SPOR

Kapat

Yıldırım'dan Kamer'e sitem..!

'Şike' davası tutuklusu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yönetici Cihan Kamer'in başkanlık için adının geçmesine 'Ben daha ölmedim' tepkisi verdiği belirtildi.

Yıldırım'dan Kamer'e sitem..!

Fenerbahçe'de Cihan Kamer'in adı, mayıs ayındaki kongre öncesi başkanlık için geçiyor.

[

* MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamer iddiaları, bazı transfer vaatleriyle birlikte basında yer alırken, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a yakın gazeteci Alaattin Metin, Akşam gazetesinde Metris dönüşü bir yazı kaleme aldı.

Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi aktaran Metin, Aziz Yıldırım'ın Cihan Kamer iddialarına, "Kimse Fenerbahçe'nin üstünden reklamını yapmasın... Bu tür yanlış konuşmalar beni ve Fenerbahçe sevdalılarını üzer. Ben daha ölmedim, yaşıyorum" tepkisi verdiğini yazdı.

Metin yazısında, özel görüşmelerinde aday olmadığını kendisine aktaran Cihan Kamer'in kamuoyu önünde başkanlık için kapıyı açık bıraktığını ancak Lippi ve Diarra transferleri için söz verdiği iddialarını yalanladığını belirtti.

Aziz Yıldırım'a Metris'te yaptığı ziyarette Kamer konusunun gündeme geldiğini kaydeden Metin'in, 'noktasına, virgülüne dokunmadan Yıldırım'ın görüşü' dediği satırlar şöyle:

"Mayıs ayındaki kongreye kadar çok zaman var. Bu işleri konuşmak için de çok erken.

Kimse Fenerbaheçe'nin üstünden reklamını yapmasın.

Bu tür yanlış konuşmalar beni ve Fenerbahçe sevdalılarını üzer. Ben daha ölmedim, yaşıyorum.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Şu anda her şeyin üstünde tuttuğum Fenerbahçem için hapisteyim. Bunu kimse unutmasın. Niye yatıyorum? Banka mı soydum, hırsızlık mı yaptım? Fenerbahçe'yi dev bir şirket yapmaktan başka ne suçum var.

Fenerbahçe'ye başkan olduğum vakit, tapulu bir malı yoktu. Şimdi her şeyi var. Bu tür konuşmalar beni üzer. Yönetimime aldığım Sayın Kamer'e de üzüldüm..."

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat