Kocaelispor ile Amedspor arasındaki mücadelede heyecan yüksek tempoyla başladı. Ev sahibi ekip, önce mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı, ardından Berkan Kutlu'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın henüz başlarında Kocaelispor gole çok yaklaştı. Yeşil-siyahlı ekipte Gonçalo Sousa, kale ağzında önünde bulduğu topu boş kaleye göndermek istedi ancak meşin yuvarlak auta çıktı.
Sousa'nın kaçırdığı bu inanılmaz pozisyon, tribünlerde büyük şaşkınlık yarattı. Kocaelispor, net fırsatı değerlendiremese de kısa süre sonra golü buldu.

Mücadelenin 16. dakikasında Kocaelispor aradığı golü buldu. Berkan Kutlu, ceza sahası dışından yaptığı etkili vuruşla topu ağlara gönderdi.
Bu golle Kocaelispor, Amedspor karşısında 1-0 öne geçti.

Karşılaşmada Kocaelispor tribünlerindeki atmosfer de dikkat çekti. Kulüp tarafından yapılan bilgilendirmede, gürültülü ortamda ses düzeyinin 90 desibele ulaştığı belirtildi.
Kocaelispor, bu seviyeye yaklaşık 30 dakika maruz kalmanın geçici işitme kaybına yol açabileceği konusunda taraftarlarına uyarıda bulundu.
Okuyucu Yorumları 1 yorum