MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölümü TRT'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler son bölümü bu akşam izleyici karşısına çıktı. 135. bölümde Fehmi'nin basur ameliyatı evde olay yarattı. Ergun ise bir türlü boşanamadı.

Yeni bölüm izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Salı akşamları yayınlanan komedi dizisi Seksenler 19.55'de izleyici karşısına çıkıyor. Dizide komedi her zamanki gibi eksik olmuyor. Yeni bölümde Fehmi'nin basur ameliyatı dilden dile dolaşıyor. Ergun'un yurt dışındaki karısıyla boşanamaması ise Ergun'u çok zorluyor.

Ergun Plak'ın boşanma krizi Seksenler yeni bölümüne damga vuruyor. Almanya'daki karısından bir türlü boşanamayan Ergun'un başı belaya giriyor. Aile yemeği sırasında, boşanma avukatı Ergun'la konuşmaya geliyor. Başta Nazlı olmak üzere tüm aile, bu avukatın Ergun'la ne işi olduğunu sorgularken, Ergun bu durumu cevaplarken şekilden şekile giriyor, avukat hakkındaki açıklaması ise merak konusu oluyor.

Seksenler yeni bölümde hamilelik konusunda şüpheleri günden güne artan Gülden'i büyük bir heyecan sarmıştır. Uzun zamandır bunu bekleyen ikilinin gerginlik dolu dakikaları izleyicide merak uyandırıyor. Gülden, heyecanını Ahmet'le paylaşınca ise, birbirinden duygusal anlar yaşanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler