MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sibel Can evleniyor' haberleri üzerine eski kocası Hakan Ural konuştu

Türk müzik dünyasının en çok ses getiren isimlerinden Sibel Can bir kez daha evlenme kararı aldı. Magazin dünyasını sarsan sürpriz evlilik kararı sonrası Sibel Can'ın özel hayatını Mynet Magazin sizler için araştırdı.

Şarkıcı Sibel Can sürpriz bir kararla altı aydır birlikte olduğu sevgilisiyle evlilik kararı aldı. Gelinlik siparişini bile veren ünlü şarkıcı, Fransa'da evlenecek. Basına yansıyan haberlere ise Sibel Can'ın eski kocası Hakan Ural'dan yanıt geldi.

HAKAN URAL YALANLADI
Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlanan Hakan Ural eski eşinin evleneceği iddialarını net bir dille yalanladı. Ural, "Evlenmiyor. Ne evliliği Kadının üç çocuğu var. Evlense ararım tebrik ederim ama öyle bir şey yok" dedi.

  • GELİNLİK NUR YERLİTAŞ'TAN
    Düğün tarihi olarak Ramazan Bayramı sonrasını belirleyen Sibel Can, moda tasarımcısı Nur Yerlitaş'a gelinlik siparişi de verdi. Şarkıcı, beyaz ve sade bir gelinlik istedi.

DÜĞÜN FRANSA'DAKİ EVİNDE
Düğün ise Sibel Can'ın Fransa'nın turistik bölgesi Cote d'Azur'daki evinde yapılacak. Klasik Fransız mimarisinin güzel örneklerinden biri olan evdeki düğüne Can'ın yakın çevresinden 40 kişi katılacak.

  • SİBEL CAN DOSYASINI SİZLER İÇİN ARAŞTIRDIK...İŞTE ENTRİKA, AŞK VE İNTİKAM DOLU BİR YAŞAM ÖYKÜSÜ...
    Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanya'lı Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde doğan Sibel Can 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Babası Engin bey ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist olmayı başardı.

    Reşit olmadan sahneye çıkartıldığı için Maksim gazinosu Sibel Can yüzünden kapatıldı. Yaşı büyüttürülen Sibel Can için şöhret kapıları sonuna kadar açıldı. Satış rekorları kıran albümler, diziler, filmler...

    1997 yılında Serdar Ortaç'a ait Padişah sarkısıyla Sibel Can müzik dünyasında 'tavan' yaptı.. Ünlü işadamı Kadir Has bir iş yemeğinde "Bütün malım senin olsun Sibel" iltifatında bulunmuş protokolden dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, "Bu kız için değer vallahi" dediği zaman gazete manşetlerini süslemişti.

    İLK EVLİLİĞİ 1998 YILINDA
    1988 yılında Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Bu evlillikten daha sonra Engincan (1992) ve Melisa (1994) adından iki çocuk dünyaya getirdi. Hakan Ural'dan 1999 şubat ayında boşandı. Hakan Ural, boşandıktan sonra verdiği röportajda Sibel Can'ı öldüresiye birkaç kez dövdüğünü açıkladı.

    Ayrılığın en büyük nedeni olarak da Sibel Can'ın ihaneti olarak gösterildi. Sibel Can'ın, 1995 Türkiye güzeli Karahan Çantay'la ilişkisi o dönemler magazin dünyasında sık sık konuşuluyordu. Öyle ki ikili Londra'da objektiflere de yakalandı. Hatta Karahan Çantay ile Sibel Can'ın kaseti olduğu ve konunun mahkemeye taşındığı da biliniyordu.

    2. EVLİLİK SULHİ AKSÜT'LE
    Hakan Ural'dan boşanan, Karahan Çantay'la sansasyonel ilişkisi biten Sibel Can, 1 yıl içinde Sulhi Aksüt'le evlendi. 10 yıl evli kalan çiftin bir çocukları oldu. 2010 yılında boşanan çiftin duruşması tam 6 celse sürdü. Sibel Can'ın bu boşanması da magazin dünyasını sarsmıştı. Boşanma sebebi olarak Miami'den (ABD) erken dönen Sibel Can'ın evde Sulhi Aksüt'le ilgili istenmeyen bir olayla karşılaşması gösterilmişti.

    3.EVLİLİK YAKINDA
    Sibel Can'ın bugün çıkan habere göre İngiliz vatandaşı bir kişi ile Fransa'da evleneceği yönünde. Gelinlik için Nur Yerlitaş'a sipariş veren Sibel Can, sevgilisiyle sadece altı aydır birlikte.

    Vitrin


En Çok Aranan Haberler