Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında Cumartesi günü saat 20.00'de Trabzonspor evinde Galatasaray'ı evinde ağırlayacak. Papara Park'ta oynanacak derbiyi Cihan Aydın yönetecek.
Şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip bu karşılaşma öncesi yapay zekada bir tahmin de bulundu.

Bu maç tam bir "satranç müsabakası" havasında geçmeye aday. İki takımın da birbirine olan çekincesi ve ligin son düzlüğüne girilirken hata payının azalması, bizi kontrollü bir oyuna götürebilir.

Eğer Galatasaray ilk 20 dakikada baskıyı kırıp golü bulursa, Trabzonspor'un risk aldığı anlarda farkı açabilir.

Trabzonspor taraftar desteğiyle maça çok hızlı başlayacaktır. Erken bir gol bulurlarsa maçı kilitleyip 1-0 üzerine yatabilirler.

Maçın başa baş geçeceğini tahmin ediyorum Galatasaray'ın bitiricilik kalitesinin bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Yine de Trabzonspor'un kolay teslim olmayacağı bir mücadele izleyebiliriz. Eğer bir skor vermem gerekirse; 1-2 Galatasaray galibiyeti veya 1-1'lik beraberlik en yakın ihtimaller gibi duruyor.
Okuyucu Yorumları 6 yorum