Trabzonspor Sivasspor Haberleri

Abdulkadir Bitigen kimdir? Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'in hayatı ve biyografisi!

Abdulkadir Bitigen, Trabzonspor Sivasspor maçını yönetecek. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Sivasspor maçını yönetecek. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Maçta Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Peki, Abdulkadir Bitigen kimdir? İşte Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile ilgili bilgiler...

Spor 22-10-2022 16:59

Trabzonspor Sivasspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı bu hafta futbolseverlere heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ve Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor'un karşılaşacağı Süper Kupa mücadelesi için nefesler tutuldu. Kritik mücadele öncesinde futbolseverler, 'Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda canlı izlenecek?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 29-07-2022 17:12

Trabzonspor Sivasspor

Trabzonspor Sivasspor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trabzonspor Sivasspor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.