Toki Sosyal Konut Projesi Haberleri

MEAH’ta organ bağışı farkındalığı için stant kuruldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

Yurthaber 2024-04-03 12:24:06

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

Başvuruları 15 Şubat'ta başlayan "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" ile çiftlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz kredi ile psikolojik ve sosyal destekler sunuluyor.

Yurthaber 2024-03-29 11:54:41

Erzincan’da “Birlikte Emniyetteyiz” paneli düzenlendi

Erzincan Valiliği himayesinde Erzincan genelinde yürütülecek olan Huzur İçin Erzincan Projesi kapsamında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Erzincan Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile "Birlikte Emniyetteyiz" paneli düzenlendi.

Yurthaber 2024-03-29 10:51:40

Üniversiteli öğrenciler Spil’de çevre temizliği yaptı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Spil Dağı Milli Parkı’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği yaparken, öğrenciler eşsiz bir güzelliğe sahip olan milli parkın korunması için tüm vatandaşlara önemli görevler düştüğünü söyledi.

Yurthaber 2024-03-28 15:14:00

Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı

Adıyaman’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının deprem bölgesinde hayata geçirdiği ’Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi’ projesi kapsamında krediden faydalanmak isteyen genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı.

Yurthaber 28-03-24 14:13

Muş'ta lise öğrencileri, 10 köy okulunun duvarını resimlerle süsledi

Muş'ta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyleri dolaşan lise öğrencileri, okulların duvarlarını çizdikleri resimlerle renklendirdi.

Yurthaber 13-03-24 12:35

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti! 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' deyince... Sosyal medya ayağa kalktı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönecek olan ünlü oyuncu Nazan Kesal, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Yeni projesi hakkında konuşan Nazan Kesal'a Ceyda Düvenci'nin 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 07-03-24 15:37

Murat Kurum TOKİ mağdurlarının protestosunu destek sanıp 'Allah Razı Olsun' deyince sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum bugün Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada TOKİ mağdurları tarafından protesto edilen Kurum, protestoyu destek zannedip “Allah razı olsun” dedi.

Haber 04-03-24 08:03

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

500 bin TL karşılıksız destek paketi! Ev alacaklara, konut onaracaklara devletten yardım: 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin... Kimler yararlanacak? Şartlar neler? 6 ay detayına dikkat!

Ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı. Ev alacaklara 500 bin TL'ye kadar destek sunulan pakette, konut onarımında da 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin gibi yardımlar sağlanacak. Söz konusu destek paketinden yararlanmak için 6 ay ve 12 ay detayı dikkat çekti. Peki 500 bin TL'lik destek paketinden kimler yararlanacak, şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Finans 22-02-24 08:26

İslahiye'deki afet konutlarına ilk depremzede aile yerleşti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde afetzedeler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan kalıcı konutlara ilk aile yerleşti.

Yurthaber 21-02-24 15:17

Boş konuttan vergi, hisseli kiracılık… Merkez Bankası tek tek açıkladı: Kiraları düşürecek adımlar atılıyor

Konut fiyatları ve kiralar için Merkez Bankası’ndan açıklama geldi. Enflasyon Raporu'nda bu konuya geniş bir yer ayıran TCMB, kira fiyatlarında düşüşü getirecek önerilerini tek tek sıraladı. Bu kapsamda Merkez Bankası kiralık konut arzının artırılması, sosyal konut uygulaması, hisseli kiracılık, konut sayısına göre kademeli vergilendirme ve boş konut vergisi gibi noktalara dikkat çekti.

Finans 14-02-24 08:10

Mehmet Şimşek'ten kira fiyatları açıklaması! Oran vererek anlattı: Yeni sosyal konut projesinin müjdesini verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını bildirdi.

Finans 12-02-24 11:58

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

Asrın felaketinde evlerini kaybeden depremzedeler, yeni evlerine kavuşmaya çok yakın

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığlı afetzedeler için yapımına başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar hızla devam ederken, yapımı tamamlanan 324 konut hak sahiplerini bekliyor.

Yurthaber 02-02-24 10:01

10 bin 840 afet konutunun kurası çekilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce de 5 bin 582 köy tipi afet konutunun ihalesi gerçekleştirildi, bunlardan 2 bin 650'sının inşasına başlandı. Kent genelinde hızla yükselen konutlardan 6 bin 572'si TOKİ konutu, 703'ü de kırsal konut olmak üzere 7 bin 275'inin kurası 3 Şubat'ta çekilecek.

Finans 01-02-24 13:15

TOKİ'den 250 kişi mağdur oldu iddialarına ilişkin açıklama: Haberler gerçeği yansıtmıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Parasını peşin ödeyerek ev yapılmasını bekleyen 250 kişi mağdur oldu" başlıklı habere ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Projede idaremiz konut inşaatları tamamlandıktan sonra bu konutlar Bakanlığımız eliyle hak sahiplerine teslim edilmiştir" ifadesini kullandı.

Finans 28-01-24 07:51

TOKİ duyurdu! Detaylar belli oldu... 43 ilde konut ve iş yeri satışı

TOKİ başvuru 43 il için başladı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. İller arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de var. Satışlara ilişkin detayları açıklayan TOKİ, konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile, iş yerlerine de yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile sahip olunabileceğini duyurdu. İşte TOKİ'nin satışa sunduğu yerler ve başvuru detayları...

Finans 26-01-24 11:51

Dikkat çeken görüntü! Ankara ulaşımını rahatlatacak plan ve yeni raylı sistem projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile görüşmesi sonrası yaptığı resmi sosyal medya paylaşımında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na yakışan vazifelere imza atacağız” dedi.

Haber 24-01-24 10:55

Kayseri Üniversitesi ile Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi arasında iki ayri protokol imzalandi

Kayseri Üniversitesi ile Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi arasında ‘Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı 2024 (Munos24)’ Projesi iş birliği protokolü ile sosyal, bilimsel ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.

Yurthaber 18-01-24 08:33

Bergüzar Korel yeni imajıyla poz verip içini döktü! Acaba Allah’ın gücüne gider mi?

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel yeni projesi için saçlarını sarıya boyatmış geçtiğimiz günlerde de saçlarını kısacık kestirdi. Londra İstanbul arasında mekik dokuyan Korel yeni imajıyla poz verip içini sosyal medya takipçilerine döktü.

Magazin 29-12-23 11:08

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İmamoğlu'na ağır ifadeler! Canlı yayındaki gerginlik sosyal medyada devam etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam konuk olduğu canlı yayındaki kısa süreli gerginlik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın İmamoğlu'na yönelik ağır sözleriyle hem devam etti hem ekranlar dışına taştı. İmamoğlu'nun TOKİ Başkanı Ömer Bulut hakkındaki ifadelerine yanıt olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, "cüce" ve "kıt beyinli" gibi ağır ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı.

Haber 29-12-23 08:35

Programda ortalık bir anda gerildi! Sunucu bağlanmak isteyen kişiyi söyledi, İmamoğlu tepki gösterdi: Yanlış yapıyorsunuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de gündemi değerlendirdi. Hükümetin konut projelerini eleştiren İmamoğlu'na TOKİ Başkanı Ömer Bulut programa katılarak yanıt vermek istedi. Sunucu Senem Toluay Ilgaz format gereği bağlayamayacaklarını ancak daha sonra kendilerini ağırlayabileceklerini ifade etti. Bu anons karşısında sinirlenen İmamoğlu, "Benim muhatabın TOKİ değil" dedi ve Ilgaz'a tepki göstererek, "Doğru bir yayıncılık politikası değil" ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-23 23:08

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya... TOKİ 24 il için duyurdu: 229 arsa açık artırma ile satışa sunuldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) onlarca arsa için satış kararı aldı. Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da 229 arsa için açık artırma yöntemiyle satış yapılacağını duyurdu. Peki açık artırma hangi tarihte, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Finans 27-12-23 15:05

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18

Şanlıurfa'daki 897 deprem konutu 1 ay içinde teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan kalıcı konutlardan yapımında sona gelinen 897'si 1 ay içinde hak sahiplerine teslim edilecek.

Yurthaber 30-11-23 11:32

Şanlıurfa'da deprem konutlarının inşası sürüyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen kentte, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 469 kalıcı konuttan yapımında sona yaklaşılan 900'ünün yeni yılda teslim edilmesinin planlandığını bildirdi.

Yurthaber 22-11-23 13:53

Bir Kapakla İz Bırak projesi başlıyor

Ekvator Enerji, engellilerin tekerlekli sandalyeler aracılığıyla başta sosyal hayata katılmalarına, devamında; eğitim, kültürel ve mesleki alanlarda var olmalarına katkı sağlamak amacıyla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (“TOFD”) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (“İDO”) ile birlikte tüm Türkiye’yi kapsayacak “Bir Kapakla İz Bırak” sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

Yurthaber 20-11-23 11:34

İnşaatı tamamlanan konutlar teslim edilmeye başladı: 'Kasım sonuna dek devam edeceğiz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca inşaatı tamamlanan 1779 sosyal konutun, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını açıkladı.

Haber 08-11-23 15:39

‘Sinop’ta Özelim Projesi’ üçüncü yaşında

Sinop’ta özel gereksinimli bireylerin spor yaparak günlük yaşantılarında daha aktif olması ve sosyal ilişkilerini geliştirmeleri amacıyla başlatılan ‘Özelim Projesi’ üçüncü eğitim öğretim yılına başladı.

Yurthaber 08-11-23 13:49

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Ezgi Eyüboğlu'nun estetiksiz hali olay oldu

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu son olarak Teşkilat dizisinde rol almıştı. Yeni projesi heyecanla beklenen Eyüboğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-11-23 17:25

2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı onaylandı! Kredi kartı taksitlerine önlem, konut fiyatları ve sosyal konut projeleri

"2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 25-10-23 23:52

Yeni dizisi için imaj değiştirdi! Nilsu Berfin Aktaş son haliyle büyüledi! Bakan bir daha baktı

Yakında Star Tv'de başlayacak olan Saplantı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, yeni projesi için imaj tazeledi. Nilsu Berfin Aktaş'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yeni görüntüsüne kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Magazin 12-10-23 15:35

Bingöl’de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor

Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ’’Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemiz ile birlikte şehrimizin çehresi değişiyor’’ dedi.

Yurthaber 28-09-23 11:35

Samandağ’da 424 deprem konutu yapılacak

Hatay’ın Samandağ ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 424 konut inşası başlıyor.

Yurthaber 28-09-23 09:42

TOKİ, 43 ilde 212 konut ve 17 ilde 143 iş yerini açık artırma ile satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.

Yurthaber 25-09-23 10:15

TOKİ indirim kampanyası başlıyor! 'Şartlara dikkat edilmeli'

TOKİ'den konut ve iş yeri alanlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek. Kampanya 21 Eylül'de başlayacak, 19 Ekim'de sona erecek. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasında başvurular bu hafta başlıyor” dedi.

Haber 18-09-23 16:14

SONDAKİKA | Bakan Özhaseki yeni indirim kampanyasını duyurdu! TOKİ'den ev ve iş yeri alanlar dikkat: Son tarih 19 Ekim

Son dakika: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında TOKİ aracılığıyla alınan ve geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yeni bir indirim kampanyasını duyurdu. Bakan Özhaseki, “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" dedi.

Finans 14-09-23 22:43

Pursaklar’da Millet Bahçesi yapım çalışmaları devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçirilecek olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yurthaber 13-09-23 11:50

Evini satmak isteyenler dikkat! Bakan Yardımcısı Gürcan duyurdu: 349 bin lira ceza...

Konut fiyatlarındaki artış ikinci el piyasasındaki fırsatçıları ortaya çıkarmış, bazı evler ederinin çok üstünde satışa çıkarılarak piyasada manipülasyona neden olmuştu. Ticaret Bakanlığı daha önce bununla ilgili önlem alınacağını belirtmişti. Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan konuyla ilgili bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu ve bir kişiye 349 bin lira ceza uygulandığını açıkladı.

Haber 12-09-23 18:50

Eyyübiye’nin konut projesi Türkiye’ye örnek olacak

6 Şubat 2023’te yaşanan asrın depreminden sonra revize edilerek, sismik izolatörlü sistemle inşasına başlanan Yeni Eyyübiye Paykent 1000 Konut Projesi, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Yurthaber 12-09-23 14:42

İş yeri TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ iş yeri başvuru şartları nelerdir?

TOKİ, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak hizmet verir. Amacı, dar ya da orta gelirli vatandaşların da ev sahibi olabilmesi için destek olmaktır. Çeşitli kuralları bulunan TOKİ başvuruları iş yeri ya da konut sahibi olmak için ayrı kriterlere sahiptir.

Haber 12-09-23 01:47

Ünlü avukat Rezan Epözdemir dolandırıcıların tuzağına düşmedi! Sert kayaya çarptılar: Gönderdikleri IBAN'a para yatırıp bu notu düştü

Dolandırıcıların hedefindeki son ünlü isim avukat Rezan Epözdemir oldu. İstanbul Valiliği'nden aradıklarını söyleyen dolandırıcılar sosyal sorumluluk projesi kapsamında Epözdemir'den 700 tablet parası istedi. Valiliğin hesabına para yatırabileceğini söyleyen ünlü avukata, telefondakiler başka bir hesap gönderdi. İstanbul Valiliği'yle temasa geçip durumu anlayan Epözdemir, gönderilen IBAN'a 5 kuruş atarak, "Ahlaksız dolandırıcılar" notunu düştü.

Haber 31-08-23 19:20

Sosyal konut projesi nedir, TOKİ başvuru şartları nelerdir? Sosyal konut projesi şartları nelerdir?

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlere sunulan seçeneklerden biri de sosyal konut projeleridir. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kuruluşu, bu amaçla kurulmuş bir kamu kuruluşudur. Bazı şartlara bağlı olarak dahil edilebilen konut projeleri için ilgili kurumlara başvuru yapmak ve istenen şartları yerine getirmek gerekir. Sosyal konut projelerinden yararlanabilecek kişiler kanunlar gereğince belirlenmiştir. Peki, sosyal konut projesi şartları nelerdir?

Haber 28-08-23 10:33

Yüzde 45’lik zammı garantilemişlerdi! Detaylar tek tek netleşti: Memura toplu sözleşmeden TOKİ çıktı

Toplu sözleşme görüşmeleri 11 hizmet kolunun sosyal haklarında uzlaşı yakalarken, memur zammı için oran konusunda çıkmaza düştü. Devreye hakem heyeti girerken, anlaşma sağlanan konuların içeriği de netleşti. Milyonlara TOKİ müjdesi geldi. TOKİ konutlarında memura, lojmanda ise engellilere öncelik verileceği öğrenildi. Memur ve emekli zammı içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Ocak zammının yüzde 40-45 seviyelerinde olacağını resmen duyurdu. İşte detaylar…

Finans 24-08-23 08:23

TOKİ arsa şartları nelerdir? TOKİ e-Devlet arsa başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ) öncelikli olarak sosyal konut üretimi amacı ile kurulmuş olan bir kamu kuruluşudur. Seksenli yıllarda faaliyet göstermeye başlayan TOKİ kapsamında arsa ya da ev alabilmek için gerekli bazı koşullar ve uyulması gereken bazı kurallar bulunur.

Haber 21-08-23 22:34

Bahçeli'nin Kıbrıs mesajı gündem oldu! Çizmelerini giyip kameraların karşısına geçti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir yol projesi kapsamında yaşanan gerilim dünyanın gündemine oturdu. Türkiye'den de peş peşe tepkilerin geldiği olayla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin videolu mesajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haber 19-08-23 20:38

Büyükçekmece’de 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 24’üncü yılında 70 konut yıkıldı

Büyükçekmece’de 17 Ağustos 1999 yılında meydan gelen Marmara depreminin 24’üncü yıl dönümünde kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde 70 konutun yıkımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 17-08-23 15:19

Şırnak'ta Silopi yer fıstığı ile gençlerimiz üretiyor protokolü imzalandı

Şırnak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Silopi Yerfıstığı Üreticileri Birliği arasında, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında "Silopi yer fıstığı ile gençlerimiz üretiyor" projesi protokolü imzalandı.

Yurthaber 10-08-23 15:40