MAGAZİN

Kapat

Faydalı olmak istiyorum

Model Tuğçe Kazaz; artık topluma faydalı olacak işlerle anılmak istediğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda özel hayatıyla gündeme gelen ünlü model Tuğçe Kazaz; artık topluma faydalı olacak işlerle anılmak istediğini söyledi. Giyiminden yaşam tarzına kadar her şeyini değiştiren Kazaz; Marie Claire dergisinden Zeynep Sipahi'ye konuştu.

[**

TUĞÇE KAZAZ (FOTO GALERİ)**](http://birbak.mynet.com/galeri/tugceye-soguk-dus/160/146165)

Bir yapım şirketi kurdum. Bu; bana insani değerleri hatırlatan topluluğum ile birlikte aldığımız bir karardı. Topluluk dediysem, masada içki içerken derin felsefeler yapıp kalktıktan sonra hayatı sorgulamadan yaşamaya devam eden insan sürüsünden bahsetmiyorum. Onlar toplum sorunlarına duyarlı insanlar... Projelerimizde insanlığa hizmet etmiş tarihi kişiliklerden ve onların topluma önerdiği çözümlerden yararlanacağız.

SAÇMALAMAK YASAK
Ben şu an hayatımın saçlamaya yer olmayan bir dönemindeyim. Hayatımla ilgili yeni kararlar aldım. Victoria's Secret'ın mankenlik teklifini reddetmemin nedeni de aldığım bu kararlar... Beni en çok aldatılmışlık sinirlendirir. Bilerek ya da bilmeyerek aileler çocuklarını aldatırlar. Aldatılmış çocuklardan aldatılmış yetişkinler ortaya çıkar. Aldatılarak avutulan bu insanlar, sonrasında kendilerini aldatırlar.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

[**

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN**](http://www.facebook.com/?ref=logo#%21/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat