Xiaomi Kulaklik Kablosuz Haberleri

Teknoloji severlerin gözdesi Xiaomi'nin çok satan ürünleri

Yaz kış demeden teknolojiyi yakından takip edenler bilir, her gün birçok yenilikçi ürün ortaya çıkıyor. Özellikle tasarımları ve performanslarıyla dikkat çeken cihazlar, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezi haline geliyor. Biz de akıllı telefonlardan giyilebilir teknolojiye, ev aletlerinden ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Xiaomi markasının en çok satan ürünlerini sizler için derledik. Gelin, teknoloji dünyasında popüler olan ürünlere birlikte göz atalım. İşte detaylar!

Haber 2024-07-11 15:50:25

Yenilenmiş Xiaomi mi Note 10 Pro 2024 detaylı inceleme

Teknoloji hızla ilerlerken yeni bir akıllı telefon almak her zaman cazip bir seçenek gibi görünse de aynı kaliteyi daha uygun bir fiyata sunan yenilenmiş telefonlar, kullanıcılar için daha mantıklı bir alternatif haline gelmeye başladı. Özellikle de yenilenmiş Xiaomi Mi Note 10 Pro'nun fiyat performansı sıfır bir cihaz almak yerine daha avantajlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun için Mi Note 10 Pro'yu tasarımdan donanıma kadar sizler için detaylıca inceledik.

Haber 2024-06-19 14:04:52

“Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil” sorunu ve çözümü: “Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil” sorunu nasıl çözülür?

Gerek konutlarda gerek iş yerlerinde gerekse dışarıda internet kullanımı oldukça yaygındır. Kimi yerlerde kablosuz bağlantı tercih edilirken kimi yerlerde ise kablolu bağlantı kullanılır. Modemlerde tercih edilen kablolu bağlantı, Ethernet olarak tanımlanmaktadır. Windows işletim sistemine sahip cihazları kullanan kişiler bazı durumlarda "Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil" hatası alabilmektedir. Peki, “Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil” sorunu nasıl çözülür?

Haber 2024-06-18 19:16:39

Teknoloji tutkunu babanızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacak hediyeler

Babalar Günü yaklaşıyor ve teknoloji tutkunu babalar için en trend hediyelerle onları mutlu etmenin tam zamanı! Özellikle de yüksek teknoloji ürünü tabletler, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar teknoloji sever babaların gönlünü fethedecek hediyeler arasında. Hem evde hem ofiste hem de seyahat sırasında kullanabilecekleri cihazlar ve yenilikçi aksesuarlarla Babalar Günü'nde babanızın yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz!

Haber 2024-06-10 00:41:55

Rahatınız için tasarlandı! 2024 yılının en iyi dikey mouse modelleri

Bilek ağrıları artık geçmişte kalıyor! Ergonomik yapılarıyla teknoloji severlerin gözdesi haline gelen dikey fareler özellikle uzun saatler bilgisayar başında çalışanlar için büyük bir kurtarıcı haline geldi. Bilek ve kol sağlığını korumada da oldukça iddialı olan dikey mouse modelleri aynı zamanda hem şık tasarımı hem de rahat kullanımı ile öne çıkıyor. Kablosuz ve şarj edilebilir seçenekleriyle de kullanıcı dostu olan en iyi dikey mouse modellerinden oluşan bir seçki yaptık.

Haber 07-06-24 19:17

JBL, Philips, Xiaomi ve daha pek çok markanın kulaklıkları Gaming Week'e özel indirimde

Teknoloji severlerin yüzünü güldüren Gaming Week hız kesmeden devam ediyor. JBL, Philips, Xiaomi gibi markaların kulaklık modellerinde avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. Sizin için indirimdeki 1500 TL altı kulaklık modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 04-06-24 17:03

Wi-Fi hızlandırma ipuçları: Wi-Fi hızı nasıl artırılır? İnternet hızını artırma

Başta bilgisayarlar olmak üzere çeşitli teknolojik cihazlar arası bilgi ve veri akışının kesintisiz bir şekilde yapılabilmesi için internete ihtiyaç duyulmaktadır. Günümüzde internet bağlantısı olmadan online iş yapma, oyun oynama, başkalarıyla iletişim kurma gibi durumların gerçekleşmesi mümkün değildir. Özellikle kablosuz bağlantı olarak bilinen Wi-Fi bağlantısında yeterli kadar sinyal olmadığında internet yavaşlayabilmektedir. Peki, Wi-Fi hızı nasıl artırılır?

Haber 28-05-24 18:42

Ethernet nedir, ne işe yarar? Ethernet ve internet arasındaki fark

Teknoloji dünyasında kullanılan birçok farklı terim bulunmaktadır. Bu terimlerden biri ethernet denilen, çoğunlukla kablosuz ya da kablolu ağlarda mevcut olan bir standart iletişim protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel teknoloji olarak da tabir edilen ethernet kavramı zaman zaman internet terimiyle karıştırılabilmektedir. Ancak her iki kavramdan da pek çok özellik açısından birbirinden farklı olmaktadır. Peki, ethernet nedir, ne işe yarar, ethernet ve internet arasındaki fark nedir?

Haber 17-05-24 18:49

Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte insan yaşamına birçok yenilik girmiştir. Bu yeniliklerden biri de internettir. Günümüzde internet bağlantısı bilgi paylaşımı, iletişim, alışveriş gibi birçok amaçla kullanılmaktadır. İnternete ulaşım sağlanabilmesi için Wi-Fi ya da mobil veri gibi kablosuz bağlantılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlantıların olmadığı alanlarda ise hotspot denilen işlem devreye girmektedir. Peki, hotspot nedir, ne işe yarar ve telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Haber 16-05-24 19:10

AirPods nasıl resetlenir? Airpods sıfırlama

Herhangi bir sorun yaşanabilmesi ihtimaliyle AirPods’larda sıfırlama işlevi bulunur. Kablosuz kulaklığın satılması, bir başkasına verilmesi veya kulaklıkla ilgili bir sorun yaşanması sonucunda, bu işlemi gerçekleştirmek oldukça kullanışlıdır. Peki, AirPods nasıl resetlenir?

Haber 10-05-24 19:35

Fastboot nedir, fastboot nasıl kapatılır?

Fastboot teriminin ne anlama geldiği akıllı telefon kullanan kişilerin özellikle de Xiaomi, Redmi kullanıcılarının bilmesi gereken konulardan biridir. Cihazın işletim sistemini daha detaylı kullanmaya olanak sağlayan fastboot ya da fastboot mode nedir ve nasıl kapatılır soruları da sıklıkla araştırılan bir konulardır. Özellikle Android kullanıcılarının telefonlarını daha işlevsel kullanması için önemlidir. Peki fastboot nedir ve fastboot nasıl kapatılır?

Haber 23-04-24 22:17

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

Amoled ekranı, şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile öne çıkan Xiaomi Redmi Watch 3 bugüne özel indirimde

Geçen ayın en çok satan teknolojik ürünlerinden biri olan Xiaomi Redmi Watch 3 Akıllı Saat, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla siz teknoloji severleri bekliyor. Bugüne özel indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 09-04-24 16:08

Müziği dinlemekten öte adeta yaşamanızı sağlayacak! Çok satan Bose kulaklıkta 4880 TL indirim

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds size göre olabilir. Piyasadaki en çok satan kulaklık modelleri içinde yer alan bu ürün, Bahar Fırsatları kapsamında 4880 TL indirimle kısa süreliğine satışta. Sizin için ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 15:48

A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki uygun fiyatlı JBL kablosuz kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 7 Mart Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 520BT Kablosuz Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 08-03-24 14:52

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

A101'e Jack Wolfskin ayakkabı, Samsung telefon, Xiaomi akıllı saat geliyor! 1 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin her hafta perşembe günü heyecanla beklediği A101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. A101'de 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunulan onlarca ürün içinde beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerine yok yok! Sevilen markaların kaliteli ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayan A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-01-24 19:25

Fiyatı düştü! Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Bir kulaklıkta aradığınız her özelliği sunan Jabra Elite 10, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla satışta! Sınırlı bir süre için geçerli olan bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, Jabra Elite 10'un özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdiğimiz içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 31-01-24 18:06

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

Uzun pil ömrü, ergonomik tasarım... Bose QuietComfort Earbuds II günün fırsat ürünü

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds II size göre olabilir. Sadece geçen ay Amazon'da 50 adetten fazla satılan ürün, bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 12:29

GSB Wifi giriş ve çıkış işlemleri nasıl yapılır?

İnternet, hayatımızın en vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olarak bilinir. Gündelik hayat koşuşturması içerisinde biraz internette gezinmek için kablosuz ağa ihtiyaç duyarız. Aynı şekilde internet iş yaşamında da son derece önemli bir yere sahiptir. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından GSB Wifi adıyla bilinen bir internet hizmeti de mevcuttur. Bu internet hizmeti yalnızca KYK öğrencilerine ve personellerine sunulur. Peki, GSB Wifi giriş ve çıkış işlemleri nasıl yapılır?

Haber 13-01-24 19:18

GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır? GSB Wi-Fi’yi kimler kullanabilir?

Günümüzde genci yaşlısı fark etmeksizin birçok kişi internet kullanmaktadır. İnternet sayesinde gerek sosyal medya platformlarına giriş sağlanmakta gerek online alışveriş yapılabilmekte gerekse birçok önemli işlem herhangi bir yere gitmeden oturduğumuz yerden gerçekleşmektedir. Tüm işlemlerin yapılması kablosuz ağ olarak bilinen Wi-Fi sayesindedir. Kablosuz ağ ile ilgili GSB olarak isimlendirilen bir Wi-Fi hizmeti de mevcuttur. Peki, GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır?

Haber 13-01-24 19:17

Çok satanlarda bir numara! HEPA filtreli, LED ışık fırçalı ve sessiz Greenote Süpürge'yi inceledik

Temizlikte devrim niteliğinde bir adım olan kablosuz elektrikli süpürgeler pratik, hafif ve güçlü tasarımları ile ev temizliğini bir adım öteye taşıyor. Hafif tasarımları ile temizliği kolaylaştıran elektrikli süpürgeler güçlü performanslarıyla evlerimizi daha etkili bir şekilde temizlememizi sağlıyor. Bu yazımızda sahip olduğu özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan Greenote Akülü Elektrikli Süpürge'yi sizin için inceledik.

Haber 09-01-24 17:46

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-23 19:34

Fiyatı düştü! Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkta 2000 TL indirim

Yüksek ses kalitesine ve gürültü önleme özelliğine sahip, spor yaparken kulağınızdan düşmeyecek, terden ve yağmurdan etkilenmeyecek bir bluetooth kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Amazon'un Yılın Son Fırsatları kapsamındaki Prime üyelerine özel indirimli alışveriş etkinliğinde Beats Fit Pro'nın fiyatı kısa süreliğine 2000 TL düştü! Sizi müziğe daha da yakınlaştıran bir deneyime sürükleyecek, üstün teknoloji ürünü bu kulaklığa sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 19-12-23 11:50

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-23 13:33

Yüksek ses performansı, hızlı şarj özelliği ve dahası! Sennheiser kulaklıkta indirim

Müzik severlerin ve teknoloji tutkunlarının favori markalarından Sennheiser'ın kullanıcılarına eşsiz bir ses deneyimi sunmak için özel olarak ürettiği CX Plus True Wireless Special Edition Bluetooth Kulaklık, Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime girdi! Bu özel kulaklık; yüksek kaliteli ses performansı, kablosuz bağlantı özelliği ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkıyor. Estetik açıdan şık bir görünüm sunan, konforlu bir kullanım sağlayan kulaklığa indirimdeyken şans vermeye ne dersiniz?

Haber 11-12-23 15:10

Ev temizliğini kablolardan kurtarıyoruz! Grundig ve Philips'in en sevilen iki dikey süpürgesini karşılaştırdık

Ev temizliği dikey süpürgelerle birlikte artık kablosuz bir döneme geçiyor! Ergonomik tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı teknoloji ve daha fazlasını sunarak ev temizliğini bir adım öteye taşıyan dikey süpürgeler evinizdeki her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Ev temizliğinizi pratikleştiren Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge ve Philips XC7043/01 Speed Pro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge arasındaki benzer ve farklı yönleri keşfetmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Haber 11-12-23 06:00

En sevilen 2 robot süpürgeden hangisi daha iyi? Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ve Anker Eufy RoboVac 15C karşılaştırması

Akıllı robot süpürgeler günümüzde ev temizliğini pratikleştiren önemli birer yardımcı haline geldi. Gelişmiş teknolojileriyle sadece temizliği değil yaşamımızı da kolaylaştıran robot süpürgeler gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Biz de en iyi robot süpürge denince akla gelen Xiaomi robot süpürge ve Anker Eufy robot süpürge için detaylı bir karşılaştırma yaparak Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro'yu ve Anker Eufy RoboVac 15C'yi inceledik. Gelin hangi akıllı süpürge sizin için daha uygun keşfedin!

Haber 04-12-23 12:08

Çok satanlarda zirvede! Xiaomi Mi Body Composition Scale 2'yi sizin için inceledik

Sadece kilonuzu ölçmekle kalmayıp aynı zamanda vücut yağı, kas kütlesi, kemik yoğunluğu, su oranı gibi başka ölçümleri de yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm bu verileri size sunacak Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 ile sağlığınızı daha detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. Sizin için çok satanlarda zirvede yer alan ürünü inceledik.

Haber 14-11-23 17:27

Yüksek ses kalitesi, uzun pil ömrü ve dahası! Beats kulaklıkta 3 bin TL indirim

Kendini müziğin büyülü dünyasına bırakmak isteyenler buraya! Yüksek kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kullanıcılarından tam not alan Beats Studio3 Wireless Kulaklık, Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 3000 TL indirime girdi. Flaş fırsatlar kapsamında kısa süreliğine indirimde olan kulaklığı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 14-11-23 15:59

Hızlı, etkili, pratik temizlik onunla mümkün! Dreame R20 Kablosuz Dikey Süpürge'yi sizin için inceledik

Dikey süpürge almak istiyor, modeline mi karar veremiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Etkili, dayanıklı, kullanıcı dostu ve sağlıklı bir temizlik deneyimi sunan bir model arıyorsanız Dreame R20 tam da size göre! Dreame Teknoloji, akıllı teknolojiler barındıran en ileri model kablosuz dikey süpürge modeli R20 ile daha güçlü temizlik vaat ediyor. Sizin için teknoloji harikası bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 14:26

Samsung, Xiaomi, Casper... Vergisiz cep telefonu ve tablet satışı başladı! Dikkat çeken 'şifre' detayı

Vergisiz telefon ve vergisiz bilgisayar satışı bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Öğrenciler 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile birlikte bir defaya mahsus vergisiz olarak satın alabilecek. Vergi iadesi daha sonra elektronik ortamda düzenlenen fatura üzerinden devlet kurumları tarafından yapılacak.

Finans 01-11-23 14:53

WiFi şifresi öğrenme - WiFi şifresini nereden öğrenebilirim?

Tam anlamı ile açılımı Wireless Fidelity olan Wi – Fi bağlantıları kendi aralarında ikiye ayrılır. Wan ve Lan adı verilen bağlantılar farklı özelliklere sahiptir. WLAN olarak da anılan bağlantı Kablosuz Yerel Ağ anlamına gelir. Wan bağlantılar ise binalar arasında kablo bağlantısı yetersiz ise kablosuz cihazlar yardımı ile bağlantı sağlanır. Şifreleme ile güvenlik sağlanan Wi – Fi ağlarında şifre bazen unutulabilir ya da otomatik olarak bağlanan şifrenin ne olduğuna bakılması gerekebilir.

Haber 29-10-23 23:05

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme - WhatsApp silinen mesajlar geri gelir mi?

Akıllı telefonlar ile anlık mesajlaşma ve anlık iletişim sağlama amacı ile geliştirilmiş olan Whatsapp uygulaması platformlar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Tüm cihazlarda, tüm marka ve modellerde tüm işletim sistemlerinde kullanabilirdir. Kablosuz ya da mobil ağlar aracılığı ile internete bağlanılan her durumda hem mobil cihazlarda hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda Whatsapp iletişimi sağlanabilir.

Haber 28-10-23 16:56

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır? Bluetooth kulaklık şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatı kolaylaştıran birçok ürün de ortaya çıkmıştır. Bu ürünlerden biri de cep telefonları yanında kullanılan bluetooth kulaklıklarıdır. Kablosuz kulaklık olarak da bilinen bu cihazlar, yalnızca telefonlara değil bilgisayarlara da kolayca bağlanmaktadır. Ayrıca kablosuz olmaları her yere taşıma avantajını da beraberinde getirmektedir. Peki, bluetooth kulaklık nasıl kullanılır, şarj olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Haber 24-10-23 20:32

Gecikme olmaksızın kullanabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı kablosuz mekanik klavye çeşitleri

Eğer oyun oynamak ya da yazmak sizin için bir tutkuysa ve konforlu bir klavye deneyimi yaşamak istiyorsanız kablosuz mekanik klavyeler sizin için harika bir seçenek olabilir. Anında yanıt veren tuşlarından bulunduğu ortamın ambiyansını değiştiren, etkileyici RGB aydınlatmalarına kadar birçok özelliği bir arada sunan mekanik klavyeler hem yazma hem oyun deneyiminize daha fazla keyif katacak. Haydi gelin, en iyi kablosuz mekanik klavye önerilerine bir göz atalım.

Haber 11-10-23 15:39

Bilgisayarında veya televizyonunda bluetooth özelliği olmayanların kurtarıcısı olacak bluetooth adaptörleri

Kablolu bağlantının geçmişte kaldığı şu günlerde bilgisayar, konsol ve TV gibi araçları diğer bileşenlerle kablosuz olarak bağlayabilmek büyük bir keyif. Kablosuz Bluetooth desteği bulunan bir mouse, klavye, kulaklık veya farklı bir bileşeniniz varsa sadece küçük bir adaptör kullanarak onu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. İşte tak çalıştır özelliği ile kullanımı çok kolay olan bluetooth adaptörleri!

Haber 28-09-23 16:36

Baslardan tizlere kadar tüm sesleri en net hâliyle veren en iyi Xiaomi marka kulaklıklar

Teknoloji denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Xiaomi, kulaklık alanında da kendisini kanıtlayan ürünlere imza atıyor. Markanın yeni bir kulaklık alma arifesinde bulunan herkesin ilk olarak göz attığı ürünleri hem fiyat hem performans açısından tatmin edici. Eğer siz de kulaklıklarınızı değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorsanız ses kalitesi, malzeme dayanıklılığı ve üstün özellikleriyle Xiaomi markasının kulaklıklarına göz atabilirsiniz.

Haber 27-09-23 16:07

Kulaklıktan hoparlöre teknoloji aşığı yakınlarınıza alabileceğiniz hediye önerileri

Sevdiklerinize kullandıkça sizi hatırlayacakları, teknolojik bir hediye arayışınızdayken kararsız mı kaldınız? Öyleyse doğru yerdesiniz! Teknoloji aşığı sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirlerini siniz için bir araya getirdik. Kulaklıktan hoparlöre, akıllı saatten kablosuz şarj standına kadar pek çok alternatifi yer verdiğimiz önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 21-09-23 15:17

Fiyatı 2399 TL'ye düştü! Kullanıcılarının gözdesi Xiaomi airfryer indirimde

Günümüzde sağlıklı beslenme, hızlı ve pratik yemek hazırlama yöntemleri her geçen gün daha da önem kazanıyor. Bu noktada akıllı cihazlar ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indirgemek bu sayede hem enerji hem de zaman tasarrufu sağlamak mümkün hale geliyor. Gelişmiş teknolojisi ile farklı bir deneyim sunan Xiaomi Mi Smart Air Fritöz şimdi Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında 300 TL indirimle satışta! İndirimin bugün son günü olduğunu da ekleyelim, işte detaylar!

Haber 18-09-23 17:26

Fiyatı 832 TL'ye düştü! Xiaomi Buds 3 Kulaklık'ta %30 indirim

Müzik deneyiminizi yükseltecek bir kulaklık arıyorsanız Xiaomi Buds 3 Kulaklık'taki %30 indirimi kaçırmak istemeyeceksiniz. Kulaklığınızı yenilemek için şimdi en doğru zaman! Kaliteyi en uygun fiyata satın almanın keyfini yaşamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 05-09-23 17:45

Zamanınız da enerjiniz de size kalsın! Çok satan Philips süpürgeyi sizin için inceledik

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Çok satanlar listesinde başı çeken dikey süpürgeyi sizin için inceledik.

Haber 28-08-23 10:31

Apple MagSafe almayı düşünen ama o kadar para vermek istemeyenlere iPhone uyumlu kablosuz şarj ürünleri

Apple kullanıcıları buraya! Apple MagSafe satın almak istiyor fakat yüksek ücretler ödemeye bütçeniz el vermiyorsa iPhohe uyumlu kablosuz şarj ürünleriyle tanışmaya ne dersiniz? Gelin, size âdeta Apple MagSafe deneyimini yaşatacak manyetik kablosuz şarjları birlikte inceleyelim.

Haber 22-08-23 16:02

Bisiklet sürerken güvenliği elden bırakmayın! Sizi kazadan koruyacak en iyi sinyal lambaları

Trafikte bisikletle ilerlerken arabaların sizin dönüşlerinizi fark etmeyeceğinden korkuyorsanız sizi bisiklet sinyali diye bir ürünün varlığından haberdar etmenin zamanı gelmiş olabilir! Kablosuz teknoloji sayesinde kolayca bisikletinize monte edebileceğiniz bu ürünler güçlü LED lambalarıyla arabaların sizi anında fark etmesini sağlıyor. Haydi gelin, birbirinden kaliteli bisiklet sinyali modellerine bir göz atalım.

Haber 22-08-23 15:55

Apple'dan şarjdaki telefonlarını yastıklarının altına koyanlara uyarı: Sağduyulu davranın

ABD'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Apple, kullanıcıları, şarj olması için prize taktıkları cihazlarıyla uzun süre temastan kaçınmaları konusunda uyardı. İnternet sitesinde gece boyunca telefonunu şarj eden kişilere yönelik uyarılara yer veren teknoloji devi, kullanıcılara "Aygıt çalışır durumdayken veya güç kaynağına takılıyken cildinizin aygıtla, güç adaptörüyle veya kablosuz şarj aletiyle uzun süre temas halinde olmasını engellemek için sağduyulu davranın." çağrısında bulundu.

Haber 18-08-23 09:24

Yaptığınız işi en az iki kat azaltacak en iyi barkod okuyucular

Hızlı ve pratik veri girişi için kullanılan, siyah beyaz çizgilerden oluşan barkodları okuyarak içeriğindeki bilgilerin bilgisayar ortamına aktarılmasına yardımcı olan barkod okuyucular kablosuz ve kablolu modelleri ile piyasada yer alıyor. Ürünlerin adı, fiyatı gibi verilerin elektronik ortamda dönüştürülmesini sağlayan birçok model arasından "En iyi barkod okuyucu hangisi?" diye merak ediyorsanız gelin, en iyi modellere yer verdiğimi listemizi birlikte inceleyelim.

Haber 01-08-23 18:06

İster evinizde ister iş yerinizde kullanabileceğiniz en iyi kablosuz güvenlik kameraları

İç ve dış mekân güvenliği söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan kablosuz güvenlik kameraları, kompakt tasarımları sayesinde kolayca kurulup güvenliği maksimum seviyeye taşıyor. Bu sayede can ve mal güvenliği başarıyla korunuyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli ve kullanıcı dostu özelliklere sahip kablosuz güvenlik kameraları bulunuyor. Gelin, en kaliteli ve kullanışlı kablosuz güvenlik kamerası çeşitlerini beraber keşfedelim!

Haber 07-07-23 16:40

Kablosuz elektrikli süpürgelere servet ödemek isteyenlere Dyson'ın uygun fiyatlı alternatifleri

Kablosuz elektrikli süpürge deyince akla gelen ilk marka Dyson! Üstün teknolojik özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça sevilen markanın süpürgeleri; üstün emiş gücü, geniş toz haznesi, her yere kolaylıkla ulaşabilen tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak fiyatı da dudak uçuklatıyor. Siz de üstün özelliklere sahip bir kablosuz elektrikli süpürge almak istiyor fakat ona bir dünya para ödemek istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için Dyson muadili daha uygun fiyatlı süpürgeleri seçtik.

Haber 27-06-23 16:07