MAGAZİN

Kapat

Paris Hilton minik köpeğine 25 bin TL ödedi

Minik köpeklere olan tutkusuyla bilinen Paris Hilton, bunun için servet harcamaktan çekinmiyor. Sosyetik güzel Chihuahua ırkı yeni köpeği için tam 8 bin dolar (yaklaşık 25 bin TL) ödedi.

Dün Instagram hesabından yeni köpeğinin fotoğraflarını yayınlanan 35 yaşındaki Hilton; 'Gülümsemesi kalbimi eritiyor. Sizce ona hangi ismi vermeliyim' diyerek takipçilerinden öneri istedi.
Paris Hilton minik köpeğine 25 bin TL ödedi 1

'Diamond Baby' (Elmas Bebek) veya 'Love Bug' (Aşk Böceği) isimleri arasında kararsız kaldığını belirten Hilton, köpeğini de yanından hiç ayırmıyor.
Paris Hilton minik köpeğine 25 bin TL ödedi 2

Instagram'da 6.2 milyon takipçisi bulunan Paris Hilton, sadece 300 gram ağırlığında olan köpeği için de pembe battaniyeli bir yatak hazırladı.
Paris Hilton minik köpeğine 25 bin TL ödedi 3

Sosyetik model, New York'ta Teacup Puppy Paradise adlı pet shop'tan satın aldığı minik köpeğiyle çektirdiği fotoğraflarında mutlu haliyle dikkat çekiyor.
Paris Hilton minik köpeğine 25 bin TL ödedi 4
Hilton, geçtiğimiz yıl da 25 bin dolar ödeyerek Pomeranian cinsi iki köpek satın almıştı. Paris, 2014 yılında da dünyanın en küçük Pomeranian köpeğine 13 bin dolar ödemişti.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat