Yarım Elma Haberleri

Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 1,5 ayda 10 kilo verdi! Değişimiyle herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yarım Elma dizisinde hayat verdiği 'Yonca' karakteriyle hafızalara kazınan Janset Paçal uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde değişimiyle gündem olan ünlü oyuncu 1,5 ayda 10 kilo verdi. Paçal'ın yeni görünümüne sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-04-2024 09:34

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak kimdir, kaç yaşında? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti’ne katıldı!

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezon ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluştu. Kayra Şenocak; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Kayra Şenocak kimdir? İşte Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un hayatı...

Magazin 15-09-2023 23:47

Tetikçinin Oğlu'nun yıldızı Şevket Çoruh'un eski eşini görenler şoke oldu! Yarım Elma'nın yıldızı çıktı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh ekranlara dönüş yaptı. Ünlü oyuncu, Tetikçinin Oğlu dizisinde İskender Karayurt (İsko) karakterini canlandıracak. Şimdilerde evli olan Şevket Çoruh'un eski eşini görenler gözlerine inanmadı. İşte o ünlü isim...

Magazin 11-04-2023 20:57

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde oynayan ama daha çok Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Gonca karakteriyle bilinen ünlü oyuncunun Instagram'da yaptığı 'evlilik' paylaşımı sonrası merak edildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Magazin 29-09-2022 11:34

Yarım Elma

Yarım Elma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yarım Elma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.