Sulu Kofte Haberleri

Sıcaktan bunalan öğrencilere itfaiyeden sulu müdahale! İşte o anlar...

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir okulda düzenlenen şenlikte sıcak hava dolayısıyla bunalan öğrenciler, itfaiye tarafından su sıkılarak serinletildi.

Haber 2024-06-06 17:27:29

Tavuklu bezelye tarifi: Tavuklu bezelye yemeği nasıl yapılır?

Tavuklu bezelye, az zamanda çok lezzetli bir sofra hazırlamak isteyenlerin tercih edebilecekleri sulu bir yemektir. Salatalarda, ana yemeklerde hatta tatlılarda boy gösteren tavuk, birkaç sebze ve bezelye ile birleştiğinde harika bir lezzet ortaya çıkar. İşte tavuklu bezelye tarifi!

Yemek 2024-05-18 19:16:23

Nohutlu sulu köfte tarifi: Nohutlu sulu köfte nasıl yapılır?

Hem kıymalı yemeklerden hem de bakliyattan vazgeçmeyenlerdenseniz nohutlu sulu köfte tarifimiz tam da size göre! Bu pratik olduğu kadar da lezzetli olan tarifi uygulayarak öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-05-18 16:31:52

Kars'ta şaşırtan olay: Sıcak patatesi yedi ölümden döndü! Günlerce komada kaldı... 'O hatayı sakın yapmayın'

Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Özel bir hastanede Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.

Haber 2024-05-11 10:58:33

Denizli'deki KYK yurdu ile ilgili skandal iddia! Yemeklerden çıkanlar mide bulandırdı! Öğrenciler tek tek paylaştı...

Denizli'deki KYK yurdunda kalan bir öğrenci, "Yemekhanede yemek yiyemiyoruz, bize yardımcı olun" diyerek yemeklerin fotoğraflarını paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarla, ekmek içinden vida, sulu yemeklerden kıl ve salyangoz çıktığı iddia edildi. İşte sosyal medyanın konuştuğu skandal iddiaya ilişkin tüm detaylar…

Haber 02-05-24 09:02

Sulu köfte tarifi: Sulu köfte nasıl yapılır?

Hem yapımı çok pratik olan hem de lezzetli ve doyurucu bir tarif arıyorsanız sulu köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz. En bilinen ve en çok tercih edilen Türk yemeklerinden biri olarak kabul edilen bu tarifi çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 13:55

Ekrem İmamoğlu Contemporary İstanbul fuarında yağlı boya resim yaptı! İşte o mini tablo

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Contemporary İstanbul fuarında resim yaptı. İmamoğlu resmi yaptığı sırada "Yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 10:51

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

Mandalinanın faydaları nelerdir? Mandalina neye iyi gelir?

Turunçgiller ailesinden olan mandalina, birçok kişinin sofralarından eksik etmediği meyvelerden biridir. Ilıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen bu meyve, kabuğu soyularak tüketilen meyveler arasındadır. Sarı veya turuncu renklerde olan mandalina aynı zamanda liflidir. Hem sulu hem de etli bir yapıya sahip olan mandalina meyvesinin sağlık bakımından da pek çok faydası mevcuttur. Peki, mandalinanın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:19

Cinsel istismar davasında şaşkına çeviren anlar! Anne kızına inanmadı: 'Evleneceğim adama da sulu davranıyordu'

Kocaeli’de 13 yaşındaki kız çocuğunun eve gelen boya ustası tarafından istismar edildiği iddiası mahkemeye taşındı. Kız çocuğu sanıktan şikayetçi oldu, annesi ise olmadı. Kızının sürekli yalan söylediğini ifade eden anne, "Kızımın başka mahkemede babasına yönelik de şikayeti vardı. Babasında olduğu gibi bu olayda da yalan söylediğini düşünüyorum. Kızım evleneceğim adama da sulu davranıyordu" dedi. Sanık, delil yetersizliğinden beraat etti. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 10:40

Titreten soğuk meğer 5.200 kilometre öteden geliyormuş! İstanbullular bu haber sizi ilgilendiriyor

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Bugün Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesine sulu şekilde kar yağdı. Soğuk havanın kaynağının İstanbul'a 5.200 km uzak olduğu ifade edildi. Uzmanlar hafta sonuna dikkat çekti.

Haber 10-01-24 14:47

Bu soğuk başka soğuk diyorduk, meğer 5.200 kilometre öteden geliyormuş! İstanbullular bu haber sizi ilgilendiriyor

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Bugün Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesine sulu şekilde kar yağdı. İzlanda üzerinden gelen soğuk hava etkisini sürdürüyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar hava sıcaklığının düşmesiyle 'Kar ne zaman yağacak?' sorusuna yanıt arıyor. İstanbul'a gelen soğuk hava dalgasındaki 5.200 km detayı dikkat çekti.

Haber 10-01-24 14:47

Yer: Sivas... Görenleri kendine hayran bırakıyor! Kilometrelerce uzunlukta

Sivas’ın Kangal ilçesi Mancılık köyü yakınlarından geçen, bozkırın ortasında gizli kalıp kıvrılarak akan kilometrelerce uzunluktaki menderes adeta bozkıra hayat veriyor. Bölge halkı tarafından sulu tarımda da kullanılan ırmak havadan çekilen görüntüsüyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Köy sakinlerinden Rafet Özdemir, "İnternetten haritalardan bakınca çok hoşumuza gidiyor. Bizim köyün üst tarafından da var bu menderes. Çok güzel muhteşem” şeklinde konuştu.

Haber 21-08-23 15:49

Batmanlı 21 çiftçi güneş enerjisi sistemiyle sulu tarıma geçecek

Batman'ın Kozluk ilçesinde hayata geçirilen "Yenilenebilir Enerji ile Damlama Sulama Projesi" sayesinde çiftçiler elektrik maliyetlerinden kurtulmanın yanı sıra sulu tarıma geçerek ürün verimini arttıracak.

Yurthaber 15-08-23 11:54

Emziren anne ne yerse bebek ishal olur? Bebek ishal olunca emziren anne ne yemeli?

Bebeklerin sağlığı ve refahı tüm annelerin en öncelikli endişeleri arasında gelir. Emziren anneler bebeklerine sağlıklı bir şekilde besin aktarımı sağlamak için kendilerine büyük bir sorumluluk yüklenirler. Ancak bazen beklemediğimiz durumlarla karşılaşabilirler bunlardan biri de bebeklerde ishaldir. İshal sulu dışkı ve sık dışkılama şeklinde kendini gösterir ve bebeğin vücudundaki su ve elektrolit dengesini etkileyerek hassas sistemlerini olumsuz yönde etkileyebilir.

Haber 31-07-23 23:06

Yoğurt suyunun faydaları nelerdir? Yoğurt suyu içmek zayıflatır mı?

Yoğurt suyu yoğurdun üretimi sırasında oluşan ve yoğurda ayrılabilir su kısmıdır. Yoğurt yapılırken sütün mayalanması sonucunda oluşan laktik asit, süt proteini olan kazeinin çökelmesine ve yoğurttan ayrılmasına neden olur. Böylece yoğurttan ayrılan kısmın adı "yoğurt suyu" olarak bilinir. Yoğurt suyu yoğurda ekşimsi bir tat ve sulu bir doku verir. Geleneksel olarak yoğurt suyu birçok kültürel yemekte ve içecekte kullanılmıştır ve sağlık açısından da bazı faydaları olduğuna inanılmaktadır.

Haber 31-07-23 15:45

Evlenmeden önce bir kez daha düşünün! Bu burçlar çapkınlıkta Dan Bilzerian'ı bile sulu götürüp susuz getirir

Çapkınlıkta sınır tanımayan burçlar belli oldu. Astrologların yaptığı açıklamalara göre 3 burç, sahip olduğu teknesinde bugüne kadar birçok kadınla yaşayan dünyaca ünlü fenomen Dan Bilzerian'a bile pabucunu ters giydirir. İşte çapkınlıkta sınır tanımayan o burçlar...

Kadin 18-07-23 11:41

Çocuk sesinden rahatsız oldu yaptıkları pes dedirtti! Önce hakaret, sonra saldırı iddiaları: Çamaşır sulu...

İstanbul Arnavutköy'de çocukların sesinden rahatsız olduğu iddia edilen bir kadın, önce çocuklara hakaretler savurdu, ardından ise kovaya doldurduğu çamaşır sulu sıvıyı çocukların üzerine attığı iddia edildi. Kadının o anları kameralara böyle yansıdı.

Haber 07-07-23 09:59

Naci Görür'den dikkat çeken sözler! 'Depremde en tehlikeli alan' diyerek uyardı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yapılan araştırmaya göre, her 100 kişiden 45'i oturduğu binada su yalıtımı olup olmadığını bilmiyor. Araştırma sonuçlarının açıklandığı konferansta konuşan Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bu konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Sulu zemin depremde en tehlikeli alandır" ifadelerini kullandı. İşte Görür'ün dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 06-07-23 17:25

Palamutun faydaları nelerdir? Palamut balığında hangi vitaminler var, nelere iyi gelir?

Palamut Akdeniz'in incisi olarak bilinen bir balık türüdür. Enerjik ve lezzetli bir deniz ürünü olan palamut, omega-3 yağ asitleri ve yüksek protein içeriğiyle besleyici bir seçenektir. Taze ve sulu etiyle sofralarınıza lezzet katarken sağlığınız için de önemli faydalar sunar. Palamut balık tutmayı sevenler ve sağlıklı beslenme arayanlar için ideal bir seçenektir. Denizden sofranıza uzanan bir lezzet yolculuğuna palamutla çıkın ve tadını çıkarın!

Haber 29-06-23 18:38

Köy muhtarı namaza gelmeyenleri tespit etti! Verdiği ceza sonrası ortaya çıkan görüntüler gündem oldu

Bolu’nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü muhtarının, bayram namazına gelemeyenlere yaptığı “sulu şaka” görenleri kahkahaya boğdu. Buz gibi suya girmek istemeyip kaçanların yakalanma anları renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 28-06-23 18:29

İshal nasıl geçer? İshali ne keser, ishale iyi gelen yiyecekler nelerdir?

İshal sindirim sisteminin sık ve sulu dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Bu rahatsızlık bağırsaklardaki sindirim sistemi sürecinin normalden daha hızlı bir şekilde gerçekleştiği durumlarda ortaya çıkar. İshal genellikle bir semptom olarak başka bir sağlık sorununun belirtisi olabilir veya bazı durumlarda kendiliğinden ortaya çıkabilir. Genellikle sıvı ve sık dışkılama, karın krampları, mide bulantısı ve bazen ateş gibi belirtilerle kendini gösterir.

Haber 14-06-23 12:43

Galatasaraylı futbolcular, Okan Buruk'un basın toplantısını bastı! Sulu kutlama...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Aslan, bu skorla birlikte 2022/23 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Okan Buruk, futbolcularının baskınına uğradı.

Spor 31-05-23 00:09

İshale ne iyi gelir, nasıl geçer? İshali ne keser?

İshal sindirim sisteminin normalden daha sık ve sulu dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Çoğu insan hayatlarının belirli bir noktasında ishal deneyimlemiştir. İshal sindirim sistemindeki normal işleyişi bozan bir dizi faktörden kaynaklanabilir. Bunlar arasında viral veya bakteriyel enfeksiyonlar, parazitler, gıda zehirlenmesi, alerjik reaksiyonlar, ilaçlar, stres veya sindirim sistemi hastalıkları bulunabilir.

Haber 30-05-23 22:56

Mandalina kabuğu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Mandalina kabuğu zayıflatır mı, cilde iyi gelir mi?

Mandalina, turunçgiller ailesinin en popüler meyvelerinden biridir ve tatlı, sulu tadıyla birçok insan tarafından sevilir. Ancak, mandalina sadece lezzetli bir meyve değil, aynı zamanda sağlığa pek çok fayda sağlar. Mandalinanın en önemli özelliklerinden biri, yüksek miktarda C vitamini içermesidir. Bu nedenle, mandalina bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve hastalıklara karşı korur. Peki, mandalina kabuğunun faydaları nelerdir?

Haber 28-04-23 15:08

Bahçenize koyup istediğiniz pişirimi yapabileceğiniz en iyi barbekü modelleri

İlkbahar ve yaz aylarında açık havada ziyafet çekmek isteyenlere birbirinden farklı barbekü modelleri tavsiye ediliyor. Akıllı ızgara sistemi ve ideal ısı yöntemiyle etleri dışı çıtır, içi sulu şekilde pişiren barbekü modelleri; damak tadına önem verenlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun sofralara lezzet katacak en kaliteli ve kullanışlı, en iyi barbekü modellerini beraber inceleyelim!

Haber 14-04-23 17:48

İğdenin faydaları nelerdir, ne kadar tüketilmelidir? İğde hangi hastalıklara iyi gelir, zayıflatır mı?

İğde ağacı veya çalısı yaklaşık 3-6 metre boyunda yaprak dökmeyen bir bitkidir. İğde yaprakları koyu yeşil renkte, uzun ve dar, derimsi dokulu, tüysüz ve alt kısımları hafifçe tüylüdür. Çiçekleri genellikle küçük, beyaz veya sarımsı renkte ve hoş kokuludur. İğde meyveleri küçük, yuvarlak veya oval şekilli ve sulu bir tada sahiptir. Meyveler genellikle sarımsı yeşil renkte olgunlaşır ve içinde tek bir çekirdek bulunur. İğde meyveleri tatlı ve ekşi bir lezzete ve lifli bir yapıya da sahiptir.

Haber 10-04-23 10:45

Narın faydaları nelerdir, yan etkileri var mı? Nar ne işe yarar, nasıl tüketilir?

Meyvelerin pek çok faydası bulunur. Şifa kaynağı olan bir meyve de nardır. Pek çok faydası bulunan nar farklı şekillerde tüketilebilir. Sulu ve oldukça lezzetli narın vücuda faydaları saymakla bitmez. Bereket getirdiğine inanılan nar, içecek olarak, meyve olarak, salatalarda çok çeşitli olarak tüketilebilir. Ekşi ve tatlı çeşitleri olan narın kalbe ve damarlara da iyi geldiği bilinir. Peki nar ne işe yarar?

Haber 07-04-23 15:48

Ananas faydaları nedir, ananas suyu neye iyi gelir? Ananas nasıl kesilir, soyulur?

Ananas tropikal bir meyvedir ve dünya genelinde popüler bir meyve olarak bilinir. Ana vatanı Güney Amerika olan ananas, 15. yüzyılda İspanyol kaşifler tarafından keşfedilmiştir ve daha sonra dünya genelinde yayılmıştır. Ananasın sulu ve tatlı tadı ayrıca yüksek miktarda C vitamini, magnezyum ve potasyum gibi sağlıklı besinler içermesi nedeniyle, birçok insan tarafından sevilir. Ayrıca, ananasın sindirime yardımcı olan enzim bromelin içerdiği de bilinir. Peki, ananas neye iyi gelir?

Haber 28-03-23 17:23

Bebeklerde ishal en fazla kaç gün sürer, neden olur, nasıl anlaşılır? Bebeklerde ishale ve kusmaya ne iyi gelir, nasıl geçer?

İshal bebeklerde, çocuklarda ve yetişkin kişilerde görülen önemli bir sağlık problemidir. İshal ile birlikte çoğunlukla kusma durumu da yaşanır. Dışkılamanın yumuşaması ve sulu hâle gelmesi ishal olarak tanımlanır. İshal olunduğunda dışkılama sayısında da artış gözlemlenir. İshal ve kusma durumu yaşandığında doktora gidilmesi önerilir. Bebeklerin hayat kalitesini etkileyen ishal en fazla kaç gün sürer?

Kadin 24-03-23 17:20

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 24-02-23 15:10

İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor

Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, merkezi noktalarda sulu kar şeklinde devam ediyor.

Yurthaber 06-02-23 07:59

Sulu zıt anlamlısı nedir? Sulu kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçemizde hem eş anlamı hem de zıt anlamı ile kullanılan pek çok kelime bulunmaktadır. Bu durum dilimizin sözcük açısından çok zengin olmasından kaynaklıdır. Kelimelerin eş anlamlılarını ve zıt anlamlılarını bilmek, cümlelerimizin daha akıcı ve daha dikkat çekici olmasında büyük rol oynar. Eş anlamlı sözcükler mana yönünden birbirine yakınken zıt anlamlı sözcükler ise mana açısından birbirinin tam aksini ifade eder. Peki, sulu sözcüğünün zıt anlamı nedir?

Egitim 03-02-23 15:38

Kuraklığa karşı eylem planı hazırlığı! Tarıma nöbetleşe sistemi geliyor

Tarım Bakanlığı kuraklığa karşı yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamsa kuru tarım alanlarında kuraklık şartlarına uygun alternatif ürün planlamasının nöbetleşme sistemine göre yapılması öngörülüyor. Sulu tarım alanlarında ise suyun öncelikle meyve bahçeleri gibi sabit tesislere verilmesi ve su ürünleri yetiştiriciliğinde kapalı devre yetiştiricilik sistemlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Finans 01-02-23 11:36

Yöresel bir lezzet: Topalak çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Mersin, Konya, Adana yörelerinde sıkça yapılan topalak çorbası nohutla hazırlanan sulu bir tariftir. İçerisinde un, irmik, köftelik bulgur da bulunduğundan 1 porsiyon topalak çorbası 361 kaloriye denk gelir. Topalak çorbasını patates salatasıyla servis edebilirsiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz topalak çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 13-01-23 17:02

Gelinim Mutfakta Evhamlı köfte tarifi! Sosuyla enfes uyum sağlayan evhamlı köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü evhamlı köfte tarifi yapılıyor. Evahamlı köftenin ismi oldukça dikkat çekti ve bu köftenin nasıl yapıldığı merak edildi. Enfes sosuyla sulu bir lezzet sunan evhamlı köfte tarifini farklı bir tarif arayanların kaçırmaması gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri evhamlı köfte nasıl yapılır merak ediyor. İşte evhamlı köfte tarifi...

Yemek 12-01-23 13:40

Hindistan’da sokakta yapılan hamburger tarifi sosyal medyada gündem oldu! “Islak hamburgere rakip sulu hamburger”

Hindistan sokak lezzetleri ülkeyi ziyaret edenlerin ilk tercihi oluyor. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir görüntü bu tercihin değişmesine neden olacak cinsten. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde bir sokak satıcısının elleriyle hazırladığı hamburger görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan hamburger yapımı kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 07-01-23 10:41

Airfryer hamburger köftesi tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da hamburger köftesi nasıl yapılır?

Yediden yetmişe neredeyse herkesin gözde fastfoodlarından birisi olan hamburgerin her hâli hem iştah açıcı hem de göz doyurucu. Özellikle de yumuşacık ve sulu köftesiyle vazgeçilmezlerden birisi olan hamburger köftesini daha az yağlı ve sağlıklı bir şekilde Airfryer’da pişirebilirsiniz. Yapımı oldukça basit ve birkaç malzemeden oluşan hamburger köftesinin püf noktası da hardal ve üzüm pekmezi kullanmaktır.

Yemek 30-12-22 16:44

Airfryer somon tarifi az yağlı ve sulu: Airfryer'da somon nasıl yapılır?

Somon bol etli olması dolayısıyla ana yemek olarak deniz ürünleri tercih eden kişilerin yemek sofralarını süsleyen lezzetler arasında yer alır. Somonla yapılan tariflerin çeşitliliği de somonun sıkça tercih edilmesinin nedenlerinden birisidir. Somonun lezzetine lezzet katmak ve daha az yağlı pişirmek için Airfryer ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer ile pişirilen somon daha hızlı pişmesinin yanı sıra suyunu kaybetmez ve kendi yağıyla pişer.

Yemek 23-12-22 16:44

Meslektaşı tarafından 'Yakayım mı sizi?' diyerek yakılmıştı! Gizem hemşire sosyal medyadan seslendi: Allah'ın adaleti şaşmaz

Zonguldak'ta geçen yıl meydana olayda hemşire Gizem Elif Türk ile personel Yılmaz Yapıcı'ya "Alkol saf mı, sulu mu? Yakayım mı sizi?" diyerek elindeki çakmakla alev çıkmasına neden olup, meslektaşlarını yaraladığı iddia edilen hemşire Ö.E., tutuksuz yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Ö.E. "Nasıl alev aldığını bilmiyorum. Çakmak cebimdeydi. Bassam 'Bastım' derim" dedi. Şikayetçi Türk, duruşma sonrası sosyal medya hesabından 'Merak etme Allah'ın adaleti şaşmaz' paylaşımında bulundu.

Haber 15-12-22 10:26

Fiyatlar artmadan bu büyük indirim döneminde mutfağınıza eklemeniz gereken airfryer modelleri

Yeni pişirme teknolojilerini keşfederek mutfağına akıllı ve pratik dokunuşlar yapmak isteyenler, tercihini airfryer çeşitlerinden yana kullanıyor. Fazla yağ tüketimini azaltıp sıcak buhar yöntemiyle yiyecekleri dışı çıtır, içi sulu şekilde pişirerek enfes lezzetlerin kapısını ardına dek açıyor. Gelin, en başarılı markaların bol özellikli ve performansı yüksek en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım!

Yemek 16-11-22 15:39

İshale ne iyi gelir? İshali ne keser, evde doğal ve bitkisel tedavi ile nasıl geçer?

İshal, normalden biraz daha sık, sulu ve gevşek dışkının olduğu bağırsak hareketlerine denilir. Çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman zaman görülebilir. Hafif seyrettiği durumlarda evde basit çözüm yöntemleriyle ishal için doğal tedavi yöntemleri denenebilir. Farklı belirtilerin eşlik ettiği ve uzun süreli rahatsızlık durumlarında ise vakit kaybetmeden hekime başvurmak gerekir. Çocuklarda ve yetişkinlerde görülen ishale ne iyi gelir? İshale iyi gelen yiyecekler nelerdir?

Haber 19-10-22 23:04

Bir ilki başardı! Topraksız sulu tarımla marul yetiştirip, pazarlarda 10 TL'ye satıyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Hanife Kartal, ilk defa topraksız sulu tarımla marul yetiştirmeye başladı. Kartal, 30 günde yetiştirdiği marulları pazarda 7-10 TL arasında satıyor.

Finans 05-10-22 16:03

Sık sık nohut yemek için bir neden daha: Viseral karın yağını azaltıyor, kan şekerini düşürüyor

Başlı başına harika bir besin olan nohut, Türk mutfağının da vazgeçilmez baklagillerinden biridir. Nohut, genellikle etli sulu yemek olarak tercih edilse de salata veya humus gibi diğer yemekler de tercih edilebilir. Araştırmalar, daha fazla nohut tüketmenin viseral yağı önemli ölçüde azaltabileceğini söylüyor.

Haber 01-10-22 16:57

Aslında çözümü kolay! Yoğurdun sulanmaması için dikkat etmeniz gerekenler

Yoğurt Türk mutfağında önemli bir yere sahip. Yemeklerin tadını hafifleten ve yemeklerin lezzetine lezzet katan yoğurt herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Daha sağlıklı olması için ev yoğurdu tercih ediliyor. Ancak ev yoğurtları istenmeyen şekilde sulu olabiliyor. Aslında yoğurdun sulanmaması için yapılması gereken çözümler oldukça basit.

Yemek 28-09-22 15:59

Bebeğine çamaşır suyu enjekte eden anne için yeniden yargılanma isteği isyan ettirdi: Adli tıbbın raporları da mı yalan

Avcılar'da 1,5 yaşındaki kızının vücudunun farklı yerlerini jiletle kestiği ve şırınga batırarak sabun ve çamaşır sulu enjekte ettiği iddiasıyla yargılanan Ezgi Karaçalı için 20 yıl indirimsiz ceza verilmesine karar verilmişti. Kararın ‘adil’ verilmediğini savunan sanık avukatı, yargılanmanın yeniden yapılması için dilekçe verdi. Karara isyan eden babaanne, ''Kocasıyla geçinemeyen bir insan çocuğunu mu keser, çamaşır suyu mu enjekte eder? Adli tıbbın raporları da mı yalan'' dedi.

Haber 21-09-22 11:10

Yozgat'ta yağlık ayçiçeği ekim alanı 130 bin dekara yükseldi

İl Tarım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya: - "Verim, sulu arazi ve kıraçta farklı oluyor ama il genelinde 15 bin ton rekolte bekliyoruz"

Yurthaber 12-09-22 11:06

Safranbolu'nun coğrafi işaretli maniye domatesinde 2 bin ton rekolte bekleniyor

Karabük'te yaklaşık 1000 dekar alanda yetiştirilen ince kabuklu ve bol sulu maniye domatesi, etli ve dolgun yapısı, büyüklüğü ve lezzetiyle tercih ediliyor - İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık: - "Dekara 2-3 tondur domatesin verimi. Yıllara göre değişebilir"

Yurthaber 29-08-22 11:07

Akşama yemek hazır! Sulu köfte tarifi, Kolay ve dağılmayan sulu köfte nasıl yapılır?

Akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorsanız sulu köfte sizin için en uygun tarif olabilir. Sulu köfte oldukça kolay yapımı ve lezzetli tadıyla en sevilen yemekler arasında bulunuyor. Oldukça doyurucu olan bu yemeği mutlaka denemeniz gerekiyor. Sulu köfte nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 16-08-22 12:52