MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elçin Sangu sevgilisiyle baş başa yemek yedi

Kiralık Aşk dizisinin sezon finali yapmasının ardından Elçin Sangu da vaktinin büyük bir kısmını şu anda sevgilisine ayırıyor. Önceki gün sevgilisi Yunus Özdiken'le Bebek'te görüntülenen Sangu magazin basını tarafından görüntülendiği anlayınca rahatsız oldu.

Biraz romantik, biraz komedi...Ama her bölümünde başka bir hikayesi var Kiralık Aşk'ın. Geçtiğimiz Cuma günü 52. bölümüyle bu sezon izleyicisine veda etti. Dizinin Defne'si Elçin Sangu da kalan boş zamanını sevgilisine ayırmaya başladı.

Önceki gün sevgilisi Yunus Özdiken'le Bebek'te bir restoranda yemek yiyen Elçin Sangu habercilerin görüntü almasından rahatsız oldu. Bunun üzerine Özdiken sevgilisini orada bırakarak uzaklaştı.

Kiralık aşk son bölümde ne olmuştu?
Kiralık Aşk son bölümüyle geçtiğimiz Cuma günü ekranalra geldi. Dizinin finalinde iki gelinlik birden giyen Elçin'in başına senaryo gereği son bölümde kafasından aşağı limonata döküldü. Talihsiz kazanın ardından Ömer durumu mühadaha etti ve Defne'nin çok beğendiği "Bununla prensesler mi evleniyor" diyerek giymeye bile cesaret edemediği diğer gelinliği getirtti.

Özlem Süer tasarımı ilk gelinliğini fiyatı 18 bin 500 TL.
İkinci gelinlik tamamen diziye özel tasarlanmış bir parça. Museum Of Fine Clothing markasının sahibi ve tasarımcısı Eda Güngör, Elçi Sangu için 15 günde hazırlamış.

İpek kumaş ve Fransız danteli kullanılan ikinci gelinliğin fiyatı ise 25 ila 35 bin TL arası.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler