YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Payas Belediye Başkanı Altan:

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas'ın büyük bir ihtimalle ilçe olacağını söyledi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas'ın büyük bir ihtimalle ilçe olacağını söyledi.

Altan, belediye binası önünde düzenlenen bir toplantıda Payaslılara hitap etti.

Altan, TBMM İçişleri Komisyonu'nda, Büyükşehir ve beldeler ile ilgili düzenlemenin görüşüldüğünü belirterek, "Payas büyük bir ihtimalle ilçe olacak. İlk tasarıda Payas ilçe olacak beldeler arasında gösteriliyordu. Ancak 50 Bin nüfus sınırı getirilince büyük sıkıntı yaşadık. Ancak daha sonra bu nüfus sınırı 50 binden 20 bine çekildi. Bu manada Türkiye'de nüfusu 20 binden fazla olan 3 beldeye ilçe olma yolu açıldı" dedi.

Payas'ın Türkiye'deki birçok ilçeden daha fazla nüfusa sahip olduğunu ifade ederek, Payas'ın ilçe olması için başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Hatay'ın tüm milletvekillerine gösterdikleri hassasiyete teşekkür etti.

Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler