AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ünüvar, mesajında, millet olarak bu yıl köklü bir tarihi olan polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılını gurur ve büyük bir onurla karşıladıklarını belirtti.
Kanunları uygulamada ve suçlularla mücadelede üstün başarı gösteren, görevlerinde insana sevgi ve saygıyı asla unutmayan tüm emniyet teşkilatı personelinin bu önemli gününü kutladığını bildiren Ünüvar, "Emniyet teşkilatı personelimizin hayatları boyunca, aile bireyleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler yaşamasını temenni ediyorum. Bu önemli vazifeyi yerine getirirken şehit olan emniyet personelimizi minnetle ve rahmetle anıyor, gazilerimiz ve ailelerine de uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.
Muhabir: İbrahim Erikan
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz