MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 18. bölüm fragmanında Murat'ın hain planları

Fox Tv'nin fenomen dizisi Kördüğüm bu hafta yeni bölüm olan 17.bölüm ile 28 Nisan Perşembe akşamı ekranlarda oldu.Merakla beklenen 18. bölüm fragmanı yayınlandı.

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kördüğüm'ün yeni bölümü yine nefesleri kesecek.Yeni bölümü 5 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak Kördüğüm'de yine zincirleme olaylar yaşanacak.

Perşembe akşamlarının fenomen dizileri arasında yer alan ve izleyenlerini ekran başına kilitleyen Kördüğüm dizisinde heyecan devam ediyor. Başrollerinde Alican Yücesoy, İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin gibi isimlerin oynadığı Kördüğüm dizisi bu hafta da izleyenlerini ekranları başına kilitleyen bir bölümle yayınlandı. Kördüğüm 18.bölüm fragmanı bilgileri de haberimizde almaktadır!

Yayınlanan 13 bölümü ile ortalama 3 milyon seyirciye ulaşan ve bu başarısının ardından seneye devam etmesi kararlaştırılan Kördüğüm dizişi bu hafta 28 Nisan Perşembe akşamı 17.bölüm ile yayınlandı. Bu hafta yayınlanan bölümünde Naz Ali Nejat'ın evlilik teklifinin ardından oldukça şaşırır!

5 Mayıs Perşembe akşamı ekranlarda olacak Kördüğüm dizisinde bu hafta yaşanan gelişmeler ise şu şekideydi;

Ali Nejat'ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan ile birlikte geçirir. Ali Nejat'a olan borcunu ödemek için her yolu deneyen ancak başarısız olan Umut ise Murat'a bir teklifte bulunur. Murat'ın ofisinde ise Umut ve Neslihan birbirlerine destek olurlar..

Şirketi içeriden yok etme planları içerisinde olan Murat ise Neslihan'ın ardından Oğuz'a da Enver Bey adına çalıştığını söyler ve Oğuz da artık Enver Bey'in safına geçer!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler