Ozgurluk Filosu Haberleri

Kütahya OBM’nün araç filosu güçlendi

Orman Genel Müdürlüğü’nün Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığı bildirildi.

Yurthaber 2024-03-19 07:28:55

Mavi Marmara Derneği yeniden Gazze'ye gitmeye hazırlanıyor

Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, üyesi olduğu Uluslararası Özgürlük Filosu ile alınan karar doğrultusunda Gazze'ye doğru tekrar yola çıkacak.

Yurthaber 2023-11-17 07:20:29

SON DAKİKA | İsrail'de savaş hükümeti dönemi! ABD'nin dev uçak gemisi filosu bölgeye ulaştı! Filistin'e bir destek daha geldi: 'Geliyoruz! Hazır olun'

Son dakika haberi: İsrail-Filistin çatışmasında altıncı güne girildi. İsrail tarafında hayatını kaybedenlerin sayısı bin 300'ü aştı, hayatını kaybeden Filistinli sayısı 1100'e ulaştı. İsrail Ordusu, Lübnan ve Suriye'den roketli saldırı olduğunu duyurdu. Yemen'deki Husilerden "ABD, çatışmalara müdahil olursa İsrail'e karşı savaşa hazırız" açıklaması geldi. İsrail'de ise Netanyahu ile muhalefet, savaş kabinesi kurmak için anlaştı. USS Gerald R. Ford uçak gemisi grubu ise bölgeye ulaştı.

Haber 2023-10-11 14:33:35

Togg Gemlik Tesisi’nde bir ilk! CHP’li vekiller üretim bandını bizzat inceledi… Dikkat çeken sözler: 156 binlik filo talebi…

Türkiye'nin yerli akıllı cihazı Togg'un Gemlik Kampüsü'nde bir ilk yaşandı. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı. CHP’li vekiller üretim bandından test aşamasına kadar her noktada inceleme yaparken, 156 bin adetlik makam aracı filosu talebinde bulundular.

Finans 2023-09-05 09:59:52

Yunanistan, Fransa'dan bir Rafale savaş uçağı daha teslim aldı! Sayı 16'ya ulaştı

Yunanistan Hava Kuvvetlerinin Fransa'dan bir Rafale F3R savaş uçağı daha teslim aldığı bildirildi. Yunanistan’ın Rafale filosu, 12’si tek kişilik, 4’ü iki kişilik 16 uçağa ulaştı.

Haber 03-07-23 20:28

Erzurum Büyükşehir Belediyesi filosuna kattığı yaklaşık 750 milyon liralık 115 aracı tanıttı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, filosuna kattığı yaklaşık 750 milyon liralık 115 yeni araç için "16. Araç Filosu Tanıtım Programı" düzenledi.

Yurthaber 02-05-23 13:40

Kıyamet filmlerini aratmadı! Dünya, Kırım'dan gelen görüntüyü konuşuyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Savaş, Ukrayna'nın doğusundaki Bahmut kentinde sıkıştı. Rus paralı asker grubu Wagner, yetersiz ikmal ve tedarik nedeniyle kayıplarının arttığını belirterek, Rus yönetimini geri çekilmekle tehdit etti. Öte yandan Ukrayna'ya ait drone filosu, Kırım'daki bir yakıt deposunu vurdu. Dumanlar, Kırım'ın her yerinden görülürken, nükleer buluta benzetilen görüntüler kıyamet filmlerini aratmadı.

Haber 01-05-23 07:19

Putin gözünü kararttı, talimatı verdi! Bugün devreye girdi: Pasifik'te işin rengi değişiyor

Rusya lideri Vladimir Putin'in talimatıyla orduda denetimler başladı. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun açıklamasına göre denetim kapsamında Pasifik Filosu devreye geçirildi ve yüksek hazırlık durumuna geçti. Şoygu devreye sokulan tüm birimleri açıklarken 'potansiyel düşman' mesajı dikkat çekti.

Haber 14-04-23 16:54

Dünyada sadece 5 ülkede var! 710 milyar metreküplük doğal gaz için harekete geçiyor: İlk görev Şubat'ta...

Türkiye'nin enerji filosunun son üyesi olan "Mukavemet" gemisi, şubat ayında ilk görevine çıkacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gemide incelemelerde bulundu. Dünyada sadece 5 ülkede bulunan bu enerji filosu için Bakan Dönmez, "Adeta bir cerrah hassasiyetinde operatörlerimiz, mühendislerimiz işlemleri insan eli değmeden gemi üzerinden yapabilir hale geldiler" dedi.

Finans 23-01-23 10:33

Avrupa'daki tek toprağı! Rusya'dan bin 500 askerle tatbikat

Rusya'nın, Avrupa Kıtası'ndaki tek toprağı olan Kaliningrad'da, Baltık Filosu tarafından bin 500 asker ile tatbikat başlatıldı.

Haber 16-12-22 22:08

Vatan Kargo çalışma saatleri nedir? Vatan Kargo açılış ve kapanış saati nedir, Pazar günü açık mı?

Vatan Kargo 2018 tarihinde İstanbul’da kurulan bir kargo firmasıdır. Vatan Lojistik Şirketi olarak da tanımlanan Vatan Kargo bünyesinde 800’den fazla şube, 6 ara transfer merkezi, 425’den fazla araç filosu, 19 bölge müdürlüğü ve 1190’dan fazla personel barındırır. Ülkemizin lider kargo taşımacılık firmaları arasında yer alan Vatan Kargo hangi günler hizmet veriyor, hafta sonu açık mı?

Haber 11-11-22 16:11

Son dakika: Rusya tahıl koridoru anlaşmasına katılımını durdurdu

Son dakika haberi: Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasına katılımını durdurduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kiev’in bugün “İngiliz uzmanların katılımıyla Karadeniz Filosu gemilerine ve tahıl koridorunun güvenliğini sağlamada yer alan sivil gemilere karşı terör eylemi gerçekleştirdiği” belirtildi. Ukrayna ise Rusya'yı sahte bahaneler öne sürmekle suçlayarak "Uyarmıştık" açıklamasında bulundu.

Haber 29-10-22 18:04

Mavi Marmara, 12 yıl sonra uluslararası sularda bu kez Yunanistan'ın hedefi oldu

Bozcaada'nın 11 deniz mili güneybatısında dün taciz ateşi açılan Komoros bayraklı Ro-Ro gemisi "Anatolian"ın, önceki yıllarda yük gemisine dönüştürülen ve İsrail'in 2010'da Gazze'ye insani yardım ulaştırmayı hedefleyen "Özgürlük Filosu"nun en büyük gemisi "Mavi Marmara" olduğu anlaşıldı

Yurthaber 11-09-22 10:22

TSK'da 126 general ve amirale yeni görev

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri 1'inci Ordu Komutanlığına, Korgeneral Kemal Yeni 1'inci Ordu Komutanlığından Ege Ordu Komutanlığına atandı - Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Kadir Yıldız Donanma Komutanlığına, Tümamiral Yalçın Payal Harp Filosu Komutanlığından Güney Deniz Saha Komutanlığına getirildi

Yurthaber 19-08-22 12:46

Bayraktar AKINCI filosu bir arada görüntülendi

AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde bulunan Bayraktar AKINCI TİHA’lar filo olarak toplu fotoğraf ve video çekimi için bir araya getirildi.

Haber 09-07-22 14:20

Dicle Elektrik, kaçak elektrikle mücadeleye karşı dron filosu kurdu

Dicle Elektrik, kaçak elektrikle mücadeleye karşı dron filosu kurdu

Yurthaber 20-06-22 14:16

OGM'nin hava filosu yangın sezonuna hazır

Orman yangınlarıyla mücadelede görev alacak hava filosu için yapılan ihaleler sonucu teslim edilen 9 helikopter ve 1 uçak göreve başladı - 1 Haziran itibarıyla 30 helikopter ve 11 uçak, 1 Temmuz itibarıyla da 55 helikopter ve 20 uçak görev yerlerinde hazır bulunacak - Geçen yıl 154 ton olan olay anında havada bulundurulabilen su kapasitesi, bu yıl 302 tona çıkarıldı

Yurthaber 24-05-22 11:15

Ticaret filosu ne demek? Ticaret filosu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Ticaret filosu ne demek? Ticaret filosu TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 17:45

İHA ve SİHA'lar teröristlerle suçlulara göz açtırmıyor

EGM Havacılık Daire Başkanlığı koordinesinde Erzurum'da konuşlu İHA ve SİHA filosu, terörle mücadelenin yanı sıra narkotik suçlar ve kaçakçılıkla mücadelede, sınır güvenliğinde, toplumsal olayların ve gösterilerin izlenmesi, takibi ve güvenliğinin sağlanmasında, trafik güvenliği denetimlerinde ve doğal afetlerde arama kurtarma faaliyetleri ile keşif, gözetleme ve istihbarat amacıyla kullanılıyor - Dosta güven teröriste korku salan insansız hava araçları, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki terör olaylarının önlenmesinde ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesinde güvenlik güçlerinin en büyük destekçisi oluyor

Yurthaber 05-04-22 11:07

SSB duyurdu! Envantere girdi... Türkiye'nin A400M filosu tamamlandı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye’nin A400M filosunun tamamlandığını duyurdu. Demir, yaptığı açıklamada, "TSK’nın taktik ulaştırma görevleri için tasarım ve üretiminde ortak olduğumuz A400M Projesi kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı için üretilen 10’uncu ve son uçağımız da envantere girdi.” dedi. SSB'den yapılan açıklamada Konsorsiyumda ‘A400M Filosu’ tamamlanan ilk ülkenin Türkiye olduğu belirtildi.

Haber 30-03-22 18:47

Diyarbakır'da 6 yeni araçla itfaiye filosu güçlendirildi

Diyarbakır'da 6 yeni araçla itfaiye filosu güçlendirildi

Yurthaber 31-12-21 15:39

Waymo ile Geely'den robotaksi iş birliği: Tamamen elektrikli olacak, kendi kendini sürecek

Google'ın ana şirketi Alphabet'in sürücüsüz otomobil şirketi Waymo, Çinli otomobil üreticisi Geely ile "robotaksi" konusunda ortaklık kurduğunu açıkladı. Waymo ile Geely, tamamen elektrikli, otonom bir robotaksi filosu oluşturacak.

Haber 29-12-21 17:49

Seks işçiliğinden korsanlığa uzanan bir macera! Dünyanın ilk kadın korsanı: Ching Shih

Ching Shih, 1775 yılında Çin’in Guangdong eyaletinde doğdu. Doğum adı Shiı Xiang gu olarak kayıtlara geçti. Gençlik yıllarında bir gemide seks işçisi olarak çalışmaya başladı. 1801 yılında Kırmızı Bayrak Filosu (Red Flag Fleet) korsan grubunun başındaki Zheng Yi isimli bir adamla tanışmasıyla hayatı bir anda değişikliğe uğradı.

Trend 07-12-21 10:34

Papua Yeni Gine'den kelepir fiyata satılık Maserati filosu

Papua Yeni Gine hükümeti tarafından 2018 APEC zirvesi için satın alınan ve büyük tepkilere yol açan Maserati filosu indirimli olarak satışa çıkartıldı.

Haber 01-10-21 17:02

İstanbul'a yeni metrobüs filosu! İmzalar atıldı, 160 tane daha geliyor

İstanbul'da metrobüs filosunun yenilenmesi için 160 yeni metrobüs aracının alım töreni İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. İmza törenin ardından Ekrem İmamoğlu örnek olarak getirilen 2 yeni metrobüsten birinde ilk yolculuğu yaparken, yeni metrobüsler 2022 yılında hizmet vermeye başlayacak.

Finans 15-09-21 15:00

Herkes cadı diyordu! 1800’lü yılların en zengin ve cimri kadını: Hetty Green

1834 yılında balina av filosu olan zengin bir ailenin kızı olarak Hetty Green dünyaya geldi. Tek erkek arkadaşı ölünce ailenin varisi konumuna geçti. Babası 6 yaşından itibaren ailenin mal varlığını yönetebilmesi için sert bir eğitim verdi. Bu eğitim bütün hayatını değiştirdi ve onun cadı olarak isimlendirilmesine neden oldu.

Trend 07-09-21 11:15

Sanayi İşbirliği Projesi kapsamında geliştirilen yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Ultra Hızlı Şarj Özellikli Otobüs ve Şarj Altyapısı Sistemi Projesi tamamlandığında Samsun Büyükşehir Belediyesinin tüm otobüs filosu elektrikli araçlardan oluşacak" - "Araçlarda ASELSAN tarafından yüzde 100 yerli ve milli olarak geliştirilmiş batarya ve çekiş sistemleri kullanılacak, motor soğutma sistemi, araç kontrol bilgisayarı, sürücü gösterge paneli gibi birçok alt sistem de ASELSAN tarafından yerlileştirilmiş olacak" - "İlk faz sonunda 10 adet ultra hızlı şarj özellikli elektrikli otobüs, Taflan-Havalimanı ve Soğuksu Bölgesi'nde hizmet vermeye başlayacak"

Yurthaber 16-07-21 17:21

Eskişehir'de, film yıldızı uçakların da sergilendiği müzenin filosu genişliyor

M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesinin, 2018'de tek hangar üzerine kurulduğu alan 3 yılda yaklaşık 3 katına yaklaştı, müzenin envanterine 3 uçak ve bir helikopter eklendi - Antonov AN-2, Cessna 195 A ile Tiger Moth uçakların dahil edildiği filoda bulunan UH-1H helikopteri, çekimleri Türkiye'de yapılan, Jason Statham'ın rol aldığı "Five Eyes" filminde kullanıldı - Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Organizasyon Komitesi Başkanı Senan Öztürk: - "Müzemizin en önemli özelliği envanterimizdeki hava taşıtlarının uçar durumda olması, ziyaretçilerimizin bunlarla uçuş deneyimi yaşayabilmesidir. Müzede bulunan 13 hava taşıtının 9'u halihazırda uçabiliyor"

Yurthaber 17-05-21 12:17

Amerikan 5. Filosu Yasa Dışı Silahlar Ele Geçirdi

Amerikan Donanması’na bağlı 5. Filo’ya ait güdümlü füze savaş gemisi USS Monterey Kuzey Arap Denizi’nin uluslararası sularında yasa dışı silah ele geçirdi

Haber 09-05-21 15:26

Rus savaş gemileri Karadeniz'de tatbikata başladı

Rusya Karadeniz Filosu, kış eğitim dönemi kapsamında Rusya Donanması'nın Karadeniz'de tatbikata başladığını açıkladı. Bölgeye ilerleyen ABD savaş gemilerinin de bugün ve yarın Karadeniz havzasına girmesi bekleniyor.

Haber 14-04-21 16:10

Goodyear, AFI KLM E&M'nin Boeing 737 filosu için tek lastik tedarikçisi oldu

Goodyear Aviation EMEA Genel Müdürü Loic Ravasio: - "AFI KLM E&M ile yakın bir iş birliği yapmaktan ve KLM ile Transavia 737 NG filolarına çok yönlü ürün gruplarımızdan Flight Leader sağlamaktan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 14-04-21 12:28

Bakanlıktan Hendek Belediyesine hibe araç desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen tam donanımlı çöp kamyonunu Hendek Belediyesi’nin araç filosu arasındaki yerini aldı.Hendek belediyesi, halkın huzurla yaşayabileceği temiz bir çevre oluşturmak adına araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yurthaber 23-03-21 15:05

Bozova’da araç filosu güçlendirildi

Çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve teknolojik araçlarla ilçesine hizmet eden Bozova Belediyesi, araç filosuna kattığı yeni araçları hizmet ağına ekledi.İlçe genelinde üst yapıdan, çevre düzenlemesine, sosyal-kültürel hizmet yapılarından belediyecilik anlamındaki tüm çalışmalara kadar geniş bir yelpazede çalışmasını sürdüren Bozova Belediyesi, hizmet ağını arttırmak için araç yatırımlarına da büyük önem veriyor.

Yurthaber 09-03-21 16:10

Rus askeri ikmal gemisi ‘IMAN’ Çanakkale Boğazı’ndan geçti

Rus Donanması Karadeniz Filosuna bağlı ikmal tankeri ’IMAN’, Çanakkale Boğazı’ndan Akdeniz’e doğru geçiş yaptı.Marmara Denizi açıklarından saat 12.00 sıralarında Çanakkale Boğazı’na giriş yapan Rus Donanması Karadeniz Filosu 205.

Haber 09-03-21 15:20

Şanlıurfa’da araç filosu güçlendirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi halka daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla envanterine kazandırdığı 56 yeni araç ile filosunu güçlendirdi.Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmeleri adına çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sahada daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla envanterine kazandırdığı araçlar fen işleri ve park ve bahçeler müdürlüğü hizmetinde kullanılacak.

Yurthaber 16-02-21 10:34

Kartepe’de kar hazırlıkları tamamlandı

Kocaeli’nde etkili olması beklenen kar yağışı öncesinde, Kartepe Belediyesi buzlanmaya ve olası kazalara karşı hazırlıklarını tamamladı.Kartepe Belediyesi, 80 personel, 30 kepçe, 2 grayder, 2 tuzlama küreme, 2 dozer, 11 kamyonet filosu ile kar küreme ve tuzlama çalışmaları için her ihtimale karşı beklemeye geçti.

Yurthaber 12-02-21 12:36

Van’ın ambulans filosu güçleniyor

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ambulans teslim töreninde yaptığı açıklamada “112 ekibimiz sahada çok güçlü hizmet verecek” dedi.Sağlık Bakanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde Van’a 20 adet panelvan tipli ambulans tahsis edildi.

Yurthaber 08-02-21 14:54

Büyükşehir İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliğine yeni hizmet aracı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın altyapısının güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında Tarsus Grup Amirliğine yeni hizmet aracı alındı.Elazığ ve İzmir’de meydana gelen depremlerde arama kurtarma çalışmalarını başarılı şekilde yerine getiren ve 2020 yılını toplam 16 bin 987 görevle tamamlayan Büyükşehir itfaiye ekiplerinin araç filosu güçlendiriliyor.

Yurthaber 08-02-21 11:44

İki günlük kar mesaisi ile Süleymanpaşa yolları açık kaldı

Süleymanpaşa Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Trakya genelinde etkili olan kar yağışı boyunca mesai mefhumu gözetmeden çalışarak özellikle kırsal mahallelerde ulaşımla ilgili herhangi bir aksaklık yaşanmasının önüne geçti.Süleymanpaşa’nın nispeten yüksek kesimlerindeki kırsal mahallelerde yoğunluğunu arttıran kar yağışı nedeniyle, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 30 personelden oluşturulan özel bir ekip, 24 saat esasına dayanan bir çalışma ile köy yollarının açık tutulması için mesai harcadı.2 adet kar küreme ve tuzlama aracı, yol açımı için 4 adet greyder, tuzlamada kullanılacak 2 adet kamyonet ve 5 adet kepçeden oluşan araç filosu ile yoğun kara maruz kalan yollarda çalışmalar yürütüldü.Çalışmalar kapsamında, Semetli Mahallesi mezarlık yolu ve köy içi yollar temizlendi.

Yurthaber 29-01-21 15:15

Burhaniye’de araç filosu yenileniyor

Burhaniye Belediyesi ekonomik ömrünü doldurarak eskiyen araçlarını yeniliyor.

Yurthaber 21-01-21 17:33

Sakarya’da 112 filosu güçlenmeye devam ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’ne 10 ambulans daha tahsis edildi.

Yurthaber 21-01-21 12:54

İzmit Belediyesi kar ve buzlanmaya karşı hazır

İzmit Belediyesi, güçlü araç filosu ve nitelikli personeliyle olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı 7/24 hazır.Kar yağışının sıkıntılara yol açmaması için İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde karla mücadele hazırlıkları tamamlandı.

Yurthaber 14-01-21 16:46

Altıeylül’ün araç filosu güçleniyor

Altıeylül Belediyesi vatandaşa daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermek amacıyla araç filosuna 11 yeni araç dahil etti.

Yurthaber 06-01-21 13:42

Başiskele’de hizmet filosu yenileniyor

Başiskele Belediyesine, bir otomotiv şirketi tarafından bedelsiz olarak 71 hizmet aracı hibe edildi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnterteks Fuar Alanında toplanan araçlar, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan teslim töreninde kamuoyuna duyurulacak.

Yurthaber 06-01-21 10:59

İsrail Savunma Bakanı Gantz: ABD'den bir F-35 filosu daha satın almak istiyoruz

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, ülkesinin ABD'den bir F-35 filosu daha almak istediğini söyledi.

Haber 04-01-21 14:39

Ergene Belediyesi araç filosu güçlenmeye devam ediyor

Daha önce Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet çöp kamyonu, 1 adet su tankeri ve Kültür İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet transit hizmet aracı alan Ergene Belediyesi, önceki gün yine Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere yeni bir çöp kamyonu daha satın aldı.Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, halkın ihtiyaçlarına anında cevap vermek, onlar için daha hızlı ve kaliteli hizmet üretebilmek adına araç filomuzu güçlendiriyoruz diyerek, “2014 yılında kurulan belediyemizin elinin altında hiç bir hizmet aracımız yokken 6 yıl gibi kısa sürede halkımıza hizmet için belediye bünyemize kazandırmış olduğumuz araçlarımız ile kentimize en iyi şekilde hizmet veriyoruz.

Yurthaber 04-01-21 13:45

Büyükşehir belediyesi araç filosu her geçen gün büyüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in ihtiyaçları doğrultusunda araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Yurthaber 02-01-21 11:46

Pursaklar Belediyesi güçlenen araç filosu ile kışa hazır

Pursaklar Belediyesi, gerek tam donanımlı personeli ile gerekse araç filosuna dahil edilen yeni araçları ile kış mevsimine hazır.

Yurthaber 22-12-20 12:05

Nevşehir Belediyesi kısıtlamayı fırsata çevirdi, şehri temizledi

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını sürdürdü.Daha temiz ve sağlıklı bir Nevşehir için çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik filosu, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda da yoğun bir mesai gerçekleştirdi.Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerinin iç ve dış yüzeyini köpüklü su ile titizlikle temizleyerek ardından basınçlı su ve özel kokulu solüsyonla dezenfekte etti.Çalışmalarda, doğaya zarar vermeyen mikrobiyal bakteri önleyici, kir sökücü ve koku giderici temizlik malzemeler kullanıldı.Konteynerlerin yanı sıra, konteynerlerin bulunduğu alanları da özel dezenfektan deterjanlarla yıkayan ekipler, 350 yeraltı ve 2 bini aşkın yerüstü çöp konteynerlerini temizlik işlemini periyodik aralıklarla sürdürecek.

Yurthaber 05-12-20 14:46