MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı'da Mahir ve Feride'nin bebek sevinci

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un rol aldığı finale yaklaşan Karadayı'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde bebek sevinci yaşandı.

MAHİR'İN AVUKATI FERİDE

Yeni bölümde Mahir'in yeniden yargılanacağı sahneler ekrana geldi. Hakimliği bırakan karnı burnunda Feride, Mahir'e verilen cezanın incelenmesi için avukatlığa soyundu. Mahir'in aldığı cezaya itiraz eden Feride mahkemeye bir dosya sundu ve yargılama sonucunda 15 yıllık cezayı 5 yıla indirtmeyi başardı.

HALK KAHRAMANI MAHİR

Karanlık tarafa geçerek kirli dünyanın öne çıkanlarının cezalarını çekmelerini sağlayan, haklının, yoksulun, yardıma muhtaç olanın her zaman yanında olan Mahir, halk kahramanı ilan edildi. Mahir'in aldığı 15 yıllık cezanın yeniden görüldüğü yargılanma süresince Mahir'in yardımına koştuğu insanlar adliye sarayında onu yalnız bırakmadılar.

KARADAYI BABA OLDU

Karadayı'nın yeni bölümünde sürpriz gelişmeler ekrana geldi. Finale bir bölüm kalan dizide Feride doğum yaptı. Mahir bir askerin yardımıyla doğumda Feride'nin yanında olabildi. Mahir ve Feride'nin oğullarını kucaklarına aldıkları sahneler milyonlara bu kez sevinç gözyaşları döktürdü.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini is Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı 15 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'da final bölümüyle atv'de ekrana gelecek.

KARADAYI FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler