Mediaset Premium'un servis ettiği habere göre; Serie A'da bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan, küme düşme korkusunu ensesinde hisseden Palermo gol yollarındaki sıkıntısını Beşiktaş'ın golcüsüyle çözmeye hazırlanıyor.
[
* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)
CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Ligin ilk yarısında attığı 10 golün yanısıra yaptığı asistlerle de dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın Portekizli golcüsüne kancayı atan pembe siyahlı ekip, dev golcü için 7 milyon euroyu gözden çıkardı.
Öte yandan Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, dün yaptığı açıklamada, daha önce adı Sevilla'yla da anılan Portekizli oyuncuyu satmayacaklarını açıklamıştı.
Beşiktaş ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Hugo Almeida'nın sözleşmesinde ''30 milyon Euro'ya serbest kalır'' maddesi bulunuyor.