Gençlik ve Spor Bakanlığının, gençleri spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi" kapsamında oluşturulan spor tırı, 10 Nisan Çarşamba günü Malatya'ya gelecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, spor tırında, Malatya Park önünde ücretsiz spor turnuvaları düzenlenecek. Spor konusunda farkındalık yaratmak, gençleri spor yapmaya davet etmek amacıyla oluşturulan tırda, Türkiye'nin spor geçmişi gençlere aktarılacak.
Malatyalı gençler, tarihten bugüne spor karelerinin, eski kupaların, olimpiyatlarda şampiyon olan sporcuların görüntülerinin sergilendiği mobil müzenin de yer aldığı tırı, 10 Nisan Çarşamba günü gezebilecek.
Muhabir: Tuba Karahan
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz