SPOR

Kapat

Kartal'ın derbi planı hazır!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe derbisinin reçetesini yazdı.

Kartal'ın derbi planı hazır!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe derbisinin reçetesini yazdı: "Çift ön libero ile oynayacağız, Fenerbahçe'yi orta sahada boğacağız. İleriye atılan uzun topları Almeida indirecek, Holosko ve Olcay rakip kaleye gidecek."

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Gaziantepspor ve Sivasspor yenilgileriyle düşüşe geçen Beşiktaş, yarınki Fenerbahçe derbisine 'kurtuluş maçı' gözüyle bakıyor. Kadıköy'deki 90 dakika için planını hazırlayan Kara Kartallar'ın hocası Samet Aybaba öğrencilerine güveniyor.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan 3 puanla çıkmanın hesaplarını yapan Samet Aybaba, Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı tüm karşılaşmaların DVD'lerini izledi, imha planını hazırladı.

PAROLA: AZ TOP KAYBI

Deneyimli teknik adam, kalede Allan McGregor'u görevlendirecek. Savunmanın ortasında Tomas Sivok ile İbrahim Toraman olacak. Sağda Roberto Hilbert, solda da formsuz olmasına rağmen alternatifi bulunmadığı için Uğur Boral görev alacak.

Orta sahada Necip Uysal ve Veli Kavlak defansif görev üstlenecek. Manuel Fernandes, iki ön liberonun önünde hücumları yönetecek. Sağ kanatta Filip Holosko, solda ise takımın yıldızlarından Olcay Şahan oynayacak. Tek forvet olarak ise Hugo Almeida, Kara Kartal'ın gol ümidi olacak.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Rakibi orta sahada boğmayı amaçlayan Samet Aybaba, atılacak uzun toplarla Olcay ile Holosko'yu savunmanın arkasına kaçırmanın hesaplarını yapıyor. Öğrencilerinden 'minimum' top kaybı isteyen Samet Aybaba, "Topu rakibe kaptırmayın, çok ve olumlu pas yapın" öğüdünü tekrarlıyor.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat