MAGAZİN

Kapat

Merve Oflaz: 'O sahnede ölürken aferin aldım'

Konuk olduğu programda hakkında merak edilen soruları yanıtlayan güzel oyuncu Merve Oflaz, Muhteşem Yüzyıl'da boğazı kesilerek öldürüldüğü sahne için "Aferin aldım" dedi.

Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye'nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Arka Sokaklar' dizisinin 'Bahar Komiser'i Merve Oflaz oldu.

'6 GÜNÜN HEPSİNDE SAHNEM VAR'
'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan Merve Oflaz, "Haftada 6 gün çekim yapıyoruz. 6 günün hepsinde sahnem var. Bir gün de repo (izin günü). 12 yıldır var olan bir dizi. İnsanlar artık evlerinden biri gibi görüyor dizideki karakterleri.

ÖZGÜR AĞABEYİ VE ŞEVKET AĞABEYİ GERÇEKTEN POLİS SANIYORLAR
Özgür (Ozan) ağabeyi, Şevket (Çoruh) ağabeyi gerçekten polis zannediyorlar. Böyle oturmuş bir kadro içine dahil olmak zor bir şeydi benim için. 'Acaba nasıl olur, severler mi, sevmezler mi, ben yapabilir miyim?' diye düşünüp duruyordum" dedi.

'ÖLÜRKEN 'AFERİN' ALDIM'
İlk dizi deneyimini 2010 yılında 'Muhteşem Yüzyıl'la yaşayan Merve Oflaz, dizide 'aferin' aldığı tek sahneyi anlattı: "Muhteşem Yüzyıl'ın 13'üncü bölümünde öldüm. Saadet Işıl Aksoy öldürdü beni. Ölüm sahnesini çekmeden önce 'Nasıl öleceğim?' diye düşündüm. Bol bol sahneler izledim, yönetmenlerle konuştum. Tek 'aferin' aldığım sahne o oldu. Hoca 'Aferin, çok güzel öldün' dedi. 'Yarabbim şükürler sana' dedim. Hakikaten iyi öldüm ama. Boğazım kesilmişti, makyaj da çok iyiydi. Gözümü kırpmadan kalmam gerekiyordu sonra."

'SURVİVOR'DA HAKAN'I DESTEKLİYORUM'
'Survivor' yarışmasında şampiyon olan güzel oyuncu, bu yılki yarışmada kimi desteklediğini açıkladı: "Hakan Hatipoğlu'nu destekliyorum. Çünkü Hakan benim çok eski arkadaşım. 'Var mısın Yok musun'dan bu yana hep beraberdik. Dışarıda da bir dostluğumuz var. Hakan'ı destekliyorum ama bütün yarışmacılar değerli, hepsinin yeri ayrı. Çok zor bir şey yapıyorlar."

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat