Dagilmayan Sulu Kofte Tarifi Haberleri

Sulu köfte tarifi: Sulu köfte nasıl yapılır?

Hem yapımı çok pratik olan hem de lezzetli ve doyurucu bir tarif arıyorsanız sulu köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz. En bilinen ve en çok tercih edilen Türk yemeklerinden biri olarak kabul edilen bu tarifi çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-04-26 13:55:40

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 2023-02-24 15:10:48

Yöresel bir lezzet: Topalak çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Mersin, Konya, Adana yörelerinde sıkça yapılan topalak çorbası nohutla hazırlanan sulu bir tariftir. İçerisinde un, irmik, köftelik bulgur da bulunduğundan 1 porsiyon topalak çorbası 361 kaloriye denk gelir. Topalak çorbasını patates salatasıyla servis edebilirsiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 2023-01-13 17:02:49

Gelinim Mutfakta Evhamlı köfte tarifi! Sosuyla enfes uyum sağlayan evhamlı köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü evhamlı köfte tarifi yapılıyor. Evahamlı köftenin ismi oldukça dikkat çekti ve bu köftenin nasıl yapıldığı merak edildi. Enfes sosuyla sulu bir lezzet sunan evhamlı köfte tarifini farklı bir tarif arayanların kaçırmaması gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri evhamlı köfte nasıl yapılır merak ediyor. İşte evhamlı köfte tarifi...

Yemek 2023-01-12 13:40:40

Hindistan’da sokakta yapılan hamburger tarifi sosyal medyada gündem oldu! “Islak hamburgere rakip sulu hamburger”

Hindistan sokak lezzetleri ülkeyi ziyaret edenlerin ilk tercihi oluyor. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir görüntü bu tercihin değişmesine neden olacak cinsten. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde bir sokak satıcısının elleriyle hazırladığı hamburger görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan hamburger yapımı kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 07-01-23 10:41

Airfryer hamburger köftesi tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da hamburger köftesi nasıl yapılır?

Yediden yetmişe neredeyse herkesin gözde fastfoodlarından birisi olan hamburgerin her hâli hem iştah açıcı hem de göz doyurucu. Özellikle de yumuşacık ve sulu köftesiyle vazgeçilmezlerden birisi olan hamburger köftesini daha az yağlı ve sağlıklı bir şekilde Airfryer’da pişirebilirsiniz. Yapımı oldukça basit ve birkaç malzemeden oluşan hamburger köftesinin püf noktası da hardal ve üzüm pekmezi kullanmaktır.

Yemek 30-12-22 16:44

Airfryer somon tarifi az yağlı ve sulu: Airfryer'da somon nasıl yapılır?

Somon bol etli olması dolayısıyla ana yemek olarak deniz ürünleri tercih eden kişilerin yemek sofralarını süsleyen lezzetler arasında yer alır. Somonla yapılan tariflerin çeşitliliği de somonun sıkça tercih edilmesinin nedenlerinden birisidir. Somonun lezzetine lezzet katmak ve daha az yağlı pişirmek için Airfryer ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer ile pişirilen somon daha hızlı pişmesinin yanı sıra suyunu kaybetmez ve kendi yağıyla pişer.

Yemek 23-12-22 16:44

Akşama yemek hazır! Sulu köfte tarifi, Kolay ve dağılmayan sulu köfte nasıl yapılır?

Akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorsanız sulu köfte sizin için en uygun tarif olabilir. Sulu köfte oldukça kolay yapımı ve lezzetli tadıyla en sevilen yemekler arasında bulunuyor. Oldukça doyurucu olan bu yemeği mutlaka denemeniz gerekiyor. Sulu köfte nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 16-08-22 12:52

Bayramda misafirlere sunulabilecek en pratik irmikli sulu köfte tarifi! Bayrama özel irmikli sulu köfte nasıl yapılır? İşte yapılışı malzemeleri

Kurban Bayramı'nda misafirlere sunulabilecek en özel tarifler pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Hem doyuruculuğu hem lezzeti ile ön plana çıkan lezzetlerin başına ise irmikli sulu köfte geliyor. Sulu köfte, özellikle bayram günlerinde sofralarınıza tat getirecek. İşte bayramda misafirlere sunulabilecek en pratik irmikli sulu köfte tarifi!

Yemek 08-07-22 16:02

Terbiyesiyle ağızları açık bırakan terbiyeli sulu köfte tarifi! Terbiyeli sulu köfte malzemeleri nelerdir? Terbiyeli sulu köfte nasıl yapılır?

Terbiyeli sulu köfte tarifi, köfte sevenlerin vazgeçemeyeceği bir yemektir. Görüntüsü ve tadıyla terbiyeli sulu köfte sofranızın vazgeçilmezi olacak. Her gün ne yapsam derdine terbiyeli sulu köfte tarifi ile son verebilirsiniz. Terbiyeli sulu köfte Türk mutfağının en bilinen yemeklerinden biri olma özelliğini taşıyor. İşte Terbiyeli sulu köfte tarifi ve terbiyeli sulu köfteye dair bilinmeyenler!

Yemek 22-03-22 15:27

Kendi malzemeleriniz ve el lezzetinizle içiniz rahat tüketin: Islak hamburger tarifi

Yumuşacık soslu ekmeği ve içinin enfes sulu köftesiyle en sevilen sokak lezzetleri arasında kesinlikle ıslak hamburger yer alıyor! Küçücük atıştırmalık arayanların imdadına anında yetişen ıslak hamburgeri evde de rahat bir şekilde yapmak gayet mümkün... Tıpkı dışarıda satılanlar gibi lezzetli, mis gibi ıslak hamburger tarifimiz sizlerle.

Yemek 22-02-22 10:32

Sulu köftenin farklı versiyonu: Romen çorbası tarifi

Bir menüde olmazsa olmaz yemeklerden biri bildiğimiz üzere çorbalar. Diğer yemeklere geçmeden önce sıcacık bir başlangıç için çorba tercih sebebi olmaya devam ediyor. Yöresel ve alıştığımız çorbalardan ziyade dünya mutfağından da bir şeyler öğrenmek isteyenler için bugünkü tarifimiz Romanya'dan geliyor.

Yemek 19-01-22 15:57

Anadolu topraklarında saklı kalmış bir hazine: Bulgurun atası firik bulguru ile pilav tarifi

İster pirinçle yapın, isterseniz de bulgurla; pilav, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Sulu yemeklerin yanında, et ve tavuk yemekleriyle ya da başlı başına bir öğün olarak tüketilen pilavı, firik bulguru ile de mutlaka denemelisiniz. İşte; tam ölçüsünde, tadına doyulmaz firik pilavı tarifi...

Yemek 14-12-21 23:16

Klasik nohut tariflerinden sıkıldınız mı? İşte ufkunuzu açacak yepyeni bir yemek: Nohutlu fette tarifi

Sulu yemeklerden mezelere, kuru yemişten salatalara kadar birçok kullanım alanına sahip olan nohut, hemen hemen her damak zevkine hitap ediyor. Doyurucu olması sebebiyle de sulu yemek olarak fazlasıyla tercih edilen bu baklagil, çok fazla tarifte kendine yer bulduğu için çoğu zaman ne yemek pişirsem derdine son veriyor.

Yemek 30-11-21 07:08

Dışı nar gibi çıtır çıtır, içi yumuşacık! Ustasından fırında bütün tavuk tarifi

Bu tarifi denediğinizde, misafir sofralarımızın baş kahramanlarından olan fırında nar gibi kızarmış tavuğun lezzetine inanamayacaksınız! Baharatlarla marina ederek hazırlayacağınız, yumuşacık ve sulu içinin yanı sıra çıtır çıtır derisiyle fırında tavuk tarifine hazır mısınız? Hazırsanız, tüm misafirlerinizin hayran kalacağı, mis gibi fırında bütün tavuk tarifi geliyor.

Yemek 23-10-21 01:34

Tepsi mantısı nasıl yapılır? Tepsi mantısı malzemeleri neler?

Tepsi mantısı, Kayseri'nin meşhur yemeklerinden birisi. Tepsi mantısı tepsiye dizilir ve fırında pişirilir. Söz konusu yemeği evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Çıtır ve sulu olan tepsi mantısı süzme yoğurt ile de servis edilebilir. İşte tepsi mantısı malzemeleri tarifi...

Yemek 06-10-21 00:07

Usta şeflere taş çıkarmanızı sağlayacak patatesle yapılan 3 lezzetli garnitür tarifi

Birçok insanın favori yiyeceği olan patates, birbirinden lezzetli tarifleriyle karnımızı doyurmaya devam ediyor. Genellikle sulu yemek, kızartma ya da salata olarak sofralarda yer alan patates, zaman zaman da garnitür olarak servis ediliyor. İşte patatesle yapılan 3 lezzetli garnitür tarifi!

Yemek 28-09-21 11:21

Nar gibi kızaran bütün tavuk tarifi! Tıpkı fast food restoranlarındaki gibi olacak

Sadece bir erkeğin değil tüm insanların kalbine giden yol aslında midesinden geçer. Mutfakta harikalar yaratmak için tüm gününüzü harcamanıza gerek yok. Sadece birkaç tüyo ile son derece lezzetli yemekler ortaya çıkartabilirsiniz. Dışı nar gibi kızarmış, içi sulu tavuk pişirmeye hazır mısınız?

Yemek 17-09-21 17:45

Dana bonfile nasıl yapılır? İşte dana bonfile tarifi ve malzemeleri...

Kırmızı et severlerin gözde yemekleri arasında yer alan dana bonfile püf noktaları araştırılıyor. Dışı çıtır çıtır, içi ise sulu ve yumuşacık görüntüsü ile görenlerin midesini bayram ettiren lezzet dana bonfile tarifi en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Peki dana bonfile nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

Yemek 08-07-21 15:54

Patatesin en güzel hali: Parmesanlı Çıtır Patates tarifi

Patates, yemeği en çok yapılan sebzelerin başında yer alır. Kızartması, salatası, püresi, sulu yemeği derken birçok çeşidi ile sofralarımızın baş tacıdır. Klasik tariflerin dışında bir lezzet arayışındaysanız bu tarifi çok seveceğinizden eminiz.

Yemek 30-04-21 14:49

Kalın veya ince, ızgarada veya ocakta: Sulu sulu yumuşacık hamburger yapmak için kolları sıvayın

Kalın veya ince, ızgarada veya ocakta... Hamburgerinizi istediğiniz boyutta ya da istediğiniz yerde pişirebilirsiniz. Yedikçe yemek istemenizi sağlayan, ağız sulandıran, yumuşacık hamburger yapımını eve taşıdık. Ustalara taş çıkartan marifetinizi gözler önüne sermeye geldik. İşte evde hamburger tarifi.

Yemek 26-02-21 12:17

Yemeniz için çok neden var: Tavuk sulu, bol sarımsaklı havuç çorbası tarifi

Havuç yemenin en iyi yolu! Daha çok salatalarda, mezelerde ve pilavlarda kullandığımız havucu bu kez çorbada kullanıyoruz. İşte altın renginde, kremsi dokusu ve yumuşacık içimiyle damaklarınızı şenlendiren havuç çorbası.

Yemek 08-02-21 13:56

Dünyaca ünlü şefin mutfağından: Kuru üzümlü kek tarifi

Vanilya ve narenciyenin mükemmel kokusu, sulu kırmızı üzümlerle süslenmiş bu sade ve sevimli üzümlü kek tarifi, dünyaca ünlü şef Martha Stewart'ın mutfağından çıktı.

Yemek 29-12-20 15:25

5 adımda çıtır çıtır kızartmış tavuk tarifi: Tıpkı fast food restoranlarındaki gibi!

Dışı çıtır çıtır kızarmış, içi sulu tavuk parçaları pişirmeye hazır mısınız? Evet, tıpkı o meşhur fast food restoranlarında olduğun gibi pişireceğiz! İşte ekonomik ve çıtır çıtır harika tavuklar pişirmenin püf noktaları.

Yemek 07-12-20 09:45

3 farklı limonlu tatlı tarifi

Narenciye ürünü limon, ekşimsi tat sevenlerin vazgeçemediği bir besin. Verimli topraklarda yetiştirilen sulu limonlar birçok yiyeceğin yapımında kullanılıyor. Hatta yeri geliyor temizlik işlerinde bile kullanılabiliyor. Hastalıklara karşı vücut direncinizi artırmanızı sağlayan C vitaminine sahip limon ile yapabileceğiniz tatlı tarifleri karşınızda...

Yemek 20-08-20 11:10

Patatesli sulu köfte tarifi

Pişerken dağılmayan, lezzeti ve kıvamı yerinde sulu köfte tarifi ile karşınızdayız. Protein ve vitamin kaynağı olan sulu köfte çocukların da severek yiyeceği bir yemek çeşidi. Patatesli sulu köfte nasıl yapılır diyenler için kesin sonuç alabileceğiniz tarifi paylaşıyoruz.

Yemek 23-07-20 15:45

Kuru Fasulye tarifi: Etli, etsiz, güveçte ve düdüklüde kuru fasulye tarifi!

Türk mutfağının en temel malzemelerinden biri olan kuru fasulye ile sıcak yemeklerin ve çorbaların dışında piyaz gibi mezelerde de kullanılmaktadır. Tabii kuru fasulye tarifi denilince akla gelen salçalı, etli veya etsiz sulu kuru fasulye yemeği gelir. Peki kuru fasulye nasıl yapılır? İşte sizin için etli, etsiz, güveçte ve düdüklüde kuru fasulye tarifleri...

Yemek 09-12-18 16:16

Şimdi tam sırası: Trabzon hurmalı bisküvili tatlı tarifi

Mevsimin en sulu ve şifalı meyvesi Trabzon hurması ile hazırlanan nefis bir bisküvi tatlı tarifi hazırladık. Soğuk olarak servis edilen tatlıyı hafif bir çikolatalı sosla taçlandırdık.

Yemek 04-12-17 14:16

Sulu Yemek Tarifi

Sulu yeşil mercimek yemeği, aynı zamanda hafifliğiyle de rağbet sebebi.

Yemek 07-09-16 16:11

Sulu köfte tarifi: Dağılmayan sulu köfte tarifi parmak ısırtıyor!

Pişerken dağılmayan, lezzeti ve kıvamı yerinde sulu köfte tarifi ile karşınızdayız. Protein ve vitamin kaynağı olan sulu köfte çocukların da severek yiyeceği bir yemek çeşidi. Sulu köfte nasıl yapılır diyenler için kesin sonuç alabileceğiniz tarifi paylaşıyoruz.

Yemek 07-09-16 16:11

Bulgur pilavı tarifi: Ölçüsü asla şaşmaz, lezzeti tam puan alır!

Sulu yemeklerin en güzel yancısı olan bulgur pilavı tarifi hem yaz hem de kış yemeklerinin yanına pek yakışır. Lokanta usulü, bol sebzeli bulgur pilavı tarifi hazırlamak istiyorsanız tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 07-09-16 16:11