MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin son bölüm izle: Hilal'den Leon'a duygusal veda

Perşembe akşamları milyonları ekrana kilitleyen Vatanım Sensin son bölümüyle duygusal anlar yaşattı. Vatanım Sensin'in son bölümüne, vatan hainliği ile suçlanan Teğmen Leon ve Hilal'in duygusal vedası damga vurdu. Ekran karşısındaki milyonlarca insan son bölümün ardından Vatanım Sensin 26. bölüm fragmanını merak eder oldu. İşte Vatanım Sensin son bölümünde yaşananlar...

Ekranların en çok izlenen dizisi Vatanım Sensin, her hafta izleyicilerin bam teline dokunmaya devam ediyor. Osmanlı askeri Cevdet'in hikayesini konu alan ve tarihe vurgusuyla her hafta reytinglerin üst sıralarında yer alan Vatanım Sensin son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Vatanım Sensin 25. bölümde Yunan ordusunda görevli Teğmen Leon ile Türk kızı Hilal'in duygusal vedası ekran karşısındakilere duygusal anlar yaşattı.

VATANIM SENSİN 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 25. bölümde şok gelişmeler yaşandı. Silahların Ali Fuat Paşa'nın eline geçtiği haberi Yunan Karargahı'ı karıştırdı. Miralay Tevfik, ahaliyi vatanperverlere karşı kışkırtırken, Batı Anadolu'da iç savaşın fitili ateşlenmiş oldu. Gönderdiği istihbaratın, vatanperverlerin eline geçtiğini anlayan casus Charles ise Mustafa Kemal'in adamlarını yakalamak için bir tuzak kurdu. Cevdet, Yüzbaşı Yakup'u Charles'ın tuzağından çok geç olmadan kurtarmak zorunda kaldı. Silahların Anadolu'ya kaçırılmasına göz yuman Yunan Teğmen Leon ise vatan hainliği ile suçlandı.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLE

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin dizisinin oyuncu kadrosuna 25. bölümde Demet Evgar ve Huseyin Avni Danyal da katıldı. Vatanım Sensin 26. bölüm fragmanı çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler