MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan, yıldırım nikahının sinyalini verdi

Arda Turan, 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir balıkçıda objektiflere takıldı. Yıldız futbolcu Arda Turan, evlilik sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, "Bir bakmışsınız evlenmişiz." cevabıyla yıldırım nikahı kıyabileceğinin sinyalini verdi.

Futbol kariyeri kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren Arda Turan, 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan ile görüntülendi. Barcelona'ya transfer olan ancak şu sıralar sakatlığından dolayı İstanbul'da bulunan yıldız futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'la Sarıyer'de baş başa yemekteydi. Geç saatlere kadar sevgilisiyle sohbet eden başarılı futbolcu, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

"BİR BAKMIŞSINIZ EVLENMİŞİZ"

Arda Turan, sohbet sırasında evlilik planı olup olmadığı sorusuna ise oldukça şaşırtıcı bir yanıt verdi. Sevgilisi Aslıhan Doğan'ı neredeyse yanından hiç ayırmayan ve yaptığı jestlerle sık sık gündeme gelen medyatik futbolcu, "Her şeyin hayırlısı olsun. Bir bakmışsınız evlenmişiz." sözleriyle, yıldırım nikahı kıyabileceğinin sinyalini verdi.

"MÜTAVAZİ BİR ÇOCUĞUM"

Sempatik tavırlarıyla gönülleri fetheden Arda Turan, basın mensuplarının Dünyaca ünlü futbolcularla aynı takımdasınız, nasıl bir duygu?" sorusuna ise gülümseyerek: "Vayyy,öylemiymiş" yanıtını verdi. Muhabirlerle konuşurken yaşlı bir hayranının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Arda Turan, hayranının; "Çok mütevazi bir futbolcusunuz" demesi üzerine; "Ben zaten mütevazi bir çocuğum." diyerek güldü. Basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile Audi R8 aracına binerek sevgilisiyle birlikte gözlerden kayboldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler