Eunavfor Med Haberleri

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI VE KONUSU! Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox TV'nin yeni dizisinin konusu ve oyuncuları

Hudutsuz Sevda oyuncuları ve konusu dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda oyuncuları kimler, konusu nedir? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Magazin 2023-09-22 19:40:35

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI VE KONUSU! Hudutsuz Sevda konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisi oyuncuları ve konusu günün en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can verecek. Peki, Hudutsuz Sevda konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 2023-09-21 19:58:27

Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Hudutsuz Sevda dizisinin çekim yerleri günün araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Magazin 2023-09-21 19:57:52

Hudutsuz Sevda'nın Halil İbrahim'i Deniz Can Aktaş kimdir, kaç yaşında? Deniz Can Aktaş nereli? İşte hayatı

Hudutsuz Sevda'da Halil İbrahim karakterini canlandıran Deniz Can Aktaş dizinin başrol oyuncusunu canlandırıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda'nın Halil İbrahim'i Deniz Can Aktaş kimdir, kaç yaşında? Deniz Can Aktaş nereli?

Magazin 2023-09-21 19:57:16

Hudutsuz Sevda'nın Zeynep'i Miray Daner kimdir, kaç yaşında? Miray Daner nereli? İşte hayatı

Hudutsuz Sevda'da Zeynep karakterini canlandıran Miray Daner dizinin başrol oyuncusunu canlandırıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda'nın Zeynep'i Miray Daner kimdir, kaç yaşında? Miray Daner nereli?

Magazin 21-09-23 19:56

MED EU MODEX 2023 Tatbikatı Çanakkale'de yapılacak

Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda AFAD ile 18-22 Eylül'de gerçekleştirilecek tatbikatta, olası deprem durumunda karşılaşılabilecek 50'den fazla tıbbi ihtiyaç gerektiren olay senaryolaştırılacak.

Yurthaber 15-09-23 14:07

Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda'dan ilk kare

Hudutsuz Sevda dizisinden ilk kare geldi. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin başrollerinde ünlü oyuncular Miray Daner ve Deniz Can Aktaş yer alıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda'nın yayın tarihi merak ediliyor. Peki, Hudutsuz Sevda konusu ne, oyuncuları kimler? Hudutsuz Sevda ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Magazin 20-07-23 15:37

Tıbbi yapay zekalı... Google'a ait! Hastanelerde test ediliyor

Google'ın tıbbi bilgilerle ilgili soruları yanıtlamak üzere tasarlanmış bir yapay zeka aracı olan Med-PaLM 2'nin nisan ayından bu yana hastanelerde test edildiği haberi geldi. Tıbbi yapay zekalı sohbet robotu, özellikle doktorlara erişimin daha sınırlı olduğu ülkelerde faydalı olabilir.

Haber 10-07-23 16:08

Fransa bayraklı kruvaziyer Club Med 2 Bodrum'da

Fransa bayraklı kruvaziyer "Club Med 2" Bodrum'da

Yurthaber 11-07-22 14:29

Antalya, lüks yolcu gemisi Club Med 2 ile gelen 240 turisti ağırladı

Antalya, lüks yolcu gemisi Club Med 2 ile gelen 240 turisti ağırladı

Yurthaber 09-07-22 16:05

Atina'da düzenlenen Akdeniz ülkeleri toplantısında neler konuşuldu, Türkiye'ye hangi mesajlar verildi?

Akdeniz'e kıyısı olan AB ülkelerinin liderleri, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen iklim, güvenlik ve göç konulu toplantıda bir araya geldi. MED 9 adı altında toplanan AB ülke temsilcileri, göç konusunda Türkiye ile işbirliği yapılması yönünde görüş birliğine vardı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis konuşmasında Akdeniz'in güvenliği ve istikrarının sağlanması için tüm ülkelerin yaptığı gibi Türkiye'nin de "uluslararası hukuk ve deniz hukuku kurallarına saygılı olması gerektiğini" söyledi. Miçotakis "Türkiye'den Yunanistan'a, Kıbrıs'a ve diğer bölge ülkelerine yönelik saldırgan tutumuna son vermesini bekliyoruz" dedi. Atina'dan Stelyo Berberakis'in haberi.

Haber 18-09-21 00:33

Medlog Gemicilik Türkiye'nin en büyük konteyner gemisi MED AYDIN'ı filosuna kattı

Medlog Gemicilik Türkiye'nin en büyük konteyner gemisi MED AYDIN'ı filosuna kattı

Yurthaber 05-06-21 11:09

Horasan nerede? Horasan evliyaları ve erenleri nedir?

Horasan, M.Ö 4000 yılında doğuyu batıya bağlayan İpek Yolu üzerinde kuruldu. Milattan önce Büyük Roma, Med, Asur ve Pers devletlerinin işgaline uğradı. Milattan sonra ise Sasani, Arap ve Bizans devletlerinin hakimiyetine girdi. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan bölge insanlar tarafından merak edilmeye başladı. Horasan nerede, Horasan evliyaları kimler, sizler için araştırdık.

Trend 16-12-20 17:33

Mersin Ecza Deposu ile AKUT arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Mersin İlaç Ecza Deposu (MED) ile AKUT Arama Kurtarma Derneği arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı bildirildi.AKUT’tan yapılan açıklamaya göre, MED Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Taş ile AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı arasında imzalanan protokole göre, bir markanın satılacak her ürününden AKUT’a yüzde 2 oranında bağış yansıyacak.

Yurthaber 16-11-20 17:44

Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk dizisine küfür edenlere komik bir cevap verdi

Med Yapım imzasıyla Kanal D ekranlarına gelen Sadakatsiz dizisi 2. bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. AB reyting listesinde ilk sıraya yerleşen Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk canlandırdığı karakter nedeniyle çok sayıda yoruma maruz kalıyor. Yoğun ilgiye kayıtsız kalamayan Caner Cindoruk sosyal medya hesabından esprili bir gönderme yaptı.

Magazin 15-10-20 17:27

Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk küfürlere teşekkür etti!

Med Yapım’ın imzasıyla Kanal D ekranlarına gelen Sadakatsiz dizisi 7 Ekim 2020 Çarşamba günü görücüye çıktı. İlk bölümüyle reyting listelerini alt üst eden Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk izleyicilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Magazin 08-10-20 14:25

Fransa MED 7 Ülkeleriyle Doğu Akdeniz ve Libya'yı konuşacak

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa Birliği üyesi olan Akdeniz ülkelerini Korsika adasında 10 Eylül'de MED 7 zirvesinde bir araya getiriyor. Toplantının gündeminde Türkiye ve Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de yaşanan kriz ve Libya'daki son durum var

Haber 08-09-20 23:58

Kanal D'nin yeni dizisi 'Sadakatsiz'in afişi yayınlandı

BBC Studios’un 'Doctor Foster' isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi 'Sadakatsiz'in afişi yayınlandı.

Magazin 08-09-20 16:35

Deniz kaplumbağalarının korunmasına katkı sağlayacak proje tanıtıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesinde, deniz kaplumbağalarının korunmasına yönelik başlatılan ‘Life med turtles ‘ projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) proje yürütücüsü Prof.

Yurthaber 22-08-20 18:57

STM, Türkiye’nin uluslararası onaylı ilk ECDIS’ini geliştirdi

STM, "STMDENGİZ ECDIS" ile Türkiye’nin, denizcilik sektöründe dünya çapında geçerli olan Denizcilik Ekipmanları Direktifi-MED sertifikası Wheelmark‘ı almaya hak kazandı

Yurthaber 18-07-20 11:53

Genç iş adamlarına Covid-19 bilgilendirmesi

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu Üyelerine, MAGİAD üyesi olan MOSB-MED Genel Müdürü Dr.

Yurthaber 19-03-20 14:56

İstanbul Tahkim Merkezi'nden ara buluculuk merkezlerine iş birliği çağrısı

ISTAC Başkanı Prof. Dr. Ziya Akıncı: - "Ticari davalara getirilen zorunlu ara buluculuk nedeniyle gerek ara bulucuları gerekse ISTAC'ı müthiş bir potansiyel bekliyor. Biz de bu potansiyeli değerlendirmek, harekete geçirmek istiyoruz" - ISTAC Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Öztatar: - "Med-Arb Kuralları'nı dünyada ilk kez ISTAC yayınladı. Hedefimiz, İstanbul Ara Buluculuk Tahkim Konvansiyonu'nu yayınlayarak bir yıl sonra tüm ülkelere imzalatmak"

Finans 05-01-20 13:13

ISTAC “Med-Arb Projesi” için arabuluculuk merkezleri ile iş birliği yapacak

İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) “Med-Arb Projesi” için arabuluculuk merkezleri ile iş birliği ve iyi niyet protokolü imzalamaya hazırlanıyor.

Finans 05-01-20 12:33

KKTC Dışişleri Bakanlığı: Rum liderliği kendisini Ada’nın tek sahibi sanıyor

KKTC Dışişleri Bakanlığı, imzalanan East-Med projesinin Kıbrıs Türk halkı ve Türkiye’yi bölgesel enerji denkleminin dışına itmeye yönelik, düşmanca ve provokatif çaba olduğunu belirterek "Rum liderliğinin niyeti Kıbrıslı Türkleri yok sayarak, egemenlik iddiasıyla adanın tek sahibiymiş gibi hareket etmektir." açıklamasında bulundu.KKTC Dışişleri Bakanlığı Doğu Akdeniz Doğal Gaz Boru Hattı (East-Med) projesinin İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tarafından imzalanmasının ardından, konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Haber 03-01-20 19:15

KKTC/Akıncı: East-Med çok daha uzun ve masraflı bir güzergah

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, East-Med doğal gaz boru hattı projesinin, "başka alternatiflere göre çok daha uzun ve masraflı bir güzergah durumundar" olduğuna dikkat çekti.

Finans 02-01-20 13:06

KKTC’den EastMed yorumu: Coğrafi gerçeklere aykırı, ekonomik akla uygun değil

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Yunanistan, İsrail ve Rumlar arasında bugün Atina'da imzalanacak olan East-Med doğal gaz boru hattı projesi konusunda açıklama yaptı.

Haber 02-01-20 12:59

Ara buluculuk-Tahkim paketi Türkiye'de

İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Hakan Öztatar: - "İnovatif tahkim sistemine giren iş insanımız şunu bilecek; Paket programla en geç 5 ay içinde sorunum kesin bir şekilde çözümlenmiş olacak" - "Daha sözleşme yapılırken sözleşmede Med-Arb şartı koyacağız, uzlaşı sağlanamazsa dosya doğrudan mahkeme yoluna sapmadan ISTAC'a gelecek" - "Ara buluculukla çözemediğimiz ticari davalara son tutanakta ISTAC tahkim şartı koyarak yine tahkim vasıtasıyla ISTAC'a gelmesini sağlayacağız" - "Ülkemizde 14 Kasım 2013'te arabuluculuğa başlamıştık. O tarihten bugüne çözülen toplam dosya sayısı 1 milyon 85 bin 875 oldu. Bunlardan 724 bin 113'ü anlaşmayla sonuçlandı"

Finans 03-12-19 09:59

Yazar Adil Yıldırım Adanalı okurlarıyla buluştu

Yaptığı deneysel çalışmalar ve gözlemlerle kadın-erkek ilişkisinde samimi iletişimin kapılarını aralayan İlişki Uzmanı ve Yazar Adil Yıldırım, “sonsuz aşk her şeyi göze alanlar içindir” şeklinde özetlediği “Med Cezir” adlı üçüncü kitabını Adanalı okurları için imzaladı.Yazar Adil Yıldırım, Adana ve çevresinin buluşma noktası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirilen imza gününde, sevenlerine kitaplarını imzalamakla kalmayıp, bol bol sohbet de etti.“Zamanın Sessiz Ruhu” ve “Gecede Saklı Yalnız Aşıklar” adlı kitaplarının ardından bu kez, aşkı, tutkuyu, sonu gelen evlilikleri, asla unutulmayan eski sevgiliyi ve yaz aşklarını filtresiz hali ile ele aldığı 3’ncü kitabı “Med Cezir” ile sonsuz aşkı tanımladığını ifade etti.Yıldırım, yoğun katılımla gerçekleşen imza gününde, ikili ilişkilerin hayatın her alanını çıkmaza sokabileceği gibi mutlu bir dünyanın kapılarını da aralayabileceğini vurguladı.İkili ilişkilerde sağlıklı iletişimin püf noktalarını anlatan ve okurlarının “hayata ışık tutan adam” diye nitelendirdiği Adil Yıldırım, Adanalı okurlarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ederek, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini de geri çevirmedi.

Yurthaber 02-12-19 10:04

2. Uluslararası Zap Havzası Sempozyumu

Hakkari Üniversitesi tarafından "Uluslararası Zap Havzası Sempozyumu”nun ikincisinin 17-19 Nisan 2020’de düzenleneceği bildirildi.Üniversite tarafından yapılan açıklamada, insanlığın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Zap Havzası’nın tarih boyunca Asur, Urartu, Med, Pers, Roma, Selçuklu ve Osmanlı gibi çok önemli kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yaptığı hatırlatıldı.

Yurthaber 18-11-19 14:44

‘Lal Hayal’ Ankara’da

Geçtiğimiz sezon seyirciyle buluşan ve büyük beğeni toplayan Songül Öden’in 7 kadına hayat verdiği “Lal Hayal” adlı tek kişilik oyunu, 11 Kasım’da Ankara MEB Şura Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşuyor.Proje tasarımı da Songül Öden’e ait olan ‘Lâl Hayal’ oyununun yapımcılığını yine Songül Öden ve Med Yapım üstleniyor.

Magazin 07-11-19 11:28

5. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi

Kongrede, hava ve uzay tıbbı alanındaki farklı konularda düzenlenen 12 ayrı oturumda 32 bildiri sunuldu, havacılık sağlık talimatı SHT-MED revizyonu görüşüldü

Finans 08-10-19 15:54

Kadın yeni sezon ne zaman başlıyor? Kadın dizisi 65. yeni bölüm fragmanı izle!

Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı “Kadın” dizisi için geri sayım devam ediyor.

Magazin 30-09-19 21:06

Teknofest’te Kayseri Anadolu Öğrenci Birliği’den İnsansız Sualtı Aracı

2019 Teknofest Teknoloji Yarışmalarına, Kayseri’de öğrenci evinde tasarladıkları İnsansız Sualtı Aracı (İSA) projesiyle, Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) mensubu 7 öğrenci katıldı.İnsansız Sualtı sistemleri kategorisinde finale kalan tek proje olan İnsansız Sualtı Aracı (İSA), insanların su altında ulaşamadıkları derinliklerde, keşif, batık ve enkaz kurtarma işlevi yanı sıra sualtı kirlilik temizliğinde de görev yapabilecek.Bu projeyi geliştiren 7 kişilik ‘Yakamoz’ öğrenci grubunun, Med-Cezir adını verdikleri İnsansız Sualtı Aracıyla yarışmaya katılan grubun teknik danışmanlığını, Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Görevlisi Nejdet Paran yaptı.Erciyes Üniversitesi Elektrik-Elektronik ve Makine Bölümü öğrencilerinden Bedir İlhan, Ahmet Musab Yıldız ve Eyüp Çelik’le beraber Karabük Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Osman Kartal, Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Harun Büyükarslan ve Burhan Salık ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Mustafa Kandemir, farklı şehirlerde ve farklı üniversitelerde olmalarına rağmen, yaz tatillerinde bir araya gelip yoğun bir çalışma yürüttüler.Kayseri Merkezli İlim Hikmet Vakfı’nın katkılarıyla, vakfın hazırlamış olduğu mekanlarda ve öğrenci evlerinde çalışmalarını yürüten 7 öğrenci, bayram tatilinde bile bir araya gelerek, hayırseverlerin katkıları ve kendi harçlıklarından ayırdıkları bütçeleri ile finale kalıp Teknofest’te yapmış oldukları teknoloji harikası araçlarını sergileme imkanı buldular.Teknofest Teknoloji yarışmalarında iyi bir derece bekleyen İnsansız Sualtı Aracı (İSA)’nın mimarı 7 öğrenci projelendirilmesini, yazılımını, kodlanmasını ve dış tasarımını kendilerinin yaptığı araçta oldukça iddialılar.

Yurthaber 20-09-19 10:51

Kadın dizisinde Hümeyra sürprizi! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kadın dizisi yeni sezonu sürpriz bir transferle açıyor. Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı Kadın dizisinin zengin kadrosuna Türkiye’nin başarılı isimlerinden Hümeyra dahil oldu.

Magazin 30-08-19 22:08

Foça tatil köyü ihalesi iptal edildi

 - İZMİR’in Foça ilçesinde bulunan ve Club Med adıyla bilinen Türkiye’nin ilk tatil köylerinden Foça Tatil Köyü’nün ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Haber 21-08-19 00:25

Foça tatil köyü ihalesi iptal edildi

 - İZMİR’in Foça ilçesinde bulunan ve Club Med adıyla bilinen Türkiye’nin ilk tatil köylerinden Foça Tatil Köyü’nün ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Haber 20-08-19 23:48

Dünyanın en büyük yelkenli gemilerinden Club Med 2, Alanya'da

DÜNYANIN en büyük yelkenlilerinden ve 5 direkli tek yolcu gemisi olma özelliği taşıyan Club Med 2, yaklaşık 5 yıl aradan sonra tekrar Antalya'nın Alanya ilçesine demir attı.

Haber 07-08-19 15:35

Dünyanın en büyük yelkenli gemilerinden Club Med 2, Alanya'da

DÜNYANIN en büyük yelkenlilerinden ve 5 direkli tek yolcu gemisi olma özelliği taşıyan Club Med 2, yaklaşık 5 yıl aradan sonra tekrar Antalya'nın Alanya ilçesine demir attı.

Haber 07-08-19 14:56

Yelkenli yolcu gemisi Club Med 2 Alanya'da

Alanya ilçesi açıklarına demirleyen gemide, 291 yolcu bulunuyor

Yurthaber 07-08-19 14:53

Yelkenli yolcu gemisi Club Med 2 Alanya'da

Alanya ilçesi açıklarına demirleyen gemide, 291 yolcu bulunuyor

Haber 07-08-19 14:53

Dünyanın en büyük dev yelkenli kruvaziyeri Alanya’ya demirledi

Dünyanın en büyük yelkenli yolcu gemilerinden "Club Med 2" 253 mürettebat ve 291 yolcusuyla Antalya’nın Alanya ilçesinde demir attı.Kos adasından demir alan Dünya’nın en büyük yelkenlisi ve dünyanın tek 5 direkli yolcu gemisi olma özelliği taşıyan Fransız bandıralı “Club Med 2” isimli kruvaziyer, yaklaşık 5 yılın ardından tekrar sabah saat saatlerinde 253 mürettebat ve çoğunluğu Fransız 291 yolcusuyla demir attı.

Haber 07-08-19 14:32

Yelkenli yolcu gemisi Club Med 2 Bodrum'da

187 metre uzunluğundaki gemi, Bodrum Limanı'na yanaştırıldı

Yurthaber 03-08-19 18:11

Yelkenli yolcu gemisi Club Med 2 Bodrum'da

187 metre uzunluğundaki gemi, Bodrum Limanı'na yanaştırıldı

Haber 03-08-19 18:10

Dünyanın en büyük yelkenli yolcu gemisi Bodrum

Dünyanın en büyük yelkenli yolcu gemisi “Club Med 2” Bodrum’a geldi.Dünya genelinde farklı şehirleri gezen dünyanın en büyük yelkenli yolcu gemisi Bodrum’a demir attı.

Haber 03-08-19 17:52

Yelkenli gemi Didim’de

5 direkli ve yelkenli yolcu gemisi Clup Med 2, Didim Marina açıklarına demir attı.6 yıl sonra ilk defa gelen gemiyi, Didim TÜRSAB İlçe Temsilcisi Nazif Karakuş ve Cine Tur sahibi Atilla Kılınç karşılayarak gelen yolculara çiçek takdim etti.

Yurthaber 29-07-19 15:50

Didim'de yolcu gemisi sevinci

 AYDIN'ın Didim ilçesinne, Fransa bayraklı 5 direkli yelkenli yolcu gemisi 'Club Med 2'nin gelişiyle birlikte turizm hareketliliği yaşandı.

Haber 29-07-19 14:21

Dünyanın en büyük yelkenli kruvaziyer gemilerinden biri İstanbul'a demirledi

FRANSA bayraklı 5 direkli yelkenli yolcu gemisi 'Club Med 2' sabah saatlerinde Sarayburnu'na demirledi.

Haber 26-07-19 15:41

Dünyanın en büyük yelkenli kruvaziyer gemilerinden biri İstanbul'a demirledi

Fransa bayraklı 5 direkli yelkenli yolcu gemisi 'Club Med 2' sabah saatlerinde Sarayburnu'na demirledi. 303 yolcusu gemiden inerek İstanbul'u keşfe çıktı.

Trend 26-07-19 14:45

Dünyanın en büyük yelkenli kruvaziyer gemilerinden biri İstanbul'a demirledi

FRANSA bayraklı 5 direkli yelkenli yolcu gemisi 'Club Med 2' sabah saatlerinde Sarayburnu'na demirledi.

Haber 26-07-19 14:39