ÇANAKKALE (A.A) - Ayvacık Organik Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin genel kurulu, belediyenin konferans salonunda yapıldı.
Birlik Başkanı Yalçın Rüzgar, yaptığı konuşmada, son zamanlarda artan taleple üye sayısının 54'e ulaştığını belirtti. Birliğin faaliyetlerinin büyümeye devam ettiğini ifade eden Rüzgar, geçen yıl 171 hayvan kesiminin gerçekleştiğini bildirdi.
Rüzgar, "35 ton 313 kilogram et ihraç edildi. Hayvan yetiştiricilerimiz durumdan memnun olduklarını belirtiyorlar. Biz Türkiye'de belki de ilk olarak bu faaliyetleri başlattık. Patentimizin çıkmasıyla beraber de hayvan kesimlerine hız verdik. Hiç kimsenin olmaz dediği bir işi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese ve üyelerimize teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Genel kurul toplantısına üyeler ve muhtarlar katıldı.
Muhabir: Mehmet Yavaş / Fikriye Susam Uyar
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz