Toki Tuzla Sonuclari Haberleri

Depremin yaraları hala sarılamamışken Antakya'da 'TOKİ' fırsatçılığı: İlana çıkarılan evlerin fiyatı 'pes' dedirtti...

6 Şubat Depremleri 11 ilde büyük can ve mal kaybına neden olmuştu. Depremin açtığı yaraların sarılması için hala çaba sarf ediliyor. Depremden en çok etkilenen il olan Hatay'ın Antakya ilçesinde de depremin yaralarını sarabilmek için TOKİ konutları inşa edildi ve kura usulüyle sahiplerine verildi. Fakat o TOKİ konutlarının sahipleri bugün evlerini fahiş fiyatlardan kiraya verme çabasında... İnternetteki o ilanı görenler bir yandan inanamıyor bir yandan da 'pes artık' diyor. İşte o ilan!

Manşet 2024-05-19 11:39:17

Tuzla’da Anneler Günü coşkusu: Derya Baykal ile unutulmaz bir söyleşi gerçekleşti

Tuzla Belediyesi, Anneler Günü’ne özel Derya Baykal ile söyleşi düzenledi.

Yurthaber 2024-05-13 10:30:09

Yer: Hatay! 4 katlı bina saniyeler içerisinde tuzla buz oldu

Hatay'da hasarlı bir bina iş makinesinin darbesiyle kağıt gibi yerle bir oldu. 4 katlı binanın yıkıldığı anlar saniye saniye kayıt altına alındı.

Haber 2024-05-11 12:28:50

Uzman isimden İzmir için korkutan deprem senaryosu! '2 bin yıldır kırılmadı, yakında kırılabilir' diyerek potansiyel büyüklüğü açıkladı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6 seneden beri sürdürdükleri İzmir, Güzelbahçe, Yağcılar, Seferihisar ve Tuzla fayları ile ilgili çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Araştırmanın sonucunda Tuzla fayının 2 bin yılda bir kırıldığını ve 2 bin yıldır kırılmadığını ifade eden Sözbilir, korkutan senaryoyu açıkladı. Oluşabilecek depremin potansiyeline dair tahminde bulunan Sözbilir, Tuzla fayı açısından İzmir'in deprem tehlikesinin değerlendirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haber 2024-05-03 10:43:44

Kuvvetli fırtına birçok ili esir almış durumda: Ankara, Balıkesir, Antalya, Muğla ve diğer birçok il savaş alanına döndü!

Kuvvetli fırtına birçok ilimizi esir aldı. Fırtınanın beraberinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken yurdun farklı bölgelerinden görüntüler gelmeye devam ediyor. Ankara'da kuvvetli fırtına yüzünden bir minare koparken, bir iş yerinin camı da tuzla buz oldu. Ayrıca Balıkesir, Antalya, Konya, Muğla ve Denizli'nin Kale ilçesinde de etkili olan şiddetli sağanak yağış, dolu ve rüzgar ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. İşte o illerimizden gelen görüntüler!

Haber 20-04-24 12:22

Kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü! Malatya'da korkunç olay

Korkunç olay Malatya’da meydana geldi. Gece saat 22.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde yaşadıkları TOKİ konutlarında tartışmaya başlayan çiftin kavgası cinayetle bitti. 29 yaşındaki kadın, eşi Tolunay Şimşek'i sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Haber 14-04-24 13:37

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

İddialar gündem oldu! AK Partili Şadi Yazıcı açıklama yaptı: 'Uygun görülmezse iptal edilebilir'

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un Tuzla ilçesi AK Parti'den CHP'ye geçmişti. Mazbata törenini bilerek geciktirildiği ve giderayak ihale yapılıyor iddiası gündem oldu. AK Partili Şadı Yazıcı söz konusu iddialara yanıt verdi.

Haber 05-04-24 18:57

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, vatandaşlarla buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Tuzla Belediye Başkanı seçilen Av. Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı.

Yurthaber 05-04-24 15:23

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 04-04-24 12:26

SON DAKİKA | İstanbul'da ilçelerde tablo tersine döndü! CHP birçoğunu kazandı: Bahçelievler, Üsküdar, Sancaktepe, Bayrampaşa, Silivri, Çatalca, Tuzla, Eyüp...

31 Mart yerel seçimlerine CHP'nin oy oranı damga vurdu! Türkiye genelindeki atmosfer mega kent İstanbul'da ilçeler bazında da öne çıktı. AK Parti'nin yönettiği Çatalca, Bahçelievler, Üsküdar Tuzla, Beyoğlu, Bayrampaşa, Sancaktepe gibi birçok ilçeyi CHP kazandı. Birçok noktada ise seçim bıçak sırtı sonuçlara ulaştı.

Finans 01-04-24 07:18

SON DAKİKA | CHP birinci parti çıktı, Özgür Özel'den ilk açıklama geldi: Tarihi bir sonuç!

2024 yerel seçim sonuçlarına CHP'nin başarısı damga vurdu. Birçok ilde AK Parti'nin elindeki belediyeler CHP'ye geçti. Genel Başkan olarak girdiği ilk seçimde CHP'nin birinci parti olmasının ardından Özgür Özel'den ilk açıklama geldi. CHP'nin yüzde 25'lik tavanı tuzla buz ettiğini söyleyen Özel, "TRT'nin onca adaletsizliğine karşı onlara bir sürprizim var demiştim. Onlara sürprizim 1977'den beri ilk kez CHP'nin birinci parti olmasıdır." diye konuştu.

Haber 31-03-24 21:52

CANLI | ŞİLE ve TUZLA seçim sonuçları! Oy kullanımı bitti, sandıklar kapandı herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Şile ve Tuzla seçim sonucunda yarışı kim önde bitirdi?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Şile ve Tuzla seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. Gözler şimdi Şile ve Tuzla için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Şile ve Tuzla seçimleri kim kazandı?

Finans 31-03-24 18:46

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, oyunu ailesi ile birlikte kullandı Çıkan sonuçlar ne olursa olsun kazanan, halkımız olacaktır

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, 31 Mart yerel seçimleri için oyunu Tuzla Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu’nda kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, bu seçimde de halkın iradesinin sandığa yansıyacağını belirterek, “Sandıktan çıkacak sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıkan sonuçlar ne olursa olsun kazanan, halkımız olacaktır” dedi.

Haber 31-03-24 15:51

Sarıyer seçim sonuçları CANLI! Sarıyer'de seçim heyecanı nefes kesiyor, Oktay Aksu mu Hüseyin Çoşkun mu Şükrü Genç mi kazandı?

İstanbul'da yerel seçimin en yakından takip edildiği ilçelerden biri de kuşkusuz Sarıyer! Sarıyer seçim sonuçları bugünden beri en çok takip edilen en merakla beklenen yerlar arasında yer alıyor. Mevcut belediye başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime girdi. CHP'nin adayı Oktay Aksu ve AK Parti'nin adayı Hüseyin Çoşkun da iddialı! Tuzla seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 15:38

Tuzla canlı seçim sonuçları! İstanbul Tuzla'da yerel seçimi Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

Tuzla'da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu en fazla takip edilen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 30-03-24 22:46

Bin 500 vatandaşla iftar sofrası

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde TOKİ konutlarında yaşayan bin 500 vatandaş iftar sofrasında buluştu.

Yurthaber 26-03-24 11:25

Tuzla’da Şehit Ahmet Köroğlu adına yeni kütüphane açıldı

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde yaşayan ve ocak ayında Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu anısını yaşatmak amacıyla modern tasarımlı ve 5 bin kitaplık zengin koleksiyona sahip bir kütüphane daha hizmete açtı.

Haber 21-03-24 14:50

Şırnak’ta 5 TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapımı tamamlanan 5 adet TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak.

Yurthaber 20-03-24 14:20

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 15:55

Konya’da Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin yapımı hızla sürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Konya’ya kazandırılacak Yeni Motorlu Sanayi Sitesi hızla yükseliyor.

Yurthaber 15-03-24 14:46

CHP'nin anketindeki sonuçlar şaşırttı: İstanbul'un ilçelerinde AK Parti önde! El değiştiren bir ilçe var; Tuzla, Bayrampaşa ve Üsküdar kafa kafaya...

CHP'nin masasındaki son İstanbul anketinden şaşırtıcı sonuçlar çıktı. Anket sonucunda AK Parti'nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu görüldü. Yine AK Partili belediyelerin birinde CHP'nin öne geçtiği belirlendi. Silivri'de ise CHP'nin rakip adayı oyunu artırdı. İYİ Partili ve DEM Partili seçmenlerin tercihi ankete iz bırakan detaylardan oldu.

Haber 11-03-24 12:01

Kentsel dönüşüme ilişkin bilgilendirme tırları Tuzla ve Zeytinburnu'nda

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 39 yeni bilgilendirme aracıyla İstanbullulara "Yarısı Bizden" ve "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" kampanyaları anlatılıyor.

Yurthaber 11-03-24 10:51

E-5 karayolunda motosiklet kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü

İstanbul’un Pendik ilçesi Kaynarca E-5 karayolunda Tuzla istikametinde, kontrolden çıkan motosiklet kamyonete arkadan vurdu.

Yurthaber 11-03-24 08:08

Murat Kurum TOKİ mağdurlarının protestosunu destek sanıp 'Allah Razı Olsun' deyince sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum bugün Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada TOKİ mağdurları tarafından protesto edilen Kurum, protestoyu destek zannedip “Allah razı olsun” dedi.

Haber 04-03-24 08:03

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

İslahiye'deki afet konutlarına ilk depremzede aile yerleşti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde afetzedeler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan kalıcı konutlara ilk aile yerleşti.

Yurthaber 21-02-24 15:17

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Tuzla Piyade Okulu'ndaki 'Atatürk fotoğrafı' kavgası ile ilgili karar verildi

Son dakika haberi: MSB, Tuzla Piyade Okulu'ndaki "Atatürk fotoğrafı" kavgası ile ilgili kararı açıkladı. MSB açıklamasında, "Piyade Okul Komutanlığında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde meydana gelen olaya karışan ve Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen personel hakkında Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 'Silahlı Kuvvetlerden Ayırma' kararı verilmiştir" denildi.

Haber 09-02-24 17:40

Asrın felaketinde evlerini kaybeden depremzedeler, yeni evlerine kavuşmaya çok yakın

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığlı afetzedeler için yapımına başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar hızla devam ederken, yapımı tamamlanan 324 konut hak sahiplerini bekliyor.

Yurthaber 02-02-24 10:01

10 bin 840 afet konutunun kurası çekilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce de 5 bin 582 köy tipi afet konutunun ihalesi gerçekleştirildi, bunlardan 2 bin 650'sının inşasına başlandı. Kent genelinde hızla yükselen konutlardan 6 bin 572'si TOKİ konutu, 703'ü de kırsal konut olmak üzere 7 bin 275'inin kurası 3 Şubat'ta çekilecek.

Finans 01-02-24 13:15

TOKİ'den 250 kişi mağdur oldu iddialarına ilişkin açıklama: Haberler gerçeği yansıtmıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Parasını peşin ödeyerek ev yapılmasını bekleyen 250 kişi mağdur oldu" başlıklı habere ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Projede idaremiz konut inşaatları tamamlandıktan sonra bu konutlar Bakanlığımız eliyle hak sahiplerine teslim edilmiştir" ifadesini kullandı.

Finans 28-01-24 07:51

TOKİ duyurdu! Detaylar belli oldu... 43 ilde konut ve iş yeri satışı

TOKİ başvuru 43 il için başladı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. İller arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de var. Satışlara ilişkin detayları açıklayan TOKİ, konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile, iş yerlerine de yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile sahip olunabileceğini duyurdu. İşte TOKİ'nin satışa sunduğu yerler ve başvuru detayları...

Finans 26-01-24 11:51

Elazığ'ın riskli yapı stoku TOKİ konutlarıyla ortadan kaldırıldı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından evleri ağır hasar görenler için yapımına başlanan ve tamamı geçen yıl teslim edilen yaklaşık 25 bin TOKİ konutunda depremzedeler güvenle oturuyor.

Yurthaber 23-01-24 11:03

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan İmamoğlu'na eleştiri: Yapılmayan işin inceleme gezisi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İmamoğlu’nun 5 yılda Tuzla’da hiçbir projeyi tamamlayamadığını iddia etti. Yazıcı, İmamoğlu’nun Tuzla’da yapması gereken işleri sıralayarak, “Türkiye’nin en çok kamu kaynağı kullanan belediyesi olan İBB'de yıllardır ‘Gelin başlamış, çoğu bitmiş olan işlerinizi bitirin’ demiştim. Sesimizi sağır sultanlar duydu, Sayın İmamoğlu duymadı. Temel atmama töreninin mucidi Başkan, Tuzla’da bugün 8 milyon 797 bin 302’nci inceleme gezisini yaptı” dedi.

Haber 22-01-24 18:18

500T durakları ve saatleri: 500T nerelere gidiyor, hangi duraklardan geçiyor?

Ülkemizde en çok toplu taşıma araçlarının kullanıldığı İstanbul'da otobüs güzergâhları oldukça büyük bir yükü taşır. Tuzla ve Zeytinburnu arasında sefer yapan 500T otobüsleri, İstanbul'un en uzun güzergâhına sahip otobüs hattı olma özelliğini taşır. Bu durumda 500T geçiş güzergâhları, durak isimleri ve hangi duraklardan geçtiği en çok sorgulanan konular arasında yer alır. Peki, 500T durakları ve isimleri nedir?

Haber 21-01-24 20:50

Kanıt kitabındaki görsellerden oluşan sergi Tuzla'da açıldı

Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinin, İsrail'in Gazze'de işlediği suçları tüm açıklığıyla ortaya koyan, temel delil niteliğindeki ‘Kanıt’ kitabında yer alan fotoğraflarından oluşan sergi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde açıldı.

Magazin 12-01-24 11:34

Diyarbakır’da konteyner kentte kalan depremzedeler TOKİ konutlarına geçmeyi bekliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Diyarbakır’da inşası süren 6 bin 40 konutun bir kısmında çalışmalar son aşamaya geldi.

Yurthaber 05-01-24 09:25

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İmamoğlu'na ağır ifadeler! Canlı yayındaki gerginlik sosyal medyada devam etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam konuk olduğu canlı yayındaki kısa süreli gerginlik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın İmamoğlu'na yönelik ağır sözleriyle hem devam etti hem ekranlar dışına taştı. İmamoğlu'nun TOKİ Başkanı Ömer Bulut hakkındaki ifadelerine yanıt olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, "cüce" ve "kıt beyinli" gibi ağır ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı.

Haber 29-12-23 08:35

Programda ortalık bir anda gerildi! Sunucu bağlanmak isteyen kişiyi söyledi, İmamoğlu tepki gösterdi: Yanlış yapıyorsunuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de gündemi değerlendirdi. Hükümetin konut projelerini eleştiren İmamoğlu'na TOKİ Başkanı Ömer Bulut programa katılarak yanıt vermek istedi. Sunucu Senem Toluay Ilgaz format gereği bağlayamayacaklarını ancak daha sonra kendilerini ağırlayabileceklerini ifade etti. Bu anons karşısında sinirlenen İmamoğlu, "Benim muhatabın TOKİ değil" dedi ve Ilgaz'a tepki göstererek, "Doğru bir yayıncılık politikası değil" ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-23 23:08

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya... TOKİ 24 il için duyurdu: 229 arsa açık artırma ile satışa sunuldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) onlarca arsa için satış kararı aldı. Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da 229 arsa için açık artırma yöntemiyle satış yapılacağını duyurdu. Peki açık artırma hangi tarihte, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Finans 27-12-23 15:05

İYİ Parti'de istifa rüzgarı bitmiyor! Bu kez aday olarak açıklanan isim istifa etti

Seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti bir süredir parti içinde yaşanan istifalarla gündemde adından söz ettiriyordu. 'Şeyh Said', 'İmamoğlu' tartışmalarının ardından bu kez Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Akın Gürkan istifa etti.

Haber 25-12-23 18:19

SON DAKİKA | MSB'den Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk tartışması ve 'TSK içerisinde tarikat yapılanmaları' iddialarına yanıt

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), TSK içerisinde tarikat yapılanmaları olduğu iddiaları ve Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda meydana gelen olaylarla ilgili açıklamada bulundu. İşte MSB'nin o açıklamaları...

Haber 21-12-23 12:12

SON DAKİKA | MSB'den Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili açıklama

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı. MSB'nin açıklamasında, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Disiplin Kanunu’nun 29. Maddesindeki hüküm uyarınca, olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır" denildi.

Haber 20-12-23 11:59

CHP lideri Özel'den Bakan Güler'e 'Tuzla Piyade Okulu' tepkisi: Ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz

Tuzla Piyade Okulu'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi nedeniyle yaşananlar bir anda gündem yarattı. Teğmenler arasında çıkan arbede ihraçlarla sonuçlanırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den çok sert bir açıklama geldi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e tepki gösteren Özel, "Yaşar Güler ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz" dedi.

Haber 19-12-23 11:16

Bakan Güler'den Tuzla Piyade Okulu açıklaması: Olaya karışanlar görevden uzaklaştırıldı

Tuzla Piyade Okulu'yla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberle ilgili Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama geldi. Olaya karışanların görevden uzaklaştırıldığını belirten Güler, "Bu aşamada olayı yanlış yerlere götürecek yorumlardan kaçınmalı" uyarısında bulundu.

Haber 16-12-23 22:05

SON DAKİKA | Şadi Yazıcı'ya hakaret davası! İmamoğlu hakkında karar

Son dakika haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar verildi. Mahkeme, İmamoğlu'nun suçsuz olduğu kanısına vardı. Daha önce basit yargılama usulü ile yapılan yargılamada da beraat eden Ekrem İmamoğlu aynı dosyadan ikinci kez beraat etmiş oldu.

Haber 15-12-23 10:33

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet ekranı

TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi arama motorlarında sorgulanıyor. TOKİ Tuzla kura çekimi 2+1 konutlar için çarşamba günü, 3+1 konutlar için perşembe günü canlı olarak yayınlandı. TOKİ Tuzla kura sonuçları, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak sorgulanabiliyor. İşte, TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...

Finans 15-12-23 08:19

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18