Yanık Haberleri

Sakın sürmeyin! Yanıklara böyle müdahale ediyorsanız hemen bırakın 'Aşırı şekilde arttırıyor' İşte kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler

Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti. İşte evde oluşan yanıklarda, özellikle kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler...

Kadin 18-01-2024 11:38

Deniz yanığına ne iyi gelir? Denizde yanmak nasıl önlenir?

Denizin kucaklayıcı sıcaklığında geçirilen anlar, yazın tadını çıkarmak için eşsiz bir fırsattır. Mavi suların kucaklayıcı serinliği, denizin tuzlu dalgaları arasında geçirilen zaman yaz aylarının vazgeçilmez keyiflerindendir. Ancak güneşin kavurucu sıcaklıklarıyla birleşen deniz yanıkları, bu keyifli anları kâbusa çevirebilir. Peki, deniz yanığına ne iyi gelir ve nasıl önlenir?

Haber 30-11-2023 20:34

Su toplamış yanığa ne iyi gelir? Yanığın su toplaması iyi mi?

Cilt yanıkları genellikle ciltle temas eden sıcak yüzeyler, güneş ışınları veya kimyasallar nedeniyle oluşan hasarlar olarak tanımlanır. Bu yanıklar cildin üst tabakasında hasar meydana getirerek acı, kızarıklık ve şişmeye neden olabilir. Özellikle yanıkların belirli bir şiddeti cildin su toplamasına (vezikül) yol açabilir. Peki, yanığın su toplaması iyi mi?

Haber 28-11-2023 15:32

Yanığa ne iyi gelir? Yanık için evde ne yapmalı?

Yanık türleri farklılık gösterebilir ve tedavi yöntemleri de bu türlere göre değişebilir. Ancak her türlü yanıkta ilk yardımın hızlı ve etkili bir şekilde yapılması hayati önem taşır. Yanık cilt dokusunun ısının veya kimyasal maddelerin etkisiyle zarar gördüğü bir tıbbi durumdur. Ev kazalarından endüstriyel olaylara kadar birçok farklı sebeple meydana gelebilen yanıklar ağrılı olabilir ve ciltte hasara neden olabilir. Yanıkların tedavisi yanığın ciddiyetine ve derinliğine bağlı olarak değişir.

Haber 30-10-2023 22:42

Uzmanından protez tırnak uyarısı! 3. derece yanıklara neden olabilir

Tırnaklara estetik form ve kusursuz görünüm kazandırmak için uygulanan protez tırnakların son yıllarda oldukça popüler hale geldiğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, protez tırnak kullananların saç düzleştirici ve fön makinesi kullanılırken dikkat etmesi gerektiğini söyleyerek, “Akrilik tırnaklar yanıcıdır. Yüksek ısı ile alev alarak 3. derece yanıklara neden olabilir” uyarısında bulundu.

Kadin 15-10-2023 10:00

Gördüğü videodan etkilenerek kolonyayla kendini yakan çocuk İzmir'de ameliyat edildi

Sosyal medyada gördüğü videodan etkilenerek kolonyayla kendisini yakan 9 yaşındaki çocuk, İzmir'deki Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesinde ameliyat edildi.

Yurthaber 29-08-2023 11:36

Kars'ta üzerlerine sıcak zift dökülen 3 işçi yaralandı

Kars'ta belediye bünyesindeki tesiste, sıcak ziftin üzerlerine döküldüğü 3 işçi yaralandı.

Yurthaber 10-08-2023 13:52

Lazer epilasyonun bilinmeyen yan etkilerini paylaştı! Her kadının bilmesi gerekiyor

Lazer epilasyon vücuttaki tüylerden kolayca kurtulmamızı sağlıyor. Ancak lazer işlemlerinin doğru yerlerde yapılması gerekiyor. Yanlış işlemler yanıklara sebep olabiliyor. TikTok'ta lazer operasyonun bilinmeyen yan etkisini paylaşan bir kadın yaşadıklarını anlattı.

Kadin 05-05-2023 10:27

Göğsüne yaptırdığı lazer yüzünden cildi yandı! Lazer yanıklarını paylaşarak işlemin risklerini gösterdi

Lazer işlemleri birçok sağlık ve estetik görünüş için etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Ancak yanlış uygulanan ışınlar ciltte hasar bırakabiliyor. TikTok'ta gittiği lazer işleminde göğsünün yandığını paylaşan bir kadın cildindeki yanıkları fotoğraflayarak işlemin risklerini gösterdi.

Kadin 03-04-2023 16:48

Tıkanan lavabosuna döktü, dehşeti yaşadı! Acısı dayanılacak gibi değildi, insanlar dikkatli olsun

Sultangazi’de iddiaya göre, 27 yaşındaki Y.A'nın tıkanan lavabosuna döktüğü sıvı bir ürün adeta bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan genç kız, “Açıcı döker dökmez patladı. Yakıyordu, acısı dayanılacak gibi değildi, yüzüme bir şey olacak diye çok korktum, o an kolumdan vazgeçmiştim. Kimsenin üstü çıplak olmasın, bende 2 kat elbise vardı, onlar olmasa tüm vücudum yanabilirdi. Atletim param parça olmuş, lavabo tıkalıyken bilirkişi çağırmaları daha iyi olur, insanlar dikkatli olsun" dedi.

Haber 03-04-2023 11:12

Antik çağın en acı veren güzellik uygulamaları! Kleopatra'nın gizli reçetesi... Güzelleşmek için ölüme meydan okuyorlardı

Kadınlar eski çağlardan beri güzelleşmek ve bakımlı olmak adına çeşitli bakım yöntemleri deniyorlar. Bu bakım yöntemleri zaman zaman acı verici olabiliyor. Güzelliği ile tüm dünyada ilgi çeken Kleopatra'nın da kullandığı çeşitli bakım yöntemleri bulunuyor. Antik çağda güzelleşmek adına yapılan uygulamaların oldukça acı verici ve şaşırtıcı olduğu görülüyor.

Kadin 08-03-2023 14:48

Başarısız cilt bakımının sonuçları dehşete düşürdü! Yüzü parça parça döküldü... Kimyasal peeling yaptıranları uyardı

Cilt bakımında kullanılan ürünlerin içeriği ve cilt yapısına uygunluğu oldukça önem taşıyor. Daha hızlı sonuçlar almanızı sağlayan bazı ürünler ciltte kalıcı hasarlara neden olabiliyor. Evde yaptığı cilt bakımının sonucunda dehşete düşen bir kadın kimyasal peeling kullanmayı düşünen herkesi uyardı.

Kadin 05-03-2023 11:31

Poz vermek için eğilmişti! Masadaki muma değen saçları alev alınca...

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki Fiona Young, Liverpool'da arkadaşlarıyla bir kafede otururken fotoğraf çekinmek için poz verdiği esnada hayatının şokunu yaşadı. Eğildiğinde saçları yanındaki mumla temas eden Fiona'nın saçları birden alev alınca herkes paniğe kapıldı. Talihsiz kadın olayı atlattı ama hayatta kaldığı için şanslı olduğunu söyledi.

Trend 20-12-2022 10:22

İkisini birleştirmek kimsenin aklına gelmez ama adeta mucize yaratıyor! Öksürüğü anında keser, kanserden korur...

Kış aylarında artış gösteren hastalıklardan korunmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Hastalıklara karşı kimyasal ürünler kullanmak yerine doğal gıdaları tercih edenler kişiler farklı kür tariflerini araştırıyor. İlginç kürler arasında bulunan soğan ve bal karışımının faydaları saymakla bitmiyor. Öksürükten kansere kadar birçok sağlık sorununa katkı sağlıyor.

Haber 08-12-2022 17:02

Kansere karşı koruma sağlıyor! İçeceğine katanlar kışın hastalık görmüyor

Bal, özellikle kahvaltıda ve sağlıklı tariflerde sıklıkla tükettiğimiz besinler arasında bulunuyor. Balın faydaları saymakla bitmezken yine arıların meydana getirdiği polenler ve propolisler de sağlık için inanılmaz faydalar sağlıyor. Propolisler kanser ve bağışıklık sistemi için mucizevi etkiler gösteriyor. Propolisin faydalarını duyanlar şaşırıyor.

Haber 18-10-2022 13:03

Olmaz olsun böyle arkadaş: Şaka kurbanı genç kadın tanınmaz hale geldi

Bir bar masası ısıtıcısıyla ilgili şakanın yanlış gitmesi nedeniyle komada kalan ve korkunç üçüncü derece yanıklara maruz kalan bir anne, şimdi günde 23 saat yüz kompresyon maskesi ile gezmek zorunda.

Haber 13-10-2022 22:29

Terkedilen Galya bebek aylar sonra hastaneden yuvaya uğurlandı

Ağır yanık nedeniyle getirildiği hastaneye annesi tarafından terk edilen 21 aylık Faslı bebek, yaklaşık 6 ay süren tedavinin ardından taburcu edildi ve devlet koruması altına girdi - Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Merkezi hemşirelerinden Halil Mutlu: - "Onunla güldük, onunla eğlendik, onunla yedik, onunla içtik. Hayatımızın her yerinde 7/24 bebeğimiz vardı. Üzgünüz, mutluyuz, karmaşık duygular içerisindeyiz"

Yurthaber 13-10-2022 11:40

Antalya'da seyyar güzellik aracında cildine zarar verildiğini iddia eden kadın şikayetçi oldu

Güzellik merkezine dönüştürülen minibüste yüzüne "plazma pen" adı verilen lazer uygulaması yaptıran Hicran Çukur, kalıcı yanık izleri kalması üzerine kendisini dermatolog olarak tanıtan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu - Hicran Çukur: - "Eskiden makyajsız dışarı çıkabiliyordum. Şimdi ise evden çıkamıyorum. Aynalara bakamıyorum"

Yurthaber 12-10-2022 11:22

Erzincan'da elektrik akımına kapılan işçi yaralandı

Erzincan'da elektrik akımına kapılan işçi yaralandı

Yurthaber 08-10-2022 20:05

Birlikte yaşadığı kadının üzerine kızgın yağ döktüğü öne sürülen zanlı yakalandı

Birlikte yaşadığı kadının üzerine kızgın yağ döktüğü öne sürülen zanlı yakalandı

Yurthaber 16-09-2022 11:28

Mesafeyi ayarlamadılar! Cinsel ilişki sırasında merdivenlerden düşünce hastanelik oldu

İngiltere’de yaşayan Beth ve nişanlısı Danny ilginç bir cinsel ilişki deneyiminden söz ederek popüler olmayı başardı. İkili cinsel ilişki sırasında kapıyı açamadıkları için yanlarında bulunan merdivenin mesafesini ayarlamadı ve bir anda dengelerini kaybederek merdivenlerden aşağıya düştü. Büyük bir ağrıyla uyandıklarını dile getiren ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 13-08-2022 15:17

İnternette görüp evde uyguladığı tehlikeli deneme hastanelik etti

Erzurum'da internette izlediği videodan etkilenip bacağına döktüğü kolonyanın yanıp yanmadığını çakmakla kontrol eden 6 yaşındaki çocuk yaralandı

Yurthaber 13-08-2022 14:42

Feci şekilde yanmıştı! 5 haftalık komadan sonra hayata dönen genç kadının kendine seçtiği kariyer şaşırttı

Bit tedavisi için saçında yanıcı bir kimyasal madde varken mutfağa girdiğinde yaşadığı korkunç bir kaza sonucu vücudunun neredeyse yarısından fazlasının yanan Aleema Ali, kazadan 6 yıl sonra bir sosyal medya uygulamasında dikkat çekti. Bugün 18 yaşında genç bir kız olan Aleema, TikTok'ta güzellik üzerine yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken binlerce takipçisi olan bir influencer.

Trend 07-08-2022 13:59

İzmir'de kimya imalathanesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

İzmir'de kimya imalathanesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Yurthaber 25-07-2022 00:49

Herkesi uyardı! Bitkiye dokunduğu için ağır yanıklar meydana geldi

Dev tavşancılotu bitkisi toplum tarafından fazla bilinen bitkiler arasında bulunmuyor. Oldukça tehlikeli olan bu bitkiye temas etmek ciltte yanıkların oluşmasına neden olabiliyor. Kimberley Walker’ın 12 yaşındaki oğlu dev tavşancılotu bitkisiyle temas ettiği için cildinde ciddi yanıklar meydana geldi. Talihsiz çocuğun annesi bu bitki hakkında herkesi uyardı.

Haber 28-06-2022 17:19

Türkiye’de yaşadığı tatil burnundan geldi! Endişeli anne kimyasal yanık hakkında uyardı

Lynne Humphreys, geçen ay oğlu ile birlikte Türkiye’de tatil yapmaya geldi. 10 yaşındaki oğlu koluna hint kınası ile geçici dövme yaptırdı. Bu geçici dövme zamanla tepkimeye girerek cildinde kimyasal yanıkların oluşmasına neden oldu. Endişeli anne hint kınası yaptırmak isteyen herkesi uyardı.

Haber 28-06-2022 11:45

Soyulmadan, yanmadan bronzlaşmak mümkün! Güneşlenirken dikkat edin

Yaz aylarında bronzlaşmak isterken yanıyor ve cildinizin soyulmasına mı yol açıyorsunuz? Bronzlaşırken bazı noktalara dikkat etmek yanmadan istediğiniz renge ulaşmanızı sağlayabilir. Hem sağlığınız hem görünümünüz için aşağıda yer alan püf noktaları uygulamanız gerekiyor.

Kadin 22-06-2022 15:41

Dokunan yanıyor: Yanlış yaparsanız yara içinde kalırsınız! Doğru kullanırsanız faydaları inanılmaz

Son günlerde İngiltere’de başta kırsal bölgelerde yaşayanlar olmak üzere ülkenin dört bir yanında sorunlara neden olan dev tavşancıl otu, ülkemizde de bulunuyor. Karadeniz bölgesinde yoğun olarak rastlanılan dev tavşancıl otunun faydaları olduğu kadar zararları da var. Kök ve yapraklarının sedatif ve afrodizyak etkileri olduğu öne sürülen dev tavşancıl otunu yanlış kullandığınızda cildinizi mahvediyor.

Haber 21-06-2022 14:36

Sosyal medya trendi için kendini yaktı: Her şey 10 saniyede oldu

Sosyal medyada viral olan videolardan biri bu sefer az kalsın 10 yaşında bir kızın hayatını bitiriyordu. Arkadaşlarıyla birlikte olan 10 yaşındaki çocuk, TikTok’ta gördüğü videoyu denemeye karar verdi. Arkadaşlarını da ikna etmeyi başaran 10 yaşındaki kız çocuğu sprey deodorantı yakından ve doğrudan koluna püskürttü.

Kadin 21-06-2022 07:37

Okul gezisinde hayatının kabusunu yaşadı! Bir bölge o bitkiye karşı teyakkuza geçti

İngiltere’nin Manchester kentinde okul gezisine çıkan bir grup öğrenci beklenmeyen bir durumla karşılaştı. Gezide yer alan dört yaşındaki küçük kız, parkta oyun oynarken zehirli dev tavşancıl otuyla temas etti. Temas sonrası vücudunda yanık gibi yaralar çıkmaya başladı. Her yeri su toplayan talihsiz çocuğun tedavisi hastanede devam ediyor. İngiltere’deki okullar velileri ve öğrencileri ülkeyi saran dev tavşancıl otuna karşı bilgilendirme çalışmaları yapıyor.

Haber 15-06-2022 10:26

Ailelerinin dikkatsizliği onları bu hale getirdi! Kardeşler ölümle burun buruna

3 yaşındaki Xander ile 22 aylık Tanner, ailelerinin gözden kaçırdığı kritik bir hata yüzünden ölümle burun buruna! İki erkek kardeş bahçede yakılan ateşin etrafında eğlenirken, ateşin içine atılan kimyasal sprey şişesinin patlaması sonucu ölümcül yaralar aldı. Feci şekilde yara alan iki kardeşin hastane masrafları için yardım kampanyası başlatılırken, yaşam mücadeleleri devam ediyor.

Haber 14-06-2022 08:53

Güneş yanığı sandılar ama gerçek bambaşka çıktı! Küçücük bebek bu hale geldi

İngiltere'nin 'en tehlikeli bitkisi' olarak anılan ve ülkemizde de görülen dev tavşancıl otu 22 aylık bebeğinin ellerini yanık içinde bıraktı. Bebeğin anne ve babası ilk başta güneş yanığı sandıkları yara bir süre sonra büyüyerek devasa hale geldi. Bebeğin içinde kalmasına neden olan yaranın sorumlusunu bulmak çok uzun sürse de suçlunun dev tavşancıl otu olduğu ortaya çıktı.

Haber 07-06-2022 07:34

Resmen canlı canlı pişti! Polis memuru genç adamın sebebi oldu

26 yaşındaki Jean Barretto, Osceola County'de gaz pompalarken, bir memurun patlayıcı bir yangına neden olmasından sonra canlı canlı yandı. Barretto'nun vücudunun yaklaşık %75'inde üçüncü derece yanıklar devam ediyor. Raporlar, benzin istasyonu yangınına bir elektroşok tabancasının neden olduğunu doğruladı.

Trend 18-05-2022 17:34

Sakın atmayın! Demlikte kalan çayın faydalarına şaşıracaksınız

Çay ülkemizde en çok tercih edilen içecekler arasında yer alıyor. Türkiye çay tüketimi en fazla olan ülkeler arasında yer alıyor. Çayı içtikten sonra demlikte kalan çayı atıyorsanız atmadan önce bir kez daha düşünün! Demlikte kalan çayın faydaları saymakla bitmiyor. Faydalarını öğrendikten sonra çok şaşıracaksınız.

Yemek 17-05-2022 13:59

11.000 voltluk şokun ardından 'ateş topu'na döndü! ''Birkaç dakikalığına ölüydüm''

İngiltere'den 29 yaşındaki Darren Harris, kentsel bir keşifteyken, canlı bir elektrik kutusuna rastladı. Dokununca 11.000 voltluk bir şokla elektrik çarptığında "ateş topu" haline gelen genç adam, birkaç dakika "ölü" kaldıktan sonra hayata döndüğü anları anlattı.

Trend 12-05-2022 17:46

Yanığa ne iyi gelir? Yanığa iyi gelen besinler ve evde doğal tedavi yöntemleri

Yanık, genellikle kaza sonucu meydana gelir. Özellikle mutfakta yaşanan kızgın yağ sıçraması, çaydanlıktan kaynar su dökülmesi gibi olaylar herkesin başına gelebilir. Bu tip yanık olaylarında acıyı dindirmek için yapılacakları bilmek ve yanıklarda ilk müdahale çok önemlidir. Yanığa ne iyi gelir diye merak edenler için yanığa iyi gelen besinler ve evde uygulanabilecek doğal çözümlerle tedavi yöntemleri...

Haber 06-05-2022 15:15

Yanığa ne iyi gelir? Yanık acısına iyi gelen doğal yöntemler

Yanık problemi cildin en çok zarar gördüğü durumlardan biridir. Dört farklı dereceyle incelenerek tedavi edilmeye çalışılan cilt yanıklarına ne iyi geldiği acısını azaltmak isteyen herkes ve hastaların yakınları tarafından araştırılır. Birinci dereceden incelenen yanıklar genelde en az zarar veren yanıklardır. Uygulanan tedavi yöntemleri dışında yanığa ne iyi gelir?

Haber 06-05-2022 14:49

Sadece doğum günü kutlayacaklardı! Hayatları değişti

29 yaşındaki April Charlesworth, 28 yaşındaki kuzeni Ashleigh ‘yi doğumgünü için ziyaret etmişti. İkili kutlama için bir barda otururken bir adamın ısıtıcıya etanol atması üzerine korkunç bir kaza yaşandı. İkisi de feci şekilde yandılar. Kazadan sağ çıkan ikili hala iyileşmeye çalışıyor.

Trend 26-04-2022 16:53

Tiner atölyesinde korkunç olay! Vücudunun yüzde 40'ı yandı

Korkunç olay Diyarbakır'da yaşandı. 13 yaşındaki M.B., çalıştığı atölyede tiner kutusunun patlaması sonucu ağır yaralandı. Vücudunun yüzde 40'ında yanıklar oluşan M.B.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haber 03-04-2022 13:51

Her derde deva aleo veranın kullanım alanları

Aleo vera özellikle son yıllarda kozmetik açısından doğal ürünler tercih edenlerin gözdesi konumunda yer alıyor. Aleo veranın hem cilt hem de saç için pek çok faydası bulunuyor. İçerisinde bulunan zengin mineraller sayesinde saç ve cildin çok daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Aleo vera kullanım alanlarını ve faydalarını öğrenmek için bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 22-03-2022 17:33

Facia! 13 yaşındaki Yunus'u hem soba yaktı, hem kaynar su

Erzurum'da ayaklarını sobada ısıtmak isteyen 13 yaşındaki Yunus, üzerine çaydanlığı devrilmesi sonucu feci şekilde yandı. yüzünde ve kafasında 2. ve 3. derece yanıklar oluşan çocuk, hastaneye sevk edilirken başına gelen faciayı şöyle anlattı: ''Sobanın ayaklarının biri çıkmıştı. Sonra bir anda diğer ayağı da çıktı ve soba üzerime geldi. Sobanın üzerindeki suda üzerime döküldü. Annem hemen geldi beni kaldırdı ve soğuk suya tuttu beni ve hastaneye kaldırdılar.''

Haber 28-01-2022 10:36

3 çocuk babası uyurken dehşeti yaşadı! Uyandığında şoke oldu: Oh ne iyi yaptım

Sakarya'da 3 çocuk babası Ahmet Sarılar evde dinlenmek için uyuduğu sırada kız kardeşi tarafından yüzüne yanıcı madde atıldı. Uyandığında can havliyle soğuk suya koşan Sarılar, kız kardeşinin kendine, "Oh ne iyi yaptım, seni yaktım" dediğini ileri sürdü. Hayatının şokunu yaşayan adam kız kardeşinden şikayetçi oldu ve şu anda serbest olmasına isyan etti.

Haber 26-01-2022 16:22

Sıcak su dolu kabı ısıtıcıdan alırken yanlışlıkla bebeğini ve kendisini yaktı

Sıcak su dolu kabı ısıtıcıdan alırken yanlışlıkla bebeğini ve kendisini yaktı

Yurthaber 15-12-2021 16:00

Manisa'da yeğenini ısıttığı yemek kaşığıyla yaktığı iddia edilen amca gözaltına alındı

Manisa'da yeğenini ısıttığı yemek kaşığıyla yaktığı iddia edilen amca gözaltına alındı

Yurthaber 26-11-2021 01:40

Kilerdeki kokuya koştu! Ne konuşabiliyor ne de hareket edebiliyor

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde tüp patlaması sonucu 70 yaşındaki kadının vücudunda ikinci ve üçüncü derecede yanıklar oluştu. Koku üzerine kilere giren ve çakmak yakan yaşlı kadın oluşan yanıklar nedeniyle konuşamıyor ve hareket edemiyor.

Haber 06-10-2021 10:36

Güzellik merkezinde lazer işlemi yaptırdı, kolları ve bacağı yandı

Diyarbakır'da eylül ayı başında gittiği güzellik merkezinde lazer işlemi yaptırdığı sırada kollarında ve sağ bacağında ikinci derece yanık oluşan Leyla Dalkıran (37), şikayetçi oldu. Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Dalkıran, "Maddi, manevi ve cezai işlem davası açtım. Tüketici hakem heyetine başvurdum" diyerek yaşadığı durumun ardından başvurduğu hastanede psikolog eşliğinde yaşadığı travmayı atlatmaya çalıştığını söyledi.

Haber 28-09-2021 11:41

Tandıra düşmesi sonucu vücudunda yanıklar oluşan kadın tedavi altına alındı

Tandıra düşmesi sonucu vücudunda yanıklar oluşan kadın tedavi altına alındı

Yurthaber 15-09-2021 15:32
Yurthaber 03-09-2021 15:48