Saadettin Kopek Haberleri

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 2024-04-25 16:57:29

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 2024-04-19 10:41:34

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 2024-03-07 16:57:38

Kocaeli'de feci kaza! Bariyerlere saplanan otomobildeki anne ve oğlu öldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada otomobildeki anne Ayşe (66) ve oğlu Fatih Malkoç (26) hayatını kaybetti, baba Saadettin Malkoç (64) ise yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Ayşe Malkoç'un bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Haber 2023-12-18 19:23:21

Son dakika: Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘Hamas'ın yaptığını Türkiye'de de yapmak gerektiğini’ söyleyen Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Haber 24-11-23 20:56

Manisa’da ilk kez içme suyu barajdan karşılanacak

Manisa’da bir ilke imza atıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Devlet Su İşleri İzmir 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, Manisa’ya ilk kez içme suyu sağlayacak olan Gürdük Barajı ve Şehit Piyade Teğmen Osman Alp Göleti’nin protokolünü imza altına aldı. Akhisar ilçesinin içme suyu ihtiyacının yapılacak barajdan karşılanacağı öğrenildi.

Yurthaber 14-09-23 14:14

İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderip referandum istedi! Birecik ve Halfeti'nin Gaziantep'e bağlanması talebi, Şanlıurfa'yı karıştırdı

Şanlurfa'nın Birecik ve Halfeti ilçelerinin Gaziantep'e bağlanması talebi, 5 yıl sonra yeniden gündem oldu. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin, bu kez İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderdi. Bilgin, Fırat Nehri kıyısındaki 2 ilçenin referandum yapılarak Gaziantep'e bağlanmasını istedi. Söz konusu talep ise 2 ilçede halkı ikiye böldü. Vatandaşların bazıları bu talebi desteklerken, bazıları ise karşı çıktı. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 09:30

Efes Antik Kanal Projesi'nde ilk etap tamamlanıyor

DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, Efes Antik Kenti'ni 2 bin 500 yıl sonra yeniden denizle buluşturacak Efes Antik Kanal Projesi'nde ilk etabın yüzde 99 tamamlandığını bildirdi.

Yurthaber 10-04-23 09:54

Sadettin Teksoy Güldür Güldür'e konuk oluyor

Parmak hareketiyle 90'lı yıllarda ekranlara damga vuran başarılı sunucu Saadettin Teksoy, uzun yıllar sonra Güldür Güldür Show'un Yılbaşı Özel programında ortaya çıktı.

Magazin 31-12-22 11:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Saadettin Hülagü kimdir? Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün hayatı ve biyografisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Saadettin Hülagü, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de YÖK üyeliklerine ilişkin yayımlanan atama kararları sonrası merak konusu oldu. Saadettin Hülagü 14 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başdanışmanı olmuştu. Peki, Saadettin Hülagü kimdir? İşte detaylar...

Haber 24-12-22 09:37

Saadettin Hülagü kimdir? Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Sadettin Hülagü'nün hayatı

Saadettin Hülagü, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hülagü, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atandı. Resmi Gazete'de yer alan açıklama sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Saadettin Hülagü kimdir? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Sadettin Hülagü'nün hayatı...

Haber 14-12-22 08:27

Erkan Kolçak Köstendil, Beyoğlu'nda sokak müzisyenlerine böyle eşlik etti!

Fenomen dizi Çukur'da canlandırdığı 'Vartolu Saadettin' karakteriyle hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil, tek kişilik oyununun turnesi için gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nden döndü. İstanbul'a gelince soluğu Beyoğlu'nda alan başarılı oyuncu, sokak müzisyenleriyle birlikte şarkı söyledi. Erkan Kolçak Köstendil'in eğlenceli anları ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Magazin 16-10-22 21:26

Şevket Çoruh eski eşi Günay Karacaoğlu'nun düğün pozuna yorum yapınca...

Günay Karacaoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Başarılı oyuncunun nikahtan pozuna eski eşi Şevket Çoruh yorum yaptı. Şevket Çoruh'un yorumu sosyal medya takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 29-09-22 14:54

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde oynayan ama daha çok Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Gonca karakteriyle bilinen ünlü oyuncunun Instagram'da yaptığı 'evlilik' paylaşımı sonrası merak edildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Magazin 29-09-22 11:34

Oyuncu Günay Karacaoğlu dünyaevine girdi: 'Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi

Oyuncu Günay Karacaoğlu, bir süredir birlikte olduğu Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Karacaoğlu, sürpriz nikahın fotoğraflarını Instagram hesabında takipçileri ile paylaştı. Günay Karacaoğlu'nun eski eşi Şevket Çoruh da fotoğraflara yorum yaparak mutluluklar diledi.

Magazin 28-09-22 19:49

GÜNCELLEME - Aydın'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

SÖKE KAYMAKAM VEKİLİ SAADETTİN YÜCEL'İN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 25-07-22 21:08

Akılalmaz dolandırıcılık! İnternetten araç kiralamak istedi, hayatının şokunu yaşadı

Kırıkkale'de akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı gerçekleşti. 10 günlük tatilini ailesiyle birlikte şehir dışında geçirmek isteyen Saadettin Cançatal (30) internet üzerinden araç kiralamak istedi. Kurumsal oto kiralama şirketi gibi görünen sahte ve kopya site üzerinden iletişim kurduğu dolandırıcılara 5 bin 400 lirasını kaptıran Cançatal, soluğu karakolda aldı. İşte olayın detayları!

Haber 19-07-22 10:30

Benim Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisinin oyuncuları kimler?

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın yer aldığı ekranların yeni dizisi Benim Hayatım her pazar Star TV ekranlarında seyircilerle buluşacak. Benim Hayatım dizisinin yönetmenliği Orkun Çatak'a, senaryosu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'ye ait. İşte merak edilenler...

Magazin 31-10-21 23:16

Karaisalı’da yanan ormanlık alana kızılçam tohumu ekildi

Adana’nın Karaisalı ilçesinde geçen yıl çıkan orman yangınında zarar gören alanlara kızılçam tohumu ekildi.21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında “Yanan Ormanlar Küllerinden Doğuyor” temalı fidan dikim etkinliği dolayısıyla Karaisalı Yerköprü mevkisinde geçen yıl yaz aylarında çıkan orman yangını alanında yeniden yeşillendirme çalışmaları kapsamında kızılçam tohumu ekildi.Karaisalı Orman İşletme Müdürü Ali Kişi, Yerköprü mevkisinde gerçekleşen etkinlikte 90 dekarlık alana kızılçam tohumu atacaklarını kaydetti.Etkinliğe, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Demircioğlu, Karaisalı Orman İşletme Müdürü Ali Kişi ve kurum amirleri katıldı.

Yurthaber 30-03-21 15:19

Köpeğini sopayla dövdü, 'Onu çok seviyorum, beni ondan ayırmayın' dedi

Konya'nın Sarayönü ilçesinde köpeğini sopayla dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp, işlemlerinin ardından serbest bırakılan Saadettin T.’nin ifadesinde, ''Ben köpeğimi çok seviyorum. Beni ondan ayırmayın” dediği öğrenildi. Köpeği, tavuğunu boğmak istediği için dövdüğünü öne sürdü. İşkence gören köpek ise Konya Mevlana Doğayı ve Hayvanları Sevenler Derneği tarafından tedavi edilip, sahiplendirilecek.

Haber 18-12-20 16:07

Kayıp olan Down sendromlu Saadettin, evinden 11 kilometre uzakta bulundu

Elazığ’da kayıp olan Down sendromlu Saadettin Can, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada evinden 11 kilometre uzakta bulanarak ailesine teslim edildi.Alınan bilgiye göre, Üniversite Mahallesinde ikamet eden Down sendromlu Saadettin Can’ın sabah saatlerinde Harput Mahallesi’nde kayıp oldu.

Yurthaber 01-12-20 14:45

Tren kazasında ölen dayı yeğen toprağa verildi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde okula gitmek için evden çıkan ve hemzemin geçitte meydana gelen kazada hayata kaybeden dayı ve yeğeni, kılınan cenaze namazının ardından ayrı mezarlıklarda defnedildi.İslahiye ilçesi Kozdere Mahallesi’nde misafir olarak dayısının evinde kalan Saadettin Ökkeş Kara, kendisine ait 77 AAJ 010 plakalı aracıyla okula gidecek yeğenleri 9 yaşındaki Zeynep Azra ve 6 yaşındaki Elanur Soysal’ı okula götürmek için aracıyla evden çıkmış, mahallede bulunan hemzemin geçitte yük trenin araca çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücü ve 9 yaşındaki yeğeni Zeynap Azra hayatını kaybederken, 6 yaşındaki Elanur ise ağır yaralanmıştı.

Haber 21-10-20 18:49

Hemzemin geçitteki kazada ölenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Gaziantep’te hemzemin geçitte meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.İslahiye ilçesinde hemzemin geçitte meydana gelen kazada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybeden Saadettin Ökkeş Kara ve yeğeni Zeynep Azra Soysal’ın cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan ölüm muayenelerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Haber 21-10-20 13:13

Hemzemin geçitte can pazarı: 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde hemzemin geçitte meydana gelen kazada yaralanan araç sürücü Saadettin Ökkeş Kara ve 8 yaşındaki yeğeni hastanede hayatını kaybetti.

Haber 20-10-20 11:49

Yazar İbrahim Tenekeci kendi tecrübelerini anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Medeniyet Söyleşileri’nin 7’nci programı “Kendine Yolculuk” başlığıyla yazar Saadettin Acar’ın moderatörlüğünde şair ve düşünür İbrahim Tenekeci’nin katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 05-10-20 14:51

Karisalı Belediye Başkanı Aslan, koronavirüse yakalandı

Adana'da Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Haber 23-09-20 13:41

AK Partili başkanlardan Vali Aktaş’a ziyaret

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve ilçe başkanları, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.Ziyarete İl Başkanı Naim Makas’ın yanı sıra; Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan, Bayramiç İlçe Başkanı Saadettin Arslan, Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok, Gökçeada İlçe Başkanı Mahmut Kolçak, Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, Eceabat İlçe Başkanı İlker Güven, Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü ve Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay katıldı.Vali İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve ilçe başkanlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti.

Yurthaber 23-09-20 11:11

Kahta’nın yeni kaymakamı göreve başladı

Adıyaman’ın Kahta ilçesine görevden uzaklaştırılan Saadettin Doğan’ın yerine atanan Kaymakam Abdil Koç, göreve başladı.İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan’ın yerine Kırıkkale’nin Keskin ilçe Kaymakamı Abdil Koç atandı.

Yurthaber 16-09-20 19:03

Besler’in gıda güvenliğine TSE Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi

Kerevitaş Tedarik Zinciri ve Üretim Başkan Yardımcısı Saadettin Atilla: - "Ürünlerimizle tüm mutfaklarda yer alıyor, tüm sofralara lezzet katıyoruz. Bu bilinç ve sorumlukla ilk günden itibaren aynı titizlikle çalışmaya ve insan sağlığına öncelik vermeye devam edeceğiz"

Yurthaber 03-09-20 12:09

Gülben Ergen, şarkılarını Saadettin Saran için söyledi

Ünlü iş insanı Saadettin Saran, yeni yaşını Assos'taki çiftliğinde kutladı. Verdiği özel partide sahneye Gülben Ergen çıkarken, Saran'ın kızı Lal de babasını yalnız bırakmadı.

Magazin 10-08-20 11:31

Erkan Kolçak Köstendil kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kaç yaşındadır? Erkan Kolçak Köstendi aslen nereli? Taze baba Erkan Kolçak Köstendil’in biyografisi

Çukur dizisindeki Vartolu Saadettin rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Erkan Kolçak Köstendil baba oldu. Babalık sevinci yaşayan Erkan Kolçak Köstendil’in eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel’in sağlık durumunun iyi olduğunun haberi verildi. Sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olan Erkan Kolçak Köstendil gelen tebrikleri kabul ederken bir yanda da babalığa alışmaya çalışıyor. Acemi baba Erkan Kolçak Köstendil yaşamı ve kariyeri ile merak ediliyor.

Magazin 14-07-20 13:14

Kaymakam Doğan, köy yatırımlarını inceledi

Adıyaman’ın Kahta ilçe Kaymakamı Saadettin Doğan, Köy Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) tarafından yapımı devam kamu yatırımları inceledi.İlca Kaymakam Doğan, KÖYDES tarafından Alidam, Göçeri ve Güdülge köylerinde çalışmaları devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.Yapılan çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi alan Kaymakam Doğan, "Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Yurthaber 08-07-20 18:26

Kahta’da Badem Ticaret Merkezi çalışmaları sürüyor

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Baden Ticaret Merkezi’nin kurulması için çalışmalar sürüyor.Yıllık badem üretiminin büyük bir payını karşılayan Kahta, üretim ve işlemenin yanı sıra kurulacak ticaret merkezi ile badem borsasında lokomotif şehir olması amaçlanıyor.Kaymakam Saadettin Doğan tarafından bizzat yürütülen fizibilite çalışmaları yapılan ikinci toplantıyla devam etti.Badem Ticaret Merkezi ile Kahta’da badem üretimine ek olarak ticaretinin de önemli bir seviyeye geleceğini ifade eden Kaymakam Saadettin Doğan, "Geçen hafta Gaziantep’e yaptığımız ziyaret kapsamında Fıstık Ticaret Merkezi ile ilgili önemli raporlar aldık.

Yurthaber 06-07-20 18:01

Kaymakam Doğan, badem bahçelerini inceledi

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, badem bahçelerini gezerek çiftçilerden bilgi aldı.Kahta ilçesinin Türkiye’de badem üretimi konusunda önemli bir konumda olduğunu kaydeden Kaymakam Saadettin Doğan, üretim rekoltesinin gün geçtikçe artığını söyledi.Kahta bademinin bir marka haline geldiğine işaret eden Kaymakam Doğan, “Devletimizin, çiftçiye verdiği desteklerle üretim potansiyelimiz ve rekoltesi gün geçtikçe artıyor.

Yurthaber 26-06-20 19:06

Adana OBM, havacılık tutkunu öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu

Adana Orman Bölge Müdürlüğü (OBM), çocukların helikopter meraklarını gidermenin sevincini yaşadı.Havacılık tutkunu olan Adana İsmail Sefa Özler Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, Saadettin Sarmaz ile Zeki Kaan Köksal Orman Bölge Müdürlüğü’ne istekte bulunarak yangın helikopterlerini görmek ve incelemek istediklerini ilettiler.

Yurthaber 20-06-20 14:25

Zeren: “Çarşamba bizim ortak paydamız”

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, “Çarşamba bizim ortak paydamız, Çarşamba kültürünü, misafirperverliğini tanıtmak ve yaşatmak her Çarşambalının olduğu gibi bizim de vazifemiz olmalı” dedi.Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Saadettin Sarıoğlu ve beraberindeki heyet Çarşamba Ticaret Borsası’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 19-06-20 12:08

Hayırsever ailenin yaptırdığı okul hizmete girmeyi bekliyor

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan ve Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, hayırsever bir aile tarafından yaptırılan anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.Kahta ilçesinde hayırsever Altıntaş Ailesi geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi koşullarda yetişmesine destek olmak amacıyla 5 derslikli anaokulu yaptırıyor.Bayraktar Mahallesinde yaklaşık 1,5 Milyon TL’ye mal olan 5 derslikli Fatma Mehmet Altıntaş Anaokulunun bölgenin okul öncesi eğitim ihtiyacını büyük ölçüde karşılaması bekleniyor.Memleketin temel ihtiyacının eğitimin kalitesinin artırılması olduğunu belirten Adıyaman Milli eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, insana yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu söyledi.Tam eğitime geçilme konusunda il genelinde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, “Bir insanın doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmesi kadar güzel bir şey olamaz.

Yurthaber 03-06-20 10:41

Kahta Cumhuriyet mahallesinde karantina

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamlığı ilçede vakaların yoğun yaşandığı bölgelerde karantina uygulamalarına devam ediyor.Korona virüs tedbirleri kapsamında Turgut Özal Mahallesi ve Girne Mahallesinden sonra bugün de Cumhuriyet mahallesinde bazı sokaklarda İlçe Hıfzı Kurulunun kararı ile 14 gün süreyle karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verildi.Konu ile ilgili açıklama yapan Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, “Korona virüs (Covid-19) vakaları konusunda alınan tedbirler kapsamında son dönemde ilçemizde görülen vakaların yoğunlaştığı Cumhuriyet Mahallesi 1305.

Yurthaber 30-04-20 20:54

Kaymakam Doğan’dan OSB açıklaması

Adıyaman’ın Kahta ilçe Kaymakamı Saadettin Doğan, OSB’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.Kahta OSB’nin üretim ve istihdam konusunda ilçenin adeta can suyu olduğuna işaret eden Sayın Saadettin Doğan, yapılan planlama ile bölge girişini ağır yük araçlarının rahat geçiş sağlayabileceği geniş bir kavşağa dönüştürüleceğini söyledi.Kahta OSB’nin Haziran ayı sonunda modern bir görünüme kavuşturacağını belirten Kaymakam Doğan, Kahta OSB’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakamımız Sayın Saadettin Doğan yetkililerden bilgi aldı.Kaymakam Doğan, “Kahta OSB, ilçenin üretim ve istihdam konusunda adeta can suyudur.

Yurthaber 28-04-20 17:50

Kahta’da 10 bin koruyucu maske üretimine başlanıldı

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri el ele vererek koruyucu maske üretimine başladı.Giyim Üretim Teknoloji Bölümü öğrencileri ve Bölüm Şefi Öğretmen Esra Altay, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalara destek olarak korucu maske üretiyor.Hayırsever bir iş adamının sağlamış olduğu malzemelerle koruyucu maske üretimine başlayan öğrenciler, 10 günde 10 bin maske üretmeyi hedefliyor.Üretilen maskelerin başta sağlık kuruluşları ve kamu kurumları olmak üzere vatandaşlara Kahta Kaymakamlığı gözetiminde ücretsiz bir şekilde dağıtımı sağlanacak.Kahta halkının sağlıklı bir şekilde bu süreci atlata bilmesine katkı sağlamak amacıyla koruyucu maske üretimi çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Okul Müdürü Enver Yılanlı, ilk etapta 10 bin maske üretmeyi hedeflediklerini ve daha fazlasını üretmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Koruyucu maske üretimi yaparak korona virüsüne karşı yapılan çalışmalara destek veren öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Saadettin Doğan, “Ülke olarak zor günler yaşıyoruz fakat daha öncede olduğu gibi bu imtihandan da halkın birlik ve beraberliği ile başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum.

Yurthaber 17-04-20 09:17

Kaymakam Doğan’dan TSK’ya 100 bin TL destek veren esnafa ziyaret

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, Türk Silahlı Kuvvetleri Geliştirme Vakfı’na, İHA ve SİHA yapımında kullanılmak üzere 100 bin TL bağışlayan esnafı ziyaret etti.Türk ordusunun Suriye’de verdiği mücadelede önemli bir görev üstlenen SİHA ve İHA’ların üretimi için 100 bin TL destekte bulunan Kahta ilçesinde esnaflık yapan Metin Karakuş’u ziyaret eden Kaymakam Doğan, desteklerinden dolayı Karakuş’a teşekkür etti.

Yurthaber 09-03-20 14:19

Kaymakam Doğan, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Adıyaman’ın Kahta ilçe Kaymakamı Saadettin Doğan, ilçeye bağlı köy ziyaretlerine devam ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.Kaymakam Saadettin Doğan, Hamzalar ve Çamlıca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 06-03-20 15:58

Kaymakam Doğan, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, ilçeye bağlı köyleri ziyaretleri ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.Kaymakam Saadettin Doğan, Hamzalar ve Çamlıca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Köy Konaklarında vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Doğan, yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.Daha sonra köy okullarını da ziyaret eden Kaymakam Doğan, öğrencilerle sohbet etti.Kaymakam Saadettin Doğan’ın köy ziyaretleri programına Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve kurum amirleri eşlik etti.

Yurthaber 06-03-20 15:28

Kaymakam Doğan esnaflarla bir araya geliyor

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, ilçede faaliyet gösteren esnaf ve iş adamlarıyla bir araya geliyor.İlçede bulunan esnafları tek tek gezen ve iş adamlarıyla bir araya gelen Kaymakam Doğan, esnaflara ve iş adamlarına oldukça değer verdiklerini belirtti.Esnaflarla bir araya gelerek esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Doğan, esnafların taleplerini de aldı.

Yurthaber 27-02-20 14:47

Kahta’da “Bir Set De Sen Al” Projesi başladı

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamlığı tarafından evlerinde uygun çalışma imkanı ve kaynak bulamayan öğrencilere yönelik hazırlanan ‘Bir Set Sen de Al’ projesi hayata geçti.Geleceğin teminatı olan öğrencilere destek olmak ve kaynak sorununu çözmeye yönelik başlatılan proje Kaymakam Saadettin Doğan’ın üniversiteye hazırlık setini hediye etmesiyle başladı.“Bir Set Sen de Al” Projesi ile Halk Kütüphanesi, Gençlik Merkezi ve Kitap Kafe gibi, öğrencilerin ders çalışmalarına imkan sağlayan mekanlarda iyileştirme çalışmaları yapılarak öğrencilerin bu mekanlara katılımlarının artırılması ile evlerinde uygun ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilerin kaynak kitap sıkıntısının giderilmesi ve yetkililerin gözetiminde ders çalışma koşullarının oluşturulması hedefleniyor.Projenin ikinci basamağında, hayırseverlerden toplanan kitaplar bu mekanlardaki raflara yerleştirilecek.

Yurthaber 19-02-20 12:11

Kahta’da “Bir Set De Sen Al” Projesi başladı

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamlığı tarafından evlerinde uygun çalışma imkanı ve kaynak bulamayan öğrencilere yönelik hazırlanan ‘Bir Set Sen de Al’ projesi hayata geçti.Geleceğin teminatı olan öğrencilere destek olmak ve kaynak sorununu çözmeye yönelik başlatılan proje Kaymakam Saadettin Doğan’ın üniversiteye hazırlık setini hediye etmesiyle başladı.“Bir Set Sen de Al” Projesi ile Halk Kütüphanesi, Gençlik Merkezi ve Kitap Kafe gibi, öğrencilerin ders çalışmalarına imkan sağlayan mekanlarda iyileştirme çalışmaları yapılarak öğrencilerin bu mekanlara katılımlarının artırılması ile evlerinde uygun ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilerin kaynak kitap sıkıntısının giderilmesi ve yetkililerin gözetiminde ders çalışma koşullarının oluşturulması hedefleniyor.Projenin ikinci basamağında, hayırseverlerden toplanan kitaplar bu mekanlardaki raflara yerleştirilecek.

Yurthaber 19-02-20 12:10

Kayseri'de korkunç olay! Balkondan atlayan kocasını son anda yakaladı ancak kurtaramadı

Kayseri'de 5'inci kattaki evinin balkonunda intihara kalkışan inşaat bekçisi Saadettin K. (55) eşinin kendisini tutmaya çalışmasına rağmen aşağıya düşerek yaşamını yitirdi.

Haber 18-02-20 17:33

Sanat ve sportif faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar başladı

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerin artırılmasına yönelik çalışmalara başladı.Kahta Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan proje kapsamında geleceğin teminatı olan yeni nesillerde sanat ve sportif faaliyetlere olan ilgilinin artırılması amaçlanarak çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenlenecek.Kahta Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda genç nesillerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelere ilgilinin artırılmasına yönelik branş öğretmenleriyle istişare toplantısı düzenlendi.Son yıllarda ilçedeki öğrencilerin sportif, işitsel ve görsel sanatlarda başarılarının kaydedildiği toplantıda öğretmenler, daha fazla öğrencinin bu aktivitelere katılımının sağlanması ve başarılarının artırılmasına yönelik çözüm önerilerde bulundu.Spor, kültür, müzik ve sanat faaliyetlerine önem verdiğini kaydeden Kaymakam Saadettin Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimleri için bütün imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.

Yurthaber 13-02-20 15:06

Sanat ve sportif faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar başladı

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerin artırılmasına yönelik çalışmalara başladı.Kahta Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan proje kapsamında geleceğin teminatı olan yeni nesillerde sanat ve sportif faaliyetlere olan ilgilinin artırılması amaçlanarak çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenlenecek.Kahta Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda genç nesillerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelere ilgilinin artırılmasına yönelik branş öğretmenleriyle istişare toplantısı düzenlendi.Son yıllarda ilçedeki öğrencilerin sportif, işitsel ve görsel sanatlarda başarılarının kaydedildiği toplantıda öğretmenler, daha fazla öğrencinin bu aktivitelere katılımının sağlanması ve başarılarının artırılmasına yönelik çözüm önerilerde bulundu.Spor, kültür, müzik ve sanat faaliyetlerine önem verdiğini kaydeden Kaymakam Saadettin Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimleri için bütün imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.

Yurthaber 13-02-20 15:06