YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Konya'da marketten kaşar peyniri, bakkaldan da 200 lira çaldığı öne sürülen 15 yaşındaki şüpheli, yakalandı.

Konya'da marketten kaşar peyniri, bakkaldan da 200 lira çaldığı öne sürülen 15 yaşındaki şüpheli, yakalandı.

Nişantaşı Mahallesi'ndeki marketten bir koli kaşar peyniri, Medrese Mahallesi'nde bulunan bakkalın yazar kasasından da 200 lira çalınması üzerine soruşturma başlatıldı.

Polis, marketten hırsızlığın güvenlik kamerasınca kaydedildiğini fark etti. Poliste çok sayıda kaydı bulunan H.B. (15) olduğu belirlenen şüpheli, kısa sürede yakalandı.

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Metin Bolat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler