT ile banka hesapları arasında hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde para transferi yapılabilir. EFT ile para göndermek saniyeler içerisinde gerçekleşen çok kolay bir işlem olsa da bazen hatalar yaşanabilir, yanlış hesaba EFT yapabilir ya da miktarı yanlış girebiliriz. Bu sorun EFT iptal edilir mi sorusunu da beraberinde getirir. Peki, EFT iptal edilebilir mi?

Finans 2023-06-13 14:02:38
EFT

Seçim görevi nasıl iptal edilir? Seçim görevi öğretmenlere zorunlu mu? YSK'dan merak edilen soruyu yanıt

Seçim görevi iptal kararı YSK tarafından alınmaktadır. 2023 genel seçimleri, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken konuya dair araştırmalar da hız kazandı. Birçok kişi, "Seçim görevi nasıl iptal edilir? Seçim görevi öğretmenlere zorunlu mu?" gibi sorulara yanıt arıyor. YSK'dan merak edilen soruyu yanıt geldi. İşte ayrıntılar...

Haber 03-05-23 14:21

Genel sağlık sigortası nasıl iptal edilir, iptali nereden yapılır? GSS iptal ettirme işlemleri nelerdir, işe başlayınca GSS iptal olur mu?

Genel sağlık sigortası kaydı, kaza ve sağlık sorunlarına karşı kişinin yararınadır. GSS yaptırırken hastanın, hastane ve tedavi masrafları gibi tüm ihtiyaçları devlet tarafından karşılanır. Zorunlu olarak yapılan bu sigortanın iptal edilebilmesi için belirli şartların sağlanması ve gerekli beyanların yapılması gerekir. Kişinin isteğine bırakılmadığı için sistem üzerinden sigortadan çıkış yapılamaz. Peki, işe başlayınca GSS iptal olur mu?

Haber 09-01-23 16:20

Zincir emir nedir, ne işe yarar? Zincir emir ne kadar geçerli, nasıl uygulanır ve iptal edilir?

Genellikle insanlar ellerinde bulunan paraları birikim yaparak değerlendirmek ister. Bu noktada da çok fazla kişi borsa piyasasına girmektedir. Borsa piyasasında da işlem yapmak için belirli kurallar vardır. Bu kurallardan biride borsa emirleridir. Borsa piyasasında emir iletimi yapmak için birden fazla emir tipi mevcuttur. Bu emir tiplerinden birisi de zincir emirdir. Peki, zincir emir nedir ve nasıl uygulanır?

Finans 06-01-23 09:42

Borsada KİE nedir, ne işe yarar? Kalanını iptal et ne demek?

Yatırımcılar borsada alım satım işlemleri yaparken bir aracı kuruma birtakım emirler vererek işlemlerini gerçekleştirir. Aracı kurumlar da bu emirleri borsa kurallarına göre piyasaya iletir. Emir tipleri arasında yer alan kalanını iptal et yani KİE bu işlemlerden biridir. KİE kısaca, kısmen gerçekleşme koşuluyla verilen aktif emirdir. Talimat verildiği zamanda bekleyen karşıt emirlerle işlem gerçekleşir, gerçekleşmeyen tutar da otomatik iptal edilir. Peki, kalanını iptal et de demek?

Finans 06-01-23 09:37

Sabit telefon yönlendirme iptali nasıl yapılır? Sabit hat yönlendirme nasıl iptal edilir?

Telefon yönlendirme işlemi kullanıcıların yoğun veya önemli bir telefon beklediği durumlarda kolaylık sağlayabilir. Fakat kimi zaman böyle bir uygulamaya ihtiyaç kalmayabilir. Bu bakımdan sabit hat yönlendirme nasıl iptal edilir? Sabit telefon yönlendirme iptali için izlenecek adımlar nelerdir? İşte detaylar…

Haber 19-10-22 20:55

Telefon yönlendirme iptali adımları: Telefon arama yönlendirme nasıl iptal edilir?

Telefon yönlendirme sistemi sayesinde kullanıcılar gelen çağrılarını kaçırmadan, istediği numaradan cevaplayabilmektedir. Fakat gerekli duyulmadığı zamanlarda telefon yönlendirme iptali gerçekleştirilebilir. Bu bakımdan telefon arama yönlendirme iptali nasıl yapılır?

Haber 17-10-22 13:41

Kredi kartı kapatma: Kredi kartı iptali nasıl yapılır, nasıl kapatılır?

Mobil bankacılık, çağrı merkezi ya da şubeler ile kredi kartı kapatma işlemi gerçekleştirilebilir. Mevcut kart borcu ödenerek, kredi kartı iptal sebebi bildirildikten sonra bu işlemin tamamlanması uygundur. Bu süreçte banka ile iletişime geçilmesi gerekir. Banka/ kredi kartı nasıl iptal edilir, kredi kartı kapatma adımları nelerdir?

Finans 03-08-22 20:30

Bekleyen provizyon ne demek? Bekleyen provizyon nedir?

Kredi kartı ile alışveriş veya herhangi bir ödeme işlemi yapıldığı zaman bekleyen provizyon kavramı ile karşılaşılması oldukça normaldir. Provizyondaki işlemler, herhangi bir sorun oluşmadığı sürece banka tarafından otomatik olarak onaylanmaktadır. Bekleyen provizyon nasıl iptal edilir, provizyon ne kadar sürer?

Finans 30-07-22 18:24

Kredi kartının iptal olduğunu nasıl anlarız? Banka veya kredi kartım alışverişe açık mı?

Bir banka/ kredi kartı iptal edilecek ise bu işlemin mobil bankacılık, çağrı merkezi ya da şubeler ile tamamlanması uygundur. Banka/ kredi kartını internet alışverişine açmak isteyen kişiler ise mobil bankacılık uygulamasından işlem kısıtlarını güncelleyebilmektedir. Kredi veya banka kartı nasıl iptal edilir, internet alışverişi nasıl aktifleştirilir?

Finans 29-07-22 21:22

Garanti BES iptali nasıl yapılır? Garanti Bankası BES iptal formu, SMS ve İletişim

Garanti bireysel emeklilik sistemi iptal işlemi; Garanti bankası şubelerinden, internet adresinden veya internet bankacılığı üzerinden yapılabilir. Garanti BES iptal işlemi sonrası, kişilerden kesilen tutarlar iade edilir. Fakat vatandaşların geri ödemeyi eksiksiz alabilmesi için birtakım şartları karşılıyor olmaları gerekir. Peki Garanti BES iptal işlemi nasıl yapılır? Detaylar yazımızda.

Finans 13-07-22 17:08

Havale iptal edilir mi? Banka havalesi ile gönderilen para geri alınabilir mi?

Günümüzde herhangi bir banka hesabından bir başkasının banka hesabına para göndermek mobil bankacılık uygulamaları ile çok kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu esnada kullanılan EFT, havale ve FAST gibi gönderim yöntemleri mevcuttur. Aynı bankaya ait hesaplar arasında gerçekleşecek transfer için havale işlemi kullanılır. Havale ile gönderim işlemi ortalama bir dakika içerisinde karşı tarafın hesabına geçer.

Finans 11-04-22 10:50

Hafta sonu yapılan havale ve EFT iptal edilir mi? Hafta sonu yapılan EFT'nin iptali nasıl olur?

Normal şartlarda bir EFT ödemesini onayladıktan sonra durdurmak veya geri çekmek mümkün değildir. Banka sistemleri, güvenlik sebeplerinden dolayı kullanıcılara bu işlemi yapma hakkı tanımaz. Bu durumda hafta sonu yapılan havale ve EFT işlemlerinin iptali için nasıl bir yol izlemek gerekir?

Finans 01-04-22 00:44
EFT

İngiltere'de 'Başbakanlık'ta Covid kurallarına uyulmadı' tartışması büyüyor: Boris Johnson'ın basın danışmanı da hedefte

Başbakan Boris Johnson'un basın danışmanı Jack Doyle'un geçen Aralık ayında bütün ülkede sıkı kapatma kuralları ilan edilir ve Noel ve Yılbaşı partilerinin iptal edilmesi istenirken, Başbakanlıkta verilen bir partide konuşma yaptığı ve ödüller dağıttığı anlaşılıyor.

Haber 10-12-21 17:47

Emekliler dikkat! Bunu yapanın emekli maaşı kesilir, ödenen paralar da geri alınır!

Fiilen bir işte çalışmayan ancak çalışıyormuş gibi sigortalı görünen vatandaşlar durumun tespit edilmesi durumunda büyük üzüntü yaşayabilir. Söz konusu durumun gerçekleştiği takdirde primler iptal olur emekli aylığı iptal edilir, sigortalılık süresi geçersiz sayılır, ödenen maaşlar geri talep edilir üstelik hapis cezası bile gündeme gelebilir.

Finans 07-06-21 17:55

Yemek Sepeti üyeliği nasıl iptal edilir? İşte adım adım kullanıcı iptal etme yöntemi...

Yemek Sepeti hacklendiğini açıkladıktan sonra Yemek Sepeti hesabı bulunan vatandaşlar endişe duymaya başladı. Bilgilerinin çalınmasından korkan vatandaşlar Yemek Sepeti üyelik silme nasıl yapılır, Yemek sepeti üyelik nasıl iptal edilir gibi sorularının yanıtı araştırmaya koyuldu. Peki Yemek Sepeti üyeliği nasıl iptal edilir? İşte yanıtı...

Finans 28-03-21 14:22

WhatsApp gizlilik sözleşmesi detayları 2021... WhatsApp sözleşmesinin iptali var mı? WhatsApp sözleşmesi kabul edilmezse ne olur?

Kısa sürede hayatımızın her alanında iletişim kurmak için kullandığımız WhatsApp sohbet uygulamasının yeni gizlilik politikası eleştirilerin hedefi oldu.Resmi internet sitesi üzerinden kullanıcılarıyla WhatsApp gizlilik sözleşmesini paylaşan WhatsApp yetkilileri tepki topladı. WhatsApp sözleşmesi nedir merak eden kullanıcılardan bazıları WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul etti. Peki WhatsApp kullanıcılarının hangi bilgilerini paylaşacak? WhatsApp sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Haber 11-01-21 15:35

KPSS 2020 ertelenir mi? KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Koronavirüs vaka sayısı 1500'ü geçti, KPSS iptal edilir mi?

ÖSYM'nin takvimine göre KPSS 2020 yılı lisans sınavı 6 Eylül'de yapılacak. Koronavirüs vaka sayılarının son günlerde artış olması KPSS lisans sınavına girecek memur adaylarının 2020 KPSS ertelenir mi araştırmasına yönlendirdi. Tepkilerini ve beklendilerini sosyal medya üzerinden yetkililere ileten adaylar, yetkililerden net cevap bekliyor. Peki 2020 KPSS iptal edilir mi?

Haber 27-08-20 07:31

Beinsports iptali nasıl yapılır? Beinsports üyeliği nasıl iptal edilir?

Beinsports üyeliği bulunan vatandaşlar Beinsports üyelik iptalinin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor. Beinsports üzerinden birçok kişinin de bildiği gibi, TFF 1. Lig maçlarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi, Türkiye Süper Lig , UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa liglerinden birçok maçı anında izleme imkanı bulunuyor. Şu an binlerce kişi Beinsports iptalinin nasıl yapılacağını araştırıyor.

Spor 05-08-20 11:05

Fatih Mert: Vaka sayısı böyle giderse lig iptal edilir

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, koronavirüs testlerinin ardından başladıkları antrenman sürecini, futbolcuların psikolojik durumlarını ve ekonomik sorunları Demirören Haber Ajansı'na (DHA) değerlendirdi. Mert, "İlk etapta herhalde tarih uzatılır, böyle devam ederse de iptal edilir diye düşünüyorum" dedi.

Spor 15-05-20 10:13

YouTube Music ve YouTube Premium nasıl iptal edilir?

YouTube, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de Premium ve Music servislerini kullanıma sunmuştu. Ücretsiz olarak ilk 3 ay deneme süresi sunan YouTube, bu hareketi ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu sürenin de sonuna gelindi.

Trend 06-09-19 10:30

İstanbullu seçmen tatil rezervasyonlarını iptal ediyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesiyle daha önce erken rezervasyonla tatil satın alan ve tatili yeni secim tarihi olan 23 Haziran’a denk gelen vatandaşlar, tarih erteleme ve iptallere başladı.

Trend 09-05-19 09:26

İstanbullu Seçmen Tatil Rezervasyonlarını İptal Ediyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesiyle daha önce erken rezervasyonla tatil satın alan ve tatili yeni secim tarihi olan 23 Haziran’a denk gelen vatandaşlar, tarih erteleme ve iptallere başladı

Haber 08-05-19 22:07

Bakanlar Kurulu toplantısı

- Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: (2) - "Yunanistan'dan bu 8 darbecinin ivedilikle Türkiye'ye iadesini beklediğimizi buradan bir kez daha ifade etmek isteriz. Umarız ki davanın esastan görüşülmesi sırasında da bu ikinci derece İltica Kurulu'nun kararı tamamen iptal edilir. Hem sığınma talebi şu anda kabul edilen, yürürlüğü durdurulan darbeci hem de diğer darbeciler Türkiye'ye iade edilir. Bunların Türkiye'ye iadesi iki ülke arasındaki ilişkilerin olumlu gelişmesine katkı sağlayaca

Haber 08-01-18 19:54

Savcım bu sınav iptal edilir mi?

Ali Demir’in 19 Nisan’da Başsavcıvekili Sakınan’a YGS’nin iptali ihtimaline ilişkin şahsi görüşünü sorduğu, Sakınan’ın, “Ben karışmam. Soruşturmamıza bakarız” dediği öğrenildi.

Haber 23-04-11 09:41

'YGS iptal edilir'

Eğitim uzmanı Abbas Güçlü, YGS skandalıyla ilgili yaptığı açıklamada sınavın iptal edilecebileceğini ileri sürdü.

Haber 05-04-11 02:58