YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaymakam Yılmaz, Köy Yollarını Denetledi

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, köy yollarını denetledi.

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, köy yollarını denetledi.

Kaymakam Yılmaz, Çimlihöyük Çiçeközü Elbastı grup köy yolu birinci kat asfalt kaplama çalışması devam eden köy yollarını yerinde inceledi. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cevdet Çal, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Özen, İl Genel Meclisi üyesi Sıdık Karadaş ve Birlik Mühendisi Ferat Türkyılmaz ile incelemelerde bulunan Yılmaz, asfalt çalışmasını beğendi.

Bu yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Kaymakam Yılmaz, ciddi anlamda çalışmalarının olacağını söyledi.

Yol çalışmalarını incelediğini kaydeden Yılmaz, "Asfalt dökümünden önce altyapı çalışması yapılıyor, iyi yapıldığını gördüm. Bu tür çalışmaları yerinde görmeye gayret ediyoruz. Yerinde görmek önemli. İnanıyorum ki bu hizmetlerimiz bittiğinde Ergani'ye çok ciddi bir yatırım yapmış olacağız. Köylerde vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde inceleyip bizden beklentilerini öğrenip, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Muhabir: Ekrem Senvar / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler